Evt cnm geçekten bi mucize bizler içinnn bu aşamalara gelmek .. ben bu aşamalalara gelebiliceğimi bile düşünemiyodumm
en son tedavimm 2007 deydii eşim çok karalıydı bi daha tese olmama konusunda doktora bilee gitmiyoduuuuu
çok şükürrrrrr bu sene ikna olduuuuuu ve başladıkkkkkk Allahın izniyleeeee inş. sonu güzelllllllllllll çokkkkkkkkkkk sağollll
veee sizlerdeeeee en kısa zamandaaaaa aynı duygularııııııı yaşayacaksınızzz inş..
cnm üzülme deyemiyorum da genede çok üzme kendini gün doğmadan neler doğar yaradanım elbet bi kapı açardün akşam bi hocaya mail çekmiştim cvbı gelmiş hiç iç açıcı bişey yazmamış bizim için
benim amh düşük olduğu için ve eşimin teseyle blunan sperm olduğu için(döllenme sorunu) bu gibi sorunlarla diğer tedavidede karşılaşma imkanımızın çok yüksek olduğunu ve belkide bidahaki tedavimde yumurta bile elde edemiyebileceğimizi yazmış...Allah yardımcımız olsun adam doğurları yazmış ona kızamıyorumda Allahım yarabbim bize yardım et.kızlar dua edin ne olur bizede umutlarımın tükendiği noktaya tekrar geri dönüyorum galiba
cnm çok ilginç hani hep 3 veya 5 günperhiz olsun derlerKızlar eşim bu gün hormon tahlillerini yaptırdı saat 4 gibi sonucu çıkacak size yazarım
sperm testi içinde istiyorum bebeğimilerin yaptırıp çıkanları dondurttuğu gelecek tüp bebek merkezini aradım
laboratıvarcı ayşe hnmla görüştüm
azosperm hastalarında 1 hafta 10 günlük perhizle test yapıyoruz dedi
azda olsa üretim varsa birikmesini bekliyoruz dedi
acaba istiyorum bebeğimlerde mi öyle yapmıştı da bir bir dondurup 5 tane spermleri olmuştu şimdide ona ümit bağladım
haftaya perşembeye yaptıralım bakalım o zaman tam 9 gün olmuş olcak
birde benim eşim bu kadar uzunda dayanamıyor uyurken boşalabiliyor inşlh öyle bişi olmaz
hakkımızda hayırlısı inşlh çıkan bişiler olur...
Kızlar birde burda çocuk esirgeme yurdunu aradım
eşimle çocukları ziyaret etmek istediğimizi söyledim
izin verip vermeyeceklerini ve çocuklara birşey getirmemize izin veriyolarmı onu sordum
hafta içi 9:30 dan sonra gelebilirsiniz dediler gelmeden önce arayıp ihtiyaçlarını soracakmışız
durduk yere içimden geldi bu aydada sevaptır
eşime söyleyip gitmeyi çok istiyorum birde çok tuhaflık hissettim
gidersek eğer size anlatırım bakalım eşim ne diyecek....
Evetttttt yeni geldimmmmmm kızlarrrrrrrr
sabah 10 u geçiyodu merkeze giddik 1.5 sat bekledim muayane olmak için kalabalık değildi ama
yinede bekledim sonra muayene oldum ulun hoca geçen aydan daha iyi dedii yumurtalıklarınnnnn
sonra ilaçlarımı yazdıııııııı bu seferrrrr puregon 300 le başladım yanında ilave femara diye bi hap verdiii.
ilk iğnemi yaptı hemşireeeeeee,5 gün sonra yaniiii çarşamba günü baharcımlaaaaaaaa randevumuz varrrrrrr
bugün buluşamadıkkkkkk biz giddiğimizde onların işi çoktan bitmiştiiiiiiii gitmişlerdiiiiiii...çokkkkkk yorulmuş tatlım bu seferrrr
artık çarşamba görüşeceğizzzzzzz
Bakalımmmmmm bismillah dedik başladıkkkkkk rabbim inş.. bu sefer yüzümüzü güldürür..
