• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim. opuyorumnanaktan
çok şükür sen nasıl oldun iyimisin ?

iyiyim be bacım tamamen geçti çok şükür bugün sabah sakaryaya gittik rahim filminden sonra ilk kez banyo yaptım apar topar yola çıktık yolda biraz canım acıdı okadar yengemin babası vefat etti Allah rahmet etsin oraya gitik ateş düştüğü yri yakıyor sonra dedim ben nasıl ölücem

zamancigim benim kafam karisidi simdi ise yaramiyorsa bide oyle bi zarari varsa neden veriyoki bu kremi bide bize ne kadar kullancagimiz soylememis kaan hoca

olmaz olmaz deme kız yaptın mı test aaayyyyy bak şimdi merak ettim kız sevgi yap bi test içimiz rahat olsun ayyy hadi hadi inşallah hamilesindir Allah büyük dualarına içabet etmiştir inşallahda bebişler yoldadır bak şimdi nasıl heyecan yaptım

canım benim teste gerek kalmadı sağolsun benim anavatan gene kan ağlıyo kısmet baaşka aylara kaldı bu arad sizinde başınız sağolsun canım yengenin babası ölmüş allah kalanlara uzunömürler versin

sa kızlar nasılsınız ;iyisinizdir inş. hepiniz ;bugün doktordaydım ve şükürler olsun herşey çok iyi gidiyormuş inş darısı sizlere olsun dualarımdasınız RABBıM hayırlısı ile sizlerede nasip eder bu güzel duygularııı

sa kızlar nasılsınız ;iyisinizdir inş. hepiniz ;bugün doktordaydım ve şükürler olsun herşey çok iyi gidiyormuş inş darısı sizlere olsun dualarımdasınız RABBİM hayırlısı ile sizlerede nasip eder bu güzel duygularııı

canim herseyin yolunda gittigine sevindim rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin canim

taze annemizde ugrarmış topige bize hayırlı haberlerde verirmiş yerim ben paşayı yerim canım benim maşallah Rabbim kucagına almayıda nasip etsin (paşa dedim ama bilmiyorum erkekmi içimden öyle geldi)
kız sevgidolu merakımdan baktım yaptınmı test diye ama seninkiler teşrif etmiş olsun heyecanıda güzeldi bigün inşallah Allahın izniyle gerceginide yaşarsın bizede hayırlısıyla sevincini yaşatırsın

sa kızlar nasılsınız ;iyisinizdir inş. hepiniz ;bugün doktordaydım ve şükürler olsun herşey çok iyi gidiyormuş inş darısı sizlere olsun dualarımdasınız RABBİM hayırlısı ile sizlerede nasip eder bu güzel duygularııı

oh oh maaşallah:nazar: sonuna kadr böyle gitsin inş.sağlıkla al kucağına.allhım bizede nasip eder umarım böyle mutlulukları:Saruboceq:

kapanışı ben yaptım hemen açılışı da yapıyorumm.GÜNAYDIIINNNNNN.....nasılsınız kızlar.anlatın bakem

kızlar slm bugün çok hastayım izin aldım eve geldşim hayatım bıyunca çekmedim bir sdet sancııs çekiyorum dün gece hiç uyuyamadım bugün sabah ağladım ağrıdan işe zar zor gittim doktorumu aradım bir ağrı kesici al geçmezse gel dedi rengim attı ben hiç hayatımda adet oldumda ağrıkesici içmezdim ama bugün içtim ve geldimden beri yatıyodum niye böyle oldu anlamadım şimdi biraz daha iyiyim doktorada gitmedim

kızlar slm bugün çok hastayım izin aldım eve geldşim hayatım bıyunca çekmedim bir sdet sancııs çekiyorum dün gece hiç uyuyamadım bugün sabah ağladım ağrıdan işe zar zor gittim doktorumu aradım bir ağrı kesici al geçmezse gel dedi rengim attı ben hiç hayatımda adet oldumda ağrıkesici içmezdim ama bugün içtim ve geldimden beri yatıyodum niye böyle oldu anlamadım şimdi biraz daha iyiyim doktorada gitmedim

çook geçmiş olsun canım benimkiler hep ağrılı olur özellikle ilk günü ve o ay ne kadar üşütmüşsem o kadar ağrır..mesela o ay suyla uğraştıysam halı yıkamak gibi o ay dayanılmaz ağrır...adet sancısı çok zor ayağının altına sıcak su torbası koy bu bana iyi geliyo....

merhaba arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.adet sancısını çok iyi bilirim.ben her ay çekerim sancıyı.kendini sıcak tut .beline battaniye dola.sıcak çay iç.kekik çayı özellikle.bana normal agrı kesicilerin faydası olmuyo.eger mide proplaemin yoksa majezik al.1 saat sonra bi şeyin kalmıyo.ama kendini sıcak tut tekrardan geçmiş olsun.a.sa.s

teşekkürler nurunay arkadaşım ben dört ay önce tüp bebek tedavisi görmüştüm negatif oldu sonrasında çok sık kanamalrım olmaya başladı 10 günde b,r bazen bir hafta aralıklarla kanamam olur ve uzun sürerdi tüp nbebe sonrası ilk adet sancısı tüpbebek öncesi adetlerimde ağrım olurdu fakat bu kadar dedğil geçen ay doktor bana kist var dedi küçükmüş belkide oyüzden bu kadar sancı oldu yada tüp bebek sonrası sadece bu ay zamanında ve adet gibi adet oldum bu aydan öncekiler yoğun kanam olurdu fakat hiç adet sancısı olmadan kanam gelirdi

canim gecmis olsun ayni dert bende de var ben de bugun adet oldum ve cok sancili oluyo agri kesicilerle duruyorum ayakta her ay ayni agriyi cekiyorum ilk gunu off of

teşekkürler kadercim benimde ikinci günü of allahım bize hamilelik nasip etsede 9 ay bu sıkıntıdan ağrılardan kurtulsak

Back
X