rabbime şükür şu an 7 haftalık hamileyim tatlım :))))
tamam cnm bende başlıyayım..
3 gündür evde yoktum annemlerdeydim.
geç oldu ama ben 7 güne tamamlarım inş..
geçmişi okuyum geliyorum..
sen neler yaptın geldimi kırmızılar??
Ay cok sevindim canik allah tamamini erdirsin sag salim kucagina almasi nasip etsin insallah canim bana dua edin ki degerlerim yükselsin of cok heycanliyim nezaman kalp atiari dinleniyor?
Amin amin amin canim tüm dualarim sizlerle ben azmi cektim canim banada dua edin yarin ve sonraki günzel sevindirici haber hayirli haberler alim diye insallah
halaya yetiştimçokk sevindim canım ,Allah kucağına sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah.Topikte hamişler artıyor Rabbim hepimize nasip eder inşallah
canım benide eklermisin 30 yaş 7 yıllık evli azospermi emre bakıcıoğlu umut tüp bebek merkezi 1 deneme
SAGOL BİTANEM İNSALLAH YÜKSELİR DEGERİN MERAK ETMD SEN KAÇ CIKTIKİ DEGERİN BENiM 6.HAFTADA KALP ATIŞI WAR DEDİ DOKTOR AMA 8.HAFTADA TEKRAR BAKILCAK KALP ATIŞINA İNSALLAH DUYMAK NASİB OLUR
canim ben ilk gittigimde degerim 35 di dün gene gittim 94 dü yarin gene gidicem. Seninki ilk kacti canim?
canım olur mu sen başla devamını getirirsin...
ben sana göndereyim kızlarrın isimlerini...
ben iyiyim canım şimdilik bişey yok az lekelenme oluyor...
gelicem hazırlık yap diye haber verdi
tamam canım sen oku 3 günlük geçmiş baya uzun sürer zaten
gerçekten öyle istesen denk gelmez ama sen çekmişsin patlıcan saplarını kendine
3. günde alıştım tamamım diyorsun yani
bakalım benim nasıl geçecek inan iğneleri bile heyecanla bekliyorum
canım koptum yorumuna patlıcan saplarıve benim çekim gücüm.ay reklam gibi oldu bu.
evet canım bu gece biraz daha manevra yapabildiğimi farkettim.işlem tamam demektir. acı içinde bile zevk alıyosun çünki herşey meleklerimiz için
kızlar bana müsade.yarın büyük gün transfer olabilir biraz dinleneyim.dualarınızdan eksik etmeyin beni.hepiniz Allaha emanet olun
kaçıncı günde bu degerler cıktı benim 13.günde 303.58 cıkmıstı degerim 1hafta sonra tekrar yaptırdım 4443 cıktı
hala hala icime kurt düsürdün canim ya benim 11 gün sonra 35 di sonra 13 günde 94 dü doktor gayet iyi dedi belkide seninki hemen tutundu benimkide gec tutundu olamazmi?? Vallah anlamadimki belkide seninkiler ikiz :))
merhaba canım.BİZDE DE AZOSPERM sayılır çok az sayıda yapısal bozuk sperm var bizde emre beye gittik haziranda 2 ay arjinin verdi eşime.size nasıl bir tedvi uyguluyorMerhaba arkadaşlar benimde eşim azospermi doktor emre beyde tedavi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?