Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah baharım...inşallah.umutla duayla bekliyoruz....
sağol güzel dileklerin için...inan umut oldu bana da....
zaten buara moralim sürüngen bir hayvan gibi:)))))))
şu an daha iyiyim mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım seni iyi tanıyorum geçen sene ramazan itibariyle gecemiz gündüzümüz birdi...
işe başladıktan sonra doğal olarak uzaklaştın topikten...
yazılarından anladım moralinin düzgün olmadığını...
umut olsun tabi ki tatlım rabbim sizede nasip etsin :16:
sakın umudunu kaybetme inş iyi haberlerinizi alıcaz...
hatta onca zamanı neden geçirmişiz diye pişman olacaksınız :1:

Kızlarr ben şimdi pc yi koçişee devredeyimmmmmm:1:
bi duş alayımm rahatlıyimm sonraa tekrar gelirimmmmm:34::54::54::54::54:

bende bugün raporumu çıkarttım 4 gündür tedaviye başladım iğnelere... dr önce beni hazırlıyıp sonra eşimi öyle amaliyata alıcak mikro tese olucak eşim.önümüzdeki haftaya olur amaliyatı bi sorun çıkmazsa yumurtalarda..bende yumurta rez. azlığı eşimdede azo var.bizde kür falan uygulamadık ama ben 2 aydır eşime keçiboynuzu kürü uygulamaya çalıştım..dediğin gibi olcak olduktan sonra her türlü oluyor.

Allah işinizi rast getirsin...korktuklarına uğratmasın arkadaşım..herşey nasip..artık biz elimizden geleni yapıp beklicez.....inşallah tez vakitte bebişlerine kavuşursun...
aaaaaaa bebişler dedim:)ikiz mi olcak nedir:)

canım seni iyi tanıyorum geçen sene ramazan itibariyle gecemiz gündüzümüz birdi...
işe başladıktan sonra doğal olarak uzaklaştın topikten...
yazılarından anladım moralinin düzgün olmadığını...
umut olsun tabi ki tatlım rabbim sizede nasip etsin :16:
sakın umudunu kaybetme inş iyi haberlerinizi alıcaz...
hatta onca zamanı neden geçirmişiz diye pişman olacaksınız :1:
canım artık girerim sık sık......
özlemişim sizi...
neyse ben de çıkıyorum artık şimdi eşim gelir.....
öpüldün
Kızlarr ben şimdi pc yi koçişee devredeyimmmmmm:1:
bi duş alayımm rahatlıyimm sonraa tekrar gelirimmmmm:34::54::54::54::54:
iyi akşamlar canım...

arunam görüşelim..ben çıkıyorum şimdi...özeline mesaj atıyorum bi bakıver ok canım......

cümleten hayırlı geceler arkadaşlar.......dualarımdasınız hep....

aynennnnnnnn..... arunammmmmmmm nasılsın ya....biraz okudum yazdıklarını inşallah herşey çok güzel olur...sen operasyon mu geçirdin yahu

canım sadece eşim ameliyat olack ben hazırlanmıyorum hem ankara istanbul git gel sınav öncesi zor olacaktı hem de kaan hoca böyle uygun gördü belki kendiliğinden olur sonra ya da bulunmazsa boşuna hazırlanmış olursun diye...ramazanın ilk günü ameliyat işte bekliyoruz....

inşallah canım yaa......valla enteresan bi durumdayız yani.....Allahım lütfen iyi geçsin ameliyatlarımızzzzzzzzzzzzzz

evet canısı polipimi aldırdım hani geçen yıl çıkmıştı ondan kurtuldum adetim gelince tüpe başlıyacağım beraber hamişiz bir bakmışsın bebekim cuma günü dualarım seninle

