Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar bugün hayırlısıyla 2.5 aylık oldu hamileliğim.denizede girdim.sandallada gezdim.gerçekten yüce rabbim nasip edince ediyor.doktorum eger düşecekse seni 9 ay yatırsamda düşer demişti.inşallah devamıda gelir.yalnız çok şiştim.daha hiç belli olmaması gereken karnım kocaman.şimdiden kıyafetlerim olmuyor.hamile olan arkadaşlar bu durumu yaşayan varmı yada bilen arkadaşlar ne yapabilirim.progestona devam ediyorum onun reçetesinde şişkinlik yapar diyor ama anlayamadım.

Kızlarrrrrr ben çıkıyorummmmmm
yarın geldiğimde inşALLAH
cansunida,mercan ve aaumuttan güzell haberler duymak dileğiylee
görüşürüzzzzzzzz

canım heyecanla gelmeni bekliyorum inş opun güzel geçmiştir

sa kızlar ne zamandır yazamıyorum istanbula gittik dr rabia babalıoğluna tüp ebbek için ama o tüp bebekten önce görmek istedigim testler var dedi ve bir sürü test verdii ve genetik testi bile istedi.. tekrar eden düşüklerde bir test te homosistein yuksek çıktı hemetoloji bölümüne randu alın dr um yönlendirdi deyin dedi. bizde şimdi bunlarla iliglieniyoruz yani tüp bebek beklemede hayırlaı olsun inş... Herkese hayırlı ramazanlar selam ve dua ile

ay kızlar dünden beri çok kötüydüm norm fazlası olmuşum başka okul yazmalıyım okul ist neresine verirler bilmiyorum ben tabi infertiti olduğumu bilmediğim zamanlarda hiçbir çocuğumun hakkını yemeyim 4 e 5 gelince hamiş kalırım diyordum 4 te evlendik 5 de olmadı 1.sınıfa gelince kıyamadım 2 oldu birşey ters gidiyor 3 te tedaviye başladık rabbim bir bildiğin var 4 te büyüdüler kolay hamişlik olacak şimdi nereye gideceğim bunu bile bilmiyorum o yüzden topiğe uğramadım aklımda masaldaydı telefonla ulaşamadığım için sonra sizlerin dua ettiği okudum çok kötü oldum ağlattınız beni Allah hepinizden razı olsun iy ki varsınız canlarım

canım ya maşallah Rabbim tamamına erdirsin
dediğin gibi ilaç yüzündendir canım şişliğin öyle yazıyomuş ya reçetesinde de

a.s canım hoşgeldin
ne güzel işte canım tedavinize başlamadan evvel bütün testleri yaptırın tedavinize de daha sağlam bi şekilde başlamış olursunuz.

cnm bu gecede yapacak mıyız yapılacaksa ben de eşimde yaparız

canımiçi sana özelden msj gönderdim galiba kutun dolu maşallah bol bol sperm olur inşallah cuma günü çok dua ettim sana tüm arkadaşlarıma

nursencim nsln neler yapıyorsun ben adetimi bekliyorum inşallah bu polip vakası adetimi çok uzatmaz okul açılmadan tedaviye başlarım

masalcım geçmiş olsun canım olgunlaşmamış çıkması hiç çıkmamasından iyidir canım inş.tedaviyle sperme dönüşürler canım
canım demişsin ya sadece bir testise bakmış diye bu iyi olmuş canım ikisi birden ameliyat görmemiş tv de duymuştum ikisini birden ameliyat ettirmeyin diye.
nursencim nsln neler yapıyorsun ben adetimi bekliyorum inşallah bu polip vakası adetimi çok uzatmaz okul açılmadan tedaviye başlarım

iyiyim canımcım şükür evdeyim
benim de yakın adetim 1 hafta içinde olmam lazım uzatmaz heralde polip adetimizi
benim de 3-4 gündür kanamam falan yok şükür bitti senin nasıl yok demi kanaman?

