Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim üzüldüm açıkcası...
Tabiki hiç üretim olmamasından daha iyidir ama neyazıkki yine bi kaan hoca klasiği :50:
Hadi gelde anlat çok sinirlendim şimdi :47:

canım doğru söylüyorsun ama belki adam doğru söylüyordur yalancının evi yanmış kimse inanmamış
bend eçok kızıyorum kaan hocaya ama denizbulutlarda ,istiyorumbebeğimi arkadaşlarımızda sonradan sperm çıkmıştı tedaviyle belki doğru söylüyordur olamazmı

canım doğru söylüyorsun ama belki adam doğru söylüyordur yalancının evi yanmış kimse inanmamış
bend eçok kızıyorum kaan hocaya ama denizbulutlarda ,istiyorumbebeğimi arkadaşlarımızda sonradan sperm çıkmıştı tedaviyle belki doğru söylüyordur olamazmı

canım benim söylediğim o değil ki...
masalıda hazırlasaydı şimdi tüp bebeğe geçebilirlerdi...
cervanlarada aynısını söyledi elengo çıkarsa bile tüp bebek yapılabilir diyor...
sonrada dondurulamıyor neyazıkki o elengolar...
yani haksız mıyım en azında bi deneme olsaydı iyi olmaz mıydı ??

ayrıca istiyorumbebeğimilere mucizevi bişey söylemedi...
onlarda zaten hareketsiz sperm çıkışı oluyordu...
buna rağmen 1 tane hareketsiz sperm bulunamadı...
hatırlasana hepimiz nekadar büyük şok yaşamıştık...
ben duyunca ağlamıştım tutamamıştım kendimi...
denizbulutlarınkine katılırım sana...
ama benim demek istediğim o değil o tam oluşmamış spermlerlede denenebilirdi tüp bebek...
yani azolularda sperm bulunmama ihtimali var...
keşke işi şansa bıakmasaydı...

Masalıda hazırlasaydı şimdi tüp bebeğe geçebilirlerdi...
Cervanlarada aynısını söyledi elengo çıkarsa bile tüp bebek yapılabilir diyor...
Sonrada dondurulamıyor neyazıkki o elengolar...
Yani haksız mıyım en azında bi deneme olsaydı iyi olmaz mıydı ??

anladım canım haklısın tabikide çok iyi olurdu arkadaşımıın tekrar aynı sıkıntıları yaşaması hem madden hem manen çok zor
ama bu kararı aslında kişi kendi söylemeli bizim durum içinde aynısı geçerli emre hoca ben hiç bir şey demiyorum nasıl isterseniz öyle yapalım dedi
bende zaten şansımız az çıkarsa tabiki onlarıda dondur çözdür ziyan olacaklar dedim siz bilirsiniz dedi.
Inan bana herşey nasip kısmet işi tedaviye aynı anda başlayıpta sonunda üzülen arkadaşlarımız oldu hemde tüpbebeğe hazırlanıp yarı yolda kaldılar
aynı zamanda daha çok maddi sıkıntı yaşadılar inşallah arkadaşımızın hakkında bu hayırlıdır ve en yakın zamanda hücreler sperme spermlerde bebişe dönüşür:16::16::16::16::16:

ramazan inşallah hepimize mutluluk, sağlık, bereket, hayırlı sağlıklı evlatlar getirir.amiiiiiiiiiiiiin

baharcığım ben de duaya katılmak istiyorum beni de eklersen sevini

anladım canım haklısın tabikide çok iyi olurdu arkadaşımıın tekrar aynı sıkıntıları yaşaması hem madden hem manen çok zor
ama bu kararı aslında kişi kendi söylemeli bizim durum içinde aynısı geçerli emre hoca ben hiç bir şey demiyorum nasıl isterseniz öyle yapalım dedi
bende zaten şansımız az çıkarsa tabiki onlarıda dondur çözdür ziyan olacaklar dedim siz bilirsiniz dedi.
Inan bana herşey nasip kısmet işi tedaviye aynı anda başlayıpta sonunda üzülen arkadaşlarımız oldu hemde tüpbebeğe hazırlanıp yarı yolda kaldılar
aynı zamanda daha çok maddi sıkıntı yaşadılar inşallah arkadaşımızın hakkında bu hayırlıdır ve en yakın zamanda hücreler sperme spermlerde bebişe dönüşür:16::16::16::16::16:

