Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım ya buzdolabı da çok soğuk olur bişey olmaz heralde ya güneş görmedikten sonra oda sıcaklığı diyo çünkü

Canım çok teşekkür ederim ilgine

hoşbulduk canım inşallah tez zamanda sizlerede nasip olur çok istiyorum herkesin bu mutluluğu yaşamasını... doğum yaklaşıyor hayırlısıyla bir kızım bir oğlum olacak inşallah darısı sizlere çifter çifter...

Bizde bahçeci kliniğini düşünüyoruz orasının çok iyi oldugunu biliyorum hemde tanıdık var. Peki siz denediniz tese yada m.teseyi

ellerine sağlık bitti desene güzelim katmerler sen artanları bana gönder ama sanırım yakında hamur işi yasaklanacak tamamen bana gebelik şekeri çıktı bugün... sen ne yaptın canım başladınmı tedaviye beklemedemesiniz...

merhaba hanımlar..
ben de yeni katıldım aranıza..
bir süredir sizleri takipteyim..
ben de inşallah ekim ayında evliliğimin 2. yılını dolduracağım..
evliliğimizin 3. ayı bende hipofiz adenomu çıktı, ameliyat olacağım ayın tetkiklerini yaptırırken, mucizevi adenomum küçülmüş; hormonlarım ise normale dönmüştü..her gittiğim kadın doğum dr. anneliğe müsait oldugumu söylüyordu.. ama aylara denememize ragmen gemiyordu bebiş müjdesi.. her ay her ay kan veriyordum, acaba prolaktin mi yükseldi, adenom mu büyüdü korkusuyla.. taa ki eşim spermiogram testi yaptırana kadar..
eşimde azospermia çıktı.. ne yapacagız, nasıl bir yol izleyeeğiz bilemiyorum..
Rabbim hepimizin yar ve yardımısı olsun, sabrımızı arttırsın, dualarımızı kabul eylesin.

Bizde bahçeci kliniğini düşünüyoruz orasının çok iyi oldugunu biliyorum hemde tanıdık var. Peki siz denediniz tese yada m.teseyi

evet canım bahçeci kliniği çok iyi ben memoriale gitmesem ya umut yada bahçeciye giderdim....eşim memorialde microtese oldu... 4. denememde gebe kaldım ilk tesede artanlar dondurulmuştu onlarla oldu diğer üç tedavim... her hangi bir ilaç tedavisi felan görmedi eşim... biz doğrudan teseye gittik...

biz 2 kere sperm testi yaptırdık 2sinde de azopermi cıktı sonra hormon testi istedi fsh,LH,Prolaktin ve serbest testesteron bunlardan sadece Fsh 42 çıktı diğerleri çok normal. Testis boyutuda çok normal ama bizdeki sorun tek testis olması ve FSH hormonunun çok yüksek olması bende de çikolata kisti var 3 sene önce ameliyat oldum ama yine tekrarladı yani bizdeki sorun çift taraflı. DR. Emre beyle telefonda konuştum sadece gitmedik daha yanına böyle vakalarda %48 orannda gebelik elde ediliyormuş. ama aklımdan hiç çıkmıyor. Eşim korkuyor operasyondan ama çok istiyoruz. Ama bir adım atamıyoruz yaa olmazsa diye.. yorumlarda hamile kalanları teseden sonra sperm bulunanları okuyunca çok mutlu oldum. hergün internet başında araştırıyorum ama ilk adım için doktora gitmeye cesaretimiz yok galiba korkuyorummm

hamilemisin şuanda peki?

evet canımıniçi çarşamba oldum ananeme geçtim şimdi geldim kanamam dışında iyiyim iğnelerde zorlanıyor musun

cnm hep dualarımdasın inşallah yeni eğitim öğretim döneminde çok yorulacaksın

ah vck demek bensiz afiyet olsun arkadaşıma benim arkadaşımın elinden her iş gelir

ay canım hakkını helal et bilseydim yazmazdım bebişlerimizin canı isteyecek şimdi
inşallah Rabbim bizlerede bu mutluluğu yaşatır.ay kıyamam hamilelik şekerinmi çıktı dayımın kızıda aynı dertten muzdaripti şükürler olsun onun derdi bitti darısı başına kucağına aldığın gün unutursun çektiklerini
dualarında bizleri unutma canım biz şu anda beklemedeyiz eşime ay sonunda operasyon yapılacak damar yolunda sperm aranacakmış belki Rabbim yüzümüzü güldürür amin

evet canımıniçi çarşamba oldum ananeme geçtim şimdi geldim kanamam dışında iyiyim iğnelerde zorlanıyor musun

cnm hep dualarımdasın inşallah yeni eğitim öğretim döneminde çok yorulacaksın

canım haber vermedin bize merak ettim.neyse iyi olmana sevindim.kanamanda çabucak geçer inşallah.
iğnelerde zorlanmadım canım ama yan etkilerimi istanbul sıcak ondan mı bilmiyorum ara sıra çok hassas oluyorum.Allah razı olsun canım. dualarınızla güçlü hissediyorum kendimi.inşallah sende bize tedavinin her anını yazacak ve mutlu edeceksin bizi.arayı açma sık sık bilgi ver olur mu tatlım

yaaa sensiz kaynatıyoruzzzz nerdeydin bakayım hamarat kadın seni :)
o kadar güzel yapmışsın ki kadın sonunda dayanamayıp gömülmüş katmerlere demek

evet yedi bende yapıyorum diye komşulara kendini övüyor aman ben yaptım uğraştım keyfi bilir

yaaa sensiz kaynatıyoruzzzz nerdeydin bakayım hamarat kadın seni :)
o kadar güzel yapmışsın ki kadın sonunda dayanamayıp gömülmüş katmerlere demek

evet yedi bende yapıyorum diye komşulara kendini övüyor aman ben yaptım uğraştım keyfi bilir
birgün keşke hepimiz birlikte toplansak emirgana gitsek ben siz katmerler yaparım

iki akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr
bugün kuaföre gittim düğün zamanı olduğundan çok kalabalıktı...
randevum olmasına rağmen 1 saat bekledim
neyseki herşeye değdi tertemiz oldum ayrıca saçları kestirdim...
son halimden memnun bi şekilde ayrıldım kuaförümden
sonrra kocişle gezdim biraz yemek yedik falan eve gelmemiz bu saati buldu...
buakşam topik biraz boş kalmış bende korkuyordum sayfala uçmuştur diye
benden bukadar sizler nasılsınız canlar ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…