Canim benim nasilsin ? Bu bizim vck nin söyledigi dua ay hali durumlarinda yapilmiyormus ya hatta günahmissssssss tesbihin basligi varya püsküüllü yeri Mekke Medine basligiymis burda haci teyzelerde biliyormus o duayi birde o halde secdeeye varmak cok günahmis bugün sordumda ben hepimiz icin haftaya cuma baslicam tertemiz haber vereyim dedim. 1 hafta sizler icin özel yapicam 1 hafta kendim icim kusura bakmayin bu hafta icin.. Zaten böyle icime sinmemisti ya..

Son düzenleme:

canım doğrudur biliyorsun ben bilmiyordum bu konuyu...
vckya bu duayı anlatan arkadaşıda yapılıyor dediği için sana öyle söyledi...
haftaya yaparsın sende ozaman...
önemli olan öğrenmemizdi nezaman uygun olursak ozaman yapılır...
tesbihin başlığı meselesini anlamadan beni aydınlatır mısın
ben iyiyim canım hep bildiğin gibi...
kociş dışarı çıkmak istiyorum ama karnım ağrıyor...
sürekli adet olacak gibiyim ondan canım istemiyor...
ama ne gelen var ne giden
sen nasılsın caım benim

masalcım sanki yazdıkların bizim amaliyattakinin aynısı noktası noktasına sanki bizdende çıkmayınca ögrenemedik bi türlü kime sorduysak kaan bey sizinle görüşücek söyler bilmemne dediler kaan hoca ertesigünü hastaneye öglen geldi yanımıza yarımsaat nutuk çekti parasını almaya gelmiş aslında aynı yarım saatte belkide sürmedi eşimi getirdiler amaliyattan tek tarafı açmış kapamışlardı pis yarım saatlik işe naptılar ettiler belirsiz 2 bin lirayı bagrına bastı gitti bazen haram etmek geliyor insanın içinden işin traci komik tarafı bizde hiç bişey bulunmaması bide tahlilde çıkan tek tük orda güya mikrotese çok ayrıntılı incelerler gibi düşünürken bence sperm tahlilindende basit yapılan bişeydi amann geldi geçtide aklına geldimi insan sinir oluyor siz emre bakırcıya niye yaptırmadınız sanki bana o daha iyi gibi geliyor ..

Haftaya hem daha güzel tertemiz olurum hepimiz icin yapicam. Canim hani tesbihin basinda toplu igne ucu gibi birsey varya ucundada püskülleri var sözde o toplu igne gibi olan yer mekke ve medinenin isigini yansitiyormus hatta kimisinde kücük delik varmis icinde aydinlik gözüküyormusta iste dedigi Mekke Medineye gitsen bu halde dua edilebilirmi bence ters ve cok günah dedi onu ne zaman yapsan olur cumadan cumaya dedi. Ve orucla yapilirsa(yani oruc tutupta) dilenen dilek daha cabuk oluyormus. Umarim aciklamami iyi yapabilmisimdir..

Gecmis olsun canim insallah kirmizilarin habercisidir de agriyi cektigine deger. Ciksana canim kocisinle hem biraz yürüyünce kaninda gecer. Bende iyiyim canim görümcem hastaneye onun yanina gittik geldik. Birde bulgaristanda anneannemler oturuyor onlarin komsusunun kizi bulgara gidiyormus bisiler göndermeye gittik sagolsun götüremem de demedi. Bizdede böyle canim..

Son düzenleme:

canım aynen sana katılıyorum...
siz ve diğer m.tese olan arkadaşların hepsi nerdeyse masalın anlattığına birebir uyan şeyler anlattınız...
neyazıkki insan yaşamadan bilemiyormuş...
allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi...
siz o yoldan geçip bebişinize kavuştunuz allahın izniyle kucağınıza almak kaldı sadece...
darısı bizlerin başına inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…