Ayrıca sağolun kızlarrrrrrrrr hepinizi seviyorumm sizin dualarınız desteğinizzzzz sayesinde inş. herşey daha güzel olucakk
İnş bekleyen tüm arkadaşlarım bu aşamalara gelirler bi an önceeee
canım herşey yolunda gitmiş.doktorun güzel şeyler söylemiş hayırlı olsun tatlııımmm
sen onca sene sabrettin rabbim mükafatını bu mübarek ayda verecek inşallah.
diğer kontrole kadar stres yok.önceki ayı düşünmek yok tamam mı ? baharcım yanında seni kurtaramayız elinden burdanda bizim dilimiz yeter ona göre
eşin içinde çok güzel şeyler olacak rabbim yardım edecektir her aşamada.
kalabalık bir aile olucaz Allahın izniyle. abiler ablalar kardeşler
canlarım hadi hayırlısı olsun.
herşeyin normal ve güzel gitmesine sevindim.
devamı gelir inş.sabahtan beri meraktan çatladım.
mukabelede hep dua ettim canlarım.eve geldim elektrik kesikti.
nete giremedim. şimdi çoook sevindim ama.
yumurtalıklar cillop gibi yumurta üretirler inş.
ay ne mutlu ettin beni bu cümlen. ''veee sizlerdeeeee en kısa zamandaaaaa aynı duygularııııııı yaşayacaksınızzz inş...) benim eşimde çok nazlı bu tedavide ve bende çooook karamsarım haliyle.çok saol canım çok saol.allah o güzel kalbinin hürmetine göbişine sağlıklı,sihatlı,güzel mi güzel bebiş koysun inş.darısıda isteyen herkeze inş.güzel düşün güzel olsun.allahın izniyle olacak da inş.dualarımız sizlerle.
cnm üzülme deyemiyorum da genede çok üzme kendini gün doğmadan neler doğar yaradanım elbet bi kapı açar
sen dua et bizlerde senin için bol bol dua edeceğiz belli olmaz bakmışsın hiç ummadığın anda sorun kalmaz
cnm çok ilginç hani hep 3 veya 5 günperhiz olsun derler
yıllarcada öle oldu aslında mantıklı bizdemi öle yaptırsak bi kere bellimi olur
inşlh sizde çıkarda bizede umut olur bizde deneriz
git cnm git o çocuklare sevgiye hasret ana babaya ayy gidince yaz buraya ben merak ederim
hoşgeldin amanda aman kimler gelmiş
hayırlı olsun iğnen hadi çarşamba günü sağlıklı yumurtalarla karşılaş inşşşh
duamız hepimiz için tedavinde yüün gülsün
canım gözün aydın bebeişin sana sıkı sıkı tutunmuş
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin...
darısı bizlerin başına
Evetttttt yeni geldimmmmmm kızlarrrrrrrr
sabah 10 u geçiyodu merkeze giddik 1.5 sat bekledim muayane olmak için kalabalık değildi ama
yinede bekledim sonra muayene oldum ulun hoca geçen aydan daha iyi dedii yumurtalıklarınnnnn
sonra ilaçlarımı yazdıııııııı bu seferrrrr puregon 300 le başladım yanında ilave femara diye bi hap verdiii.
ilk iğnemi yaptı hemşireeeeeee,5 gün sonra yaniiii çarşamba günü baharcımlaaaaaaaa randevumuz varrrrrrr
bugün buluşamadıkkkkkk biz giddiğimizde onların işi çoktan bitmiştiiiiiiii gitmişlerdiiiiiii...çokkkkkk yorulmuş tatlım bu seferrrr
artık çarşamba görüşeceğizzzzzzz
Bakalımmmmmm bismillah dedik başladıkkkkkk rabbim inş.. bu sefer yüzümüzü güldürür..
