Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Evet eşim mikrotese olacak bende umut tüp bebek merkezindeyim aslında bu işi gecen sene düşünüyordum ama annem vefat ettiği için bir süre ara verek istedim

Benim doktorumda süleyman hoca ya senin

Sagol canim allah razi olsun darisi insallah sizin basiniza insallah kurban oldugum allahim verdigine pisman olmaz ve tamamini erdirir hayirlisiyla insallah allah büyüktür i sallah esinde sperm bulurlar benim esimde az bulundu ama oldu rabbime süküer olsun

Evet eşim mikrotese olacak bende umut tüp bebek merkezindeyim aslında bu işi gecen sene düşünüyordum ama annem vefat ettiği için bir süre ara verek istedim

Benim doktorumda süleyman hoca ya senin

İnşş güzell geçer tese de birsürü sprem bulunurrrr...
başın sağolsunn cnm allah rahmet eylesinn.
benim doktorumdaa ulun beyy
kaç senelik evlisinn cnmm
eşinin neden azospremi olduğu bellimi peki?

canım gözün aydınnnnnnnn
rabbim nazarlardan saklasın ne güzel bi haberr bu
sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inş...
canım sizin spermleriniz 3 milyona yükselip dondurulmuştu...
onlar kaliteli değil demiştin...
onun için mi mikro tese oldunuz ??
canım m.teseyi nezaman oldunuz hangi merkezde tedvain gerçekleşti yine mi yurtdışında oldu ??
tablodan bilgilerin var zaten ama son durumuda yazayım umut olsun herkese...
sorrular bittiğine göre halayaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar benimde eşim azospermi doktor emre beyde tedavi görüyorum

merhaba canım tedaviniz hayırlı olsun...
inş eşinde bol bol sperm bulunurrrr
bi an evvel kurtulursunuz bu azodan ve sağlıcakla kavuşursunuz bebişinize

canım gözün aydın maşallah yumoşlarının hepsi döllenmiş
inş hepsi bölünmeye devam eder ve bi sürü bebişin olur
güzel haberlerini bekliyorum tatlım

slm kızlar nasılsınız ebeydir giremiyorum ama arada takip ediyorum baharcım teheccüt namazı nasıl kılınıyor bi yazarmızın canım sana zahmet bende kılıyım bide arkadasların ismini

slm canım hoşgeldin...
canım teheccüd namazı kıldığımızı gördüysen açıklamayıda görmüş olman gerekiyor...
saolsun vck ayrıntılı bişekilde anlattı ben okadar uğraştım tekrar düzenledim listenin altına yazdım zaten...
daha ne anlatayım bilemiyorum ki...
aynı orda yazdığı gibi işte...
öncesinde 2 rekat namaz kılıp sonrasında besmeleli namaza geçiyorsun...
isimleri özelden gönderirim...

İnşş güzell geçer tese de birsürü sprem bulunurrrr...
başın sağolsunn cnm allah rahmet eylesinn.
benim doktorumdaa ulun beyy
kaç senelik evlisinn cnmm
eşinin neden azospremi olduğu bellimi peki?

sağol canım

inşallah 7 yıllık evliyim bizimkisi biraz traji komik bir hikaye sorun hep bende diye doktor doktor dolaştım sonra ise eşimin azospermi olduğu anlaşıldı aslında eşimde önce bir iki sperm çıkıyordu sonra ise tamamen koyboldu

İnşALLAH daha fazla beklemedenn kavuşursun bebeğineeeee
ah cnm sorun sendedirr diyee epey bi zaman harçamışsın ama hiç bi doktorun eşindendee sprem testii istemedilermi
hayırlısı artık nasipp bu zamannaymışş belkidee bilemeyizzzz
ah ya demek çıkıyodu 1-2 spremm bitkisell bişeyler kulandımı eşinn belkii tekrardan doğal yoldanda çıkışş olabilirdi cnmmm

canım 1 haftadır günde kaç kere wcye gittiğimi tahmin edemezsin
ha geldiler ha gelecekler derken bi elimde çiçekle beklemediğim kaldı
neyseki 1-2 güne beni mutlu edecekler diye umut ediyorum inş yanılmam...
yaaa ben sana kıyamam tüm aksilikler benim arkadaşımı mı bulur
iğneyi yapan bilmiyor tabi nasıl can yaktığını aslında bide ona batırmak lazım :94:
hele o pazardaki teyzeye ne demeli...
sen onca kişi varken patlıcan saplarını gel benim totosu yaralı arkadaşımın en hassas yerlerine çarp
canım güldüğüme bakma senin anlatım tarzına bayıldığım için...
yoksa nasıl acı çekmişsinde gözünden yaş gelmiş...
tatlım sende mi bişey var hep cinsleri çekiyorsun kendine

