Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aynen dediğin gibi doğru söylüyorsun işimizi şansa bırakmamlıyız doktorlarımız ne söylerse söylesin bence biz ısrarcı olmalıyız
ve gerçektende elongeyle hamiş olan kişiler var .keşkeleri yaşamamak için doktora bilinçli olduğumuzu göstermeliyiz bence
çünkü kaan hoca patoloji sonucunu bile kimi arkadaşımıza vermemişti herkesi aynı anda teseye çağırmış ve herkese aynı şeyi söylemişti
iğne tedavisi uygulamak istemişti o zaman madem bir yolu daha vardı önce onu uygula sonra tese yap bende çok kızgınım kendisine iyikide biz onun hastası olmamışız diyorum bazen

bizim de raporumuz hazır değilmiş maille gönderecek...:47:

Son düzenleme:
h.bulduk canim iyiyim tsk ederim canim umarim sende iyisindir. Ayrica duayi bizlerle paylastigin icin allah razi olsun canim.

H.bulduk cancazim iyiyim saol sen nasilsin canim?
Tamam canim ekle ama namazsiz eksik olmazmi ben haftaya yapsam hepimiz icin olmazmi ki ??:44::44:
Olmadi sadece tesbihi besmeleyi yaparim illa bu hafta yapalim diyosaniz.

rica ederim canım allah hepinizden razı olsun
canımcım zor olan kısmı zaten tesbih kısmı onu yapabilirsin abdestsiz
yarım kalmazmış ben arkadaşıma sordum unun bebeği var birde bilirsiniz abdestsiz olunca gece yarısı nasıl duş alıyorsun dedim oda abdestim olmayınca sadece tesbihatı yapıyorum dedi:9::9::9::9:

Teheccüt namazı, yatsı namazından sonra geceleyin kılınır. Bir süre uyuduktan sonra kalkılarak kılındığı için teheccüd denmiştir. Yorgunluk sebebiyle gece kalkamayacağından korkan kimsenin uykudan önce kılması da mümkündür. İki, dört veya sekiz rekât olarak kılınabilir. Çok faziletlidir ve ümmete sünnettir. Cenâb-ı Hak Peygamber Efendimiz’e (asm) bu namazı şu âyetle emretmiştir: “Ey Resûlüm. Gece vakti de uyanıp, sadece sana mahsus fazladan bir ibadet olarak teheccüd namazını kıl. Umulur ki Rabbin seni övülmüş bir makam olan en büyük şefaat makamına çıkarır.” İsra Sûresi: 79.

Teheccüt namazına, “Niyet ettim Allah rızası için teheccüt namazını kılmaya” diye niyet edilir.

Hazır söz geceden açılmışken, geceleyin dileklerin kabul edildiği bir saatle ilgili bir hadîsi de buraya almadan geçmeyelim. Cabir (ra) rivayet etmiştir ki: Allah Resulü (asm) şöyle buyurmuştur: “Gecede bir saat vardır ki, bir Müslüman o saate rastlar da Cenâb-ı Allah’tan dünya ve âhiret işinden bir hayır isterse, Allah o kimsenin dileğini muhakkak verir. Bu her gece böyledir.” (Hadisler için bkz: R. Sâlihîn, 1178, 1179, 1175.)

Hem kışı, hem kabri, hem berzah âlemini hatırlatan gece vaktinin, ruhumuzun Cenâb-ı Hakk’ın rahmetine ne derece muhtaç olduğuna bir ihtar ve uyarı hükmünde bulunduğunu beyan eden Bedîüzzaman Hazretleri, geceleyin kılınan teheccüt namazının da, kabir gecesi ve berzah karanlığı gibi en muhtaç olduğumuz bir zamanda, en lüzumlu ve en vazgeçilmez bir ışık olduğunu kaydeder. (Sözler, s. 46.)

