Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hb cnm ;))
yok kız geçmişe takılmadımda geleceeğe yazı yazamadım bi türlü eşim format attırınca msj göndermeside değişmişti netin nihayet normal düzenee girdide yazabiliyorum artık.

nasılsın cnm baharla kırmızıları görmüşsünüz hayırlısıyla başlarsınız artık inş. Allah yardımcınız olsun bundan sonra sizin sonuçlarınızı ben merakla beklicem :1::1::1:sıra sizde;)
sizin kırmızılar siz hastanede buluştuğunuzda kendi aralarında sözleşmişler sizin ruhunuz duymamış :60::60:

İyi bari cnm döndünnn aramamızaa kaynanayıda gönderdinnnnn
iyi cnm valla bu sabah hafif lekelenme vardı şimdi arttı karnımda ağrıyoooooo
bakalım hayırlısıylaaaaaa bu sefer sonu güzel olur inş..
Amin cnm sağollllll inş güzel haberler verebilirizzzzz ..
Valla anlaşmışlarrrrrr herhaldeeee geçensefer üzülmüştümm ama bu sefer denk geldiiiiiiii..canımlaaaaaaaaaaa:16::16::16::16:

ben yazı okuyınca midem bulanıyor diyorumda gülüonuz işte yine bulanıyo gideyimde eşimin yanında uzanayım bari oda amaliyattan dolayı izinli evde artık ;))görüşrüüz kızlar öptüm.

günaydınlar herkes yol arkadaşlarım.:54:
herkes iyidir inşallah.?
baharım flask maşallah size . allah gönlünüzdekini versin inşallahh.
Yeter valla sabah sabah yazını okuyunca zor tuttum kendimi hala boğazım acıyor ağlayamadım.
eve giidnce ağlarım artık....

Günaydınnnnnnnnnn tatlımmmmmmm:16::16::16:
iyiyiz cnm sonunda gördükkk rahatladıkkkkkkk :1:
Amin canım benimmmmm :29:
sen nasılsınnnn?

Günaydınnnnnnnnnn tatlımmmmmmm:16::16::16:
iyiyiz cnm sonunda gördükkk rahatladıkkkkkkk :1:
Amin canım benimmmmm :29:
sen nasılsınnnn?

iyim bende canım napıyım çalışıyorum.
sabah beri baya çalıştım. şimdide televizyonum ayarlanıyor. onunla uğraşıyordum.
öle zamn geçiyor işte
cuma günü iğnelere başlıyorsunuz yani o zamn canım hadi hayırlısı olsun inşallah.

İyi bari cnm döndünnn aramamızaa kaynanayıda gönderdinnnnn
iyi cnm valla bu sabah hafif lekelenme vardı şimdi arttı karnımda ağrıyoooooo
bakalım hayırlısıylaaaaaa bu sefer sonu güzel olur inş..
Amin cnm sağollllll inş güzel haberler verebilirizzzzz ..
Valla anlaşmışlarrrrrr herhaldeeee geçensefer üzülmüştümm ama bu sefer denk geldiiiiiiii..canımlaaaaaaaaaaa:16::16::16::16:

Seninde gözün aydin canim kirmizilarin gelmis insallah sende baharla beraber bize hayirli hamis haberleri verirsiniz insallah kurban oldugum allahim insallah dilediginiz herseyi gerceklestirir canim

Günaydin kizlar nasilsiniz bugün?

Seninde gözün aydin canim kirmizilarin gelmis insallah sende baharla beraber bize hayirli hamis haberleri verirsiniz insallah kurban oldugum allahim insallah dilediginiz herseyi gerceklestirir canim

Günaydın cnmm iyiyimm ,sen nasılsın cnm topiğimizin en yeni hamişiiiiiiiiiii:49:
Sağol cnm Allah razı olsunnnnnnn .inş.. bizlerede rabbim nasip etsin hamiş haberi vermeyiiiiiii..

veeeee kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiii :52::52::52::52::52:
Cuma gün bende başlıyorum tedavime hayırlısıylaaaa :16::16::16:
Onca bekleyişten sonra hala şaka gibi :9::9::9:
cnm benim hadi gözün aydın benimde dünden ağrılarım vardı gece göğüslerim çok sancıdı
üzerine yatamadım sabahda regl oldum
görür görmez içimden inşlh baharla flaskta olur dedim
topiğe girdim yazını gördüm çok sevindim hadi inşlh tedavin hayırlı olur cnm
herşey o güzel gönlünce olsun inşlh...