amin canım benimmmmm inş sonrasında bol bol sperm bulunur...
zaten masallar ilaç tedavisi görmediki direk m.tese demiş...
yani şimdi iğnelerle ilaçlarla elengolar sperme dönüşür allahın izniyle :16::16::16:
ben elengoların boşa gitmesine üzüldüm sadece...
allah yüzünü güldürsün inş tüm arkadaşlarımızın yaşadıklarını kendimiz yaşamış gibi hissettiğimizden bu tepkimiz zaten...

ayrıca istiyorumbebeğimilere mucizevi bişey söylemedi...
Onlarda zaten hareketsiz sperm çıkışı oluyordu...
Buna rağmen 1 tane hareketsiz sperm bulunamadı...
Hatırlasana hepimiz nekadar büyük şok yaşamıştık...
Ben duyunca ağlamıştım tutamamıştım kendimi...
Denizbulutlarınkine katılırım sana...
Ama benim demek istediğim o değil o tam oluşmamış spermlerlede denenebilirdi tüp bebek...
Yani azolularda sperm bulunmama ihtimali var...
Keşke işi şansa bıakmasaydı...

aynen dediğin gibi doğru söylüyorsun işimizi şansa bırakmamlıyız doktorlarımız ne söylerse söylesin bence biz ısrarcı olmalıyız
ve gerçektende elongeyle hamiş olan kişiler var .keşkeleri yaşamamak için doktora bilinçli olduğumuzu göstermeliyiz bence
çünkü kaan hoca patoloji sonucunu bile kimi arkadaşımıza vermemişti herkesi aynı anda teseye çağırmış ve herkese aynı şeyi söylemişti
iğne tedavisi uygulamak istemişti o zaman madem bir yolu daha vardı önce onu uygula sonra tese yap bende çok kızgınım kendisine iyikide biz onun hastası olmamışız diyorum bazen

kızlar eşim ameliyat oldu....
Ve az önce belli oldu sonuç...
Olgunlaşmamış spermidler görülmüş...ilaç ve iğne tedavisine başlıyoruz...
En azından bu bile bizi ferahlattı....
Artık biliyoruz ki üretim var.ve testisler iyi..

Not:güvendiğim dağlara kar kağdı!
Bu söyldiklerim sanmayın ki tüpte kullanılacak sperm çıkmadı diye..eşime meyve hazırliyim gelip yazcam hepsini..
Anlatcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:47:

evt cnm en azından üretimmm varr ilaç ve iğnelerlee spreme dönüşür cnmm inşallah:16::16:

*BAHAR
*FLAZSK
*VCK
*ZAMBAK06

Teheccüt namazı, yatsı namazından sonra geceleyin kılınır. Bir süre uyuduktan sonra kalkılarak kılındığı için teheccüd denmiştir. Yorgunluk sebebiyle gece kalkamayacağından korkan kimsenin uykudan önce kılması da mümkündür. İki, dört veya sekiz rekât olarak kılınabilir. Çok faziletlidir ve ümmete sünnettir. Cenâb-ı Hak Peygamber Efendimiz’e (asm) bu namazı şu âyetle emretmiştir: “Ey Resûlüm. Gece vakti de uyanıp, sadece sana mahsus fazladan bir ibadet olarak teheccüd namazını kıl. Umulur ki Rabbin seni övülmüş bir makam olan en büyük şefaat makamına çıkarır.” İsra Sûresi: 79.

