İyi gecelerrr canlarımmmmmmmmmmmm
ben gidip uyayımm dinlenimmmm
öpüyorummmmmmm sizleriiiiiiiiiii en kocamanından fıstıklarrrrr![]()
Iyi geceler canimmmmmmmm Allah rahatlik versin iyice dinlen canim. Yarin dinc olarak dön aramiza

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ne güzel teyzos ve kuzenleri bir sürü olacak belki de isimlerini bile unutacaklar cokluktan ayy ne güzel ya hayal etmiycem diyorum ama olmuyor
Benim arkadaslarim da öyle canim benim dügünümde arkadasimin bebegi 3 aylikti simdi agustos basi 2.bebegi dünyaya gelecek. Amcamin gelinin kizi 10 aylikti biz tatildeyken 2. bebegi dogdu. Halamin gelini 7 aylik hamileydi suan agustos basi 2. bebegi dünyaya gelecek. Bizim dügünden bu yana herkesin 2. bebeleri oldu 2 sene icerisinde.
Insan ister istemez üzülüyor ama boynumuz kildan ince Allahim nasil yazdiysa onu görücez degistiremeyiz.
Amin canim özellikle sen cok büyük sinavlardan gectin insallah yüzün en kisa zamanda güler canim..
Canim arada bi sende kayboluyosun hayirdir denilen yöntemi mi deniyorsun yoksa![]()
Bende cok güldüm ya cok sekermis baharimin ikoncani![]()
valla macirlar çok bursada kız almanya soğukmuş dimi annem öle dedi bugun
dinlen tabi canım yiğenlerimin annesine bukadar yorgunluk yeter
iyi geceler bitanem allah rahatlık versin![]()
bu yolda uğraş veriyor arkadaşımız kırmızılarda inat ediyor olmazki ama ne inatçıymış şu bebişler canım zamana çocuğu demek böyle oluyormuş![]()
allah razı olsun canım inşallah rabbim hakkımızı kimseye bırakmaz rabbimin adaletine sığınıyoruz
evet canım zaten doktoruda öyle dedi sıkıntıdan stresten oluyor hiç birşeyi kafaya takmayın diyor ama nasıl takmasın senelerin birikimini dolandırıcılar alıp gitsin
allah'tan revamı ne olursa olsun ahımızı çok aldılar iki yakaları nasıl bir araya gelecek bilemiyorum
Evet canim macirlarda cogunluk bursada zaten. Gercekten soguk ayaciklarimda coraplarim üzerimde uzun kollu tisort baya serin hava var..
Yaaaaaaaaaaa tatlım sen ne yaptınn şimdiiiiiiiii
gider ayak ağlatcanmıı beniiiiii
yiğenlerimin annesii haaaaaa çok duygulandımm şimdiiii
inşş hepimiz hamiş oluruzz da birsürü yiğenlerimizzzzzzzz olurrrrrr![]()
Baharim gercekten bildim mi ???![]()
Bu kez neden bilmem kayboldugunda ilk o aklima geldi
![]()
aaaa yeter artık kırmızılarda gelsinler cnmee tavsiye edilen yöntem işe yaramadımı
valla cnm epey bişeyler olmuş ya kız her olan biteni annesine anlatıyomuş vs vs işte en son eşya almaya annesi gitmemiş sonra ne olduysa işte atmışlar ya hayırlısı olsun ya dünyanın parasını harcadılar tatildi salondu gelinlikti hersey hazırmış dünde eşyaları almışlardı ama kısmet rabbim haklarında hayırlısını versin ne diyelim
sana cvp yazmıştım kaçtımı gözünden yoksaaa
valla canım yetti artık :84:
yok tatlım yaramadı o bile kar etmedi
hadi yaaaa herşey tamamlanmış son anda olana bak sen
neyse haklarında hayırlısı olsun...
ama keşke bişeylere daha önce karar verselermiş...
bi nikah kalmış yaaa yazık günah...
yok bitanem alıntılamıştım geç kaldım galiba...
hımm demek işe yaramadı valla benim çok zor oluyo sancım oluyo bikaç gün ama regl olamıyorum hafif sıcak duş alıp kiraz sapı içiyorum hemen geliyo kırmızılar cnm test yaptınmı baska sebebten gelmiyo olmasın kırmızılarvalla dini nikahları olacaktı dün hocanın işi çıkmış yarına halledelim demiş kısmet işte hayırlısı ya napalım kısmetten ötesi olmaz
ben bi de kiraz sapını mı denesem ki
ayy bu nedir yaaa nedemediğim şey kalmadı
test yaptım canım yok bişey
haklarında hayırlısı artık...
ama hangi tarafın duyguları yoğunsa onun için çok zor olacağı kesin![]()
bence bi dene cnm inş bekletmeden gelirler iyi geceler eşim gelir birazdan rabbim hakkımızda hayırlı olanları nasip etsin inş![]()