Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bu ay demekki biraz daha uzun olacaktı adet döngüm...
eee bende beklediğim tarihte gelmeyince ve günler geçmeye devam ettikçe ister istemez stres oldum...
onunda etkisiyle bu güne geldik işte
bugün telde flzaska da dedim eğer ki adet söktürücü falan içmeseydim benim 2 ayı bulurdu heralde adet görmem
canım zaten yeterince yoruldun misafirlerin varken...
bikaç günden bişey çıkmaz haftasonu yaparsın

Son düzenleme:
İyicnm yaa azalmışşşş sancınnnnn
bendee oturuyorumm bi ütüye devammmmmmmmm ediyorum akşama anca bitiririmm

en iyisini yapıyorsun tatlım bu sıcakta ütü ancak böyle yapılır boşver
ben paso yatıyorum buarada ben baya zayıflamışım canım yaaa...
düşün kasıklarım çok şiş karnım kocaman oldu...
normal kilomdan fazla çıkmam gerekirken yarım kilo az çıkıyorum...
bide adet olursam kaç kilo gitmiş olacak bakalım...
canım bişey yemek istemiyor...
busabah zorladım kendimi biraz okadar...

canım geçmiş olsun, ılık bir duş al sancını hafifletir azaldıysa tamamen geçer.

saol tatlım sık sık alıyorum zaten çok iyi geliyor...
oda olmasa halim duman zaten
sende durumlar nasıl canım gelmez inş senin kırmızılar...
şu işe bak yaa biz gelsin diye yol gözlüyoruz senin için gelmesn diye dua ediyoruz

gerçekten yapılcak gibi değillll bu sıcaktaa
bende başka bişey yaptığım yok yaa elim kolumm kalkmıyo yatıyorumm
önceden evde durmazdımyaa şimdi üstümü giyip aşağa bile inesimm yok
ahh cnm yaa yiyemiyosunyaa vermişsinidr tabii kilo bide ben öle olsamm

canım ütü bu sacakta boğar insanı gece yap istersen yorma kendini oruçmusun...

Evt cnm o kadar yavaş yapıyorum kii zaten bi tane yapıyorum gidip oturuyorumm anca ölee
akşamdaa yapasım gelmiyoo
yok cnm değilimm hafif lekelenme olunca tutmuyorumm bi kaç gündürrr..

aynen canım benimkide cumaya kadar sabretse iyi olacak cuma olursa bu aya dahil olucam olmazsa birdahaki aya kaldı.

Selam canlar nasılsınız masallah az once gecmısı okudumda pek guzel gelısmelr olmus yenı hamıs katılmıs aramıza sonsuz sukurler olsun rabbıme .. Kızlar dun doktorumu aradım agustosun ıkısınde adet olucam ya randevu almak ıcın ne duysam begenırsınız sınır kupune dondum doktor bey tatılde agustosun 6 da gelıcekmıs ay dun oturdum agladım esımı aradım soyledım neyse esım tekrar muayenehaneyı arıyo sekreter aradıgımızı soylemıs doktora doktor benım ıgnelerı bırakmıs megersem esım aradı kızdı bana ne yapayım doktor agustosun altısında gelıcek dıyınce zaten gerısını duymadım tansıyonum dustu kulaklarım uguldadı 2 ay saat saat gun sayayım beyfendının keyfıne bak allahtan ıgnelerımı bırakmıs yoksa kesın tedavıyı bırakıp baska hastaneye gıdıcektımkı allahtan gerek kalmadı ... Ben buyuk bır heycanla gerı sayıma basladım 6 gun kaldı cok sukur rabbım ınsallah bu sefer yavrumu bana nasıb eder emeklerımız bosa cıkmaz ınsallah ...

Kızlar ben kac gundur su gece namazı ıcın nıyet edıyorum hanı besmeleyle kılınan var ya ona nedense nasıb olmuyo hep gec kalkıyoruz sahura ımsak vaktıne kadar ancak bıseyler atıstırabılıyoruz bazen sahura bıle kalkamıyorum kalkan arkadaslar nolur bana dua edın acaba yıne nasıbmı olmıycak ondanmı kalkamıyorum ... Rabbım bu mubarek ramazan ayı yuzu suyu hurmetıne hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar versın ınsallah hıckımsenın emegı zayı olmaz ınsallah adet olmayı bekleyenlerde en kısa zamanda sıtressız agrısız sancısız adet olurlar ınsallah ( en once bahar ) bahar kızma bana valla dallas fılmıne dondu senın su kırmızılar

canım bazen kötü hissediyorsun kendini canın bişey yapmak istemiyor...
inan bizde öyleyiz okadar fırsatmız var dışarı çıkmak istemiyorum...
hayırlısıyla tedavimize başlarsak geçecek bu sıkıntı rahatlıycaz...
aman be tatlım sende iyiysin boşver ben elimde olmadan verdim bişey yiyemiyorum buda kötü...

Evt cnm o kadar yavaş yapıyorum kii zaten bi tane yapıyorum gidip oturuyorumm anca ölee
akşamdaa yapasım gelmiyoo
yok cnm değilimm hafif lekelenme olunca tutmuyorumm bi kaç gündürrr..

canım oruç değilsen idare edersinde sen yinede akşama bırak bu ütüyü. valla işte benimkide erken gelirse birdahaki aya kaldım demektir .bende sizin tedavideki güzel haberlerinizle moral bulurum birdahaki aya öyle başlarım artık. hayırlısı olsun.kız eğerki bu hafta birkaç güne kadar başlarsanız sen ve baharın hamilelik testi bayrama denk gelecek bende başlasaydım öyle olacaktı .bayram yaşarız inşAllah burda.

selam canım hoşgeldin...
tedavinin iptal olacağını düşünüp üzülmüşsün ama şükür korktuğun gibi olmamış...
inş hayırlısıyla başlarsın tedavine ve kavuşursun bebişine
canım namaz konusuna gelince senin dua istemene gerek yok biz zaten tüm arkadaşların ismini okuyup toplu dua ediyoruz senin için rahat olsun...
allah kabul eder inş...
yok canım niye kızayım dilediğin gibi gülüp dilediğin gibi yazabilirsin...

canım inşAllah hayılısı olur .bu doktorlarıda yazın yerlerinde bulmak mümkün değil .bende hastane tadilatı mağduruyum birdahaki aya kaldı gibi inşAllah senin tedavinde iyi geçer kavuşursun yavruna.

Yok cnm ya şunun şurasında cumaya ne kaldı bugün giddi zatenn
sende belirti de yok dimi lekelenme filannnnnn
olmassın cnmm sen cumaya kadarr şimdii düşünüpte üzme kendiniii
hep beraber başlıycağız inş..

arkadaşlar nasılsınız ben pek giremiyorum topiğe bura çok sıcak oruç tutuyorum ve iftarı heyecanla bekliyorum su içmek için
bahar ne oldu canım kırmızılar geldimi
falazşhh sen ne yaptın canım belki baharla tedaviye birlikte başlarsınız çok iiii olur sizin için canım

hadi yaaa gitti bütün mesajlar
cnm geçen aydan beri koşturuyosun rapordur birsürü şeyle uğraştın
stres olman normal... bu sıcaklarda stres olmamak mümkün değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…