Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım bencede o günki drun işgüzarlığydı :63:
daha o kadar erkenken bi ihtimalden bahsetti canını sıktı...
şükür ki dediği gibi olmadı allahın izniyle bi de bebişini :49: göbişine aldın mıı ohhhhhh :52:

canım, yorumuna sonuna kadar katılıyorum.inşallah canımcım :49::49::49:
tatlım acayip ateş basıyor beni.ben şimdi çıkasyım yine gelmeye çalışırım:16::16:

Son düzenleme:
herkez iyidir inş.
mercan gözün aydın olsun cnm güzel haberlerini duyduk nihayet yumoşlarını çatlatmayada vermişsin hayırlısı olsun.Allah yardımcın olsun bu yolda inş. emeklerinin karşılığını alırsın.

nurefsan seni rüyasında hamile gören bendim canım :40:
o sıra sen birden kaybolmuştun ben topiğe yazmıştım nurefsanı hamile gördüm diye...
sana rüyamı çok anlatmak istemiştim ama hiç topiğe girmemiştin...
aylar sonra geldiğinde rüyamı anlatmıştım sana...
allahın izniyle gerçekleşti senin adına çok mutluyum inan :16::16::16:

kalpleri temiz insanlar gorur canim benim. masal beni ruyasinda gormustu 8 filan oluyo ozel mesajla yollamisti ruyasini.
senin ruyanda cikmis kalbimdesiniz inanin hepinize dua ediyorum ve etmeyede devam edicem insallah

kalpleri temiz insanlar gorur canim benim. masal beni ruyasinda gormustu 8 filan oluyo ozel mesajla yollamisti ruyasini.
senin ruyanda cikmis kalbimdesiniz inanin hepinize dua ediyorum ve etmeyede devam edicem insallah

biz bu rüya olayını seninle konuştuğumuz için karıştırdın sanmıştım pardon canım...
demekki rabbim bize olacağı önceden rüyaylada olsa gösterdi...
rabbim bizede nasip etsin o günleri görmeyi :16:

biz bu rüya olayını seninle konuştuğumuz için karıştırdın sanmıştım pardon canım...
demekki rabbim bize olacağı önceden rüyaylada olsa gösterdi...
rabbim bizede nasip etsin o günleri görmeyi :16:

insallah arkadasim sana da az kaldi sende hamile olacaksin evelallah halaylar sirayla gidiyoo massallah

anaammm bi geldim kimse yok nerdesiniz gececi bacılar neyse iyi geceler......

Kızlar hamıleymısım.....rabbım tedavıde olanlara ve olacaklara vede tedavı ımkanları olmayanları hayırlı evlatlar versın ınsallahh.

hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin :64::64::64::64: :64::64::64::64: :64::64::64::64: :64::64::64::64: :64::64::64::64:
:64::64::64::64: :64::64::64::64: :64::64::64::64: :64::64::64::64: :64::64::64::64:

Hamileyimmmmmm
Çok mutluyum sabah testimi yaptırdım.Hamileyimmmmm.
Allah isteyen herkese versin.Yazarken bile elim titriyor.Sonucum 200 çıktı doktorum herşeyin normal olduğunu 15 gün sonra keseyi görüceğimizi söyledi.
Bugün benden mutlusu yokk

hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin :64::64::64::64: :64::64::64::64: :64::64::64::64: :64::64::64::64: :64::64::64::64:
:64::64::64::64: :64::64::64::64: :64::64::64::64: :64::64::64::64: :64::64::64::64: Rabbim hepimize bu günleri göstersin hepimizi evlat sahibi etsin

Slmm kızlar rabbime şükürler olsun bugün bebegimin kalp atışını we kesesini gördük 6 haftalık hamileymisim rabbim hepinize nasib etsin insallah

Amin seninde hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah

herkese tünnaydınnnnnnnnnn
bugün yorgun düşüp uymuşum kızlarrrr
umudumuz ve gülen yüzümüz hiç solmasınnnnnnnnnnn:)

merhaba kızlar,
flzask :16: canım bugün 2 kez hastaneye gittim.merkez çok yoğundu ve çok sıra bekledik.sonrasındada yumurtalar çatlasın mı çatlamasın mı diye karar vermelerini bekledim.yumoşlardan önce ben çatladım beklerken.:1:
sonuç,biraz önce çatlatma iğnemi yaptım.perşembe sabah 8:30 da Allah izin verirse opu yapılacakmış.asıl bombayı patlattı yumoşlar.doktor bugün en az 5-6 tane olur dedi.bu işe yarama ihtimali olanlar.geride 6-7 tane daha var.ufacıkmış onlar.Şükürler olsun rabbime.

nur-efşan,bebişin seninleymiş Allah bağışlasın.evinize huzur bereket getirsin sağlıcakla kucakla bebeğini.

