Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin biricigim insallah feraha cikarizz.Canim ben bu koca yükü tek basima tasiyorum ve sizlerde olmasaniz kafayi yerdim. Annemle paylasamiyorum haberleri bile yok hep soruyorlar 2 yil oluyor diye napiyosun sen diyolar birseyde diyemiyorum.
Herseyin basindayiz canim ama esimin yasi 40 ben 30 a tirmaniyorum cocuklarimiz dogmus olsa bize ne zaman doyacaklar ki ben cok ince düsünüyorum o yüzden de hasta oluyorum:ssz::ssz:

Amin canim insallah benim esimde ilk etapta sperm bulunsunda suan bile gözlerim doldu cildiririm mutluluktan. Allahim tüm kader arkadaslarima bebislerini nasip etsin..

iŞTEE bizlerr varızzzzzz yanındaa cnmm inş geçicekk bu günlerrrrrrr:29::29::29:
evt cnm eşinin yaşıı da varr benimkinindee var cnm 38 olduu seninkine yetişmişş yaniiiiiiiiii:1:
cnm ne yapabiliirizz elimizden gelenii yapıyoruzz gerisi allaha kalmışşşşşşşşşş nasipp meselesi
iştee biraz kendinii şu ince düşüncelerdenn uzaklaştırabilsennnnn:34:

hayırdır canım neden atmışlar nişanı ??
haklarında hayırlısı olsun...
bende bi değişiklik yok canım kırmızıları beklemeye devam :6:

canım şu ikoncnına ne güldümm komik geldiiiiiiiiii birdennnnnn:6::6::1::1:

hayırdır canım neden atmışlar nişanı ??
haklarında hayırlısı olsun...
bende bi değişiklik yok canım kırmızıları beklemeye devam :6:

aaaa yeter artık kırmızılarda gelsinler cnm :1::1:ee tavsiye edilen yöntem işe yaramadımı :17: valla cnm epey bişeyler olmuş ya kız her olan biteni annesine anlatıyomuş vs vs işte en son eşya almaya annesi gitmemiş sonra ne olduysa işte atmışlar ya hayırlısı olsun ya dünyanın parasını harcadılar tatildi salondu gelinlikti hersey hazırmış dünde eşyaları almışlardı ama kısmet rabbim haklarında hayırlısını versin ne diyelim

bizim bebişler çok şanslı olacaklar bisürü teyzeleri ve kuzenleri olacakkkkkkkkk :16::16::16:
canım insan çevresindekileri düşününce üzülüyor tabi...
benim ünideki arkadaşlarımdan evli olanların neredeyse tamamının bebişi oldu...
kimisi şuanda hamile...
insan imrenmeden edemiyor...
ama rabbim bizede nasip edecek inş inan buna ona göre gücünü kaybetme...
bizde de ben daha hassasım kociş öyle kolay kolay etkilenmez bu tür şeylerden...
napalım insanoğlu işte herkes kendinde olmayanı istiyorum...
ama bizim isteğimiz bambaşka biz evlat istiyoruz...
rabbim isteğimizi dileğimizi gerçekleştirecek inş :16::16::16:

Evet ne güzel teyzos ve kuzenleri bir sürü olacak belki de isimlerini bile unutacaklar cokluktan ayy ne güzel ya hayal etmiycem diyorum ama olmuyor :25:
Benim arkadaslarim da öyle canim benim dügünümde arkadasimin bebegi 3 aylikti simdi agustos basi 2.bebegi dünyaya gelecek. Amcamin gelinin kizi 10 aylikti biz tatildeyken 2. bebegi dogdu. Halamin gelini 7 aylik hamileydi suan agustos basi 2. bebegi dünyaya gelecek. Bizim dügünden bu yana herkesin 2. bebeleri oldu 2 sene icerisinde.
Insan ister istemez üzülüyor ama boynumuz kildan ince Allahim nasil yazdiysa onu görücez degistiremeyiz.
Amin canim özellikle sen cok büyük sinavlardan gectin insallah yüzün en kisa zamanda güler canim..

bende iyiyim canım aslında o kadar çok sıkıntılar içindeyim ki ama içimde tarifi imkansız ve nedeni belli olmayan bir mutluluk yaşıyorum
rabbim içime serinlik selamet verdi şükürler olsun ki rabbime tevekkül ediyor ve ona sığınıyorum rabbime sonsuz kere şükürler olsun ki sıkıntılarıma derman olduğu için
sıkıntın nedir diye soracak olursanız bazılarınız biliyor hani geçen sene annem bir daire almıştıya daha sonra 2.şahısada satıldığını öğrenmiştik şimdi tapular çıkıyor
rabbim haklıdan yanadır inşallah biz davamızda haklıyız bizi dolandıran ve bize sıkıntı yapan herkes cezasını bulur:47::47::47::47::47:sizlerden çok dua etmenizi rica ediyorum
allah'a şükür sizlerin duasıyla annemin hastalığında şifa bulduk inşallah yine tek yürek olarak dua edersek yine bu sıkıntıyı atacağımıza inanıyorum şimdiden allah hepinizden razı olsun :16::16::16::16::16:

canım biliyorum tabi o ev olayını...
inş hakkınızı alırsınız gerçekten çok zor bi durum...
allah yardımcınız olsun...
zaten bence anne bu durumu çok kafaya taktığı için son zamandaki sıkıntılar başgösterdi...
inş bu iştende hayırlısıyla sıyrrılırsınız canım :16:

