Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allah tedavilerinizi tamamına erdirsin

bizlerede bu güzel anları yaşamayı nasip etsin aminnnnnnnnnnn

şu mübarek ramazan ve cuma hürmetine gönlümüzden geçenlerin hakkımızda hayırlısını nasip eylesin aminnnnnnnnnnn

allah bi daha ki ramazana bebişlerimizle olmayı nasip eylesin aminnnnnnnnn

canlarım bu gün ilk adımı attınız herşey güzel maaşAllah.su gibi aksın tedaviniz sonuda güzel olsun dualarım sizinle sizleri seviyorum Allah yanınızda olsun hamiş dönün o merkezden.

Cok sükür canlarim degerim 1500 den fazla cikmis cok sükür allahim herkese tatirsin bu sevinci insallah allahim tamamini erdirir insallah hergün dualarimdasiniz canlarim

maaşAllah canım çok sükür .inşAllah çok güzel bir hamilelık geçirim hayırlısıyla sağlıkla doğumunuda yaparsın A.E.O.canım.

Rabbim şu mubarek günde ve ayda tüm dileklerinizi isteklerinizi gerçekleştirsin.dertlilere deva, hastalara şifa, borçlulara eda versin. herşeyin hayırlısı olsun.AMİN

PREGNİ 5000 ARAYAN ARKADAŞLAR BEN ÜRETİCİ FİRMAYI ARIYORUM AMA
BİR TÜRLÜ TELEFONA CEVAP VEREN YOK
İŞTANBUL ŞİŞLİDE OLUPTA FİRMAYA GİTME FIRSATI OLANLAR İÇİN ADRESNİNİ VEREYİM

ORGANON TEKNIKA A. Ş.
19 Mayıs Mh.Esin Sk.Hu-ba Apt.N:9/8 Kozyatağı - İSTANBUL TEL:0 216 302 84 30

İNŞLH GİDEBİLECEK BİRİLERİ ÇIKAR((

ELİMİZDE 1 TANE İĞNEMİZ KALDI VE BEN HİÇ BİR YERDE BULAMIYORUM NE YAPICAM BİLMİYORU...:2:

Kızlar eşim bu gün hormon tahlillerini yaptırdı saat 4 gibi sonucu çıkacak size yazarım
sperm testi içinde istiyorum bebeğimilerin yaptırıp çıkanları dondurttuğu gelecek tüp bebek merkezini aradım
laboratıvarcı ayşe hnmla görüştüm
azosperm hastalarında 1 hafta 10 günlük perhizle test yapıyoruz dedi
azda olsa üretim varsa birikmesini bekliyoruz dedi
acaba istiyorum bebeğimlerde mi öyle yapmıştı da bir bir dondurup 5 tane spermleri olmuştu şimdide ona ümit bağladım
haftaya perşembeye yaptıralım bakalım o zaman tam 9 gün olmuş olcak
birde benim eşim bu kadar uzunda dayanamıyor uyurken boşalabiliyor inşlh öyle bişi olmaz
hakkımızda hayırlısı inşlh çıkan bişiler olur...

Kızlar birde burda çocuk esirgeme yurdunu aradım
eşimle çocukları ziyaret etmek istediğimizi söyledim
izin verip vermeyeceklerini ve çocuklara birşey getirmemize izin veriyolarmı onu sordum
hafta içi 9:30 dan sonra gelebilirsiniz dediler gelmeden önce arayıp ihtiyaçlarını soracakmışız
durduk yere içimden geldi bu aydada sevaptır
eşime söyleyip gitmeyi çok istiyorum birde çok tuhaflık hissettim
gidersek eğer size anlatırım bakalım eşim ne diyecek....

