Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

süper haber etmezmiyim canım..kardeşimde dahil olmak üzere dileyen isteyen bekleyen anne baba olmak isteyen herkese rabbim nasip etsin.topiğinizin dualarımla takipçisiyim artık...rabbim hepinizi güldürsün inşallahhhhhhh............

canım gözün aydın.senin adına çoook sevindim.
inş hamile olarak dönersin istanbuldan.
Allah işlerini kolay etsin.hiç zorluk çekmeden bebişlerine kavuştursun inş.amin

saol tatlım amin inş
allah razı olsun hepinizden her an yanımdasınız

süper haber etmezmiyim canım..kardeşimde dahil olmak üzere dileyen isteyen bekleyen anne baba olmak isteyen herkese rabbim nasip etsin.topiğinizin dualarımla takipçisiyim artık...rabbim hepinizi güldürsün inşallahhhhhhh............

saol canım benim allah razı olsun

öle valla bebekim insanlarda anlayış da kalmamış suları süzüle süzüle çöp atıyorlar evindne nasıl çıkarıyorlar merak ediyorum valla.
ama bende naptırdım o çöpü atanın evinin önüne attırdım çöpleri tam kapısının önüne
çıkar çıkmaz şok olacak
bu arada hala gidemedik biz sonuç almaya.

Tatlım sende adet olmuşsun hadi hayırlısı insallah bu kez hersey yolunda gider ve kawusursun bebişine

bebekimmm eleştirdiğin şeyi niye yaptın cadı
adama nekadar kızdıysan artık

Tatlım sende adet olmuşsun hadi hayırlısı insallah bu kez hersey yolunda gider ve kawusursun bebişine

evt tatlım bende oldummmm ..
inş. canımmmmm çokkkk sağollllllll ..
inş. umuttan senin gibi güzell haberlerlee ayrılırımmmmmm cnmm dua et bizedeeee

anladım cnm o zaman içinden kime gitmek geliyorsa içine sinen doktora gidin
gerçekten o profların hastanelerde ne iş yaptığını bende anlamış değilim
bizim burdada prof.dr.mustafa faruk usta var
yıllarca zamanımızı çaldı bi hap ilaç bile önermedi hiç
tıpta neyin araştırmasını neyin çalışmasını yapıyorda nasıl hocalık ediyor anlamış değilim
mikro tese sonrası kaan beyle tedavi sürecimizi anlattım ona maille
evt kan değerleriyle sperm olup olmayacağı anlaşılabilir yazmış
sen koskoca profsun onu ben yazıncamı aklına geliyor sen neden yapmıyosun ozaman
valla cnm bu dr elinden ne yapıcaz bilmiyorum allahım yardımcımız olsun..

herkese hayırlı günler canlarrrrr.
Nasılsınız?

iyiyim pıtırcığım sen nasılsın
osman beyi arıyorum telefona cevap vermiyor tatlım yaa

cnm hadi gözün aydın en azından sperm bulunmuş umudunuz var
inşlh bidahaki sefere çok sağlıklı spermleriniz olur ve bidahaki sefere tutunur
peki sizin doktorunuz kimdi nerde pesa işlemi yapıldı....

inşallah.hakkımızda hayırlısı artık.genartta tedavi olduk.eşimin doktoru kaan hoca idi.ancak işlem günü ankarada olmadıgı için genartın doktoru yaptı işlemi.2 dk bile sürmedi işlem.bol sayıda bulundu.ancak pgt sonrası 1 tane embryo kaldı.o da tutanmadı.

anladım cnm ne kadar güzel birşey
peki dondurulmuş sperminiz varmı şuanda yoksa eşin yeniden
birdahamı pesa olacak tatlım...

senden korkulur bebekimmmmmm
ama bende öyleyim biri beni kızdırdıysa vay haline

valla varya az öncede biri attı onunkinide attım evinin önüne.
çöp bekleyicisi oldum resmen ya
sabah beri iyi sinirlendirdiler beni bu konuda.
valla bebekim yapacaksın ya yoksa olmuyo kendi kendine sinirlenip duryyon en iyiis o sinirlensn dimi ama.

valla canım konuşmaktan acizler. iki kelimeyi bi araya getirip durumu anlatamadı bize.
ben soru soruyorum. kem küm ediyor.
ameliyat yaparız diyo sadece başka bişi yapmazmış. bi işe yaramazmış ne bitkisel ne hap işe yaramazmış.
var yarayanlar diyorum şanslarına öledir diyo filan saçma sapan konuştu moralimizi bozdu işte.
aynen canım allah hayırlısını verisn. doktorların elinede düşürmesin.

anladım cnm ne kadar güzel birşey
peki dondurulmuş sperminiz varmı şuanda yoksa eşin yeniden
birdahamı pesa olacak tatlım...

Dondurma işlemi yapılmadı.Genelde kanal yoklugu olanlarda sperm hep bulunurmuş.Onun için dondurmaya gerek görmediler heralde.biz de öyle bir talepte bulunmadık.Basit bir operasyon.pesa olması zor değil.Kanal yoklugu kistik fibrosiz hastalıgının tasıyıcılıgının bır belırtısı imiş.genetık testlerde tasıyıcı cıktı.sonra ben de yaptırdım bendede tasıyıcılık cıkınca cocugun 1/4 kistik fibrosiz hasta ıhtımalı varmış.Ayrıca ben de de translokasyon tasıyıcılıgı oldugu ortaya cıktı.saglıklısının bulunması zordu bulundu ancak tutunmadı.bakalım artık hayırlısı.insallah 2. denemede de bulunur ve tutunur.

Canlar birşey sorucam size hani kan tahlili vardıya rapor için istenen onları adetin kaçıncı günü yaptırıyorduk

ne habersin canım karşılaşamıyoruz kaç zamandır
o tahiller adetin 3. günü yapılıyor ama 2. ve 4 günde yaptırabilirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…