eşim dün tese oldu 30 dakka sürmeden tesede bi tabak sperm çıktı dediler tek testis bakıldı) Allahıma şükürler olsun işin en zor kısmını hallettik..
bugünde benim yumurta toplamam vardı her zmnki gibi benim yumurtalar nazlı 3 tn toplandı yarın öğleden sonra telle arıyıp öğrenicez sonucu inş. hayırlısıyla güzel haberler alırız...
hepinize teşekkür ederim sevincime ortak oldunuz Allah razı olsun dua ettiniz...
Geldimm bebeğimm biraz geç oldu ama orucumu açtımmmm
o arada bizimki kaptı pc yi hemen tabiii
eşim dün tese oldu 30 dakka sürmeden tesede bi tabak sperm çıktı dediler tek testis bakıldı) Allahıma şükürler olsun işin en zor kısmını hallettik..
bugünde benim yumurta toplamam vardı her zmnki gibi benim yumurtalar nazlı 3 tn toplandı yarın öğleden sonra telle arıyıp öğrenicez sonucu inş. hayırlısıyla güzel haberler alırız...
hepinize teşekkür ederim sevincime ortak oldunuz Allah razı olsun dua ettiniz...
cnm inan ki çok sevindim baharın yazısını okuyuncaeşim dün tese oldu 30 dakka sürmeden tesede bi tabak sperm çıktı dediler tek testis bakıldı) Allahıma şükürler olsun işin en zor kısmını hallettik..
Geldimm bebeğimm biraz geç oldu ama orucumu açtımmmm
o arada bizimki kaptı pc yi hemen tabiii
allah kabul etsin tatlım
neyseki enişteden tekrar kapmışsın pcyi
buarada temmuz topiğinde bi hamişimiz daha oldu
Sağoll bitanemmmmmmm
evt kaptımm tabiiii mesaj gelcek dedimm sendennnn
oda al al zor durdun diyoo zatennnn
evt cnm gördüm ayy ne güzellll
maaşallah sonuç bekleyende çokk
ilk oruç gününde hiç zorlanmadım. bebeğim Umut Emrem ilk tekmesini attı bugün :). 5. ayımdayım ama bebeğim 6 aylık gibi görünüyor. oruç tutmam sorun olmayacak . ve hepinize dualar edeceğim her namazdan sonra. Oğluşumun melek teyzeleri
Hoşgeldin cnm senii çok merak ettimmmmm
maaşallah hemen bulunmuşş spremciklerrrrr ne güzelllll
evt en zor kısmı giddii geriyede inş yumoşların güzelce döllenirrrrr cnmm
cnm inan ki çok sevindim baharın yazısını okuyunca
olsun 3 tanede olsa yeter ki ii döllensinler embriyo ile cnm
bir daha ki halay bebiş için olacak inşllh
allh kabul etsin cnm
ilk oruç gününde hiç zorlanmadım. bebeğim Umut Emrem ilk tekmesini attı bugün :). 5. ayımdayım ama bebeğim 6 aylık gibi görünüyor. oruç tutmam sorun olmayacak . ve hepinize dualar edeceğim her namazdan sonra. Oğluşumun melek teyzeleri
Sağoll bitanemmmmmmm
evt kaptımm tabiiii mesaj gelcek dedimm sendennnn
oda al al zor durdun diyoo zatennnn
evt cnm gördüm ayy ne güzellll
maaşallah sonuç bekleyende çokk
kızlarrrrrrrrr ilk iftarımız
allh kabul etsinnnnnnnn
ben yemeğimi yedim gene yanlızım yaniiii
hepinize ii iftarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
allah razı olsun arkadaşım inşallah sağlıklı sıhatli kucağınada alırsın bebeğini ...tabi sen bilirsin ama dr sordunmu oruç süresi uzun seninde sıvıya ihtiyacın var bebeği etkilemesin dinimizdede zorunlu değilya gebeler tabi sen vereceksin kararı...ilk oruç gününde hiç zorlanmadım. bebeğim Umut Emrem ilk tekmesini attı bugün :). 5. ayımdayım ama bebeğim 6 aylık gibi görünüyor. oruç tutmam sorun olmayacak . ve hepinize dualar edeceğim her namazdan sonra. Oğluşumun melek teyzeleri
duramayız biz ayrı ne olmuş dimi ama
evet bitanem sonuç bekleyen çok arkadaş var inş hepsiolur tabiki bizde
rabbim nasip etsin inş
allah razı olsun arkadaşım inşallah sağlıklı sıhatli kucağınada alırsın bebeğini ...tabi sen bilirsin ama dr sordunmu oruç süresi uzun seninde sıvıya ihtiyacın var bebeği etkilemesin dinimizdede zorunlu değilya gebeler tabi sen vereceksin kararı...
Tabii cnm durabilirmiyizzz onlar biraz sinir oluyolarr sürekli burdayız diyee amaa biz mutlu oluyoruzznapalımm yaniiii
inşş tatlımm rabbim hepimize nasipp etsinn inşALLAH
kızlar yumurtam toplandıktan sonra çok kötü haber aldım bi akrabamızı kızı intahar etmiş çok üzüldüm ağladım..19 yaşlarında delidoluydu güzel gencecik kızdı..Allahım dedim biz dünyaya çocuk getircez diye neler çekioz bu kızın yaptığına bak dedim ağladım Allah annesine babasına yakınlarına sabır güç kuvvet versin..Allah rahmet eylesin şu ramazan ayında olmamalıydı böyle (( hakkımızda hayırlısı olsun evladında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?