inşAllah canım merak ettim.hala haber yok canım onlar ankaraya gittiler ya belki orda kalmışlardır...
eve dönünce haber verir bize...
inş güzel haberlerle döner aramıza
çok etkilendim tüylerim diken diken oldu. var bu rüyada bir hikmet.saat 2 de uyandım çayı hazırladım uyanmak sorun değil içebilse alışsa başka bir şey istemem üzülüyorum onun içinde kıyamıyorum hiç allahım kocamın gönlünün muradını ver baba olmayı ona da nasıp et diyorum
eşime yatmadan içirdim çayı rüyasında saraçoğlunu görmüş benden dua bekliyormuş dedi çok şaşırdım eşim öyle çok rüya görmez ben çok sık görürüm aynı anda bende saraçoğlunu gördüm yeşillikler içinde bir parktayız salıncakta sallanıyoruz allahım hayır etsin işallah şifa olur hepimize
hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar cnm..
inş bu ayda tüm dualarımız kabul olur
canım aynı anda kalkmak gerekmiyorki önemli olan gecenin 3te birinde uyuyup tekrar uyanmak şartıyla önce 2 rekat teheccüd namazı kılmak.ben şu şekilde yapıcam sahurdan bir saat önce uyanıcam çünkü ben bir saattte kılmıştım bu namazı.2 rekat teheccüd namazı kılıp dua ve niyetini yap .sonra tekrar ayağa kalk namaz kılar gibi her defasında 100besmele çek elinde tesbih olabilir.niyet et ve ellerin bağla 100besmele çek
sonra rükuda 100tane secdede 100tane oturunca 100 tekrar secdede 100tane 786 olana kadar sonuncusu secdede oluyor.sonra bitince dualarını oku ve rabbimden hayırlısını iste inşallah Rabbim kabul eder dualarını.Allah razı olsun canım .aklına takılan birşey olursa tekrar sorabilirsin
evet canım bunu yapan arkadaşım aslında bu zikiri sır gibi saklıyordu aslında o kadar çok şey değiştiki arkadaşımın hayatında hiç aklımzdan bile geçiremediğimiz şeyler oldu
mesela çok sevdiği ve ulaşılmaz olduğunu düşündüğü eşiyle evlenmiş,sonra kendini bile zor geçindirirken dublex daire almış ,6 sene boyunca çocuğu olmayan kişi bu duayı okuduğu ay hamile kalmış.bunu duayı kendisine çok önemli bir şeyh öğretmiş bunu herkes yapamaz eğer kısmetinde olacak birşey için dua edecek kimse varsa ancak ona yapmak kısmet olur demiş.ve ben zor bele öğrendim arkadaşımdan her muradının olma vesilesini .canım namazda tesbih kullanılabiliyor bunu sakıncası yok yoksa dediğin gibi sayıyı aklında tutamazsın.
canım yaa olması bi dert olmaması bi dert
yoksa gelir bir an evvel de sen de başlarsın tedavine
sıkma canını güzelim bunda da vardır bi hayır
ama bi devarsa Allaaaahhhhh bayram yeri olur burası
bi daha test yaptırdın mı canım?
minik gelin canım yeni evinde bebişinle birlikte güle güle oturun. çok yorma kendini
baharcım genetşk testiniz temiz çıkmış çok sevindim. senin kırmızılar işini biliyor. her konuda için rahat şekilde başlayacaksın tedaviye.
flzasklada ilaçlar aynı gün bitiyormuş. aynı günde başlarsınız belki
saol bitanem genetik temiz çıktı şükür tüm tetkikler tamam...
evet flzaskcımla beraber başlıycaz inş tedaviye
inş ikimiz içinde hayırlısı olur
canım seninde yarın toplanıyr yumoşlar heyecanlı bi bekleyiş dönemine gireceksin...
