- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
merhaba kızlar,sitede sorun mu var bilmiyorum bugün yazdığınız hiçbişeyi göremiyorum hatta dün gece yazdığınız mesajlar.saat,23 :50
gösteriyor.neyse ben sizlere yazayım okursunuz inşallah.benin transferim oldu.çok heyecan vericiydi .hazırlanırkende o masada yatarkende hep sizler için hayırlı bir evlat isedim.hepiniz bu duyguları yaşayın diye dua ettim.
merhaba kızlar,sitede sorun mu var bilmiyorum bugün yazdığınız hiçbişeyi göremiyorum hatta dün gece yazdığınız mesajlar.saat,23 :50
gösteriyor.neyse ben sizlere yazayım okursunuz inşallah.benin transferim oldu.çok heyecan vericiydi .hazırlanırkende o masada yatarkende hep sizler için hayırlı bir evlat isedim.hepiniz bu duyguları yaşayın diye dua ettim.
merhaba bitanem demek büyük buluşma gerçekleşti
rabbim bebişini sana bağışlasın bitanemmmm yoksa bebeklerini mi demeliyim
kaç embriyo transferi oldu canım ??
inş hayırlısıyla 12 gün sonra hamiş haberinide alırız
allah yardımcınız olsun bitanemmmmmm
rabbim banada hepimizede nasip etsin o aşamalara gelmeyi
dualar içinde çok saol canım allah kabul eder inş...
buarada evet sitede sorun var...
bugün ki yazılarımız silinmiş dün gecekiler görünüyor en son... .
canım meleklerin demelisin 2 embriyo transfer edildi.
1 tanesi1.kalite diğeri 2 kalite.diğer kuşlarımda 2. kalite olduğu için
dondurulamayacaktı.bari birinide değerlendirelim dediler.canım 2 ağustos test tarihim.inan transfer olurken gözlerimi kapamış sizler için dua ediyordum.doktorum bak izle diyince bir gözüm açık diğeri kapalı nickleri saymaya devam ediyordum.napıyosun sen diyo.bende cevap yok.Allahım daha güzel şartlarda o anı yaşatsın.huzurla sağlıkla canım.hele sana bir bahar diyorum bir adını sonrada Allahım biliyo aynı kişi diyorum:saniyeler içinde onca şeyi nasıl geçiridim içimden hala bilmiyorum.Allahım kabul eder inşallah.
canım,ben biraz dinleneyim ara ara kaçamak yaparım olur mu dayanamam sizsizliğe
nerde sorun beni bulur zaten tövbe estağfurullah......
Bu arada ben yarın akşam yola çıkıyorum annemlere gidicem....
bi süre yokum anlayacağınız.
inşallah mutlu dönerim...annem iyileşmiş olur mesela..
ve teheccüdü kılamayabilirimama fırsatım olursa kılarım kızlar....
kızlar iki gündür giremiyordum ananem zatüre oldu onun yanında hastahanede kaldım şimdi evdeyiz bir geçmişi okuyayım bakalım mercanımdan başka ne güzellikler olmuş
canım gözün aydın demek meleklerin seninleeee
çok duygulandım yaaa tutamadım kendimi
sevinçten ama bu gözyaşları çok çok mutlu oldum bitanem...
rabbim sana bağışlasın kuzularını
o eşsiz anda bile bizi düşünüp dua etmişsin allah razı olsun bitanem...
rabbim dualarını kabul etsin...
ben koptum yaaaaaaaaaa
ewet tüm topikler aynı insallah düzelir hemen :)))
canım gözün aydınnnn.inan senin adına çooook sevindim.
bebişlerin sımsıkı tutunurlar inş. ALLAH emeklerini boşa çıkarmaz.amin.
12 gün sonra inş mutlu haberini alırız .darısı hepimize bu günleri yaşamanın.amin
Canım benimmmmm transferin oldu demeekkkkkkk
meleklerineeeeee kaavuştunnnnnn sonundaaaa
Rabbimm inş 12 gün sonraaa hamileyimm yazmmanıda nasipp eder cnmmmmmmm..
ay canım benimm o anda bilee bizler içinde dua etmişsinn Allah razı olsunn bitanem yaaaaaa
Rabbim kabul etsin inşş bizlerde gelelim o aşamalaraa
meleklerin sana sımsıkı tutnurlarrrrr inşALLAH ,2 ağustostaaa teyzelerineeeeeeee güzel haberlerrr verirsinizz
Canım hayırlı olsun rabbim güzel haberler almanı nasip eder inşallah
Hayirli ugurlu olsun canim İnsallah hayirlİsiyla hamis kalirsin ve sag salim bebisine kavusursun insallah allahim herkese nasip etsin insallah tez vakite kimsenin kucagini bos birakmasin kurban oldugum
mercanım canım benim ya çok duygulandım çooooooooooook mutlu oldum demek iki kuzunda seninle hep seninle olsunlar şu mübarek saatlerde dualarım seninle şimdi namazda senin için ayrı dua okuyacağım
kızlar iki gündür giremiyordum ananem zatüre oldu onun yanında hastahanede kaldım şimdi evdeyiz bir geçmişi okuyayım bakalım mercanımdan başka ne güzellikler olmuş
cnm hayırlı olsun 12 gün sonra inşllhdiye yazarsınnnnnn
bizide unutmadığın için allh rrazı olsun sakın stres yapma, gül mutlu ol tadını çıkar bu günlerin tmm mı tatlım
rabbim mükafatını sana verecektir
tatlım ananem dedin dimi geçmiş olsun acil şifalar bulsunkızlar iki gündür giremiyordum ananem zatüre oldu onun yanında hastahanede kaldım şimdi evdeyiz bir geçmişi okuyayım bakalım mercanımdan başka ne güzellikler olmuş
kızlar hepinizden Allah razı olsun.daha güzellerini yaşatsın.ben biraz buruk gitmiştim.sizler öyle olmayın.dün akşam tek tek cevap yazdım ama gönderince gözükmedi hiç biri.evdekilerin bana verdiği süre dolduğundan yazamadıma tekrar.
baharcımağlamak yok tatlım.iyiki geç gördüm ağladığını kıyamam ben sana,
arunacım Allah razı olsun annecinede şifalar versin rabbim.
nurdah,pıtırcık,bebek,hasretim çok sağolun kızlar sizlerinde güzel haberlerini alıcaz inşallah.
flzask,cemrem sağolun kızlar dualarınız güç veriyor bana.
evdekilere yakalanmadan gizlice hızlı hızlı yazdımunuttuğum yoktur inşallah. herkese
Canım çok geçmiş olsun anneciğinee
Rabbim şifa versinnnnnn
selam kızlar benim eşimde azolu 5 ay önce spermogram sonucu 0 sperm çıktı o günden bugüne başka bir doktora götüremiyorum napcamı bilmiyorum evde tek başıma hergün ağlamakla geçiriyorum adamı birtürlü doktora gitmeye ikna edemedim tamam diyo gidelim diyo randevu alıyorum ayarlıyorum ama gitmiyo evde huzur kalmadı her akşam bu konu nedeniyle kavga ediyoruz çok moralim bozuk lütfen bana dua edin yanımda içimi dökecek kimse olmadığı ve bu sorunu herkesle paylaşamadığım için beni en iyi sizin anlıcanızı düşüğnüp buryaya yazarak biraz rahatlamak istedim lütfen dualarınızdan benide eksik etmeyin..
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Ama kimseciklerrrrrrrrr gelmemişşşşşşşşş
merhaba günaydın cnm nasılsın
seninkilerden bir haber varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?