Ayrıca sağolun kızlarrrrrrrrr hepinizi seviyorumm sizin dualarınız desteğinizzzzz sayesinde inş. herşey daha güzel olucakk
İnş bekleyen tüm arkadaşlarım bu aşamalara gelirler bi an önceeee
allah tedavilerinizi tamamına erdirsin
bizlerede bu güzel anları yaşamayı nasip etsin aminnnnnnnnnnn
şu mübarek ramazan ve cuma hürmetine gönlümüzden geçenlerin hakkımızda hayırlısını nasip eylesin aminnnnnnnnnnn
allah bi daha ki ramazana bebişlerimizle olmayı nasip eylesin aminnnnnnnnn
canlarım bu gün ilk adımı attınız herşey güzel maaşAllah.su gibi aksın tedaviniz sonuda güzel olsun dualarım sizinle sizleri seviyorum Allah yanınızda olsun hamiş dönün o merkezden.
baharım çok güzel şeyler olacak çoookkkkk hissediyorum.iğnelerede başlanmış hayırlı olsun tekrar kuzucuk
her an aklımdasınız dualarımdasınız canım.sendende Allah razı olsun.kuzenlerimiz gelecek inşallah.
cnm benim hadi tedavin hayırlı olsun şansın bol ve açık olsun
herşey yolunda giderde inşlh ilk denemende bebişlerine kavuşursun
allahım bu gününün hürmetine beni ve benim durumumdaki kişileride o durumlara gelmeyi nasip etsin inşlh
heycanla sizi takip ediyorum...
cnm maşallah bak gördünmü durduk yere sitres yaptın bebişe sıkıntı verdin
olmasın bidaha yiyenimize iyi bak
senin darında bizlerin başına olsun inşlh..
oh oh maaşallah baharım.cillop gibi demek :))
hadi bakalım hayırlısı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.yatçaz kalkacaz ve mutlu son allahın izniyle.
kizlar hayirli cumalar hepinize ..rabbim gonlunuzdeki muradinizi versin insallahh
Baharcim..herzaman duam hepinize sanada ediyorum tabbi insallah hersey gonlunce olucak canim benim..ve gelicek bebeyin annesine siki siki sarilacak insallahh...
canlarım hadi hayırlısı olsun.
herşeyin normal ve güzel gitmesine sevindim.
devamı gelir inş.sabahtan beri meraktan çatladım.
mukabelede hep dua ettim canlarım.eve geldim elektrik kesikti.
nete giremedim. şimdi çoook sevindim ama.
yumurtalıklar cillop gibi yumurta üretirler inş.
Kızlar eşim bu gün hormon tahlillerini yaptırdı saat 4 gibi sonucu çıkacak size yazarım
sperm testi içinde istiyorum bebeğimilerin yaptırıp çıkanları dondurttuğu gelecek tüp bebek merkezini aradım
laboratıvarcı ayşe hnmla görüştüm
azosperm hastalarında 1 hafta 10 günlük perhizle test yapıyoruz dedi
azda olsa üretim varsa birikmesini bekliyoruz dedi
acaba istiyorum bebeğimlerde mi öyle yapmıştı da bir bir dondurup 5 tane spermleri olmuştu şimdide ona ümit bağladım
haftaya perşembeye yaptıralım bakalım o zaman tam 9 gün olmuş olcak
birde benim eşim bu kadar uzunda dayanamıyor uyurken boşalabiliyor inşlh öyle bişi olmaz
hakkımızda hayırlısı inşlh çıkan bişiler olur...
Kızlar birde burda çocuk esirgeme yurdunu aradım
eşimle çocukları ziyaret etmek istediğimizi söyledim
izin verip vermeyeceklerini ve çocuklara birşey getirmemize izin veriyolarmı onu sordum
hafta içi 9:30 dan sonra gelebilirsiniz dediler gelmeden önce arayıp ihtiyaçlarını soracakmışız
durduk yere içimden geldi bu aydada sevaptır
eşime söyleyip gitmeyi çok istiyorum birde çok tuhaflık hissettim
gidersek eğer size anlatırım bakalım eşim ne diyecek....
canım allah bebişlerini sağlık ve sıhhatle kucağına almayıda nasip eylesin inşallah amin
BAHAR BAHAR
amin canm amin. hepimiz bu aşamalara geliriz inş.
açılan yeni dönemden sende flzask da başayırla çıkacaksınız cnm.
cillop olacak elbette nazlı nazlı geldi kırmızılar.
sonu bissürü bissürü kaliteli yumurtalarla neticelenecek inş.