inş herşey dilediğinden daha da güzel olur
canım senin sevincin bizim sevincimiz bunu bizimle hemen paylaştığın için çok teşekkürler
inş pazara daha da güzel haberler alacaksın
canım gözün aydın 8 tane ebmriyon olmuş maaşAllah hayırlısıyla hamilelik haberlerinide alalım canım.
mercan canım bu arada gözün aydın 8 tane yumoşun kaliteliymiş inşallah Rabbim onlara can versin ve sağlıklı bebişinin olmasını nasip etsin amin
OOOOOOO MAŞALLAH MAŞALLAH
ÇOK SEVİNDİM İNŞLH SPERMLERİ YUMUOŞLARIYLA DÖLLENİR VE HAMİLE HABERLERİNİDE ALIRIZ
MERCAN CNM MAŞALLAH 8 YUMOŞUN DÖLLENDİ HA
1 TANE OLSUN SAĞLIKLI OLSUN SLOGANINA İNAT 8 TANE HA
MAŞALLAH MAŞALLAH ÇOK SEVİNDİM DARISI KUCAĞINIZA ALMAYA İNŞLH
DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞLH...
CANSUNİDAYA VE MERCANA ÇOK SEVİNDİM CNM
ALLAHIM KUCAKLARINA ALMAYIDA NASİP ETSİN İNŞLH
BANGİ İÇİNDE ÇOK ÜZÜLDÜM
İNŞLH BİDAHAKİNE OLUR
HENÜZ VAKTİ DEĞİŞMİŞ DEMEKKİ
DEMEK ADET SÖKTÜRÜCÜ KULLANIYORSUN HAYIRLISI OLSUN
CNM YAAA
BEKLİYORSUN YA İNAT ETTİLER İŞTE
AMA HERŞEY O GÜZEL GÖNLÜNCE OLUR İNŞLH
DUALARIM HEP SİZİNLE
ŞİMDİ SELA İLE ÖĞLEN ARASINDA OKUDUĞUM ESMALAR VAR ONLARI
OKUYACAĞIM VE YİNE HEPİMİZ İÇİN DUA EDİCEM
ALLAH KABUL EDER İNŞLH...
cnm benim 8 tanesi döllenmiş çok sevindim şimdi sıraolmakta inş göbüşünde seni hiç brakmazlar cnm...
Slm KiZlar nslsiniz ..
Ben cok sukur evimi taşıdım ama maffoldum ivir zivir islerim kaldı çamaşır makinanın önünde yatıyorum resmen habire bsy yikanior:)
Tam 1 hafta sonra transferim var:) hemen olsun istiyorum:)
Evimide tam bitirirm..iftara alacaklarımı alcam bu 1 haftada:)
Sonrada yatcam bebisimle:)
Herkesin ramazanı hayırlı olsun bu bereketli ayda Rabbim bebek nasip etsin..oruç tutamıyorum ilaçlardan insan üzülüyor ins dogum yaparimda sonra tutarım hepsini:)
Bu arada sayfalara baktım
Bangi üzüldüm ama bı süre sonra insanı ilk öğrendiği günkü gibi acitmiyor..ins diger denemeye nasip eder Rabbim...
Cansunida cnm cok sevindim ins bebis haberleri verirsin:)
Mercan cnm bak cok uZulmustun bisuru yumosun olmuş:) ultrasonda herzaman doğru sayamiyorlar:) hadi bakalım Cansunida ile mercan ayını sıralarda guzel haberler gercekler sonrada ben ins ..başka kim var bilmiyorum Rabbim emeklerimizi boş çıkarmasın...
Bu arada baharrrr adetin çokmu gecikti adet sokturucu alıyorsun...banada doktor demişti 10 gun gecikmişti kendi tup. Beek doktorum 5 gun daha bekle demişti olmuştum..