TEHECCÜD NAMAZINI KILDIKTAN SONRA ELLER YANDAYKENNİYET ETTİM ALLAH RIZASI İÇİN (HAKKIMDA HAYIRLISIYSA BEBEĞİM OLSUN VS.)DENİLİR VE ALLAH'U EKBER DENİLİP ELLER BAĞLANIR HİÇ BİR SURE OKUMADAN ELİNDE TESBİHLE 100KERE BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİYM DENİR.SONRA RÜKUYA ERİLİNCE TEKRAR 100KERE BESMELE ÇEKİLİR.SONRA SECDEDE 100 KERE OKUNUR DAHA SONRA OTURUNCA TEKRAR 100KERE OKUNUR.TEKRAR SECDEYE VARILIR 100KERE OKUNUR TEKRAR AYAĞA KALKILIR VE 100KERE OKUNUR TEKRAR RÜKUDA 100 KERE OKUNUR EN SONUNCUDA SECDEDE 86 TANE OKUNUR VE NAMAZ BİTTİKTEN SONRA TEKRAR NİYETİNİ ALLAH'A NİYAZ EDERSİN DUANIN KABUL OLDUĞUNU İÇİNE GELEN HUŞU AĞLAMA VE ÜRPERTİYLE ANLAYABİLİRSİN BU GENELDE SON GÜN OLABİLECEĞİ GİBİ İLK GÜNDEN BELİRTİDE OLABİLİR.ANLAŞILMAYAN BİRŞEY OLURSA YİNE SORABİLİRSİNİZ KUSURA BAKMAYIN BELKİDE BEN BİLDİĞİM İÇİN SİZE TAM ANLATAMAMIŞIMDIR GEREKİRSE ANLAMANIZ İÇİN BİN KERE DE ANLATABİLİRİM:34::34::34:

nası yapcaz yaaaaaaaaaa...birbirimiz için mi?ne duası ben bugün iyi değilim neler oluyooooooooor:52:

*BAHAR
*FLAZSK
*VCK
*ZAMBAK06

Teheccüt namazı, yatsı namazından sonra geceleyin kılınır. Bir süre uyuduktan sonra kalkılarak kılındığı için teheccüd denmiştir. Yorgunluk sebebiyle gece kalkamayacağından korkan kimsenin uykudan önce kılması da mümkündür. İki, dört veya sekiz rekât olarak kılınabilir. Çok faziletlidir ve ümmete sünnettir. Cenâb-ı Hak Peygamber Efendimiz’e (asm) bu namazı şu âyetle emretmiştir: “Ey Resûlüm. Gece vakti de uyanıp, sadece sana mahsus fazladan bir ibadet olarak teheccüd namazını kıl. Umulur ki Rabbin seni övülmüş bir makam olan en büyük şefaat makamına çıkarır.” İsra Sûresi: 79.

Cabir (ra) rivayet etmiştir ki: Allah Resulü (asm) şöyle buyurmuştur: “Gecede bir saat vardır ki, bir Müslüman o saate rastlar da Cenâb-ı Allah’tan dünya ve âhiret işinden bir hayır isterse, Allah o kimsenin dileğini muhakkak verir. Bu her gece böyledir.” (Hadisler için bkz: R. Sâlihîn, 1178, 1179, 1175.)

Hem kışı, hem kabri, hem berzah âlemini hatırlatan gece vaktinin, ruhumuzun Cenâb-ı Hakk’ın rahmetine ne derece muhtaç olduğuna bir ihtar ve uyarı hükmünde bulunduğunu beyan eden Bedîüzzaman Hazretleri, geceleyin kılınan teheccüt namazının da, kabir gecesi ve berzah karanlığı gibi en muhtaç olduğumuz bir zamanda, en lüzumlu ve en vazgeçilmez bir ışık olduğunu kaydeder. (Sözler, s. 46.)

