cnm bende eczacıma daha önceden dışarda muhafaza etmem gereken ilaçları nasıl korucam dedğimde dolaba koy demedi bizim ilaçlarda dışarda bişey olmaz demişti ama gelincik dolaba koy demiş o orda muhafaza etmiş temmuz aylarında napçaz şimdi bilemedim evimin heryerin güneş görüyor dolabın ayarıda yüksek gelir ben yine odada yeni yer hazırlıyım ilaçlara en iyisi...
geçmiş olsun cnm inş. bebeğine kavuşursun...sizin sorundan yaşıyan arkadaşlar var sen buraya takıl onlar gelince anlatırlar zaten merak etme...eşi azosperm olanların tablosuna bakarsan kimlerde o surunun olduğunu daha iyi görürsün ama tablomuz kim bilir nerelerde ara sayfalarda bi yerde kalmıştır....bende senin için bi bakayım tabloyu bulursam gösteririm sana ok..
aleyküm selam canım hoşgeldin.
ne güzel olmuşundur sen şimdi yusyuvarlak
ya bayılıyorum şu hamilelik takvimine
inş bende tez zamanda yaparım
veee bütün arkadaşlarım
yaklaşıyo seninde doğumun
ALLAHım bir nefeste kurtarsın
kolay doğumlar olsun inş.
cinsiyetleri belimiydi hatırlayamadım.sanki bir kız bir erkek miydi
sizde A emanet olun.
evet canım ya buzdolabı da çok soğuk olur bişey olmaz heralde ya güneş görmedikten sonra oda sıcaklığı diyo çünkü
mrb canım benim eşimde inmemiş testis ameliyatı olmuş küçükken ve sizin fsh ile aynı nerdeyse değer tek testisten sperm bulundu şükür hatta bizim genetik sorunumuzda vardı... inşallah microtese ile sizdede bulunur öncelikle iyi bir ürolağu ve tüp bebek merkezini araştırın burdaki arkadaşlarımızın çoğu kaan aydos ve emre bakırcıoğluna gidiyorlar...bende memorialde tedavi oldum ve memnun kaldım tavsiye ederim...inşallah Rabbim sizin yüzünüzü de güldürür...
Bensiz ne kaynatıyorsunuzbende bir kaç gündür yoktum fark ettinizmi bilmiyorum
Halılarımı falan yıkıyordum henüz bitmedi ama zor olanları yaptım.onun haricinde kaynanamlar gelip gidiyorlar .
Bu sabah 6 da kalktım misafirlerime katmerler açtım uykusuz kaldım bir sürü hazırlık yaptım kaynanacığım ben hiç bir şey yemem peynir ekmek yiycem dedi
birde surat on karış onları çağırmadam önce arkadaşlarımı davet etmiştim 2 kişilerdi hatta onları arayıp kusura bakmayın kaynanam ve görümcemlerde gelecek dedim
ama en sonunda herkesten çok yedi dayanamadı herhalde
Bizde bahçeci kliniğini düşünüyoruz orasının çok iyi oldugunu biliyorum hemde tanıdık var. Peki siz denediniz tese yada m.teseyi
evet canım bahçeci kliniği çok iyi ben memoriale gitmesem ya umut yada bahçeciye giderdim....eşim memorialde microtese oldu... 4. denememde gebe kaldım ilk tesede artanlar dondurulmuştu onlarla oldu diğer üç tedavim... her hangi bir ilaç tedavisi felan görmedi eşim... biz doğrudan teseye gittik...
aruna, operasyonun bugündü değilmi?inşallah herşey yolunda gitmiştir.
aamut,canım hayırlı olsun seninde tedavin başlamış.
flzask, gez toz kafanı rahatlat tatlım.az kaldı tedaviye.
cemrem,yeni odanızı ve tv ünitenizi iyi günlerde kullanın.işleri bitir tadını çıkar.güzel dileklerin için teşekkür ederim tatlım.
baharcım,canım dün mola verdin bugün acısını çıkarıyorsun galiba.yorma kendini diycem ama yorulmadan olmuyorcanım ben her duyguyu midemle yaşarım.üzülünce aynı senin gibi oluyorum.stres yaptığımda ağadığımda anında midem harekete çıkar.regl olacakken bir hafta önce kusmaya başlarım.umarım seninki benim gibi yerleşip kalmaz.
kızlar,bu akşam Allah izin verirse 3. iğnemi olucam.yarın sabah 8 :30 da kontrolüm var.inşallah yumoşlar kaliteli gelişiyordur.sizleri haberdar ederim.
canım benim ay nasıl mutlu oldum şımardım.yumoşlar biraz daha büyümüştür vallacanım iyi görünen 6 7 tane varmış.yarın tekrar kontrole çağırdılar.inşallah hep böyle güzel haberler veririm.
Bensiz ne kaynatıyorsunuzbende bir kaç gündür yoktum fark ettinizmi bilmiyorum
Halılarımı falan yıkıyordum henüz bitmedi ama zor olanları yaptım.onun haricinde kaynanamlar gelip gidiyorlar .
Bu sabah 6 da kalktım misafirlerime katmerler açtım uykusuz kaldım bir sürü hazırlık yaptım kaynanacığım ben hiç bir şey yemem peynir ekmek yiycem dedi
birde surat on karış onları çağırmadam önce arkadaşlarımı davet etmiştim 2 kişilerdi hatta onları arayıp kusura bakmayın kaynanam ve görümcemlerde gelecek dedim
ama en sonunda herkesten çok yedi dayanamadı herhalde
ellerine sağlık bitti desene güzelim katmerler sen artanları bana gönderama sanırım yakında hamur işi yasaklanacak tamamen bana gebelik şekeri çıktı bugün... sen ne yaptın canım başladınmı tedaviye beklemedemesiniz...
evet canımıniçi çarşamba oldum ananeme geçtim şimdi geldim kanamam dışında iyiyim iğnelerde zorlanıyor musun
cnm hep dualarımdasın inşallah yeni eğitim öğretim döneminde çok yorulacaksın
yaaa sensiz kaynatıyoruzzzz nerdeydin bakayım hamarat kadın seni :)
o kadar güzel yapmışsın ki kadın sonunda dayanamayıp gömülmüş katmerlere demek
yaaa sensiz kaynatıyoruzzzz nerdeydin bakayım hamarat kadın seni :)
o kadar güzel yapmışsın ki kadın sonunda dayanamayıp gömülmüş katmerlere demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?