Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım hadi hayırlısı olsun.
herşeyin normal ve güzel gitmesine sevindim.
devamı gelir inş.sabahtan beri meraktan çatladım.
mukabelede hep dua ettim canlarım.eve geldim elektrik kesikti.
nete giremedim. şimdi çoook sevindim ama.
yumurtalıklar cillop gibi yumurta üretirler inş.

canım gözün aydın.mercimeklerin sımsıkı tutunurlar ve 9 ay sonra sağsalim evlatlarını kucağına alırsın inş.

ay ne mutlu ettin beni bu cümlen. ''veee sizlerdeeeee en kısa zamandaaaaa aynı duygularııııııı yaşayacaksınızzz inş...) benim eşimde çok nazlı bu tedavide ve bende çooook karamsarım haliyle.çok saol canım çok saol.allah o güzel kalbinin hürmetine göbişine sağlıklı,sihatlı,güzel mi güzel bebiş koysun inş.darısıda isteyen herkeze inş.güzel düşün güzel olsun.allahın izniyle olacak da inş.dualarımız sizlerle.

cnm üzülme deyemiyorum da genede çok üzme kendini gün doğmadan neler doğar yaradanım elbet bi kapı açar
sen dua et bizlerde senin için bol bol dua edeceğiz belli olmaz bakmışsın hiç ummadığın anda sorun kalmaz
cnm çok ilginç hani hep 3 veya 5 günperhiz olsun derler
yıllarcada öle oldu aslında mantıklı bizdemi öle yaptırsak bi kere bellimi olur
inşlh sizde çıkarda bizede umut olur bizde deneriz
git cnm git o çocuklare sevgiye hasret ana babaya ayy gidince yaz buraya ben merak ederim

hoşgeldin amanda aman kimler gelmiş
hayırlı olsun iğnen hadi çarşamba günü sağlıklı yumurtalarla karşılaş inşşşh
duamız hepimiz için tedavinde yüün gülsün

Sağollll cnmmmmmm
çok şükür şimdlik iyimiş herşey bakalım 5 gün sonrası nasıl olucakkkk
inş. herşey yolunda giderrrrrr:26: Allah razı olsun tatlım dualarına bizide katmışsın rabbim kabul eder inş..

Tabikiiiii cnm sizlerde yaşayacaksınızzzzzz karamsar olma canımmm insanın hiç ummadığı bi zamandaaaaa bi bakmışsınnnnnnn tedavidesin ve herşeyyyy güzellllll olucak inş.
.

Hoşbuldukkkkkk şekerimmmmmmm
Sağol cnmmmmm inş..... sağlıklı yumoşlarım olurrrrr

bitanem benimmmmmmmmmmmmm bak herşey çok daha iyi durumda
geçen ay üzüldüm ama herşey senin iyiliğin içindi bunu bugün daha iyi anladın
yeni bi tedavi belirlenmiş senin için ilaçalr değiştirilmiş herşey bitanem için
önce onun bisürü kaliteli yumoşu olacak sonrada eşinden kıpır kıpır spermler bulunacak
canım bugün görüşemedik siz biraz geç geldiniz biz de çok yorgun olunca attık hemen kendimizi odaya...
bizim topikteki ve temmuz topiğindeki geçmişi okuyup cevapları yazdıktan sonra bi uyumuşum sorma
uyandığımda kafam dönmüş ertesi gün oldu sandım
bundan sonra herşey güzel olacak bitanemmmmmmmmm kol kola geçicez bu yoldan
veeeeeee topikteki teyzelerine tatlı mı tatlı yiğenler getiricez

saol canım benim rabbim en kısa zamanda sizlerede bu aşamaya gelmeyi nasip etsin
dualarn için allah razı olsun canım benim...
inş seneye ramazana bebişimizle gireriz tüm topik olarak

canlarım bu gün ilk adımı attınız herşey güzel maaşAllah.su gibi aksın tedaviniz sonuda güzel olsun dualarım sizinle sizleri seviyorum Allah yanınızda olsun hamiş dönün o merkezden.