Neyse beklemek kötü bilirim heleki ilk deneme ayrı bı heycan :) ikincisi ilki kdr cok heycanladiriyor insan alışıyor Heralde:)
canım maşallah 8 yumurtan döllenmiş inş sana tutunmalarını nasip eder rabbim tabi 8 tanesini birden değil 2şer 2şer konsa 8 tane çocuğun olur
canım çok sevindim bak 3-4 beklerken 8 tane bebişin oldu. inşallah 9 ay boyunca sıkı sıkı tutunacaklar sana. sonrada annelerinin kucağına.
benimde yarın yumişler toplanacak. 6-7 tane var sanırım. inşallah kaliteli çıkar hepsi.
adım adım takip ediyorum seni, arkandayım
Allah yardımcın olsun canım sonu bebekli ve sağlıklı olsun.canım çok sevindim bak 3-4 beklerken 8 tane bebişin oldu. inşallah 9 ay boyunca sıkı sıkı tutunacaklar sana. sonrada annelerinin kucağına.
benimde yarın yumişler toplanacak. 6-7 tane var sanırım. inşallah kaliteli çıkar hepsi.
adım adım takip ediyorum seni, arkandayım
tekrar yazacaktım unutmadığına sevindin Allaha emanet ol.zcu canım tavsiyelerin aklımda. hepsine dikkat etmeye çalışşcağım. :)
sağol canım benim.biz büyük bir aileyiz.siz olmadan asla
Allah razı olsun canım.darısı başına olsun.rabbim dualarını kabul etsin.
sağol canım Allah razı olsun.
canım ttansfer öncesi yeterince yoruldun.misafir ağırlamayı ertele keyfine bak az kaldı büüyük buluşmaya.
nursen ve aamut canım arkadaşlarım sizlerede çok teşekkür ediyorum. Allah güzel dileklerinizin mükafatı olarak size ve diğer arkadasşlarıma gönüllerinde olan ne varsa kat kat versin.sonsuz hazinesinden mahrum etmesin.
yumoşlarımdan son haberleri getirdim.opuya benim doktorum girmemişti.merkezde bazı işlemleri sırayla yapıyorlar ve opu günü başkasınındı.sabah güzel haberi alınca önce size yazdım saat 2 gibi doktorumla konuşmak istedim.aradım ve anlattım.. dosyamı sabah incelediğini ve herşeyin güzel göründüğünü söyledi.çok merak ediyorum acaba nasıllar dedim.yine ara dedi.daha aramayın dediler.felan derken kapatalım beni birazdan tekrar ara dedi.canım doktorum benden kurtulamayacağını anlayınca bilgiye doyurmaya karar verdi galiba
tekrar aradım,laboratuvardan bilgi aldığını 8 döllenenden birinin gelişiminin iyi olmadığını söylediler elimizde 7 embriyo var sayalım dedi.teşekkür ettim kendisine.canım doktorum sarılasım geldi valla 2 kez haber aldım yumoşlarımdan.bu arada iğnelerimede başladım.kalçadan ne yaktı ne acıdı valla ben bir tuhafım galiba bu tedavinin hiç bir anında canım acımadı.
mercan, doktorun seni dikkat etmen gerekenler konusunda uyardı mı?
yapman ve yapmaman gerekenler, beslenme vb.
şuan ilaç kullanıyor musun?
canım aynı anda kalkmak gerekmiyorki önemli olan gecenin 3te birinde uyuyup tekrar uyanmak şartıyla önce 2 rekat teheccüd namazı kılmak.ben şu şekilde yapıcam sahurdan bir saat önce uyanıcam çünkü ben bir saattte kılmıştım bu namazı.2 rekat teheccüd namazı kılıp dua ve niyetini yap .sonra tekrar ayağa kalk namaz kılar gibi her defasında 100besmele çek elinde tesbih olabilir.niyet et ve ellerin bağla 100besmele çek
sonra rükuda 100tane secdede 100tane oturunca 100 tekrar secdede 100tane 786 olana kadar sonuncusu secdede oluyor.sonra bitince dualarını oku ve rabbimden hayırlısını iste inşallah Rabbim kabul eder dualarını.Allah razı olsun canım .aklına takılan birşey olursa tekrar sorabilirsin
canım Allah bu yolda zoru kolay yapıyor.dua ile canım Allah yanında olsun.