baharcım,bişey sormuyorum ama takipteyim.:70:

cemrem,eğlenmişin ne güzel.sefan olsun canım :16:
:21::21::21::21::21::21:
ne güzellllllllllllllll 5 6 tane olması hadi perşembe senin için kolay ve umut dolu olsun cnm :54:
Günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16:

Kimseciklerr kalkmamışş daha :110:
:1:evet cnm herkes uykudaymış demek
sen nasılsın bi tanem annenlerde iş güç bitti mi

Son düzenleme:
herkese tünnaydınnnnnnnnnn
bugün yorgun düşüp uymuşum kızlarrrr
umudumuz ve gülen yüzümüz hiç solmasınnnnnnnnnnn:)

:1:evet cnm herkes uykudaymış demek
sen nasılsın bi tanem annenlerde iş güç bitti mi

İyiyyimm canımmmmm:16::16:
yok cnm bitermiiiiiiii bugün yine gidicemmmmm daha çok iş varrr:19:
biraz daha yardım ederimmmmmmmmm
sen nasılsınnnnnnn:34:

İyiyyimm canımmmmm:16::16:
yok cnm bitermiiiiiiii bugün yine gidicemmmmm daha çok iş varrr:19:
biraz daha yardım ederimmmmmmmmm
sen nasılsınnnnnnn:34:

iim cnm ne olsun işte dünya telaşındayız
ah cnm kolay gelsin annenede slm söyle attlım teyze kendini yormasın
sen onu kaldırmassın bile tabiiki cnm senin adetinede azkaldı bu ay gene başlayacaksın dimi inşllh

günaydınnnnnn canlarrrrrrrrrr :71::71::71:
ben bugece yine uyuyamadım kalktım tv izledim nete girdim...
sonra 2,5-3 gibi anca uyudum sabah erkenden uyandım dön dön...
offf acayip sıcak var pencereyi açıyorsun deli gibi rüzgar var bu nedir yaaa :1:
hala da rüzgar esmeye devam ediyor çok şiddetli...
sizler nasılsınız sizin orada da hava böyle dengesiz mi ??

beni ekle tabloya
mavimenekse
ben36 eşim 34
5 yıldır evliyiz
azosperm nedeni inmemiş testis 15 yaşınada indirilmiş simdi tekrar yukarıda
3 yıldır uğraşıyoruz
ameliyat yapmıyorlar
tüp bebek denemsi yapamadık
son durum romanyadan gelen branca tenktürü kullanıyor

iim cnm ne olsun işte dünya telaşındayız
ah cnm kolay gelsin annenede slm söyle attlım teyze kendini yormasın
sen onu kaldırmassın bile tabiiki cnm senin adetinede azkaldı bu ay gene başlayacaksın dimi inşllh

Sağolllll canımmmmm söylerimmmmmmmm:16::16::16::16::16:
ahh cnm çok yorulduu oda ama işte evde tadilatt olunca eşyalar varken çok kötü oluyooo
bende en fazla 2 gün kalabildimmm bide bugün giderim yarın dönerimm cumarteside kaynanaya gidiceğizzzzz
önümüzdeki haftadaa çarşamba gibi başlıycamm herhalde bakalımm bi aksilikk çıkmazsa cnm az kaldıı yanii anlamadımm nasıl geçti zaman:34:

offf acayip sıcak var pencereyi açıyorsun deli gibi rüzgar var bu nedir yaaa :1:

ben gaziantepteyim burası çok sıcak rüzgar var ama eve girmiyor dün ilk defa balkonda yattık sıcaktan

Günaydınn cnmmmmmmmmm:29:
ahh uyyamadınmıı yinee bendee 2:30 da uyandımm balkonlu odaya giddim orda uyumuşum sabaha kadarr
çok rüzgar yokk cnm burdaa dün vardı ama bugünn hafif varr..

cnm gene mi uyuyamadın sennnnnn
evet dün burda çok dengesizdi hava bugünde sıcak çokk
allh sonunmuzu hayır etsin yani
bu havalarda evde de oturulmuyo bakalım ne kadar gidecek böyle havalar
Sağolllll canımmmmm söylerimmmmmmmm:16::16::16::16::16:
ahh cnm çok yorulduu oda ama işte evde tadilatt olunca eşyalar varken çok kötü oluyooo
bende en fazla 2 gün kalabildimmm bide bugün giderim yarın dönerimm cumarteside kaynanaya gidiceğizzzzz
önümüzdeki haftadaa çarşamba gibi başlıycamm herhalde bakalımm bi aksilikk çıkmazsa cnm az kaldıı yanii anlamadımm nasıl geçti zaman:34:
evde eşyalar varken tadilattan nefret ediyorum hem yorgunluk hem eşyaları temizleme derdi off offfff
allh yardımcın olsun
olsun cnm geç olsunda sonunda:emir_bebek:olsun

Back
X