Cok sükür canlarim degerim 1500 den fazla cikmis cok sükür allahim herkese tatirsin bu sevinci insallah allahim tamamini erdirir insallah hergün dualarimdasiniz canlarim
Cok sükür canlarim degerim 1500 den fazla cikmis cok sükür allahim herkese tatirsin bu sevinci insallah allahim tamamini erdirir insallah hergün dualarimdasiniz canlarim
hoşgeldin canım bizde 5 aydır kaan beyin hastasıyız.tedaviniz nasıl gidiyor ve sorun ne idi
dün akşam bi hocaya mail çekmiştim cvbı gelmiş hiç iç açıcı bişey yazmamış bizim için
benim amh düşük olduğu için ve eşimin teseyle blunan sperm olduğu için(döllenme sorunu) bu gibi sorunlarla diğer tedavidede karşılaşma imkanımızın çok yüksek olduğunu ve belkide bidahaki tedavimde yumurta bile elde edemiyebileceğimizi yazmış...Allah yardımcımız olsun adam doğurları yazmış ona kızamıyorumda Allahım yarabbim bize yardım et.kızlar dua edin ne olur bizede umutlarımın tükendiği noktaya tekrar geri dönüyorum galiba
Merhaba Mercan,
benim eşimde azosperm var, toplam sperm sayısı 7, 4'ü canlı
üroloji doktoru varikosel var, ameliyat olursanız bir ihtimal sperm sayınız artar dedi
bende de sorun var (anavulasyon), benim doktorum ise hemen tüp bebek deneyin, olan o 4 taneyi de ameliyatta kaybetme ihtimaliniz var dedi.
sende "ameliyat öncesinde sayımız çok düşüktü.varikosel ameliyatı oldu eşim.eşimin sayı giderek düştü ve 0 oldu.sonrasında tekrar çıkış başladı. memorialde tedavi gördüm" demişsin, sperm sayısı kaçtı, şu an kaç, ve ameliyat olalı ne kadar oldu?
selam canlarrrr nihayet istanbuldayım ve tedavim başladı
ulun hoca muayenede "herşey çok güzel görünüyor yumurtalıkların cillop gibi" dedi
puregon 200 doz ile tedavimi başlattı...
5 gün sonra çarşamba günü kontrolüm var...
ozamana kadar öncesinde kullandıklarına (glifor, folbiol, elevit) devam et dedi...
daha sonra beni hemşirelere gönderdi ve ilk iğnemi oldum :94:
hemşireyle beraber yaptık hissetmedim bile...
budefa otobüs yolculuğunda çok yorulduk...
hemen öğretmenevine geçtik...
biz çıktığımızda daha flzasklar gelmemişlerdi merkeze yoldalarmış görüşemedik...
inanılmaz yorgunum ama çok güzel bi duygu...
inş sonuna kadar herşey yolunda giderrrr
canımıniçi yaaa demek uyku arasında bile bizi düşünüyorsun
allah senden razı olsun bitanemmmmmmmm
bende snein ve bebişlerinin duacısıyım...
inş yiğenlerimize kuzen getircez flzaskla
canı,arkadaşım, bu kez herşey çookkk güzel olacak.bakıyorum yiğenlerinize inşallah benimle kalmak için çabalıyorlardır.
bütün aşamaları sizinle beraber takip edicem.heyecanınızı burdan 3 kişi paylaşıcaz.meleklerimle dua edicez.kuzenleride gelsin diye
canım bu sabah tam 9 da uyandım ve uyku sersemi eşime dönüp baharlar merkeze gitmiştir flzaskda ordadır belki dedim.ne diyosun sen diyo.anlattım Allah yardımcıları olsun diyor.flzaskcımın eşi m.tese olacak diyorum.tese öncesi test verse belki çıkardı Allahım büyük diyor.
baharım bizde seni çok seviyoruz.heyecanla sizden gelecek haberleri bekliyoruz tatlım.Allahım yar ve yardımcınız olsun.
İnşALLAH canım benimmmmmmayyyyyyy yesinn onları teyzesiii
... kuzenleriiiiiii gelir inş.seninkilerdee abilik ablalık yaparlarrrrr onlara
Kıyama yaaaa demek uykundaaaaa uyanır uyanmaz bizmi geldiiik aklınaaaaaaaa
Allah razı olsun tatlım eşinden den senden dee inş... testide geçtimmmm inş. tesedeeeee çıkarrrrrrr
ama allah büyüktürrrrrrrrr bellimi olurrrrr
Evetttttt yeni geldimmmmmm kızlarrrrrrrr
sabah 10 u geçiyodu merkeze giddik 1.5 sat bekledim muayane olmak için kalabalık değildi ama
yinede bekledim sonra muayene oldum ulun hoca geçen aydan daha iyi dedii yumurtalıklarınnnnn
sonra ilaçlarımı yazdıııııııı bu seferrrrr puregon 300 le başladım yanında ilave femara diye bi hap verdiii.