Ayy kıyamam ne olduuuuu sana ,bazenn bizlerede oluyoo cnmm benimmmm :29:
sağol tatlımm evt kavuştularrrrr..:70:
evt cnm kayınvalidemlerdee kalıyoruzz ama eskisi kadar değill tabii haftasonu kalırızz 1 gece daha fazlasını bu sıcakta çekemem zatenn annem neysee kendii evim rahatımmda orda olmuyo
tedaviden öncee gidelim sonra gidemem çünküü...baharın kırmızlarr gelirr inş cnm ama o burayı bizlerii bırakmaz cnmm merak etmeeeeee:1::1::1:
Evt cnm az kaldıı bu haftada böyle geçerrr zatennnnnnn..inşşşşşşşşş Canım benimmmmmm hepimizee nasip olurr öyle bi müjde verebilmekkkkk:49::49::49::49::49:

Bilmiyorum ki canim ya ara ara olur ya insana. Evet canim gidin bi k.valideninde gönlü olsun sonra zaten istesende gezemezsin bebislerin büyüyene kadar :emir_bebek::emir_bebek:
Amin canim insallah bu ramazanda bol bebis haberleri aliriz hepinizden..:nazar::nazar:

tatlım sen merak etme ben topiğimden asla vazgeçmem :16::16::16:
hem en heyecanlı dönemlerimi sizlerle paylaşmadan durabilir miyim ben :70:
çatlarım valla :9::9::9:
pcmi götürcem tatlım kalıcağım yerde adsl var zaten rahat rahat girerim sen merak etme :1:

Iyi aksamlar canim h.geldin.
Ohhhhhhh yasadik o zaman ben burda catlardim vallaha ne oldu ne bitti diye. Sakin bizleri habersiz koyma canim senin inatcilar bi gelse de bian önce valla ben bile sabirsizlanmaya basladim:1::1:
Paylas bitanem bizimle senin mutlulugunla bizde mutlu olalim burda.

Iyi aksamlar canim h.geldin.
Ohhhhhhh yasadik o zaman ben burda catlardim vallaha ne oldu ne bitti diye. Sakin bizleri habersiz koyma canim senin inatcilar bi gelse de bian önce valla ben bile sabirsizlanmaya basladim:1::1:
Paylas bitanem bizimle senin mutlulugunla bizde mutlu olalim burda.

iyi akşamlar canım sende hoşgeldin nereye kayboldun biraz önce :1:
bitanem ben sizden ayrı duramam zaten sen hiç merak etme :70:
ahhh bitanemmm yaa benim kırmızılar herkesi merakta bıraktı zaten...
dün cervan aradı flzask aradı kırmızılardan haber var mı diye :1:
bugün anemon aradı neyaptın başladın mı tedaviye canım diye :1:
hep beraber heyecanla onları bekliyoruz ama hala nazlanıyorlar :9::9::9:
benim bebişler haddinden fazla nazlı olacaklar galiba :60::60::60:
saol canımın içi allahın izniyle sizin m.tesenizden sonra da biz heyecanla senin tedavini takip edip mutlu olucaz inş

iyi akşamlar canım sende hoşgeldin nereye kayboldun biraz önce :1:
bitanem ben sizden ayrı duramam zaten sen hiç merak etme :70:
ahhh bitanemmm yaa benim kırmızılar herkesi merakta bıraktı zaten...
dün cervan aradı flzask aradı kırmızılardan haber var mı diye :1:
bugün anemon aradı neyaptın başladın mı tedaviye canım diye :1:
hep beraber heyecanla onları bekliyoruz ama hala nazlanıyorlar :9::9::9:
benim bebişler haddinden fazla nazlı olacaklar galiba :60::60::60:
saol canımın içi allahın izniyle sizin m.tesenizden sonra da biz heyecanla senin tedavini takip edip mutlu olucaz inş

Canim yine kayboldum geldim :1::1: her kayboldugumda anlayin ki benim herif galatasaray transferlerini takip ediyor ayy delircem artik sanki karnimizi onlar doyuruyor :52::52:
Canim bende telin yok buraya bakiyorum ancak o alcaklardan haber varmi diye :1::1:
Bian önce sizin güzel haberlerinizi alip rahatlamak istiyorum kendimi sizinle avutuyorum. Cünkü bizim herseyimiz karma karisik Allahim bu yolda ki tüm herkese yardimci olsun.
Ayy canim olsunlar da nazli olsunlar kimbilir ne cicis olurlar ya pingil pingil popolarindan isirirsin ayyy hayali bile ne güzel Ya Rabbimmmmm :emir_bebek::emir_bebek:
Saol canim benim sizler hamis olun da bizim sürecte hemen gelir arkanizdan bakalim hayirlisi bitanem.

