Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bitanemmmmmm kıyamam ben sana görmedim mi ben seniiiiiiii :70:
canım hep sana bakındım yoktun biara girdin tekrar kayboldun...
sohbet edemedik dün akşam...
neyse yarın acısını çıkarırız :1::1::1:

Görmedinnn tatlımmmmmm:19:
bi ara baktım yoktun sonra baktım gelmişsin bende hemen yazdımm ama çıkmısınnnnn
bi karşılaşamadıkkkkkkk yaniiiii
olsun bugünn kaynatırızzzzzzz:1::1::1:
çokkkkkkkkkk şükürr tatlımmmmmmmm kırmızılar da sonunda gelmişşşşşşşşşşşşş:52::52:
hadi gözün aydın benimde dün akşmadan beri lekelemem daha belirgin oldu bende bugünn olabilirimmmmmmmm bekliyorumm:52:
hadi sana yetişeyimmmmmmmmmmmm:10:

herkese hayırlı günlerrrrrrrrrrrrrrrr
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
güzel bi gün olması dileğiyle:21::21:

veeeee kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiii :52::52::52::52::52:
cuma gün bende başlıyorum tedavime hayırlısıylaaaa :16::16::16:
onca bekleyişten sonra hala şaka gibi :9::9::9:

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeee
şükür kavuşturanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tebriklerrrrrrrrrrrrrr sonunda sen kazandınnnn baharrrrrrrrr:9::9::9::9:
hadi hayırlı olsun tedavin sonu :49:olsun inşllhh
flazsk cnm senin kide başalamışş
seninde hayırlı olsun sonu:49:olsun inşllhhhhhhhh:54:

Görmedinnn tatlımmmmmm:19:
bi ara baktım yoktun sonra baktım gelmişsin bende hemen yazdımm ama çıkmısınnnnn
bi karşılaşamadıkkkkkkk yaniiiii
olsun bugünn kaynatırızzzzzzz:1::1::1:
çokkkkkkkkkk şükürr tatlımmmmmmmm kırmızılar da sonunda gelmişşşşşşşşşşşşş:52::52:
hadi gözün aydın benimde dün akşmadan beri lekelemem daha belirgin oldu bende bugünn olabilirimmmmmmmm bekliyorumm:52:
hadi sana yetişeyimmmmmmmmmmmm:10:

seninde gözün aydın canım.sitresten hep gecikmeler.sende 9 ay sonra görüsün inş kırmızılarını.:52:

Aaaaaa gözün aydin canim senin adina cok sevindim vallah insallah sonuda gelir tez vakitte insallah hayirli haberlerle bize dönersin. Canlarim bana dua edin lütfen yarin gene kan vermeye gidicem insallah sonucum iyi cikar birseyde hissetmiyorumki bi belirtim falanda yok offff moralik cok bozuk ya hic birsey hissetmiyorum

Aaaaaa gözün aydin canim senin adina cok sevindim vallah insallah sonuda gelir tez vakitte insallah hayirli haberlerle bize dönersin. Canlarim bana dua edin lütfen yarin gene kan vermeye gidicem insallah sonucum iyi cikar birseyde hissetmiyorumki bi belirtim falanda yok offff moralik cok bozuk ya hic birsey hissetmiyorum

cnm tabiki dua ederiz sanada bu moralniye bozuk bakım:20:
olurmu illaki hiissetmenmi gerekiyo bi belirtileri yapma daha şimdiden canının sıkma lütfen dur
daha minnacık o hissetmelrede gelicen daha acele etme sen rahat ol
bi sorun çıkmayacak göreceksin sende bizlere dua et olur muı :54:

hayırlı olsun tedavin bebişli olsun o kırmızılarda gitsin 9 ay gelmesin inşşşş

bebelerim nasılsınızzzzz ben köydeyim işlerimiz var o yüzden ve eşimin durumundan dolayı pek sık giremiyorum girsemde slm yazıp kaçıyorummmmm hepiniz için dua ediyorummmm her duamda sizler varsınızzzzzz inşşşşş rabbimin dua kapılaının açık olduğu bir günde bizlerinde dualrı kabul olurrrrr lütfen sizlerde beni unutmayın dualrınızda sizi seviyorum yol arkadaşalrım

herkese hayırlı günlerrrrrrrrrrrrrrrr
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
güzel bi gün olması dileğiyle:21::21:

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeee
şükür kavuşturanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tebriklerrrrrrrrrrrrrr sonunda sen kazandınnnn baharrrrrrrrr:9::9::9::9:
hadi hayırlı olsun tedavin sonu :49:olsun inşllhh
flazsk cnm senin kide başalamışş
seninde hayırlı olsun sonu:49:olsun inşllhhhhhhhh:54:

