Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağol cnm
senin içinde herşeyyyyyy güzel gider veeeeeeee bu sefer bebeğini kucağına alırsın inş.

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

HAYIRLI CUMALAR AMİNNN

canı,arkadaşım, bu kez herşey çookkk güzel olacak.bakıyorum yiğenlerinize inşallah benimle kalmak için çabalıyorlardır.
bütün aşamaları sizinle beraber takip edicem.heyecanınızı burdan 3 kişi paylaşıcaz.meleklerimle dua edicez.kuzenleride gelsin diye

canlar biz 12 de evden çıkıcaz hazırlık yapayım biraz...
hepinizi çokkkkkk seviyorummmmmmmmm ve kocaman öpüyorummmmmmmmmm

canım bu sabah tam 9 da uyandım ve uyku sersemi eşime dönüp baharlar merkeze gitmiştir flzaskda ordadır belki dedim.ne diyosun sen diyo.anlattım Allah yardımcıları olsun diyor.flzaskcımın eşi m.tese olacak diyorum.tese öncesi test verse belki çıkardı Allahım büyük diyor.
baharım bizde seni çok seviyoruz.heyecanla sizden gelecek haberleri bekliyoruz tatlım.Allahım yar ve yardımcınız olsun.

güzel annesi ve melekleri evindeymiş

geldik tatlı arkadaşım.haydi gelsin senin kırmızılarda yetiş kızlara.sevincimiz bayramımız üçer üçer olsun canım

canım inşallah hayırlısı ile bebeklerin tutunur sana ..ama ağır işlerden kaçın.bu arada sizin problem neydi nerede tedavi gördün....

canım bizim öncesinde sayımız çok düşüktü.varikosel ameliyatı oldu eşim.eşimin sayı giderek düştü ve 0 oldu.sonrasında tekrar çıkış başladı. memorialde tedavi gördüm

Son düzenleme:
Merhaba Mercan,

benim eşimde azosperm var, toplam sperm sayısı 7, 4'ü canlı
üroloji doktoru varikosel var, ameliyat olursanız bir ihtimal sperm sayınız artar dedi
bende de sorun var (anavulasyon), benim doktorum ise hemen tüp bebek deneyin, olan o 4 taneyi de ameliyatta kaybetme ihtimaliniz var dedi.
sende "ameliyat öncesinde sayımız çok düşüktü.varikosel ameliyatı oldu eşim.eşimin sayı giderek düştü ve 0 oldu.sonrasında tekrar çıkış başladı. memorialde tedavi gördüm" demişsin, sperm sayısı kaçtı, şu an kaç, ve ameliyat olalı ne kadar oldu?

Canlarım hadi gözünüz aydın.Beklenen gün geldi.Heyecanla sizlerden haber bekliyoruz.İnşallah ard arda halaylar çekicez burda.Kendinize dikkat edin.

Hayatım sıkma canını.Bırak kimseyi düşünme .Şimde önemli olan sensin.Sitres yapma neden keyif alıyorsan onu yap.Aryık kendimizi düşünelim biraz.Zaten yaşadıklarımız bizi yeterince yoruyor.Başkalrının yormasını da izin vermeyelim.Bence artık ayağına gelen topu gelişine vur.düşünme kimseyi.Önemli olan.SEN ,MERCEMEĞİN, VE EŞİN.

selam canlarrrr nihayet istanbuldayım ve tedavim başladı
ulun hoca muayenede "herşey çok güzel görünüyor yumurtalıkların cillop gibi" dedi
puregon 200 doz ile tedavimi başlattı...
5 gün sonra çarşamba günü kontrolüm var...
ozamana kadar öncesinde kullandıklarına (glifor, folbiol, elevit) devam et dedi...
daha sonra beni hemşirelere gönderdi ve ilk iğnemi oldum :94:
hemşireyle beraber yaptık hissetmedim bile...
budefa otobüs yolculuğunda çok yorulduk...
hemen öğretmenevine geçtik...
biz çıktığımızda daha flzasklar gelmemişlerdi merkeze yoldalarmış görüşemedik...
inanılmaz yorgunum ama çok güzel bi duygu...
inş sonuna kadar herşey yolunda giderrrr

cnm baharım çok güzel bir günde başladın bu saatler duaların kabulunun en yüksek olduğu saatler bol bol dua et gliforu neden kullanıyorsun iğneyi hissetmemen çok iyi 1 yıl önce söyleselerdi asla yapamam derdim şimdi herşey olabilir diyorum