ilk iğnemi yaptı hemşireeeeeee,5 gün sonra yaniiii çarşamba günü baharcımlaaaaaaaa randevumuz varrrrrrr
bugün buluşamadıkkkkkk biz giddiğimizde onların işi çoktan bitmiştiiiiiiii gitmişlerdiiiiiii...çokkkkkk yorulmuş tatlım bu seferrrr
artık çarşamba görüşeceğizzzzzzz
Bakalımmmmmm bismillah dedik başladıkkkkkk rabbim inş.. bu sefer yüzümüzü güldürür..
Ayrıca sağolun kızlarrrrrrrrr hepinizi seviyorumm sizin dualarınız desteğinizzzzz sayesinde inş. herşey daha güzel olucakk
İnş bekleyen tüm arkadaşlarım bu aşamalara gelirler bi an önceeee
dün akşam bi hocaya mail çekmiştim cvbı gelmiş hiç iç açıcı bişey yazmamış bizim için
benim amh düşük olduğu için ve eşimin teseyle blunan sperm olduğu için(döllenme sorunu) bu gibi sorunlarla diğer tedavidede karşılaşma imkanımızın çok yüksek olduğunu ve belkide bidahaki tedavimde yumurta bile elde edemiyebileceğimizi yazmış...Allah yardımcımız olsun adam doğurları yazmış ona kızamıyorumda Allahım yarabbim bize yardım et.kızlar dua edin ne olur bizede umutlarımın tükendiği noktaya tekrar geri dönüyorum galiba
allah tedavilerinizi tamamına erdirsin
bizlerede bu güzel anları yaşamayı nasip etsin aminnnnnnnnnnn
şu mübarek ramazan ve cuma hürmetine gönlümüzden geçenlerin hakkımızda hayırlısını nasip eylesin aminnnnnnnnnnn
allah bi daha ki ramazana bebişlerimizle olmayı nasip eylesin aminnnnnnnnn
canlarım bu gün ilk adımı attınız herşey güzel maaşAllah.su gibi aksın tedaviniz sonuda güzel olsun dualarım sizinle sizleri seviyorum Allah yanınızda olsun hamiş dönün o merkezden.
CNM HOŞ GELDİN
İNŞLH BU SEFER HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK
İLK GÜNÜN HAYIRLI UĞURLU OLSUN
YUMUOŞLARIN BU SEFER DAHA KALİTELİ OLUR İNŞLH
SPERLERDE ÇIKINCA OH DEĞMEYİN ARKADAŞIMIN KEYFİNE
İNŞLH BİZDE O GÜNLERİ YAŞAYA BİLİRİZ
BENDE EN AZ SİZLER KADAR HEYCANLANIYORUM
HADİ CNM MÜJDELİHABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ İNŞLH...
Evetttttt yeni geldimmmmmm kızlarrrrrrrr
sabah 10 u geçiyodu merkeze giddik 1.5 sat bekledim muayane olmak için kalabalık değildi ama
yinede bekledim sonra muayene oldum ulun hoca geçen aydan daha iyi dedii yumurtalıklarınnnnn
sonra ilaçlarımı yazdıııııııı bu seferrrrr puregon 300 le başladım yanında ilave femara diye bi hap verdiii.
ilk iğnemi yaptı hemşireeeeeee,5 gün sonra yaniiii çarşamba günü baharcımlaaaaaaaa randevumuz varrrrrrr
bugün buluşamadıkkkkkk biz giddiğimizde onların işi çoktan bitmiştiiiiiiii gitmişlerdiiiiiii...çokkkkkk yorulmuş tatlım bu seferrrr
artık çarşamba görüşeceğizzzzzzz
Bakalımmmmmm bismillah dedik başladıkkkkkk rabbim inş.. bu sefer yüzümüzü güldürür..
Ayrıca sağolun kızlarrrrrrrrr hepinizi seviyorumm sizin dualarınız desteğinizzzzz sayesinde inş. herşey daha güzel olucakk
İnş bekleyen tüm arkadaşlarım bu aşamalara gelirler bi an önceeee
hoşbulduk bitanemmmmmmmmmm
evet yaa cillop gibiymiş
inş 5 gün sonraki yorumuda bu olur ulun hocanın
amin bitanemmmm inş bayrama bebişimle girerim ve halaylarla şenlendiririz burayı
flzaskında durumu iyiymiş canım...
ikimizinde diğer randevusu çarşamba günü...
çok güzel gelişmeler olmuş arkadaşım.Bu aşamalara gelebilmek bile mücize bizler için.inşallah sonuna kadar güzel haberlerini almak nasip olur bizlere.allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?