TEHECCÜD NAMAZININ KILINIŞI:

Teheccüt namazına, “Niyet ettim Allah rızası için teheccüt namazını kılmaya” diye niyet edilir.
İki, dört veya sekiz rekât olarak kılınabilir.
Teheccüd namazını kıldıktan sonra eller yandayken "niyet ettim allah rızası için (hakkımda hayırlısıyla bebeğim olsun vs.) denilir.
Ve "allah'u ekber" denilip eller bağlanır.
Hiçbir sure okumadan eldeki tesbihle 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Sonra rükuda tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Secdede tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Oturunca tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Tekrar secdeye varılır 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Ayağa kalkılır ve yine 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Sonra rükuda tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
En sonuncuda secdede 86 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Ve namaz bittikten sonra tekrar niyet Allah'a niyaz edilir.
Tüm arkadaşların isimleri okunup onların niyetide söylenilip dua edilir...

katılmak isteyen arkadaşlar haber versin :34:

ben de katılcam......ama anlamadığım şey hem ellerimi bağlayıp hem 100 tesbih nası çekcem..
saçma olabilir..
gülmeyin:19:

kıl gel namazını bebek:)

kızlar burdan hepinize toptan yazayım:))
en baştan başlıyorum..
kaan hoca bize perşembe sabah 9da burda olun önce tetkiklerinizi yapar,sonra öğlen de ameliyata alırız demişti.
sabah 9u çeyrek geçe hastaneye yatışımız yapıldı...
uzun bekleyişler sonucu 11 gibi eşimden kal aldılar ve ekg çekildi...klasik prosedür anlayacağınız..
sonra biz kaan hocayı beklemeye başladık..çünkü öğleden sonraları geliyormuş hastaneye..
saat 2 gibi hastaneye geldi..tabi biz bu süreçte kıvranıyoruz:(
eşime dedi ki ameliyathaneyi hazırlatıyorum hemen alıcaz seni.
eşim hazırlandı saat üç oldu haber yok 4 oldu yok..bizz gidip gelip sorıyoruz cevap da yok...saat beş oldu..
artık alıcaz hazırlanın dediler yine..
e hazırdık zaten sabah dokuzdan beri..
eşim ameliyata girdi...o anki duygularım tarif edilemez....eşimin ameliyata girerkenki bakışı....bana el sallayışı..o bekleyiş hele o bekleyiş........
neyse,ameliyat bitti...eşim çıktı kaan hoca yine yok....
diğer bi doktor daha vardı onu çağırdık....akşam biz uyumadan teşrif ettiler kendileri..bi hışımla kaan hoca yarın açıklama yapar deyip gitti..
ne ağlayacağımızı bildik ne güleceğimizi:(
sabırla sabahı bekledik...sabah sekiz bile olmadan kalktık.yine bekliyorduk....
11 gibi de kaan hoca geldi....daha sonuçlar çıkmadı ben size telefonla haber veririm..siz istanbula dönün dedi...zaten kalmanın da bi anlamı yoktu..
12 veya 1 gibi arayın sonucu söylerim dedi.öğlen 1buçukta aradık garanti olsun diye hani...
belli olmamış....4 gibi arayın dedi....4te aradık....tel çalarken meşgule düştü...
4buçukta yine telefon meşgule elındı.....bu böle 7 8 e kadar devam etti.
akşam oldu eve geldik..hala haber yok...en azından telefonu açsa diyoruz...bişey mi var ki diyoruz....o panikle diyoruz da diyoruz...
akşam 10 oldu saat..eşime mesaj attı....(dikat dikkat mesaj attı)
mail gönderiyorum yazmış...maili aldık.....
olgunlaşmamış sperm çıktığını bundan sonraki aşamaları yazmış....
maili okuduk saf saf birbirimize baktık.....sanki rüyaydı olanlar...
öyle tuhaftı...

Cok büyük gecmis olsun canim. Ya esime illa bi kere kaan beye de bi git diodum ama muayeneye bile göndermicem acaip biseymis bu adam sinirlerim bozuldu okurken birde utanmadan msj atmis yuhhhh diyorum cok afedersin canim ama. Eee peki onunla devam edecekmisiniz ???