Canik kendine cok stres yapma helede bu dönemde cok önemli gElsinler sende de basim gözüm üstüne bosver canim icini ferah tut allah yardim ederim o sürecde mesele kücük görümcem beni okadar stresse soktuki dli etti beni ben onun yüzünden agliyordum sonra kendi kendime dedimki hop kendine gel belki tek degilsin üzme kendini. Bak o ilaclarin yüzünden okadar sinirli olmusumki vallah hicbirsEye gelemiyorum ama kendime hakkim olmaya calisiyorum. Canim sende öyle yap kirsinlar döksünler kafana takma canin sagolsun hayirlisiyla insallah bebislerine kavusursun ozaman hicbirsey umrunda olmaz canim. Bendede 2 embriyo vardi biri 1 ci kalite 2 ciside 2 fi kaltide ikimizinde ayniymis

Ilk ignen hayirli ugurlu olsun canim allahim devamini getirsin insallah ikinizi burda hamis görürüz

cnm çooook sevindim hadi maşallah

saol tatlım benim

baharcım bende seni çok seviyorum hayırlı yolculuklar transfere kadar istanbuldasın değil mi 3 ağustosta benimki de gelsin hep beraber oluruz

canım sende eini çabuk tut yetiş bize bekliyorum heyecanla seninde tedaviye başlamanı
benimde 1 ağustosta kontrolüm var sonraki günlerde muhakkak karşılaşırız...
sen ben flzask oooohhhhhhhh :118:

saol bitanem hem ramazan ayında hem cuma günü tedaviye başlamak gerçekten çok güzel oldu
rabbim dualarımızı kabul eder inş...
canım bende pko olduğu için verdi ulun hoca...
glifor özünde şeker ilacı olmasına rağmen pkolu hastalarda kistleri yokettiği kanıtlanmış...
bana nisanda vermişti 3 aydır kullanıyorum...
muayenede herşey güzel görünüyor dedi...
canım inan ki gözünde büyüteceğin bişey değil o kadar inceki iğne hissetmiyorsun...

bitanemm benim
tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah.
dualarım sneinle canım. herşey gönlünce olsun.
allah bu yolda sana kolaylıklar versin.
İlk iğnemi vurdum diyince çok duygulandım kendi halim geldi gözümün önüne.
çook seviyorum seni. dualrım hep seninle bunu unutma

evet canım tatlı arkadaşımla yanı anda başladık ikimizde bayrama bayram şekerlerimizle gireriz inş
canım sizi habersiz bırakmam ben her anımdan haberdar olacaksınız
allah razı olsun hepinizden

hadi gözünüz aydın tedaviye başlıyorsunuz inşallah herşey yolunda gider,dualarımız sizinle,hayırlı haberleri bekliycez sizden

evetttt sonuda
saol tatlım inş 5 gün sonraki kontrol sonunda da size güzel haberler veririz flzaskla

allah razı olsun canım benim
sizin dualarınız sayesinde inş herşey çok güzel olacak

Canlarım hadi gözünüz aydın.Beklenen gün geldi.Heyecanla sizlerden haber bekliyoruz.İnşallah ard arda halaylar çekicez burda.Kendinize dikkat edin.

evet yaaa bekle bekle al işte geldi
allah sonumuzu hayır etsin inş...
evet halaylar çekicez benim, flzask, minikgelin, aruna ve enfal için (en yakın tarihte bunlar var)

Cok sükür canlarim degerim 1500 den fazla cikmis cok sükür allahim herkese tatirsin bu sevinci insallah allahim tamamini erdirir insallah hergün dualarimdasiniz canlarim

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
bugün güzel olaylar olması dileğiyleeeeeeeeeeeeeeeee

tatlım hoşgeldinnnnnnnnnnnn istanbulaaaaaaaaaaaa
ii yumurtaların cillop gibi olmasına sevindim
ilk iğnen hayırlı olsun devamı kolay, acısızzz ve bol yumöurtalaı olsun
aşağı yukarı 20 gün sonraaaaaaaaaolup bol bol halay çekerizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
flazsk da inşllh ii haberlerle gelir topiğe

Son düzenleme:
baharcım diğer topiktede sordum diyelim cumartesi hastalandım merkez pazar günüde açık mı daha çok erken benim için ama çok sancım var belkide üşütmüşümdür

Cok sükür canlarim degerim 1500 den fazla cikmis cok sükür allahim herkese tatirsin bu sevinci insallah allahim tamamini erdirir insallah hergün dualarimdasiniz canlarim

tatlım bak hissetmiyorum bişey deyip duruyordun kendine eziyet ediyordun
ne güzel değerlerin artmış hadi darısı 9 ay sonra doğuma olsun sağlıkla kucağına al bebişini cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…