Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ben bilemiyorum vck gelince seni bilgilendirir...
ama adetin bitince sen bize eşlik edebilirsin herkes için dua ediyoruz ya o bakımdan...
sonra sen dilediğin bi zaman kendin için 1 hafta yapabilirsin...
yani sen bilirsin

yapmam mı cnm can atıyorum bende kılmak için
evet vck gelince söylesin ona göre yapıyım bölünme olması sorun olmazsa başlarım bende adet olna kadar

kızlar ben kaçıkyorum
iftar yemeğini hazırlıyayım iftara gelirim cnlarım

banada bikaç kişi diye başlamıştıda bizi suçluyor diye çok kızmıştım...
neyse dediğin gibi allah yolunu açık etsin...
inş gelirde sperm bulundu transferim oldu diye yazar mutlu oluruz bizde onun adına
rabbim tüm arkadaşlarıma da nasip etsn tabi
saol canım evet şükür gerçekten eşim çoğu konuda düşüncelidir...
işte arada iimizinde inadı tutyor
tamam bitanem sen dinlenmene bak görüşmek üzere

herkese hayırlı ramazanlar hayırlı iftarlar olsun inşlh kızlar ben bayadır giremedim topiğe ama görüyorumki çok güzel şeyler olmuş birde vck ye bir sorum olacak tabi bilenler varsa cevaplayabilirler kızlar bu namaz kaç rekat ikimi birde tahiyyatta oturunca normal namaz bitirir gibi mi bitiricez

kızlar aaumut mesaj çekti 9 yumoşu toplanmış...
şimdi annesindeymiş yumoşların durumları hakkında yarın haber vereceklermiş...
inş yarın güzel haberler alırız

canım ben yanlış bi yorum yapmıyayım uzmanımız vck seni bukonuda bilgilendirir

cnm mercanım benim için dua edin bu norm beni çok yordu tam da tedavi döneminde canımıniçi güçlü arkadaşım inşallah rahatlarsın ama progesteron çarpıyormuş bakalım biz sana ne hikayeler anlatacağız ben iğneden korkarım da

yok cnm şükür orucumu şimdilik tutabiliyorum dr bana uzatabilir endişelenme demişti

ne güzellllllllllllllllll
yarın yumoşlarının hepsi döllenir inşllh
hadi sıra sende aaumuttttttttttttttttt

evet cnm katılırız bizde eşimle cnm kullandığın adet söktürücü ve hormonlar seni yorabilir eminim çok yakındır kırmızılar rahatlayacaksın çok az kaldı

tamam canım ekliyorum senide listeye...
inş dediğin gibi yakındı kırmızıların gelişi

*ARUNA
*BAHAR
*FLAZSK
*MASAL
*VCK
*ZAMBAK06

Teheccüt namazı, yatsı namazından sonra geceleyin kılınır. Bir süre uyuduktan sonra kalkılarak kılındığı için teheccüd denmiştir. Yorgunluk sebebiyle gece kalkamayacağından korkan kimsenin uykudan önce kılması da mümkündür. İki, dört veya sekiz rekât olarak kılınabilir. Çok faziletlidir ve ümmete sünnettir. Cenâb-ı Hak Peygamber Efendimiz’e (asm) bu namazı şu âyetle emretmiştir: “Ey Resûlüm. Gece vakti de uyanıp, sadece sana mahsus fazladan bir ibadet olarak teheccüd namazını kıl. Umulur ki Rabbin seni övülmüş bir makam olan en büyük şefaat makamına çıkarır.” İsra Sûresi: 79.

Cabir (ra) rivayet etmiştir ki: Allah Resulü (asm) şöyle buyurmuştur: “Gecede bir saat vardır ki, bir Müslüman o saate rastlar da Cenâb-ı Allah’tan dünya ve âhiret işinden bir hayır isterse, Allah o kimsenin dileğini muhakkak verir. Bu her gece böyledir.” (Hadisler için bkz: R. Sâlihîn, 1178, 1179, 1175.)

Hem kışı, hem kabri, hem berzah âlemini hatırlatan gece vaktinin, ruhumuzun Cenâb-ı Hakk’ın rahmetine ne derece muhtaç olduğuna bir ihtar ve uyarı hükmünde bulunduğunu beyan eden Bedîüzzaman Hazretleri, geceleyin kılınan teheccüt namazının da, kabir gecesi ve berzah karanlığı gibi en muhtaç olduğumuz bir zamanda, en lüzumlu ve en vazgeçilmez bir ışık olduğunu kaydeder. (Sözler, s. 46.)