Cabir (ra) rivayet etmiştir ki: Allah Resulü (asm) şöyle buyurmuştur: “Gecede bir saat vardır ki, bir Müslüman o saate rastlar da Cenâb-ı Allah’tan dünya ve âhiret işinden bir hayır isterse, Allah o kimsenin dileğini muhakkak verir. Bu her gece böyledir.” (Hadisler için bkz: R. Sâlihîn, 1178, 1179, 1175.)

Hem kışı, hem kabri, hem berzah âlemini hatırlatan gece vaktinin, ruhumuzun Cenâb-ı Hakk’ın rahmetine ne derece muhtaç olduğuna bir ihtar ve uyarı hükmünde bulunduğunu beyan eden Bedîüzzaman Hazretleri, geceleyin kılınan teheccüt namazının da, kabir gecesi ve berzah karanlığı gibi en muhtaç olduğumuz bir zamanda, en lüzumlu ve en vazgeçilmez bir ışık olduğunu kaydeder. (Sözler, s. 46.)

TEHECCÜD NAMAZININ KILINIŞI:

Teheccüt namazına, “Niyet ettim Allah rızası için teheccüt namazını kılmaya” diye niyet edilir.
İki, dört veya sekiz rekât olarak kılınabilir.
Teheccüd namazını kıldıktan sonra eller yandayken "niyet ettim allah rızası için (hakkımda hayırlısıyla bebeğim olsun vs.) denilir.
Ve "allah'u ekber" denilip eller bağlanır.
Hiçbir sure okumadan eldeki tesbihle 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Sonra rükuda tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Secdede tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Oturunca tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Tekrar secdeye varılır 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Ayağa kalkılır ve yine 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Sonra rükuda tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
En sonuncuda secdede 86 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Ve namaz bittikten sonra tekrar niyet Allah'a niyaz edilir.
Tüm arkadaşların isimleri okunup onların niyetide söylenilip dua edilir...

katılmak isteyen arkadaşlar haber versin :34:

Slm kizceler nasilsiniz Hayirli Ramazanlar hepinize. Bahar canim bende katilmak isterim ama bu hafta mi yapicaz ben bu hafta yapamam ancak haftaya cuma baslayabilirim.

Slm kizceler nasilsiniz Hayirli Ramazanlar hepinize. Bahar canim bende katilmak isterim ama bu hafta mi yapicaz ben bu hafta yapamam ancak haftaya cuma baslayabilirim.

slm canım hoşgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın ??
canım bu hafta başlıyoruz yani bu gece...
7 gün yapıcaz biticek...
canım sen adetsen namazı kırlmadan sadece besmeleli kısmı yapabiliyorsun...
istersen ekleyeyim :34:

benim namaz kaçtı desene:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
şaka bir yana canım gözün aydın inşallah rabbim yüzünü güldürsün
kıl gel namazını bebek:)
canım benim üzüldüm açıkcası...
tabiki hiç üretim olmamasından çok daha iyidir...
zamanla sperme dönüşürler inş...
allahtan testislerde iyi durumdaymış...
ama neyazıkki yine bi kaan hoca klasiği :50:
hadi gelde anlat çok sinirlendim şimdi :47:

masalıda hazırlasaydı şimdi tüp bebeğe geçebilirlerdi...
cervanlarada aynısını söyledi elengo çıkarsa bile tüp bebek yapılabilir diyor...
sonrada dondurulamıyor neyazıkki o elengolar...
yani haksız mıyım en azında bi deneme olsaydı iyi olmaz mıydı ??

amin canım benimmmmm inş sonrasında bol bol sperm bulunur...
zaten masallar ilaç tedavisi görmediki direk m.tese demiş...
yani şimdi iğnelerle ilaçlarla elengolar sperme dönüşür allahın izniyle :16::16::16:
ben elengoların boşa gitmesine üzüldüm sadece...
allah yüzünü güldürsün inş tüm arkadaşlarımızın yaşadıklarını kendimiz yaşamış gibi hissettiğimizden bu tepkimiz zaten...