Kendime acidim ya :43: bizim sürecte sizin arkanizdan yavas yavas gelir yazacaktim hemen gelir yazmisim ne kadar üzülüyorum demek ki :43::43::43::43:

Canim yine kayboldum geldim :1::1: her kayboldugumda anlayin ki benim herif galatasaray transferlerini takip ediyor ayy delircem artik sanki karnimizi onlar doyuruyor :52::52:
Canim bende telin yok buraya bakiyorum ancak o alcaklardan haber varmi diye :1::1:
Bian önce sizin güzel haberlerinizi alip rahatlamak istiyorum kendimi sizinle avutuyorum. Cünkü bizim herseyimiz karma karisik Allahim bu yolda ki tüm herkese yardimci olsun.
Ayy canim olsunlar da nazli olsunlar kimbilir ne cicis olurlar ya pingil pingil popolarindan isirirsin ayyy hayali bile ne güzel Ya Rabbimmmmm :emir_bebek::emir_bebek:
Saol canim benim sizler hamis olun da bizim sürecte hemen gelir arkanizdan bakalim hayirlisi bitanem.

bende çıkıyordum bu kız yine ortalıktan kayboldu diye baktım gelmişsin :1:
anladım canım seninkide koyu fanatiklerden desene...
canım benim burada acımızda sevincimizde bir...
inş sizlere güzel haberler vermek nasip olur :16:
evettt yaa kimbilir ne tatlı olur benim kuzularımmmmmmmmm bi gelsinler yerim ben onları teyzesi yerimmmmmmmm :16::16::16:
bitanem sende arkamızdan geleceksin tabi inanıyorum ben...

Kendime acidim ya :43: bizim sürecte sizin arkanizdan yavas yavas gelir yazacaktim hemen gelir yazmisim ne kadar üzülüyorum demek ki :43::43::43::43:

canım acınacak bi durumun yok yapma böyle :20:
allahın izniyle sizde de güzel gelişmeler olacak...
2. ameliyata kadar kürlere devam edeceksiniz...
inş onlarda şifa olacak ve bol bol sperminiz bulunacak :16::16::16:

Geldim tekrardannnnnnnnn rahatlayıppp geldimmmmmmm:1::1::1:

yarenimm demek koçişin yinee spora bakıyorrr ondan çıktınn birdenn bizimkii hiç bakmadı bugünnnnnnn :44:

slm kızlar bugun elektrik yoktu pc şarjı bitmişti giremedim
hepinizi öpüyorum kociş alacakmış elimden:47:
hepinize ii gecelerrrrrrrrrrr:54::54:

Slmm kızlar rabbime şükürler olsun bugün bebegimin kalp atışını we kesesini gördük 6 haftalık hamileymisim rabbim hepinize nasib etsin insallah
cnm ne güzel bi yazı o öyleeeeeee:43:
inan ki gözlerim doldu allhım doğduğu günleride göstersinnnnn
slm arkadaşlar
yoğun ve yorucu bir sezonu kapatıp döndüm aranıza...
bilenler bilir kpss işlerinden artık giremiyordum.....
sınava girdim şimdi sıra ameliyatta eşim bu hafta kaan hocada ameliyat olacak....
topikte hamiş var mı?

hoşgeldin cnm inşllh sizdede sperm çıkarda sende hamişler kervanına katılırsınnnnnnnn