Cok büyük gecmis olsun canim. Ya esime illa bi kere kaan beye de bi git diodum ama muayeneye bile göndermicem acaip biseymis bu adam sinirlerim bozuldu okurken birde utanmadan msj atmis yuhhhh diyorum cok afedersin canim ama. Eee peki onunla devam edecekmisiniz ???

biz her doktora gittik arkadaşım,hepsi tesede çıkmazsa iş bitti diyor...
kaan hocayı insanların tercih etme sebebi zaten tesede çıkmasa da tedaviyi sürdürmesi...
ve biz devam edicez...
her ne kadar bu olanlar canımızı sıksa da!
aslında sabah gelince olumlu konuştu....12de arayın deyince yani....o an belki normaldir ertesi gün belli olması adam yoğun vs dedik...
ama teli açmayıp meşgule atışı bizi panikletti ve üzdü de...
bi de eşimin tek testisini açmış...bunu da anlamış değilim...belki diğerinde vardı?olamaz mı yani..
eşimden önce bizi bekletirken beş ameliyat yapmış,
hemşire söyledi daha doğrusu ağzından kaçırdı.

kızlar burdan hepinize toptan yazayım:))
en baştan başlıyorum..
kaan hoca bize perşembe sabah 9da burda olun önce tetkiklerinizi yapar,sonra öğlen de ameliyata alırız demişti.
sabah 9u çeyrek geçe hastaneye yatışımız yapıldı...
uzun bekleyişler sonucu 11 gibi eşimden kal aldılar ve ekg çekildi...klasik prosedür anlayacağınız..
sonra biz kaan hocayı beklemeye başladık..çünkü öğleden sonraları geliyormuş hastaneye..
saat 2 gibi hastaneye geldi..tabi biz bu süreçte kıvranıyoruz:(
eşime dedi ki ameliyathaneyi hazırlatıyorum hemen alıcaz seni.
eşim hazırlandı saat üç oldu haber yok 4 oldu yok..bizz gidip gelip sorıyoruz cevap da yok...saat beş oldu..
artık alıcaz hazırlanın dediler yine..
e hazırdık zaten sabah dokuzdan beri..
eşim ameliyata girdi...o anki duygularım tarif edilemez....eşimin ameliyata girerkenki bakışı....bana el sallayışı..o bekleyiş hele o bekleyiş........
neyse,ameliyat bitti...eşim çıktı kaan hoca yine yok....
diğer bi doktor daha vardı onu çağırdık....akşam biz uyumadan teşrif ettiler kendileri..bi hışımla kaan hoca yarın açıklama yapar deyip gitti..
ne ağlayacağımızı bildik ne güleceğimizi:(
sabırla sabahı bekledik...sabah sekiz bile olmadan kalktık.yine bekliyorduk....
11 gibi de kaan hoca geldi....daha sonuçlar çıkmadı ben size telefonla haber veririm..siz istanbula dönün dedi...zaten kalmanın da bi anlamı yoktu..
12 veya 1 gibi arayın sonucu söylerim dedi.öğlen 1buçukta aradık garanti olsun diye hani...
belli olmamış....4 gibi arayın dedi....4te aradık....tel çalarken meşgule düştü...
4buçukta yine telefon meşgule elındı.....bu böle 7 8 e kadar devam etti.
akşam oldu eve geldik..hala haber yok...en azından telefonu açsa diyoruz...bişey mi var ki diyoruz....o panikle diyoruz da diyoruz...
akşam 10 oldu saat..eşime mesaj attı....(dikat dikkat mesaj attı)
mail gönderiyorum yazmış...maili aldık.....
olgunlaşmamış sperm çıktığını bundan sonraki aşamaları yazmış....
maili okuduk saf saf birbirimize baktık.....sanki rüyaydı olanlar...
öyle tuhaftı...