canım benim çok teşekkürler
bende seni çok seviyorummmmmmm
1 ay sonra senin için heyecanlı süreç başlayacak...
seneye bu zamanlara kadar inş hepimiz tek tek kurtulucaz evlat hasretinden

canımıniçi bende hep olumlu düşündüm içimden hep güzel şeyler olacağı geçti...
inş gönlümüzden geçtiği gibi olur herşey
eee senin melekleri yanlız bırakmamak gerek

He vallah canim ne yapim ellimde degildi ister Istemez oluyordu simdi görsem etrafimda kimi gördümü nefret ediyorum sanki herkesin sanki bana karsi birseyi var bilmiyorum. Kurban Oldugum allahim insallah hepinize hayirli evlatlar nasiP etsin tez vakitte insallah

oh oh maaşallah baharım.cillop gibi demek :))
hadi bakalım hayırlısı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.yatçaz kalkacaz ve mutlu son allahın izniyle.

saol sevalimmmmmmmm öyleymiş
evet canım şükür bu aşamalara gelebildik...
rabbim sizlerede en kısa zmaanda göstersin bu günleri...
herzaman dualarımdasın...
allahın izniyle eşine kullandıkları şifa olacak ve bizde senin sürecini heyecanla taki edicez
rabbim o güzel gönlünün muradını versin en kısa zamanda bitanem
okulda öğrencilerimle güzel anlar için kaç gün kaldığını sayardık 23 nisan gibi falan...
hergün hiç bıkmadan tekrar ederlerdi bıdıklarım öğretmenim kaç gün kaldı ??
bıdıklarımla sayardık tek tek...
bende şimdi bebişlerime kavuşacağım günü sayıcam bi heves...
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz tamam

kizlar hayirli cumalar hepinize ..rabbim gonlunuzdeki muradinizi versin insallahh

Baharcim..herzaman duam hepinize sanada ediyorum tabbi insallah hersey gonlunce olucak canim benim..ve gelicek bebeyin annesine siki siki sarilacak insallahh...

canımmmmmmm çok saol tatlım rabbim senin yaşadığın mutluluğu banada nasip eder inş
yiğenlerimize söyle inş onlara arkadaş gelicek yakında
kendine dikkat et canım öpüyorum seni

canım benimmmmmmm allah razı olsun...
bizim için ettiğin duaların misliyle karşılığını görürsün inş can arkadaşım
inş seninde bu aşamalara geldiğini görücez hayırlısıyla
bakalım görücez 5 gün sonra yumurtalar cillop mu değil mi
inş flzask ve benim için bugün itibari ile yeni bi dönem açılmıştır...
geri kalan hayatımızda hep bebişlerimizle oluruz inş

canım 10 günlük perhiz nasıl olacak yaaa :44:
normalde özellikle tüp bebek merkezleri 5 günü geçmemesini istiyorlar...
perhiz süresi arttıkça hareketlilik azalıyor sperm sayısı değişmiyor...
perhiz süresi az olunca sperm sayısı azalıyor...
yani bütün yazılarda bu böyle gerçerken nasıl 10 günlük perhiz dediler şaşırdım açıkcası...
tabi denemekten ne çıkar sonuçta her merkezin kendilerince deneyimleri vardır...
belkide gerçekten dedikleri gibi olur ve spermcikler birikerek bulunmayı beklerler
hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun canım benim...
inş güzel haberler verirsin sonunda...
canım yurda gitmeye niyetlenmişsin çok sevindim...
inş eşinde ister ve bu mübarek günlerde o yavrucakların mutlu olmasına vesile olursunuz...
ne güzel yürekli birirsin sen yaa rabbim o güzel gönlünün mükafatını bebişlerinle verir inş

canım benimmmmmmm allah razı olsun...
bizim için ettiğin duaların misliyle karşılığını görürsün inş can arkadaşım
inş seninde bu aşamalara geldiğini görücez hayırlısıyla
bakalım görücez 5 gün sonra yumurtalar cillop mu değil mi
inş flzask ve benim için bugün itibari ile yeni bi dönem açılmıştır...
geri kalan hayatımızda hep bebişlerimizle oluruz inş [/QUOTE]

BAHAR BAHAR
amin canm amin. hepimiz bu aşamalara geliriz inş.
açılan yeni dönemden sende flzask da başayırla çıkacaksınız cnm.
cillop olacak elbette nazlı nazlı geldi kırmızılar.
sonu bissürü bissürü kaliteli yumurtalarla neticelenecek inş.
5 günü iple çekiyorum valla. senden daha mı heyecanlıyım bilmem.......