eşim biri tek testis biyopsi amaçlı olmak üzere 2 defa mikro tese ameliyatı oldu sonuç sperm bulunamadı olgunlaşmamış sperm hücresi var dendi. çeşitli ilaçlar m.sure prolaktin klomen vs.en son geçen hafta sperm boyaması sonucunda elonge spermatid var denildi ve kaan hca iğne falan yapılacak çok zorlu süreç bekliyor diye eşime mail atmış ve ikimizi yanına çağırmış sizde bu durumda olan var mı ne yapılacak bu zorlu süreçte yanına gitmeden önce bilgi almam mümkün mü acaba iğneler hormon bakımları nasıl bi süreç acaba bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

merhaba cnm hoş geldin
bizde 19 aydır kaan hocanın hastasıyız onda tedavi görüyoruz
biz 13 nisan 2011 de tanıştık ve tedaviye başladık
ekim ayına kadar clomen endol tablet keçiboynuzu tozu
kullandık son 4 ayda menegon iğne vurundu gün aşırı göbekten
10 ekim 2011 de eşimi gen art tüp bebekte mikro tese yaptı kaan hoca
ve olgunlaşmamış elonge hücreler var dedi
bunları geliştirmek için tedavi edicez dedi ve ameliyattan 1 hafta sonra yine tedaviye devam ettik
ameliyat sonrası 9.ay tedavimiz bugün bitti
eşim yarın hormon tahlillerini yaptırıp kaan hocaya göndericez
ameliyattan sonra bizimde kullanmadığımız şey kalmadı
clomen.endol tablet,m-sure,com vitex,roxeed plus,ovitrelle iğne,pregni 5000 iğne,tribulus terrest,evicap,zinco
bitkisel olarakta
keçiboynuzu kürü,incir kürü,çakşır suyu,arısütü,polenli süt,hurma poleni,üzüm çekirdeği tozu, haftanın 1 günü balık ve hergün kuruyemiş
geçen ay ankarada boyamalı sperm testi yaptırdık ve bizede de elonge hücrelerin spermatid olduğunu söylediler
şu anda iğne ilaçlara devam ediyoruz ek olarak ibrahim saraçoğlunun kürlerinide kullanıyor yaklaşık 10 gündür
bizde böyle cnm
herşey normal azo sebebi belli değil
sizin azo sebebi bellimi peki?

Son düzenleme:
Görmedinnn tatlımmmmmm:19:
bi ara baktım yoktun sonra baktım gelmişsin bende hemen yazdımm ama çıkmısınnnnn
bi karşılaşamadıkkkkkkk yaniiiii
olsun bugünn kaynatırızzzzzzz:1::1::1:
çokkkkkkkkkk şükürr tatlımmmmmmmm kırmızılar da sonunda gelmişşşşşşşşşşşşş:52::52:
hadi gözün aydın benimde dün akşmadan beri lekelemem daha belirgin oldu bende bugünn olabilirimmmmmmmm bekliyorumm:52:
hadi sana yetişeyimmmmmmmmmmmm:10:

canım ben 11 günlük gecikme sende 2 günlük gecikmeyle nihayet buluştuk :9::9::9:
şaka gibi gerçekten...
ikimiz içinde hayırlısı olur inş...
canım buarada ben merkezi aradım sende arayıp haber ver istersen :34:

iyim bende canım napıyım çalışıyorum.
sabah beri baya çalıştım. şimdide televizyonum ayarlanıyor. onunla uğraşıyordum.
öle zamn geçiyor işte
cuma günü iğnelere başlıyorsunuz yani o zamn canım hadi hayırlısı olsun inşallah.

Ne yapcan cnm iştee öyle böle geçiriyoruz zamanı
bakalım cnmm inş.. bi aksilikkkkkk çıkmadan başlasaydımm tedaviyeeeeeee

.

canım ben 11 günlük gecikme sende 2 günlük gecikmeyle nihayet buluştuk :9::9::9:
şaka gibi gerçekten...
ikimiz içinde hayırlısı olur inş...
canım buarada ben merkezi aradım sende arayıp haber ver istersen :34:

Evt cnm sonundaa :1::1::1::1:
Hayırlısı olsunn tatlımm inş. herşey yolundaa giderrrr tedavilerinnnnnnnnnn:16:
bende arıycam cnmmmm biraz sonraaaa:34:

Herkes iyidir inşallah.?
Baharım flask maşallah size . Allah gönlünüzdekini versin inşallahh.
Yeter valla sabah sabah yazını okuyunca zor tuttum kendimi hala boğazım acıyor ağlayamadım.
Eve giidnce ağlarım artık....

günaydın cnm geçen gün cevap veremedim topikte sorun vardı
sen nasılsın nasıl gidiyor
siz hiç daha önceden kaan beyde muayene yada tedavi olmuşmuydunuz...

günaydin kizlar nasilsiniz bugün?