Son düzenleme:
hoşgeldin canım bizde 5 aydır kaan beyin hastasıyız.tedaviniz nasıl gidiyor ve sorun ne idi

eşim biri tek testis biyopsi amaçlı olmak üzere 2 defa mikro tese ameliyatı oldu sonuç sperm bulunamadı olgunlaşmamış sperm hücresi var dendi. çeşitli ilaçlar m.sure prolaktin klomen vs.en son geçen hafta sperm boyaması sonucunda elonge spermatid var denildi ve kaan hca iğne falan yapılacak çok zorlu süreç bekliyor diye eşime mail atmış ve ikimizi yanına çağırmış sizde bu durumda olan var mı ne yapılacak bu zorlu süreçte yanına gitmeden önce bilgi almam mümkün mü acaba iğneler hormon bakımları nasıl bi süreç acaba bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.var mı bizimle aynı tedaviyi gören yada görecek olan acaba erkelere iğne tadavisi nasıl ypılıyor bilgisi olan yada bu tedavi sonucu sperm bulunan var mı acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

cnm nsl erkek infertitisiyle uğraşıyoruz kendimizle de uğraşacağız evet amh önemli fsh önemli nasıl sperm değerleri değişiyorsa o da değişiyor cnm kaç yaşındasın annen kaç yaşında menepoza girdi fsh kaç neler kullanıyorsun

merhaba,memorialde tüp bebek tedavisi gördüm ve kısmetse sonucu bekliyorum.eşimin tedavi sürecini orada geçirmedik.
eşimde ameliyat öncesi 2 milyon sayı vardı.bizede bazı doktorlar boşuna zaman kaybetmeyin hemen tüp bebek deneyin düzelmez dediler.ben bu sitede ameliyat sonrası durumu düzelenleri okuyunca birde olumsuz tüp bebek denemelerinin sonucunda spermlerin sağlıksız olduğunu söyleyip ameliyat olmaları istenilen kişileri okudukça eşimin ameliyat olmasını istedim.kaan aydosla tedavi oluyorduk o da yapısı bozuk spermlerin düşüğe sebep olduğunu söyledi.ameliyatın risksiz ve olumlu etkileri için denemeye değer dedi.bizde olduk.
eylülde ameliyat oldu eşim, şubat mart ve nisanda yapılan testlerde 0 çıktı.sonraki testte 3 milyon çıktı.tüp bebek tedavisi sırasında yine 2 milyon çıktı.hareket ve morfoloji eskiye göre çok iyiydi.

baharım çok güzel şeyler olacak çoookkkkk hissediyorum.iğnelerede başlanmış hayırlı olsun tekrar kuzucuk

canımıniçi yaaa demek uyku arasında bile bizi düşünüyorsun
allah senden razı olsun bitanemmmmmmmm
bende snein ve bebişlerinin duacısıyım...
inş yiğenlerimize kuzen getircez flzaskla

her an aklımdasınız dualarımdasınız canım.sendende Allah razı olsun.kuzenlerimiz gelecek inşallah.

flzaskcım haydi artık seni bekliyoruz

hasretim gözün aydın tekrar.artık endişeler bitsin.tadını çıkar canım

minikgelin,canım bunların hepsi aynı en güzel gününü doyasıya yaşatmaz burnundan getirirler.kendini parçaladıkça arsızlaşır ve daha çok isterler.kocanda maaşallah aynı benimki gibiymiş.21 gündür aramayan tedaviniz ne oldu demeyen insanlara koştu bugün.ben mahşere bıraktım hesabımı.sende bırak.çocuğun olsun yeterki istemezsen baktırmazsın.düşünme bunları.şimdiden hayırlı olsun.

Evetttttt yeni geldimmmmmm kızlarrrrrrrr
sabah 10 u geçiyodu merkeze giddik 1.5 sat bekledim muayane olmak için kalabalık değildi ama
yinede bekledim sonra muayene oldum ulun hoca geçen aydan daha iyi dedii yumurtalıklarınnnnn
sonra ilaçlarımı yazdıııııııı bu seferrrrr puregon 300 le başladım yanında ilave femara diye bi hap verdiii.
ilk iğnemi yaptı hemşireeeeeee,5 gün sonra yaniiii çarşamba günü baharcımlaaaaaaaa randevumuz varrrrrrr
bugün buluşamadıkkkkkk biz giddiğimizde onların işi çoktan bitmiştiiiiiiii gitmişlerdiiiiiii...çokkkkkk yorulmuş tatlım bu seferrrr
artık çarşamba görüşeceğizzzzzzz
Bakalımmmmmm bismillah dedik başladıkkkkkk rabbim inş.. bu sefer yüzümüzü güldürür..
Ayrıca sağolun kızlarrrrrrrrr hepinizi seviyorumm sizin dualarınız desteğinizzzzz sayesinde inş. herşey daha güzel olucakk
İnş bekleyen tüm arkadaşlarım bu aşamalara gelirler bi an önceeee

CNM HOŞ GELDİN
İNŞLH BU SEFER HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK
İLK GÜNÜN HAYIRLI UĞURLU OLSUN
YUMUOŞLARIN BU SEFER DAHA KALİTELİ OLUR İNŞLH
SPERLERDE ÇIKINCA OH DEĞMEYİN ARKADAŞIMIN KEYFİNE
İNŞLH BİZDE O GÜNLERİ YAŞAYA BİLİRİZ
BENDE EN AZ SİZLER KADAR HEYCANLANIYORUM
HADİ CNM MÜJDELİ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ İNŞLH...