Son düzenleme:
canım allah bebişlerini sağlık ve sıhhatle kucağına almayıda nasip eylesin inşallah amin

Amin canim allah hepinizden razi olsun bu kac ayda beni cok desteklediniz size nekadar tesekür etsem az vallah allahik hepinizin ne muradi varsa versin insallah tez vakitte Iyiki bu site var yoksa ben nasil basederdik bukadar sorunla bilmiyorum

evet canım çok nazlandılar öncesinde inş başka naz kalmamıştır
allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...
canım inan bende öyleydim kim tedaviye başladıysa en az onun kadar heyecanlandım...
hem bizim topikte hemde şimdi temmuz topiğinde tüm arkadaşlarımın sürecini merakla takip ettim...
bizler birbirimizin neler çektiğini bildiğimiz için inş bi kişi daha kurtulacak bi kişi daha mutlu olacak diye içimiziçimize sığmıyor...
inş o mutluluğa erişenlerden oluruz hepimiz
canım siz mersinde misiniz şimdi ??

AYNEN CANIM YA. BİR KİŞİ DAHA KURTULUYOR DİYE inan çooook seviniyorum.
herkes çoook mutlu olsun içinde bizlerde. hayat başka ne kiiiiii.
hayır canm karamandayım.
mersin çok sıcak nemden durulmuyor.
oruç karamanda daha iyi tutuluyor.

inş bizlerde mutlu olucaz bebişlerimizle allahın izniyle o günlerde gelecek
canım ben biara okumuştum karamanda olduğunuzuda yanlış mı anladım diye sorayım dedim...
sıcaklarda çok zor tabi...
bayrama geçersiniz artık memlekete...

Evt cnm yaaaa öle dedi biraz rahatladımmmm inş.böyle giderr başka sorun çıkmazzzz
ilaçlar değiştii benim ilk tedavilerimde de ben hep puregon kullanmıştımmm bakalımm daha iyi olacak inş. herşeyyyy göreceğizzzzz 5 gün sonraa
Kızzzzzzzzzzzzz ağzın bal yesinnnnnnnnn emiiiiiiiiiiiiiiiiii ne güzel sözlerrrrr ağlıycammmmmşimdi bugün hep duygusaldım cnm yaaa
merkezden sonra yemek yemeğe giddik yemeklerin gelmesini beklerkennnnnn ben bi başladım ağlamaya ama ortada hiç. bişeyy yokkkkk
otobüste gelirken öyleeeeeeeee eşimde şaşırdımm birden beni öle görünce ama durduramıyorumkiiiiiii rabbim den dileğimm bunlarrrrr yakın zamanda inş.
mutluluk gözyaşları dökerimmmm:26:
Olsun tatlım yorulmuşunuzz yine görüşeceğiniz nede olsaa
bende eve geldim geçmişi okuyup dinelneimm dedim ama ne mümkünn ayy sürekli zile bastılarr uyku filan kalmadı bende kalktımm
giddim biraz azramı sevdim geldim şimdide yemek yapıyorummmmm tatlımmm ohh sen ne güzel uyumuşsunn iyice dinlenmişsinnnnn ki ertesi gün sanmışsınnn
İnşalllah bitanemmmmm beraber başladığımız bu süreçteeeeee sonunda inş. bebişlerimiz göbüşümüzde olurrrrrrrrrr
tatlı melek teyzelerineeeeee tatlııııııııı ballllllllllll yiğenler getiririzzzzzzzz

inş 5 gün sonra ikimizde güzel haberler alıcaz tatlım
bitanemmmmm inan ki içimden geçenleri yazdım ağlama sakın...
allahın izniyle herşey yazdığım gibi olacak inş...
canım tutup tutup patlıyoruz işte bazen içimizdekilerin dışa dökümü bunlar illaki bi sebep gerekmiyor ki...
bundan sonra hep mutluluk gözyaşı dökersin inş canımın içi
evet canım çarşamba hasretimizi gideririz artık
hadi yaa kıyamam rahat bırakmadılar mı seni
valla biz baya uyumuşuz sonra bi kalktık naıl acıkmışız
karnımızı doyurduk hemen koştum yine topiğe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…