Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım benimmmmm transferin oldu demeekkkkkkk
meleklerineeeeee kaavuştunnnnnn sonundaaaa
Rabbimm inş 12 gün sonraaa hamileyimm yazmmanıda nasipp eder cnmmmmmmm..
ay canım benimm o anda bilee bizler içinde dua etmişsinn Allah razı olsunn bitanem yaaaaaa
Rabbim kabul etsin inşş bizlerde gelelim o aşamalaraa
meleklerin sana sımsıkı tutnurlarrrrr inşALLAH ,2 ağustostaaa teyzelerineeeeeeee güzel haberlerrr verirsinizz

kızlar meraba nasılsınız size bir sorum var kızlar bu tesbih namazının sonu normal namazlar gibimi yani tahiyyat salli barik ve rabbenalar mı okunarak bitiriyoruz bana bilenler cevap yazsın

Canım hayırlı olsun rabbim güzel haberler almanı nasip eder inşallah

Hayirli ugurlu olsun canim İnsallah hayirlİsiyla hamis kalirsin ve sag salim bebisine kavusursun insallah allahim herkese nasip etsin insallah tez vakite kimsenin kucagini bos birakmasin kurban oldugum

mercanım canım benim ya çok duygulandım çooooooooooook mutlu oldum demek iki kuzunda seninle hep seninle olsunlar şu mübarek saatlerde dualarım seninle şimdi namazda senin için ayrı dua okuyacağım

kızlar iki gündür giremiyordum ananem zatüre oldu onun yanında hastahanede kaldım şimdi evdeyiz bir geçmişi okuyayım bakalım mercanımdan başka ne güzellikler olmuş

canım masalım anneciğine acil şifalar dilerim hayırlısıyla git hayırlısıyla mutlu bir şekilde dön gülüm

cnm hayırlı olsun 12 gün sonra inşllh diye yazarsınnnnnn
bizide unutmadığın için allh rrazı olsun sakın stres yapma, gül mutlu ol tadını çıkar bu günlerin tmm mı tatlım
rabbim mükafatını sana verecektir

kızlar iki gündür giremiyordum ananem zatüre oldu onun yanında hastahanede kaldım şimdi evdeyiz bir geçmişi okuyayım bakalım mercanımdan başka ne güzellikler olmuş

Canım çok geçmiş olsun anneciğinee
Rabbim şifa versinnnnnn

ewet tüm topikler aynı insallah düzelir hemen :)))

Canım hayırlı olsun rabbim güzel haberler almanı nasip eder inşallah

Hayirli ugurlu olsun canim İnsallah hayirlİsiyla hamis kalirsin ve sag salim bebisine kavusursun insallah allahim herkese nasip etsin insallah tez vakite kimsenin kucagini bos birakmasin kurban oldugum

mercanım canım benim ya çok duygulandım çooooooooooook mutlu oldum demek iki kuzunda seninle hep seninle olsunlar şu mübarek saatlerde dualarım seninle şimdi namazda senin için ayrı dua okuyacağım

kızlar hepinizden Allah razı olsun.daha güzellerini yaşatsın.ben biraz buruk gitmiştim.sizler öyle olmayın.dün akşam tek tek cevap yazdım ama gönderince gözükmedi hiç biri.evdekilerin bana verdiği süre dolduğundan yazamadıma tekrar.
baharcım ağlamak yok tatlım.iyiki geç gördüm ağladığını kıyamam ben sana,
arunacım Allah razı olsun annecinede şifalar versin rabbim.
nurdah,pıtırcık,bebek,hasretim çok sağolun kızlar sizlerinde güzel haberlerini alıcaz inşallah.
flzask,cemrem sağolun kızlar dualarınız güç veriyor bana.

evdekilere yakalanmadan gizlice hızlı hızlı yazdımunuttuğum yoktur inşallah. herkese

tatlım ananem dedin dimi geçmiş olsun acil şifalar bulsun

cnm yaaaaaaaa kıyamammmmmmmm
desene artık kaçamak yapıcan topik için
sen sağlığına bak dinlen keyfini sür
ne kadar özel bi an yaşıyosun sen şimdi darısı bizlerede olsun inan ki duygulanmamak elde değil güzelim
senin için bu günler güzel günler şu ramazanlar hürmetine mevlam evladını sana sım sıkı tuttursun veeeeee
9 ay boyunca seninle olsun sonrada kucağında olsun
sana dua etmezmiyiz olurmu biz hepimiz kardeşiz a.e.o

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ama kimseciklerrrrrrrrr gelmemişşşşşşşşş

selam kızlar benim eşimde azolu 5 ay önce spermogram sonucu 0 sperm çıktı o günden bugüne başka bir doktora götüremiyorum napcamı bilmiyorum evde tek başıma hergün ağlamakla geçiriyorum adamı birtürlü doktora gitmeye ikna edemedim tamam diyo gidelim diyo randevu alıyorum ayarlıyorum ama gitmiyo evde huzur kalmadı her akşam bu konu nedeniyle kavga ediyoruz çok moralim bozuk lütfen bana dua edin yanımda içimi dökecek kimse olmadığı ve bu sorunu herkesle paylaşamadığım için beni en iyi sizin anlıcanızı düşüğnüp buryaya yazarak biraz rahatlamak istedim lütfen dualarınızdan benide eksik etmeyin..

Selam cnm hoşgeldin ve geçmiş olsunn.
Eşler bukonuda doktora gitmeye çekiniyolar genelde
benim eşimde öyle cnm şimdi ye kaç kere doktora gittiysek hepp erteliyodu yok bu zaman yok şu zaman bende üzülülüyodum ama bekliyodumm yinede
sonunda gidiyoduk yanii.daha yeni öğrenmişsiniz cnm biraz daha sabret istersenn yinede arada söyle tekrardan eşinee gidelim diyee mutlaka gidecektir..
sen gel cnm paylaş bizimlee seni en iyi biz anlarızzzzz..tabiki cnm bütün arkadaşalrımızz her zaman dualrımızdasınız...rabbimmm kimsenin kucağını boş bırakmasınn.
bu arada kaç senelik evlisinizz..ve inşş en kısa zamanda eşin tekrar test için giderr cnmm üzülmeeeeee

canım trasferin olmuş .şimdi sıkıntıdan stressten uzak ol ve yavrularını düşün Allah onları sana bağışlasın bizde burada 12 gün sonra hamileliğini kutlayalım inşAllah bize ettiğin duaların katbekatı sana olsun Allaha emanet olun.

merhaba günaydın cnm nasılsın
seninkilerden bir haber varmı

merhaba canımmmmmm iyi tatlım ne olsunn sıcakalarla başetmeye çalışıyorummm
bugünn çokk sıcak hiç durulmuyooooooooo yanii
benimkilerden de haber yok cnm normalde pazartesii bile olabilirdim düzenlidir adetlerim ama bugün oldu yokk
dün karnım nasıl ağrıdı akşammm dedimm hıhh olacammm ama yokkkkkk

hayırlı olsun
Allah dualarını kabul etsin
hamile haberlerini alırız ve burada halay çekeriz inşallah

geçmiş olsun Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…