- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
inş kabul olur dualarımız cnm.ben de yarın akşam başlıyorum namaza.
hepinize dua edecem inş. tedavinizin ilk günü hem kabul olur inş da bebek hasterimiz sona erer.
gelişmelerden haberdar edin. çatlatmayın bizi burda olur mu?
Evt tatlım benimde bugün geldiiiiiii
Sağollllll canımmmmm başlıyoruzzzzzz beraberrrrr
inş. olurdaaaa bebişlerimiz yaşıt olurlarrrrrrr çok güzle olur ama
selam canlar nasılsınızzz
benim çok sancım var ayakta duramıyorum belim çok ağrıyor...
benim normalde bukadar çok gelmezdi şimdi çok geliyor sanırım ondan kaynaklanıyor...
bunca acıya rağmen çok mutluyum nihayet tedaviye başlıycam diye...
valizleri hazırladık kocişle...
evi temizledik aşkım olmasa mahfolurdum ben...
acayip sancım var ama çok güzel bişey bu sancı delirdim mi ne
tüm hazırlıklar tamam gece 1 de otobüsümüz...
sonra bekle beni istanbulllll
canlar biz 12 de evden çıkıcaz hazırlık yapayım biraz...
hepinizi çokkkkkk seviyorummmmmmmmm ve kocaman öpüyorummmmmmmmmm
baharcım ve flzaskcım, canlar gelmiş beklenen gün.Allaaahhhhhh tutmayın beni
ikinizinde tedavisi başlıyor artık.Allahım her işinizde yardımcı olsun su gibi akıp gitsin tedavi süreciniz.sağlıklı bol bol yumoşlarınız olsun.sağlıklada döllensinler sonra sıkıca tutunsunlar annelerinin sıcacık göbişine.
kızlar ben dün gece evime döndüm.bir kaç gün daha beklemek isterdim ama eşim doktor 1 gün yeterli dediği için çok ısrarcı davrandı.pes ettim baktım olay büyüyecek.rabbim istedikten sonra hepsi bahane bismiillah deyip çıktık yola.uçakla döndüğümüz için çokta zor olmadı.evimdeyim.yatmıyorum ama yavaş hareket ediyorum sadece.günlük hayatıma devam yani.ara sıra kasıklarda sızı oluyor.doktor normal olduğunu söylemişti.onun dışında yavaş yavaş iş bile yaptım.
cnm yarın başlıyor musun hayırlı olsun
canlarım çok sevindim ikinizin aynı zamanda başlayacak tedavi imş hayırlı olur
inş bebekler göbişte eve dönersiniz rabbim yardımcınız olsun
bizlere haber verin her aşamayı yazmaya çalışın inş sizler bize umut olursunuz
allaha emanet olun
hadi gözünüz aydın tedaviye başlıyorsunuzinşallah herşey yolunda gider,dualarımız sizinle,hayırlı haberleri bekliycez sizden
sağollll tatlımmmmmmm
inş. Rabbim hayırlı haberler vermeyii nasip eder cnmmmmm
canım inşallah hayırlısı ile bebeklerin tutunur sana ..ama ağır işlerden kaçın.bu arada sizin problem neydi nerede tedavi gördün....baharcım ve flzaskcım, canlar gelmiş beklenen gün.Allaaahhhhhh tutmayın beni
ikinizinde tedavisi başlıyor artık.Allahım her işinizde yardımcı olsun su gibi akıp gitsin tedavi süreciniz.sağlıklı bol bol yumoşlarınız olsun.sağlıklada döllensinler sonra sıkıca tutunsunlar annelerinin sıcacık göbişine.
kızlar ben dün gece evime döndüm.bir kaç gün daha beklemek isterdim ama eşim doktor 1 gün yeterli dediği için çok ısrarcı davrandı.pes ettim baktım olay büyüyecek.rabbim istedikten sonra hepsi bahane bismiillah deyip çıktık yola.uçakla döndüğümüz için çokta zor olmadı.evimdeyim.yatmıyorum ama yavaş hareket ediyorum sadece.günlük hayatıma devam yani.ara sıra kasıklarda sızı oluyor.doktor normal olduğunu söylemişti.onun dışında yavaş yavaş iş bile yaptım.