günaydın cnm iyiyim ben saolasın sen nasılsın
sen neden tedirğin oluyosun söyle bakim
ne güzel yarın kan testini vereceksin sonrada bebişini ultrasonda göreceksin
için rahat olsun bebişin tabiki seninle
şimdiden tekmelemesini istemiyorsun heralde:1::52::52:

cnm benim hadi gözün aydın benimde dünden ağrılarım vardı gece göğüslerim çok sancıdı
üzerine yatamadım sabahda regl oldum
görür görmez içimden inşlh baharla flaskta olur dedim
topiğe girdim yazını gördüm çok sevindim hadi inşlh tedavin hayırlı olur cnm
herşey o güzel gönlünce olsun inşlh...

dün akşam başladı benim aslında ama topğe yazmak istemedim devamı gelmez belki diye :1:
gece namaza kalktığımda bi baktım oooo :9::9::9:
inan öyle bi rahatladım ki anlatamam :21::21::21:
ne stres kaldı ne başka bişey...
saol bitanem inş size güzel haberler vermek nasip olur :16::16::16:

Evt cnm sonundaa :1::1::1::1:
Hayırlısı olsunn tatlımm inş. herşey yolundaa giderrrr tedavilerinnnnnnnnnn:16:
bende arıycam cnmmmm biraz sonraaaa:34:

cansunida yazmış ya sizin kırmızılar merkezde görüştüğünüzde sözleşmiş ruhunuz bile duymamış diye doğru galiba :60::60::60:
aminnnnnnnn canım inş yüzümüz güler bu tedaviler sonucu :16::16::16:

Günaydın cnmm iyiyimm ,sen nasılsın cnm topiğimizin en yeni hamişiiiiiiiiiii:49:
Sağol cnm Allah razı olsunnnnnnn .inş.. bizlerede rabbim nasip etsin hamiş haberi vermeyiiiiiii..

Amin canim insallah allahim sizede nasip eder bu haberi vermeye dualarim sizinle. Vallah canim nasil olim heycanla yarini ve sali gününü bekliyorum karin kan alincak gene sali günûde ultrasona gidicem allahim insallah bi terslik olmaz insallah

herkes iyidir inşallah.?
baharım flask maşallah size . allah gönlünüzdekini versin inşallahh.
eve giidnce ağlarım artık....

günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın :70:
saol bebekimmmmmmmmm amin inş...
dualarını eksik etme...

Aaaaaa gözün aydin canim senin adina cok sevindim vallah insallah sonuda gelir tez vakitte insallah hayirli haberlerle bize dönersin. Canlarim bana dua edin lütfen yarin gene kan vermeye gidicem insallah sonucum iyi cikar birseyde hissetmiyorumki bi belirtim falanda yok offff moralik cok bozuk ya hic birsey hissetmiyorum

saol canım amin inş evime bebişimle dönmek nasip olur :49:
canım hiç bozma moralini allahın izniyle seninle bebişin...
yarın gidince boşuna üzmüşüm kendimide bebişimide diyeceksin...
dualarımız seninle yarın yiğenimizden güzel haberler getireceksin bize :16::16::16:

günaydın cnm geçen gün cevap veremedim topikte sorun vardı
sen nasılsın nasıl gidiyor
siz hiç daha önceden kaan beyde muayene yada tedavi olmuşmuydunuz...

günaydın cnm iyiyim ben saolasın sen nasılsın
sen neden tedirğin oluyosun söyle bakim
ne güzel yarın kan testini vereceksin sonrada bebişini ultrasonda göreceksin
için rahat olsun bebişin tabiki seninle
şimdiden tekmelemesini istemiyorsun heralde:1::52::52:

Allah seni ne yapmiya emi hic gülecegim yoktu allahda seni güldürsün insallah ne bilim icimde bi korku var oster istemez olusuyor hele bi ultrasonda görsem endiselenmem bukadar

hb cnm ;))
yok kız geçmişe takılmadımda geleceeğe yazı yazamadım bi türlü eşim format attırınca msj göndermeside değişmişti netin nihayet normal düzenee girdide yazabiliyorum artık.

nasılsın cnm baharla kırmızıları görmüşsünüz hayırlısıyla başlarsınız artık inş. Allah yardımcınız olsun bundan sonra sizin sonuçlarınızı ben merakla beklicem :1::1::1:sıra sizde;)
sizin kırmızılar siz hastanede buluştuğunuzda kendi aralarında sözleşmişler sizin ruhunuz duymamış :60::60:

canım yukardaki yazına bayıldım gerçekten öyle oldu galiba :60::60::60::60::60:
alem kızsın sen yaaa :9::9::9:

Back
X