Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bu neki haftasonu itibari ile havalar 5 derece kadar ısınacakmış tüm yurt genelinde
allah kolaylık versin herkese...
canım sıcakta iş yapmak zor akşam üzeri yavaş yavaş yaparsın...

cnm ne güzel temizlik bitmiş güle güle kirlet darısı yapamayanlara

saol tatlım darısı başına

arkadaşlar merhaba.ne kadar güzel neşeli burası .Allah neşenizi hiç bozmasın.Eşimin saraçoğludan kürleri geldi.2 aylık kür inşaalah .Kaan aydosun ilaçları ve kürle birlikte olgunlaşmamış spermleri olgunlaştırır.Benimde şu olumsuz düşüncelerim yok olur.

kızlarr ben çıkıyorum biraz işim var sonrada duşumu alır kuaföre giderim...
görüşmek üzere

İnş cnmmm gelişmeye başlamışlardırrr yumoşlarrr
sen bu iğne işini kaptın demek
ben 2 tedavimdedee gayet rahat yaptımmmmm
bu 3. de yaptımm eşime diyodumm sen yaparmısınn yapamam diyoduu bana ama ben yaptırmak istiyorumm onaaa

ya halimize şükür yinede dert yanıyom sıcaktan ama rabbim bu havada dışarda ekmek parası kazanmaya çalışanlara yardım etsin gölgeleri eksik olmasın inş amin bende temizliği bitirince size hava yapacam

bence çok zorlamam eşini. ben dün naz edeyim dedim eşime. bundan sonrakileri senle yapmak istiyorum, senden cesaret alırım dedim. yapamam ben dedi oturdu ağladı. benim yüzümden bunlara katlanıyorsun diye. biz karı- koca sulu gözlüyüz.
sen enişteyi hiç karıştırma. biz kendimiz yapmaya devam edelim

bahar ve flzask,evler temizlendi vücut bakımı yapılacak. haydi daha ne bekliyorsunuz bebişler anneler hazırlıkları tamamladı.

aamut,sağlıklı kaliteli yumoşların olsun seninde tatlım.

kızlar beni hastaneden aradılar.bu akşam aynı dozda iğnemi yapıcam.yarın akşam gonal f den bir saat sonra cetrotide iğneye başlayacağım.pazar günü sabah 9 da randevum var ama bugün muayene olduğum doktor bakacakmış.kendi doktorum bakmayacakmış.her gün muayene olmak çok sıkıcı yarın gitmeyeceğim için mutlu oldum

ben çıkıyım inş akşama görüşürüz bacılar aeolun

canım bugün 5. günün dimi?

inşallah canım, hepimizin halayını çekeriz burada hemde en kısa zamanda
sen , ben, sonra bahar, flzask, zcu
hepimiz hamiş olur, bebeklerimize kavuşuruz inşallah

amin Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.canım ben çıkmak zorundayım görüşürüz yine

Son düzenleme:

güzel kaliteli bol yumoşlarınız olsun
benim bir tanıdığım tüpbebekle bir kızı olmuştu.
bir süre sonra donmuş embriyolarıyla ikiz kızları oldu maşaallah.
diyeceğim oki ne kadar embriyomuz olursa okadar iyi arkadaşlar.
kalanları donduralımki ikinci bebeklere daha kolay kavuşalım.
ilk bebeğimiz kardeş isterse...
RABBİM hayırlı sağlıklı kuzucuklar versin amin.

canım,benim dondurulacak kadar sağlıklı yumoşum olmaz.şimdi işe yarasınlar yeter bana ben kardeşi için yine bu zahmeti çekmeye razıyım.

Slm canımmmmmmmmm nasılsınn
ne yaptın bugünn

a.s cnm teldeydim bakamadım kusura bakma...iyiyim şimdi Allaha şükür
bugün başıma neler neler geldi...geçen gün milstoneye çok gülmüştüm ekşın yaşadı diye bugünde ben yaşadım)
anlatayım bak:

eeeeeee tatlımm anlatayım demişsinn gerisi yokkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…