canım benim öncelikle geçmiş olsun...
atlattınız ameliyatınızı...
orada nasıl beklediğini tahmin edebiliyorum ama yaşamayan tam olarak bilemez tabi...
yazını yazar yazmaz anladım böyle olduğunu...
inan ki tüm ameliyat olan arkadaşlar aynısı yaşadılar...
ocak şubat mart arkadaşlarımızın durumunu okuyarak geçti...
ondan okadar kızdım sinirle yazdım...
şükür olgunlaşmamış sperm var hemde hiç tedavi görmemenize rağmen...
allahın izniyle onlar speme gönüşürler inş...
testis durumunuzda iyiymiş ilaçlarla tetiklenerek sperm üretecektir...
ama bu yaşadıklarınız kaan hocanın tutumu çok kötü...
canım evet bu alanda en iyilerden biri kaan hoca biri emre hoca...
neden kaan hoca tercih ediliyordu daha çok çünkü ilaç tedavisi uyguluyordu...
ee size niye en baştan vermedi bu ilaçları...
siz sanki direttiniz mi illada şimdi olalım diye...
önce tedavi görseydiniz sonra sen hazırlansaydın daha doğru olurdu bence...
hiç ilaç tedavisi görmeden m.tese olmak kolay mı ??
siz son duruma takılmayın...
allahın izniyle inş olgunlaşmamış spermler olgunlaşacak ve bisürü sperm olacak...
benim kzdığım kaan hocanın verdiği kararlar...
tabiki o bi prof bazı şeyleri bizden daha iyi biliyordur...
ama bunlarda bizim doğrularımız işte...
rabbim yüzünüzü güldürsün bebekimmmmmmmmm...
inan seni kardeşim gibi seviyorum...
hep mutlu ol istiyorum...

rica ederim canım allah hepinizden razı olsun
canımcım zor olan kısmı zaten tesbih kısmı onu yapabilirsin abdestsiz
yarım kalmazmış ben arkadaşıma sordum unun bebeği var birde bilirsiniz abdestsiz olunca gece yarısı nasıl duş alıyorsun dedim oda abdestim olmayınca sadece tesbihatı yapıyorum dedi:9::9::9::9:

Canim dus almam mi lazim önce ?? Anlamadim ben bu olayi ??

şimdi bize iki ilaç verdi..eczaneye gittik..
adını da yazıyorumm....ÖZLEMİN ECZANESİ.
adından bile ego akıyor eczanenin..
adam bi ilacı farklı verdi....
dur bi dakika dedim..bu ilaç o ilaç değil..
adam nası ya aynısı işte dedi
reçeteyi de ters çevirmiş ki görmeyelim diye...
eşim bi baktı hakkaten farklı ilaç.
eşim niye bunu veriyosun dedi..adam aynı zaten ne fark eder demesin mi..
sonra bizim ilacı çıkardı o da var dedi..
eşim iyice kızdı....kafa mı buluyosun adam mı uyutuyosun..
kalsın senden bişey almam dedi...attık ilacı çıktık..
ne insanlar var...

ben de katılcam......ama anlamadığım şey hem ellerimi bağlayıp hem 100 tesbih nası çekcem..
saçma olabilir..
gülmeyin:19:

katıl tabi bitanem vcknın anlattığına göre çok etkili bi duaymış...
7 gün sabreder tamamlarız...
canım ben deniyrum şimdi çekiliyor :1:

ben azcık geçmişi okuyayım kayınvaldem var diye nete pek girmiyorum geçmişimde baya uzadı :(((( ne var ne yok bilemiyorumda kızlarla ilgili :16:hepinizi görüşürüz...

biz her doktora gittik arkadaşım,hepsi tesede çıkmazsa iş bitti diyor...
kaan hocayı insanların tercih etme sebebi zaten tesede çıkmasa da tedaviyi sürdürmesi...
ve biz devam edicez...
her ne kadar bu olanlar canımızı sıksa da!
aslında sabah gelince olumlu konuştu....12de arayın deyince yani....o an belki normaldir ertesi gün belli olması adam yoğun vs dedik...
ama teli açmayıp meşgule atışı bizi panikletti ve üzdü de...
bi de eşimin tek testisini açmış...bunu da anlamış değilim...belki diğerinde vardı?olamaz mı yani..
eşimden önce bizi bekletirken beş ameliyat yapmış,
hemşire söyledi daha doğrusu ağzından kaçırdı.