Canım haftasonu annemdeydimm tadilat var evdeeee epey yoruldumm bide teyzemler geldiiiiii
yorucu bi 2 gün geçti yanii bugün geldimm eve

ne mutlu sana inan annem yanımda olsada hergün yorulsam çok özlüyorum ailemi uzakta hepsi rabbim ailesi uzakta olan herkese sabır versin ne olur annenin yanına gidince benim yerime şöyle sıkıca bir sarıl kokusunu içine çek ohhh mis gibi rabbim uzun ömürler versin herkesin ailesine inş acılarını göstermesin rabbim amin amin amin :14::14:

iŞTEE bizlerr varızzzzzz yanındaa cnmm inş geçicekk bu günlerrrrrrr:29::29::29:
evt cnm eşinin yaşıı da varr benimkinindee var cnm 38 olduu seninkine yetişmişş yaniiiiiiiiii:1:
cnm ne yapabiliirizz elimizden gelenii yapıyoruzz gerisi allaha kalmışşşşşşşşşş nasipp meselesi
iştee biraz kendinii şu ince düşüncelerdenn uzaklaştırabilsennnnn:34:

Sagolun canlarimmmmmm:16::16::16::16: Az var aralarinda az bisey ziplasa yetiscek :1::1:
Evet canim ya Allahim yardimcimiz olsun ne diyeyim artik ama bazen iste sende biliyorsun neyse artik bunalimdan cikayim yoksa kafayi yicem :27::27:

Bende cok güldüm ya cok sekermis baharimin ikoncani :1::1:

ne mutlu sana inan annem yanımda olsada hergün yorulsam çok özlüyorum ailemi uzakta hepsi rabbim ailesi uzakta olan herkese sabır versin ne olur annenin yanına gidince benim yerime şöyle sıkıca bir sarıl kokusunu içine çek ohhh mis gibi rabbim uzun ömürler versin herkesin ailesine inş acılarını göstermesin rabbim amin amin amin :14::14:

Ahh cnm yaa senii üzdümm şimdii bahsederekkkkkkkk:5:
amin cnmmm rabbimm herkesinn ailesinee uzun ömürler :5: başımızdan eksik etmesinnnnnn

canım biliyorum tabi o ev olayını...
Inş hakkınızı alırsınız gerçekten çok zor bi durum...
Allah yardımcınız olsun...
Zaten bence anne bu durumu çok kafaya taktığı için son zamandaki sıkıntılar başgösterdi...
Inş bu iştende hayırlısıyla sıyrrılırsınız canım :16:

allah razı olsun canım inşallah rabbim hakkımızı kimseye bırakmaz rabbimin adaletine sığınıyoruz
evet canım zaten doktoruda öyle dedi sıkıntıdan stresten oluyor hiç birşeyi kafaya takmayın diyor ama nasıl takmasın senelerin birikimini dolandırıcılar alıp gitsin
allah'tan revamı ne olursa olsun ahımızı çok aldılar iki yakaları nasıl bir araya gelecek bilemiyorum

İyi gecelerrr canlarımmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16:
ben gidip uyayımm dinlenimmmm
öpüyorummmmmmm sizleriiiiiiiiiii en kocamanından fıstıklarrrrr:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

canım bende çok gülüyorum o ikancana ondan ekledim :1:
tam beni anlatıyor sürekli başka bişeylerle uğraşıyorum ama aklım hep başka yerde :6:

Geldimm bebişimmmmmmmm rahatladım vallaa
sende yaparsınnnn rahatça uyursunn tatlımmmmm:1:

evet canım bende yatmadan önce duşumu alıcam bugün baya sıcak :31:

Ahh cnm yaa senii üzdümm şimdii bahsederekkkkkkkk:5:
amin cnmmm rabbimm herkesinn ailesinee uzun ömürler :5: başımızdan eksik etmesinnnnnn

amin yok cnm üzülmedim aksine senin için sevindim ne güzel yanında annen ben artık gurbetliğe alıştım arada yüreğime koca bir taş oturur hayıflanırım sonra gecer çok şükür yuvamda mutluyum napalım halimize şükür

İyi gecelerrr canlarımmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16:
ben gidip uyayımm dinlenimmmm
öpüyorummmmmmm sizleriiiiiiiiiii en kocamanından fıstıklarrrrr:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

dinlen tabi canım yiğenlerimin annesine bukadar yorgunluk yeter :34:
iyi geceler bitanem allah rahatlık versin :54::54::54::54:

Back
X