kızlar burdan hepinize toptan yazayım:))
en baştan başlıyorum..
kaan hoca bize perşembe sabah 9da burda olun önce tetkiklerinizi yapar,sonra öğlen de ameliyata alırız demişti.
sabah 9u çeyrek geçe hastaneye yatışımız yapıldı...
uzun bekleyişler sonucu 11 gibi eşimden kal aldılar ve ekg çekildi...klasik prosedür anlayacağınız..
sonra biz kaan hocayı beklemeye başladık..çünkü öğleden sonraları geliyormuş hastaneye..
saat 2 gibi hastaneye geldi..tabi biz bu süreçte kıvranıyoruz:(
eşime dedi ki ameliyathaneyi hazırlatıyorum hemen alıcaz seni.
eşim hazırlandı saat üç oldu haber yok 4 oldu yok..bizz gidip gelip sorıyoruz cevap da yok...saat beş oldu..
artık alıcaz hazırlanın dediler yine..
e hazırdık zaten sabah dokuzdan beri..
eşim ameliyata girdi...o anki duygularım tarif edilemez....eşimin ameliyata girerkenki bakışı....bana el sallayışı..o bekleyiş hele o bekleyiş........
neyse,ameliyat bitti...eşim çıktı kaan hoca yine yok....
diğer bi doktor daha vardı onu çağırdık....akşam biz uyumadan teşrif ettiler kendileri..bi hışımla kaan hoca yarın açıklama yapar deyip gitti..
ne ağlayacağımızı bildik ne güleceğimizi:(
sabırla sabahı bekledik...sabah sekiz bile olmadan kalktık.yine bekliyorduk....
11 gibi de kaan hoca geldi....daha sonuçlar çıkmadı ben size telefonla haber veririm..siz istanbula dönün dedi...zaten kalmanın da bi anlamı yoktu..
12 veya 1 gibi arayın sonucu söylerim dedi.öğlen 1buçukta aradık garanti olsun diye hani...
belli olmamış....4 gibi arayın dedi....4te aradık....tel çalarken meşgule düştü...
4buçukta yine telefon meşgule elındı.....bu böle 7 8 e kadar devam etti.
akşam oldu eve geldik..hala haber yok...en azından telefonu açsa diyoruz...bişey mi var ki diyoruz....o panikle diyoruz da diyoruz...
akşam 10 oldu saat..eşime mesaj attı....(dikat dikkat mesaj attı)
mail gönderiyorum yazmış...maili aldık.....
olgunlaşmamış sperm çıktığını bundan sonraki aşamaları yazmış....
maili okuduk saf saf birbirimize baktık.....sanki rüyaydı olanlar...
öyle tuhaftı...

selam canım hoşgeldin sanada hayırlı ramazanlar nasılsın canımcım:16::16::16::16:

H.bulduk canim iyiyim tsk ederim canim umarim sende iyisindir. Ayrica duayi bizlerle paylastigin icin ALlah razi olsun canim.

slm canım hoşgeldin iyiyiz şükür sen nasılsın ??
canım bu hafta başlıyoruz yani bu gece...
7 gün yapıcaz biticek...
canım sen adetsen namazı kırlmadan sadece besmeleli kısmı yapabiliyorsun...
istersen ekleyeyim :34:

H.bulduk cancazim iyiyim saol sen nasilsin canim?
Tamam canim ekle ama namazsiz eksik olmazmi ben haftaya yapsam hepimiz icin olmazmi ki ??:44::44:
Olmadi sadece tesbihi besmeleyi yaparim illa bu hafta yapalim diyosaniz.

H.bulduk cancazim iyiyim saol sen nasilsin canim?
Tamam canim ekle ama namazsiz eksik olmazmi ben haftaya yapsam hepimiz icin olmazmi ki ??:44::44:
Olmadi sadece tesbihi besmeleyi yaparim illa bu hafta yapalim diyosaniz.

canım hepberaber yapıldığı için bu hafta yapılacak...
sen istersen sonra kendinde yaparsın...
vck öyle söyledi adetli olanlar sadece tesbihat bölümünü yapacaklarmış...

Back
X