Karar sizin ama teli acmayip bir doktorun msj atmasi beni acaip üzdü ve sinirlendirdi. Siradan birsey deil ki bu.
Sizin ilk tesenizmiydi bu ?? Birde genelde ortadan aciyorlarmis testisleri tek yerden ama bizim 2 yerden acikti ortadan degildi Emre bey sasirmisti nasil bir amelyat diye.
Ben ne yurt disindakileri ne de ülkem doktorlarini anlamis deilim.
Allah sonumuzu hayir etsin.

şimdi bize iki ilaç verdi..eczaneye gittik..
adını da yazıyorumm....ÖZLEMİN ECZANESİ.
adından bile ego akıyor eczanenin..
adam bi ilacı farklı verdi....
dur bi dakika dedim..bu ilaç o ilaç değil..
adam nası ya aynısı işte dedi
reçeteyi de ters çevirmiş ki görmeyelim diye...
eşim bi baktı hakkaten farklı ilaç.
eşim niye bunu veriyosun dedi..adam aynı zaten ne fark eder demesin mi..
sonra bizim ilacı çıkardı o da var dedi..
eşim iyice kızdı....kafa mı buluyosun adam mı uyutuyosun..
kalsın senden bişey almam dedi...attık ilacı çıktık..
ne insanlar var...

yarabbim ne günlere kaldık yaaa :47:
hem ilaç var hem başka ilacı kakalamaya çalışıyor :63:
allah ıslah etsin bu insanları...

Canim benim ya benim simdi dus almam mi lazim her tesbihten niyetinden önce yani gece de 2-3 defa ya bana bi aciklama yaparmisin canim biliyorsan ???:1::1::1::1:

Son düzenleme:
canım benim öncelikle geçmiş olsun...
atlattınız ameliyatınızı...
orada nasıl beklediğini tahmin edebiliyorum ama yaşamayan tam olarak bilemez tabi...
yazını yazar yazmaz anladım böyle olduğunu...
inan ki tüm ameliyat olan arkadaşlar aynısı yaşadılar...
ocak şubat mart arkadaşlarımızın durumunu okuyarak geçti...
ondan okadar kızdım sinirle yazdım...
şükür olgunlaşmamış sperm var hemde hiç tedavi görmemenize rağmen...
allahın izniyle onlar speme gönüşürler inş...
testis durumunuzda iyiymiş ilaçlarla tetiklenerek sperm üretecektir...
ama bu yaşadıklarınız kaan hocanın tutumu çok kötü...
canım evet bu alanda en iyilerden biri kaan hoca biri emre hoca...
neden kaan hoca tercih ediliyordu daha çok çünkü ilaç tedavisi uyguluyordu...
ee size niye en baştan vermedi bu ilaçları...
siz sanki direttiniz mi illada şimdi olalım diye...
önce tedavi görseydiniz sonra sen hazırlansaydın daha doğru olurdu bence...
hiç ilaç tedavisi görmeden m.tese olmak kolay mı ??
siz son duruma takılmayın...
allahın izniyle inş olgunlaşmamış spermler olgunlaşacak ve bisürü sperm olacak...
benim kzdığım kaan hocanın verdiği kararlar...
tabiki o bi prof bazı şeyleri bizden daha iyi biliyordur...
ama bunlarda bizim doğrularımız işte...
rabbim yüzünüzü güldürsün bebekimmmmmmmmm...
inan seni kardeşim gibi seviyorum...
hep mutlu ol istiyorum...
sağol canım..biliyorum duygularımız karşılıklı ben de çok severim seni canım arkadaşım....
biz emre beyede gittik..çok net ve umutsuzdu...
tatmin olmamıştık....kaan hocaya başladık...o da tedavilik bişeyyok herşey normal çünkü testislerin içini görmem lazım dedi....
o konuda tereddütümüz olmadı açıkçası..
ama tek testisi açması benim için şüphe.günde yaptığı altıncı ameliyat olması,eşimin yarım saat ameliyatta kalması şüphe...sonraki bekleyişler şüphe..
anlatabildim mi..
Alllah iyilerle karşılaştırsın...ne demeli bilemedim..hepsi aynı...
katıl tabi bitanem vcknın anlattığına göre çok etkili bi duaymış...
7 gün sabreder tamamlarız...
canım ben deniyrum şimdi çekiliyor :1:
hadi ya!hep duyardım da hiç bilmezdim nası diye..ben de kılarım ozaman...bugün kılamam ama galiba:(
yarın başlasam olur mu kız?
Karar sizin ama teli acmayip bir doktorun msj atmasi beni acaip üzdü ve sinirlendirdi. Siradan birsey deil ki bu.
Sizin ilk tesenizmiydi bu ?? Birde genelde ortadan aciyorlarmis testisleri tek yerden ama bizim 2 yerden acikti ortadan degildi Emre bey sasirmisti nasil bir amelyat diye.
Ben ne yurt disindakileri ne de ülkem doktorlarini anlamis deilim.
Allah sonumuzu hayir etsin.
aynen....
diyorum ya emre beye de gittik..farklı sayılmazdı....
sapıttık anlayacağın....
bizim ilk tesemizdi....
hiçbi dr tedavi yanaşmadı...herşey normal diye..
biz de kendimizce en iyi doktora gittik...
ama tabi beklentilerimiz karşılanmadı...
ve çok kırıldık üstelik.