Sağollllll cnm biraz öncee kırmızılarıııııııı gördümm uçundannnnnnnn :52:
inşş canımmmm bu seferrrrrr hayırlı olur sonuuuuuuuuuuuuu inş.

seninde gözün aydın canım.sitresten hep gecikmeler.sende 9 ay sonra görüsün inş kırmızılarını.:52:

Sağol cnm Allah razı olsunnnnnnn:16:.
.evt cnm oluyo gerçketen bekleyincee geçikmeler
inşaALLAH görmiyim 9 ay kırmızılarııııııııı:9:

cnm tabiki dua ederiz sanada bu moralniye bozuk bakım:20:
olurmu illaki hiissetmenmi gerekiyo bi belirtileri yapma daha şimdiden canının sıkma lütfen dur
daha minnacık o hissetmelrede gelicen daha acele etme sen rahat ol
bi sorun çıkmayacak göreceksin sende bizlere dua et olur muı :54:

Sagol canim allah razi olsun vallah ben size hep dua ediyorum. Canim ellimde degilki millet diyor bilmem midem bulaniyor bilmem karnimin alti adet olurmus gibi agriyor internetdede okudum orda yaziyorki eger bi belirtin yoksa korkun hemen bi doktora gidin ondan kortum. Neyse hayirlisiyla yarin gitseydim yain iyi haber alirsam insallah sali günü ultrasona gidicekmissim

2 yıldır kaan beyin hastasıyız bilgi amaçlı arama yaparken keşfettim bu siteyi sohbetleriniz sıcak geldi bilgi paylaşımında buluna bilir miyiz acaba.

2 yıldır kaan beyin hastasıyız bilgi amaçlı arama yaparken keşfettim bu siteyi sohbetleriniz sıcak geldi bilgi paylaşımında buluna bilir miyiz acaba.

hoşgeldin canım bizde 5 aydır kaan beyin hastasıyız.tedaviniz nasıl gidiyor ve sorun ne idi

Canımmmmm gelebildinnnnnnnn sonundaa :1::1::1::1:
şimdi geçmişi okuyosundurrrr oku bakalımmmmmm:34:

Hoşgeldinn arkadaşımmmmm aramamızaaa,tabikiiii cnmm paylaşımda bulunabilirsinnnn :34:
Kaan hocanın hastası olan arkadaşlarım yardımcı olacaklardırrr..

Son düzenleme:
eşim biri tek testis biyopsi amaçlı olmak üzere 2 defa mikro tese ameliyatı oldu sonuç sperm bulunamadı olgunlaşmamış sperm hücresi var dendi. çeşitli ilaçlar m.sure prolaktin klomen vs.en son geçen hafta sperm boyaması sonucunda elonge spermatid var denildi ve kaan hca iğne falan yapılacak çok zorlu süreç bekliyor diye eşime mail atmış ve ikimizi yanına çağırmış sizde bu durumda olan var mı ne yapılacak bu zorlu süreçte yanına gitmeden önce bilgi almam mümkün mü acaba iğneler hormon bakımları nasıl bi süreç acaba bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

nihayet dönebildim aranıza:34:

iyi hadi topiğimizde güzel haberler var Allahıma şükür...

hb cnm ;))
yok kız geçmişe takılmadımda geleceeğe yazı yazamadım bi türlü eşim format attırınca msj göndermeside değişmişti netin nihayet normal düzenee girdide yazabiliyorum artık.

nasılsın cnm baharla kırmızıları görmüşsünüz hayırlısıyla başlarsınız artık inş. Allah yardımcınız olsun bundan sonra sizin sonuçlarınızı ben merakla beklicem :1::1::1:sıra sizde;)
sizin kırmızılar siz hastanede buluştuğunuzda kendi aralarında sözleşmişler sizin ruhunuz duymamış :60::60:

bu geçmiş bitermi kız okuyamam ben bu geçmişi midem bulanır :60::60: bi haftalık geçmiş var orda :1::1::1::1::1:
cnm akşam biraz geçmişe bakındım uzun olduğu için sayfalar, yarıda kesdim kaldığım yerden belki bakarım gün içinde

günaydınlar herkes yol arkadaşlarım.:54:
herkes iyidir inşallah.?
baharım flask maşallah size . allah gönlünüzdekini versin inşallahh.
Yeter valla sabah sabah yazını okuyunca zor tuttum kendimi hala boğazım acıyor ağlayamadım.
eve giidnce ağlarım artık....

Back
X