TEHECCÜD NAMAZININ KILINIŞI:

Teheccüt namazına, “Niyet ettim Allah rızası için teheccüt namazını kılmaya” diye niyet edilir.
İki, dört veya sekiz rekât olarak kılınabilir.
Teheccüd namazını kıldıktan sonra eller yandayken "niyet ettim allah rızası için (hakkımda hayırlısıyla bebeğim olsun vs.) denilir.
Ve "allah'u ekber" denilip eller bağlanır.
Hiçbir sure okumadan eldeki tesbihle 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Sonra rükuda tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Secdede tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Oturunca tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Tekrar secdeye varılır 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Ayağa kalkılır ve yine 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Sonra rükuda tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
En sonuncuda secdede 86 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Ve namaz bittikten sonra tekrar niyet Allah'a niyaz edilir.
Tüm arkadaşların isimleri okunup onların niyetide söylenilip dua edilir...

katılmak isteyen arkadaşlar haber versin

maaşallah arkadaşıma.hepsi döllenir inşallah.rabbim can versin annelerine tutunacak güç versin.
bu arada cansuda 9 derse çok gülerim hepimiz dokuz tane yumurtlamış olucaz

canım inşallah ulaşımın kolay olduğu ve rahat edebileceğin bir yer olur. ah bu sistem ahh söylenecek çok şey varda.
arunacım,belki hamişliğinin rahat geçeceği bir okul olur.Allah yardımcın olsun.lütfen bu konuya çok odaklanma.sadece bebişi düşün canım arkadaşım

cnm hepimiz aynı saatte mi kılacağız

inşallah canımıniçi bütün gün eğitimhanedeyim sıkıntıdan yemekler yaptım bu iş eşime yarıyor çilek kayısı reçeli vişne suyu bile yaptım bugünteravihden gelince eşim çocuklar gibi mısırımızı alıp sahile gideceğiz eşim ömründe ilk kez oruç tutamıyor çok üzgün kan sulandırıcı kullandığı için kalp dr izin vermedi ona iyi gelir keşke yakın olsaydık hep beraber sahilde otururduk bende bebişlerimi düşünüyorum en kötüsü 6 ay ücretsiz izin alırım çok uzak olursa yeter ki bebişlerimiz gelsin

Önceliklle herkesin ramazanı şerifi mübarek olsun.Hamile kalan arkadaşları gönülden kutluyorum tebrik ediyorum mevlam sağlıklı sıhhatli evlatlar eylesin.Canlarım uzun zamandır beklediğimiz tayin işimiz oldu Allah izin verirse Ankaraya tayinimiz çıktı bundan sonra evimden gidip geleceğim tedaviye.egeye gitgel bıltık maddi manevi bittik herkes diyor çift maaşsınız eviniz bile yok kirada oturuyorsunuz bir ev alın bilmiyorlarki tedavi için ne paralar döktük.halada dondurma işlemleri için bizden bir sürü para alıyorlar birde adı devlet hastanesi git şuraya bağış yatır git buraya bağış yatır aslında yatırmak zorunda değiliz ama korkuyorum orda dondurulmuş olan spermlerimize bir zarar verirler diye o yüzden nereye derlerse para yatırıyoruz ama hakkız para alıyorlar bizden helal etmiyorm öyle günler oldu ki kredi kartından çekip yatırdık,şükürler olsun Ankaraya tayinimiz çıktı orada evimden gidip gelecem tedaviye özel hastahanede sıfırdan başlıyacağız hayırlı olur inşanlah.bizim bu hastalığımızı paraya çeriven fırsatcılara hakkımız haram olsun .Allah izin verirse ramazan sonrası taşınacağız ayrıca ben iş yerimdede çok sorun yaşadım şükürler olsun hepsi geçti Ankarada herşeye sıfırdan başlıyacağız yine kiraya gideceğim olsun canımız sağolsun rabbim hayırlısı ile bebklerimizi nasip etsin şu güzel günler hürmetine hepimizin duasını kabul etsin A.e.olun Allah hepimizin yardımcısı olsun.gün geçtikçe şifa bulan kardeşlerimiz çoğalıyor Rabbim bizlerede mutlulukların en güzeliyle sevinmeyi nasip etsin .

kızlar bugün giremedim kaynanamlar geldi ve daha yeni gittiler..
öncelikle yorum yapan,derdimi paylaşan herkese teşekkürler...
iyiki varsınız...
yalnız bi konuya açıklık getirmek istiyorum.
burada hepimiz derdimize çare arıyoruz
herşeyi dosdoğru paylaşıyoruz
biz bi talihsizlik yaşadıksa karşımızdaki yaşamasın diye birbirimize aktarıyoruz..
bu hususta kimsenin kimseye müdahale hakkı yoktur.
kusura bakmasınlar da iki kişi laf etti diye ben de susup oturamam
evet biz talihsiz bir durumla karşılaştık
ne yapmalıyız kızlara mesaj atan arkadaş,
oh oh kaan hoca ne de güzel bizi baştan savdı
ilgisizliği bizi ne mutlu etti mi yazmalıydık
neyse o arkadaşım.
bizim bilgisine diyeceğimiz yok
ki biz hala tedaviye devam ediyoruz
iyi doktor hoş doktor
ama gerçekler var
kırgınlıklar ve olmaması gerekenler var..
yanlış.
bu kadarı hoşgörülemez.anlatabiliyo muyum güzel arkadaşım...
sen bizim ne şartlarda o ameliyata gittiğimizi biliyo musun?yok!
ameliyat esnasında ne yaşadık,biliyo musun?yok
sonra ne yaşadık biliyo musun?yok
ne umduk ne bulduk biliyo musun yok....
ozaman bilmediğin konuda susmalısın arkadaşım.....
bilmem anlatabildim mi?
susmalısın başkalarını susturmak yerine.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…