Hamileyimmmmmm
Çok mutluyum sabah testimi yaptırdım.Hamileyimmmmm.
Allah isteyen herkese versin.Yazarken bile elim titriyor.Sonucum 200 çıktı doktorum herşeyin normal olduğunu 15 gün sonra keseyi görüceğimizi söyledi.
Bugün benden mutlusu yokk

canım bu çok güzel bir haber :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı hepimizin başına:49::49::49::49::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Yaaaa ne demek cnm kendime acıdımmmmmmm:20:
dur bakalımm cnmm daha nelerr olucakkkk hiç bişey bitmiş değilll
zaman çabuk geçiyoo tatlımm bi bakmışsınız sizdee başlamışsınızzz tekrardann
ve bu sefer iyi olucakk emre beyde tedavi ben inanıyorumm cnm benimm:29:

bende çıkıyordum bu kız yine ortalıktan kayboldu diye baktım gelmişsin :1:
anladım canım seninkide koyu fanatiklerden desene...
canım benim burada acımızda sevincimizde bir...
inş sizlere güzel haberler vermek nasip olur :16:
evettt yaa kimbilir ne tatlı olur benim kuzularımmmmmmmmm bi gelsinler yerim ben onları teyzesi yerimmmmmmmm :16::16::16:
bitanem sende arkamızdan geleceksin tabi inanıyorum ben...

Iyi ki cikmamissin canim benim kocis tam fanatik yine kafasini uzatti ama orali olmadim :1::1: Ay 5 dakika da bir transfer bakilmaz ki ya.
Ayy canim gelsinlerde teyzeleri de yesin o minikleriiiiiiiiii.. Sizin heycanlari bi atlatalim da canim bakalim Allahim bize ne gösterecek.

canım acınacak bi durumun yok yapma böyle :20:
allahın izniyle sizde de güzel gelişmeler olacak...
2. ameliyata kadar kürlere devam edeceksiniz...
inş onlarda şifa olacak ve bol bol sperminiz bulunacak :16::16::16:

Üzülüyorum canim ya tüm kuzenlerimin 2ser cocugu var birde türkiyede onlari görünce iyice icim ciz etti. Esime baktim o da tuhaf oldu sevmek istiyorum ama esimi düsünüyorum. Hatta bi defeasinda kuzenimin cocugu sarisin masmavi gözleri var masallah dedim ne kadar tatli degilmi diye birkac kez ya tamam deyip durma dedi tatliysa tatli. Megerse cok üzülmüs off ben napayim ya:2::2:

Geldim tekrardannnnnnnnn rahatlayıppp geldimmmmmmm:1::1::1:

yarenimm demek koçişin yinee spora bakıyorrr ondan çıktınn birdenn bizimkii hiç bakmadı bugünnnnnnn :44:

Saatler ve rahatlar olsun canim ayrica h.geldin. Evet canim insallah laptopu bu kez kaptirmam:1::1: Nasil oldu da bakmadi eniste :1::1:

Yaaaa ne demek cnm kendime acıdımmmmmmm:20:
dur bakalımm cnmm daha nelerr olucakkkk hiç bişey bitmiş değilll
zaman çabuk geçiyoo tatlımm bi bakmışsınız sizdee başlamışsınızzz tekrardann
ve bu sefer iyi olucakk emre beyde tedavi ben inanıyorumm cnm benimm:29:

Bazen o kadar umut dolu oluyorum ki sanki icimde ki ses disari cikiyo cildiriyorum esimde sperm cikicak diye sonra diyorum ben deliriyormuyum kendi kendime neler kuruyorum. Ya kafam karma karisik duygularim zaten öyle psikolojim iyice bozuldu.
Bugün yegenle disarida yürüyüs yapiyoruz kendi kendime icimden dedim kizim sen bi hicsin bu hayatta neden yasiyorsun rüyalar alemindesin felan kafam acaip tirlaticam herhalde Allah sonumu hayir etsin.

Son düzenleme:
Back
X