- 22 Ağustos 2009
- 2.690
- 196
- 373
mavimenekşe nasılsın anam hiç sesin çıkmıyor iimisin
iyiyim. opuyorumnanaktan
çok şükür sen nasıl oldun iyimisin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mavimenekşe nasılsın anam hiç sesin çıkmıyor iimisin
iyiyim. opuyorumnanaktan
çok şükür sen nasıl oldun iyimisin ?
olmaz olmaz deme kız yaptın mı test aaayyyyy bak şimdi merak ettim kız sevgi yap bi test içimiz rahat olsun ayyy hadi hadi inşallah hamilesindir Allah büyük dualarına içabet etmiştir inşallahda bebişler yoldadır bak şimdi nasıl heyecan yaptım
sevgidolu test yap belki hamilesindir
sa kızlar nasılsınız ;iyisinizdir inş. hepiniz ;bugün doktordaydım ve şükürler olsun herşey çok iyi gidiyormuş inş darısı sizlere olsun dualarımdasınız RABBİM hayırlısı ile sizlerede nasip eder bu güzel duygularııı
sa kızlar nasılsınız ;iyisinizdir inş. hepiniz ;bugün doktordaydım ve şükürler olsun herşey çok iyi gidiyormuş inş darısı sizlere olsun dualarımdasınız RABBİM hayırlısı ile sizlerede nasip eder bu güzel duygularııı
kızlar slm bugün çok hastayım izin aldım eve geldşim hayatım bıyunca çekmedim bir sdet sancııs çekiyorum dün gece hiç uyuyamadım bugün sabah ağladım ağrıdan işe zar zor gittim doktorumu aradım bir ağrı kesici al geçmezse gel dedi rengim attı ben hiç hayatımda adet oldumda ağrıkesici içmezdim ama bugün içtim ve geldimden beri yatıyodum niye böyle oldu anlamadım şimdi biraz daha iyiyim doktorada gitmedim
kızlar slm bugün çok hastayım izin aldım eve geldşim hayatım bıyunca çekmedim bir sdet sancııs çekiyorum dün gece hiç uyuyamadım bugün sabah ağladım ağrıdan işe zar zor gittim doktorumu aradım bir ağrı kesici al geçmezse gel dedi rengim attı ben hiç hayatımda adet oldumda ağrıkesici içmezdim ama bugün içtim ve geldimden beri yatıyodum niye böyle oldu anlamadım şimdi biraz daha iyiyim doktorada gitmedim
teşekkürler kadercim benimde ikinci günü of allahım bize hamilelik nasip etsede 9 ay bu sıkıntıdan ağrılardan kurtulsak