Cok sükür canlarim degerim 1500 den fazla cikmis cok sükür allahim herkese tatirsin bu sevinci insallah allahim tamamini erdirir insallah hergün dualarimdasiniz canlarim

Maaşallah cnmm değerinnn iyimişşşşşşşş Rabbim tamamına erdirsinnnnn

Dur cnm yaaaaaaa üzülme hemen bak o kadar bekledinn sende sorunlar çıktıııı..ama çok şükür eşinde sperm bulundu..ben inanıyorummmm senin yumoşlarda olucakkk..
Allahım yardım etsinnnnnnn mübarek cuma günüüüüü dularımızı kabul etsin.

Aminnnnnnnnn..
sağol canımm.

canlarım bu gün ilk adımı attınız herşey güzel maaşAllah.su gibi aksın tedaviniz sonuda güzel olsun dualarım sizinle sizleri seviyorum Allah yanınızda olsun hamiş dönün o merkezden.

İnşALLAH canım su gibi aksın zaman ve güzellllllll güne gelsinnnn inş..
senin içindeeeeeeee çabucak geçsin zamandaaa bi an önce sorunsuz bi şekilde başlarsın inş. cnmm
Benim dualarımda hepinizeeeeeeeee sizleriiiiiii seviyorummmmmmm

Hoşbuldukkkkkk tatlımmmmmmm
inşALLAH cnm inşALLAH.....Herşeyyyyyyy iyi olurrrrrr sağoll
ahhhhhhhhhhh bi çıksa sperm varyaaaaaaaa tmm çok sevinicemdee eşim için daha çokk sevinicemmm adam rahatlıycak vallaa
inş.. canım ben inanıyorum hepinizzzz yaşıyacaksınız o günleriiiiiiiii
Rabbim nasip eder inş......... hamiş haberleriiiiiii vermeyiiiiiiiiiii baharımlaaa

çok güzel gelişmeler olmuş arkadaşım.Bu aşamalara gelebilmek bile mücize bizler için.inşallah sonuna kadar güzel haberlerini almak nasip olur bizlere.allah yardımcınız olsun.

oh oh maaşallah baharım.cillop gibi demek :))
hadi bakalım hayırlısı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.yatçaz kalkacaz ve mutlu son allahın izniyle.

çok güzel gelişmeler olmuş arkadaşım.Bu aşamalara gelebilmek bile mücize bizler için.inşallah sonuna kadar güzel haberlerini almak nasip olur bizlere.allah yardımcınız olsun.

Evt cnm geçekten bi mucize bizler içinnn bu aşamalara gelmek .. ben bu aşamalalara gelebiliceğimi bile düşünemiyodumm
en son tedavimm 2007 deydii eşim çok karalıydı bi daha tese olmama konusunda doktora bilee gitmiyoduuuuu
çok şükürrrrrr bu sene ikna olduuuuuu ve başladıkkkkkk Allahın izniyleeeee inş. sonu güzelllllllllllll çokkkkkkkkkkk sağollll
veee sizlerdeeeee en kısa zamandaaaaa aynı duygularııııııı yaşayacaksınızzz inş..

Kızlarrrrr ben şimdilik çıkıyorummmmm sabah 5 ten beri ayaktayımm uykuda tutmadıım erkenden kalktımmmmmmm
şimdi de çok yorgunummmmmm akşama görüşürüzzzzzzzz

kizlar hayirli cumalar hepinize ..rabbim gonlunuzdeki muradinizi versin insallahh

Baharcim..herzaman duam hepinize sanada ediyorum tabbi insallah hersey gonlunce olucak canim benim..ve gelicek bebeyin annesine siki siki sarilacak insallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…