Allah yardımcın olsun canım sonu bebekli ve sağlıklı olsun.
tekrar yazacaktım unutmadığına sevindin Allaha emanet ol.
cnm gözünaydın bi dahaki sevincin bebişin için olsun tatlımmmmmmkızlar biz tüp bebek raporu alırken genetik testlerimiz yapılmıştı...
bugün kociş sonuçları almış hepsi temizmiş şükürler olsun
cnm bende yapmak istiyorum da ama adetim olsun bitsin öle yapıyım çünki adetim yaklaştıcanım kusura bakma dün aniden çıkmak zorunda kaldım ve yazını görmedim
evet kimsecikler yok ama dua söz konusu olunca topiğe çok fazla girmeyen arkadaşlar bile dualarımıza katılmışlardı
ben naçizane fikrimi söyliyeyim ve aklımdaki duada şu herkes fikrini söyler kabul gören uygulanır
bu dua tam 7 gün sürüyor zaten hepimiz sahura kalktığımız için çok kolay olacak ama biraz sabır istiyen bir dua
gecenin 3te birinde kalkıp Allah rızası için 2 rekat namaz kılıp ne muradımız varsa söylüyoruz ben toplu şekilde isimler söylenerek yapılsın istiyorum
sonra namazımız bitince tekrar namaz kılar gibi ayağa kalkıp dileğimizi söylüyoruz ve ellerimizi bağlayıp 100kere bismillahirrahmanirrahiym diyoruz sonra rükuda secdede heryerde100 okuyoruz toplam 786 besmele
çektikten sonra namazımızı bitiriyoruz biraz zor ama çok etkili bir dua Rabbimin kesinlikle geri çevirmeyeceği rivayet ediliyor.
rabbim geceleyin nida edermiş yokmu sağlık isteyen yokmu mal mülk isteyen yokmu...........isteyen dermiş ve hiç bir isteği geri çevirmezmiş duası kabul olanlardan eylesin rabbim hepimizi
bu arada bu namazı hastaykende kılabilirsiniz
inşllh yapacagım.........canım aynı anda kalkmak gerekmiyorki önemli olan gecenin 3te birinde uyuyup tekrar uyanmak şartıyla önce 2 rekat teheccüd namazı kılmak.ben şu şekilde yapıcam sahurdan bir saat önce uyanıcam çünkü ben bir saattte kılmıştım bu namazı.2 rekat teheccüd namazı kılıp dua ve niyetini yap .sonra tekrar ayağa kalk namaz kılar gibi her defasında 100besmele çek elinde tesbih olabilir.niyet et ve ellerin bağla 100besmele çek
heyecan başladı bile, dün çatlatma iğnemi yaptıktan sonra uyuyamadım, sabahı sabah ettim. şimdide işteyim ama gözümü açamıyorum. az önce asansörle depoya inerken asansörün içinde kafamı yasladım duvara. inene kadar içim geçmiş uyumuşum.
bu akşam sızıp kalmam lazım artık.
canım,doktorum istediğimi yiyebileceğimi eve gidince hemen duş alabileceğimi söyledi.opu sonrasında 4 gün kullanacağım iki tane ilaç ve bir ağrı kesici verdi.opudan birgün sonrası için kan sulandırıcı ve meşhur progestan iğnesi verdi kan testine kadar kullanılacakmış.vitamin olarak folibol vermişti.valla ben kabızlık sorunu yaşamamak için sabah aç karnına kuru kayısı yiyiorum ama siyah renkte olanı.sarı renktekilerin kükürt ile o şekilde kalmaları sağlanıyormuş.onun dışında başka bişey yapmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?