Amin Allah tamamına erdirsin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

inş sırayla mercan Aaumut Minikgelin Ben Sen Zcu Enfall Cansunida Ve diğer tüm arkadaşlar içinde halaya başlarız

inşallah tatlım inşallah
Ooooooooooo o zaman bizzzzzzzz hiç yerimizdeeeeeeee duramıycağızzzzzzzzzzzzz inş

bana listeyi gönder canım

*ARUNA
*AŞKBEBEK
*BAHAR
*FLAZSK
*MASAL
*UMUT
*VCK
*ZAMBAK

Teheccüt namazı, yatsı namazından sonra geceleyin kılınır. Bir süre uyuduktan sonra kalkılarak kılındığı için teheccüd denmiştir. Yorgunluk sebebiyle gece kalkamayacağından korkan kimsenin uykudan önce kılması da mümkündür. İki, dört veya sekiz rekât olarak kılınabilir. Çok faziletlidir ve ümmete sünnettir. Cenâb-ı Hak Peygamber Efendimiz’e (asm) bu namazı şu âyetle emretmiştir: “Ey Resûlüm. Gece vakti de uyanıp, sadece sana mahsus fazladan bir ibadet olarak teheccüd namazını kıl. Umulur ki Rabbin seni övülmüş bir makam olan en büyük şefaat makamına çıkarır.” İsra Sûresi: 79.

Cabir (ra) rivayet etmiştir ki: Allah Resulü (asm) şöyle buyurmuştur: “Gecede bir saat vardır ki, bir Müslüman o saate rastlar da Cenâb-ı Allah’tan dünya ve âhiret işinden bir hayır isterse, Allah o kimsenin dileğini muhakkak verir. Bu her gece böyledir.” (Hadisler için bkz: R. Sâlihîn, 1178, 1179, 1175.)

Hem kışı, hem kabri, hem berzah âlemini hatırlatan gece vaktinin, ruhumuzun Cenâb-ı Hakk’ın rahmetine ne derece muhtaç olduğuna bir ihtar ve uyarı hükmünde bulunduğunu beyan eden Bedîüzzaman Hazretleri, geceleyin kılınan teheccüt namazının da, kabir gecesi ve berzah karanlığı gibi en muhtaç olduğumuz bir zamanda, en lüzumlu ve en vazgeçilmez bir ışık olduğunu kaydeder. (Sözler, s. 46.)

TEHECCÜD NAMAZININ KILINIŞI:

Teheccüt namazına, “Niyet ettim Allah rızası için teheccüt namazını kılmaya” diye niyet edilir.
İki, dört veya sekiz rekât olarak kılınabilir.
Teheccüd namazını kıldıktan sonra eller yandayken "niyet ettim allah rızası için (hakkımda hayırlısıyla bebeğim olsun vs.) denilir.
Ve "allah'u ekber" denilip eller bağlanır.
Hiçbir sure okumadan eldeki tesbihle 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Sonra rükuda tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Secdede tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Oturunca tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Tekrar secdeye varılır 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Ayağa kalkılır ve yine 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Sonra rükuda tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
En sonuncuda secdede 86 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Ve namaz bittikten sonra tekrar niyet Allah'a niyaz edilir.
Tüm arkadaşların isimleri okunup onların niyetide söylenilip dua edilir...

katılmak isteyen arkadaşlar haber versin

Tatlımmm gözün aydın allah kucagına almayıda nasib etsin darısı tüm isteyenlerin başına inşallahh

Canım eşimi doktora götürmek benim için çook zor oldu artık senden ayrılacağım dedim öğle doktora götürdüm evet test istediler ve bir iki var dediler ama sonra yaptırdığımız testlerin sonuçların hiç birinde çıkmadı hep aklımda zaten soru işareti acaba test sonucu yanlışmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…