iyi yapmışsınz cnm emre hocayı seçmeklee bu konuda iyi bi doktor inş sizin içinn hayırlısı olurr ilk denemenizde olumlu sonuçç alırsınızzz.
bendee haftaya başlıyorumm umut tüp bebektee tedaviye eşimde emre beyde tese olucak inşş..
eşin tesemii olucak şimdii nedir sondurumm
Yaa ben son durumuu bilmiyodum cnmm ne güzelll senin transferin olduu demekk uzun zamandırr görmüyodumm seniiiiiii
çokkkkkkkkk güzellllllll ama inş değerinn yükselmiştirr cnmmmmm.
darısı bana ve tümm bekleyen arkadaşlarımaa benimde eşim tese olucakk bende inşş yaşarımm bu mutluluğuuu
ya bizi mutlu ettin bu akşammmmmmm rabbimm inş sonuna kadar sorunsuz bi hamilelikk geçirmeyi nasip etsinnn ..
sonrada bebişini kucağına almayı
Evet eşim mikrotese olacak bende umut tüp bebek merkezindeyim aslında bu işi gecen sene düşünüyordum ama annem vefat ettiği için bir süre ara verek istedim
Benim doktorumda süleyman hoca ya senin
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmm ben inanamiyorum halen daha yazdiklarinizi okuyamadim bir gün rahat kafayla okicam sadece yeni haberleri ögrenim dedim kurban oldugum allahim herkese nasip etsin banada verdigine pisman olmasin insallah sag salim tamamini görürüz
Evt yaa ben heyecandan unutumm halayıııııı haydi kızlarrrr baharımda gelseeee yetişse halayaaaa
Merhaba arkadaşlar benimde eşim azospermi doktor emre beyde tedavi görüyorum
nasılsın canım, bende bugün 2. iğneyi oldum. şimdilik 5 tane iğnem var. devamını verecekler mi bilmiyorum.
9 yumoşum toplandı benimde çok şükür tutmuş hepsi ama bölünmeleri ile ilgili salı günü bilgi alabilirsin dediler. inşallah güzel bölünür ve kaliteli olur.
senin transferin hangi gün olacak
yetiştim bitanem yetiştimmmmmmmmm
slm kızlar nasılsınız ebeydir giremiyorum ama arada takip ediyorum baharcım teheccüt namazı nasıl kılınıyor bi yazarmızın canım sana zahmet bende kılıyım bide arkadasların ismini
İnşş güzell geçer tese de birsürü sprem bulunurrrr...
başın sağolsunn cnm allah rahmet eylesinn.
benim doktorumdaa ulun beyy
kaç senelik evlisinn cnmm
eşinin neden azospremi olduğu bellimi peki?
sağol canım
inşallah 7 yıllık evliyim bizimkisi biraztraji komik bir hikaye sorun hep bende diye doktor doktor dolaştım sonra ise eşimin azospermi olduğu anlaşıldı aslında eşimde önce bir iki sperm çıkıyordu sonra ise tamamen koyboldu
kırmızı halı sermediğimiz kalmıştı gelsin tabi buyursun teşrif etsinler.
canım bugün 3. iğneyi oldum ama bana sor..ilk yapılan tarafa geldi sırazaten geçmemişti durum daha vahimleşti. poliklinikten dönerken yürüdüm mahalle pazarından geçmek zorunda idim.kadın tamda o yere elindeki poşetten dışarı çıkan patlıcan saplarını nasıl denk getirdi bilmiyorum yaş geldi gözümden. şaka gibi herşey beni buluyor.birde bugün iğneyi yapan acayip kanattı.benim derdim bana yetiyor zaten bide nerde cins var beni buluyor.
yüz üstü yatamıyorum göğüslerim ve karnım şiş. sırt üstü yatamıyorum malum bölge müsade etmiyor yatayım.hassas,saldırgan,kırıcı ve ağlak bir haldeyim.şükürler olsun katil olmama daha var.
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmm ben inanamiyorum halen daha yazdiklarinizi okuyamadim bir gün rahat kafayla okicam sadece yeni haberleri ögrenim dedim kurban oldugum allahim herkese nasip etsin banada verdigine pisman olmasin insallah sag salim tamamini görürüz
ohhhhh geldinnnnn tatlım yetiştinnnnnnn
inş sırayla mercanAaumut Minikgelin Ben Sen Zcu Enfall Cansunida Ve diğer tüm arkadaşlar içinde halaya başlarız
canım biz bu hafta yapıyoruz ama siz dilediğiniz zaman yapabilirsiniz...
saolsun vck sayesinde öğrendik bu duayı dilediğimiz zaman yaparız artık...
biz toplu yapıyoruz ama inan ki topikteki herkesin ismini yazdım aylardır girmeyen arkadaşlar var arasında...
herkesin adını sayıp toplu dua ediyoruz rabbim kabul etsin...
bak negüzel eşin başlayacakmış...
sende sonra başlarsın allah kabul eder inş...
buarada eğer eşin veya sen arkadaşlar içinde dua etmek istersen isimleri göndereyim
İnşALLAH daha fazla beklemedenn kavuşursun bebeğineeeee
ah cnm sorun sendedirr diyee epey bi zaman harçamışsın ama hiç bi doktorun eşindendee sprem testii istemedilermi
hayırlısı artık nasipp bu zamannaymışş belkidee bilemeyizzzz
ah ya demek çıkıyodu 1-2 spremm bitkisell bişeyler kulandımı eşinn belkii tekrardan doğal yoldanda çıkışş olabilirdi cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?