Slm kıslar nslsiniz ben cok heyecanlıyım ve korkuyorum bugun habire bı ağlama geldi dusundukce buyuk güne 1 gun kaldiiiii Rabbim hayirlisi ile bı aksilik olmadan sonunu iyi getirir ins...ilk gece otelde kalmayı düşünüyoruz doktor gerekli deil eve gidin diyor ama benim icime sinmiyor...ilk denemede 3 saat sonra eve donduk insan beyleri bahane arıyor istediği gibi olmayınca bende yolu bahane ediyorum.ilk tup bebek gibi zorlu bı süreç deil bu seferi cok rahat cok sukur sperm var yumurta var embriyo var..neyapalim olana kdr deneriz...isyerinden izin aldım yarın ufak tefek islerim kaldı onları halledeceğim...
bu ara kaynanama sınır olurum bu ilaçlarda beni hem duygusal hemde gergin yapıyor... Kaynananın torunları kendinde kalıyor hiç sevmiyorum günah olmasın saygıdan yoksun uyuz tipler...illa gel bizde bakayım sana dedi... Bende evimde olayım daha rahat ederim başka yerde tuvalete rahat gidemem kasarım kendimi dedim.. Buseferde biz size gelelim dedi ama canavar gibi torunları var kesin gerilirim gerek yok gelmene oğlun gelip iftar yapsın gelirken yemek getirir dedim olmaz dedi...evimde yalnız olmak istiyorum eşimde zaten Ramazan diye 2-3 saat ise gidip gelior gerek yok kimseye.esim baktı rahatsız oluyorum 3 gun gelseniz yeter dedi...bu ara benden Birsuru şey istiyor evimi taşırken yardım etti ama ne var ne yok alıp götürdü bana sormadan sen alırsın ben böyle farklı seyleri bulamam dedi ben alışkın deilim tenezzül etmem...habire bsyler istiyor içimden geldi iki tane avize aldım avizeleri yoktu diye bitane daha al diyor.... Kaynanama kıyafet aldım ablamada al dior ben onun ablasına niye kıyafet alayım cok sukur hepsinin durumu gayet iyi...habire yemeğe çağırıyor gideceğimiz zaman mutlaka tatlı falan ister.. Hiç düşünmez bunlar yeni taşındı tup bebek yaptırıyorlar insan kıyarmı oğluna ....cok soğudum ins gelip bakmaz bana transferden sonra... Esime soluyorum boşver salla gitsin diyor ama yapamıyorum...şimdi bana güya bakmaya gelcek evde ne var ne yok alır...esim bile yiyenlerini sevmiyor duşunun nsl bı cocuklar .. Araba aldık tutturdu Ramazan'da kurban kesin diyeamesin tmm dedi tum kurbanı aldı misafir çağırcakmis ramazana hemde yeni taşındık evimi merak edermis sülalesi bizde alacakmış misafirlerini... Ben kac kez dedi. Durumumuz ii deil 2-3 ay sonra keseriz..cok sinirlendim elimi veriyorum kolum gidiyor.. İyilikten anlamıyor ...cocuk olursa Rabbim nasip ederse çalıştığım icin kaynanam bakacak artık aynı evde yasarız bu gidişle ...uzun bı süre görüşmek istemiyorum offfff
Neyse cok doldum azıcık açılayım icim rahatlasın istedim...
Baharrrrrrrrrr flzaskkkkk KiZlar hadi hayırlı olsnnnnn rabbimmmmm,mm,mm,mm,mm,mm herseyi yolunda götürsün sonu iyi olsun ins ikiz ucuz olur bebisleriniz:)
Evt canım başlıyorummmmmmmm,inş bu sefer herşeyy yolunda giderrr:18:
hadi senide bekliyoruzzzzzzzzzzz
İnş canım benim çokk sağolllllll
Haber veririz cnm benim merak etmeeee sonuç güzel olurda sizlerede umut oluruz inş.
sende cnm allaha emanet olllllll
BAHAR ve FLZAŞK canım arkadaşlarımmmmmm
ikiniz içinde çoook heyecanlıyım...
yarın büyük gün bebişlerinize kavuşmanın ilk adımını atacaksınız..
bebiş haberlerinizi sabırsızlıkla bekliycem canlarım benim.
ikinizide çooooook seviyorum vede çoook dua ediyorum.
rabbim yardımcınız olsun bayramda çifte bayram yapıcaz inşallahhhhh....
bahar flzaşk tedaviye beaşlıyomuşsunuz rabbim devamını getirsin 20 gün sonra güzel haberlerinizi duyalımm
hadi cici kızlar gazanız mübarek olsun rabbim yar ve yardımcınız olsunbiz dua askerleri sizin için duaedicezhep arkanızdayız
darınızda bizlere lsun hadi maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?