Canlar birşey sorucam size hani kan tahlili vardıya rapor için istenen onları adetin kaçıncı günü yaptırıyorduk
valla varya az öncede biri attı onunkinide attım evinin önüne.
çöp bekleyicisi oldum resmen ya
sabah beri iyi sinirlendirdiler beni bu konuda.
valla bebekim yapacaksın ya yoksa olmuyo kendi kendine sinirlenip duryyon en iyiis o sinirlensn dimi ama.
veeeee kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiii
cuma gün bende başlıyorum tedavime hayırlısıylaaaa
onca bekleyişten sonra hala şaka gibi
baharcım ve flzaskcım, canlar gelmiş beklenen gün.Allaaahhhhhh tutmayın beni
ikinizinde tedavisi başlıyor artık.Allahım her işinizde yardımcı olsun su gibi akıp gitsin tedavi süreciniz.sağlıklı bol bol yumoşlarınız olsun.sağlıklada döllensinler sonra sıkıca tutunsunlar annelerinin sıcacık göbişine.
kızlar ben dün gece evime döndüm.bir kaç gün daha beklemek isterdim ama eşim doktor 1 gün yeterli dediği için çok ısrarcı davrandı.pes ettim baktım olay büyüyecek.rabbim istedikten sonra hepsi bahane bismiillah deyip çıktık yola.uçakla döndüğümüz için çokta zor olmadı.evimdeyim.yatmıyorum ama yavaş hareket ediyorum sadece.günlük hayatıma devam yani.ara sıra kasıklarda sızı oluyor.doktor normal olduğunu söylemişti.onun dışında yavaş yavaş iş bile yaptım.
dondurma işlemi yapılmadı.genelde kanal yoklugu olanlarda sperm hep bulunurmuş.onun için dondurmaya gerek görmediler heralde.biz de öyle bir talepte bulunmadık.basit bir operasyon.pesa olması zor değil.kanal yoklugu kistik fibrosiz hastalıgının tasıyıcılıgının bır belırtısı imiş.genetık testlerde tasıyıcı cıktı.sonra ben de yaptırdım bendede tasıyıcılık cıkınca cocugun 1/4 kistik fibrosiz hasta ıhtımalı varmış.ayrıca ben de de translokasyon tasıyıcılıgı oldugu ortaya cıktı.saglıklısının bulunması zordu bulundu ancak tutunmadı.bakalım artık hayırlısı.insallah 2. Denemede de bulunur ve tutunur.
maaşAlla canım sen yinede dikkat et kendine bebeklerinde sende Allaha emanet olun.
denizbulut kardeşim ben net sürekli giremiyorum sana bir sorum olacak cevablarsan sevinirim
bizde siz gibi son tese bizde elonge bulundu ve şimdi pregnyl haftada iki tane kullanıyoruz kaan hoca eylülde tekrar sperm boyaması yapacak daha önceki boyamada öncül sperm görüldü dedi şimdi sana sorum bizde bu süreçte bitkisel macunlar kullanyoruz hani siz saraçoğlundan aldıklarınızı kaan hocaya bildirecektiniz kaan hocadan cevap geldimi yanıtlarsanız sevinirim
bahaaaaaaaaaaar kardeşim gözünüz aydın bu büyük mücadelenizin sonunda ALLAHIM habileyim diyede size burda yazdırsın
Meraba kizlar umarim iyisiniz hepiniz..bende biraz rahatsizlandim ama cok sukur simdi iyiyiyim..
Baharcim..gozun aydin kirmizilar gelmis veeee tedaviye basliyosun, hadi hayirlisi canim insallah ilkde tutar senide yormaz insallahh bol sanslarr..
baharcım ve flzaskcım, canlar gelmiş beklenen gün.Allaaahhhhhh tutmayın beni
ikinizinde tedavisi başlıyor artık.Allahım her işinizde yardımcı olsun su gibi akıp gitsin tedavi süreciniz.sağlıklı bol bol yumoşlarınız olsun.sağlıklada döllensinler sonra sıkıca tutunsunlar annelerinin sıcacık göbişine.
kızlar ben dün gece evime döndüm.bir kaç gün daha beklemek isterdim ama eşim doktor 1 gün yeterli dediği için çok ısrarcı davrandı.pes ettim baktım olay büyüyecek.rabbim istedikten sonra hepsi bahane bismiillah deyip çıktık yola.uçakla döndüğümüz için çokta zor olmadı.evimdeyim.yatmıyorum ama yavaş hareket ediyorum sadece.günlük hayatıma devam yani.ara sıra kasıklarda sızı oluyor.doktor normal olduğunu söylemişti.onun dışında yavaş yavaş iş bile yaptım.
ne habersin canım karşılaşamıyoruz kaç zamandır
o tahiller adetin 3. Günü yapılıyor ama 2. Ve 4 günde yaptırabilirisn
[sıze=3][/sıze]
iyiyim canım allah razı olsun
Bebeğim ya ağlattın bizi duygularımıza tercüman oldun
Bilgin için teşekkür ederim benim yarın üçüncü günüm aç karnınamı yapılıyor acaba
canımmmm.nerelerdesin?
hiç görünmüyorsun. herşey yolundadır umarım.
evet canım şükürler olsun yarın tedaviye başlıycam
amin canım inş herşey çok çok güzel olur ve hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize
canım dediğin gibi rabbim nasip ettikten sonra hiçbişey engel olamaz...
uçakla dönmüşsünüz zaten kolayca varmışsındır evine...
dikkat et kendine tatlım bırak işi falan...
gittin eve yine duramıyorsun değil mi
günlük hayatına dediğin gibi devam et ama bi sürü iş yapma titiz anne adayı
kendine ve yiğenlerimize iyi bak canım öpüyorum sizi
cnlarım nasılsınızzzzz valla ben ii değilim
inanılmaz bişey beni buldu grip oldum bu sıcakta
kolumu kaldırmaya halim yok e tabii oruçta var
yani anlıcanız ben haşta oldumm
terli dondurma yedim üstüne buz gibi su içtim ahada gördüm günümü
bana müstahak senin neyine dondurma üstüne buz gibi su içmek olacağı bu
kendime ne kızdım beeeeee ben dinleniyorum ara ara girerim kızlarrrr
baharım güe oynaya gel buralaraaaaaaaaaaaaaaaa : )
cnm hoşgelmişsin evine bebişin seninledir inşllh sana sıkı sıkı tutunurda
bize o güzel haberi verirsin inişşllh dualar yerini bulurrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?