5 günü iple çekiyorum valla. senden daha mı heyecanlıyım bilmem.......
evet canım çok nazlandılar öncesinde inş başka naz kalmamıştır
allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin...
canım inan bende öyleydim kim tedaviye başladıysa en az onun kadar heyecanlandım...
hem bizim topikte hemde şimdi temmuz topiğinde tüm arkadaşlarımın sürecini merakla takip ettim...
bizler birbirimizin neler çektiğini bildiğimiz için inş bi kişi daha kurtulacak bi kişi daha mutlu olacak diye içimiziçimize sığmıyor...
inş o mutluluğa erişenlerden oluruz hepimiz
canım siz mersinde misiniz şimdi ??
AYNEN CANIM YA. BİR KİŞİ DAHA KURTULUYOR DİYE inan çooook seviniyorum.
herkes çoook mutlu olsun içinde bizlerde. hayat başka ne kiiiiii.
hayır canm karamandayım.
mersin çok sıcak nemden durulmuyor.
oruç karamanda daha iyi tutuluyor.
bitanem benimmmmmmmmmmmmm bak herşey çok daha iyi durumda
geçen ay üzüldüm ama herşey senin iyiliğin içindi bunu bugün daha iyi anladın
yeni bi tedavi belirlenmiş senin için ilaçalr değiştirilmiş herşey bitanem için
önce onun bisürü kaliteli yumoşu olacak sonrada eşinden kıpır kıpır spermler bulunacak
canım bugün görüşemedik siz biraz geç geldiniz biz de çok yorgun olunca attık hemen kendimizi odaya...
bizim topikteki ve temmuz topiğindeki geçmişi okuyup cevapları yazdıktan sonra bi uyumuşum sorma
uyandığımda kafam dönmüş ertesi gün oldu sandım
bundan sonra herşey güzel olacak bitanemmmmmmmmm kol kola geçicez bu yoldan
veeeeeee topikteki teyzelerine tatlı mı tatlı yiğenler getiricez
Evt cnm yaaaa öle dedi biraz rahatladımmmm inş.böyle giderr başka sorun çıkmazzzz
ilaçlar değiştii benim ilk tedavilerimde de ben hep puregon kullanmıştımmm bakalımm daha iyi olacak inş. herşeyyyy göreceğizzzzz 5 gün sonraa
Kızzzzzzzzzzzzz ağzın bal yesinnnnnnnnn emiiiiiiiiiiiiiiiiii ne güzel sözlerrrrr ağlıycammmmmşimdi bugün hep duygusaldım cnm yaaa
merkezden sonra yemek yemeğe giddik yemeklerin gelmesini beklerkennnnnn ben bi başladım ağlamaya ama ortada hiç. bişeyy yokkkkk
otobüste gelirken öyleeeeeeeee eşimde şaşırdımm birden beni öle görünce ama durduramıyorumkiiiiiii rabbim den dileğimm bunlarrrrr yakın zamanda inş.
mutluluk gözyaşları dökerimmmm:26:
Olsun tatlım yorulmuşunuzz yine görüşeceğiniz nede olsaa
bende eve geldim geçmişi okuyup dinelneimm dedim ama ne mümkünn ayy sürekli zile bastılarr uyku filan kalmadı bende kalktımm
giddim biraz azramı sevdim geldim şimdide yemek yapıyorummmmm tatlımmm ohh sen ne güzel uyumuşsunn iyice dinlenmişsinnnnn ki ertesi gün sanmışsınnn
İnşalllah bitanemmmmm beraber başladığımız bu süreçteeeeee sonunda inş. bebişlerimiz göbüşümüzde olurrrrrrrrrr
tatlı melek teyzelerineeeeee tatlııııııııı ballllllllllll yiğenler getiririzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?