Canim benim ya benim simdi dus almam mi lazim her tesbihten niyetinden önce yani gece de 2-3 defa ya bana bi aciklama yaparmisin canim biliyorsan ???:1::1::1::1:

canım 1 defa alıyorsun heralde yoksa bozulur çünkü herdefasında almazsın...

yarabbim ne günlere kaldık yaaa :47:
hem ilaç var hem başka ilacı kakalamaya çalışıyor :63:
allah ıslah etsin bu insanları...

kesin anlaşması vardır firmayla..
hayır biz hadi o an fazrketmeseydik....
herkese yapılardır bunlar...sanki herkes fark mı edecek?
gerizekalı kıro.....sen git kasap falan ol!

sağol canım..biliyorum duygularımız karşılıklı ben de çok severim seni canım arkadaşım....
biz emre beyede gittik..çok net ve umutsuzdu...
tatmin olmamıştık....kaan hocaya başladık...o da tedavilik bişeyyok herşey normal çünkü testislerin içini görmem lazım dedi....
o konuda tereddütümüz olmadı açıkçası..
ama tek testisi açması benim için şüphe.günde yaptığı altıncı ameliyat olması,eşimin yarım saat ameliyatta kalması şüphe...sonraki bekleyişler şüphe..
anlatabildim mi..
Alllah iyilerle karşılaştırsın...ne demeli bilemedim..hepsi aynı...

hadi ya!hep duyardım da hiç bilmezdim nası diye..ben de kılarım ozaman...bugün kılamam ama galiba:(
yarın başlasam olur mu kız?

canım hakkınızda hayırlısı olsun artık...
bizim kızdığımız kaan hoca başka bişey değil...
şükür olgunlaşmamış spermler var geriside gelecektir...
rabbim şifa versin eşine...
tamam canım yarın başla biz bugün hepimiz için dua edicez zaten :34:

kesin anlaşması vardır firmayla..
hayır biz hadi o an fazrketmeseydik....
herkese yapılardır bunlar...sanki herkes fark mı edecek?
gerizekalı kıro.....sen git kasap falan ol!

aklıma ilk gelen o oldu zaten...
sizi kandıramadılar ama ya kandırdıkları insanlar :26:

masal yaren sizde katılıyorsunuz değil mi :34:
eğer katılıyorsanız arkadaşların isimlerini göndericem...
en sonda hepsinin ismini okuyup onlar içinde sağlıklı sıhatli hayırrlı salih evlatlar diliycez :16:

Son düzenleme:
Back
X