yok canım çıkmam zaten ne gerek var...
akşamları çıkar yürüyüş yapar gezeriz...
canım sonuç iyi çıkacakta ondan için rahat...
daha iyi olur bebekim istanbula gitmek zor oluyordu size zaten gitmiyordunuzda nezamandır...
iyi olur orada bi drun takibinizi yapması...
bende öyleyim işte kendim ayarlıyorum hapımı...
benim drum çok ilgisiz birazda yaşı var ondan galiba...
bide özelde olacak
tahlili yapıyorum iyi devam et ilacına diyor okadar...
bende aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum...
rapor sırasında yaptırdığımız tahlillere göre iyi gidiyor...
iyi bi dr bulmam gerekiyor benimde...
bebekimm kuşlarına ceza vermişsin
neyapsınlar yaa sende yoksun bütün gün ortalığı dağıtıyorlardır akşam gelince ilgi görmek için
Allah razı olsun cnmmmm dua et hepimize ins bizde hamis oluruz :)hadi hayırlısı tatlım rabbim bu defa kavuştursun insallah dua edicem sana
Benim bebisler biraz daha buyuycekmis hastahanede teyzesi bekliycez 2 gun daha :)canım allah yolunuzu açık etsin...
transferinde hayırlısıyla gerçekleşsin ve bebişlerin sımsıkı tutunsunlar annelerine inş
dualarımız seninle canım allah yardımcın olsun...
güzel haberlerini bekliyoruz
Hadi hayırlı olsun arkadaşımmmmmm transferinn güzelce olurr embriyoolar güzelcee tutunurr bu seferr
kavuşursun bebeğine inş..Allah razı olsunn dualarına katacaksın biziiiiii sende bizim dularımızdasınnn cnmm.
Allah yardımcın olsunn ..bizleride o aşamalara getirsin inş.
Slm KiZlar ben geldim :) Transferim Pazartesi'ne kaldı doktor embriyoların cok iyi görünüyor onun icin 5. Gun Blast en iyisini secelim dedi tamam dedim..yine heycanlanacagim Pazartesi gunu demek hayirlisi boyleymis ...
Burada hani benim doktorum sehir dısına çıkmıştı ya Pazartesi geliyormuş o yapacak transferimi istediğim gibi oldu cok sukur ama cok uZulmustum bizi yarı yolda bıraktı diye...
Evimize mutlu sekilde dondük ins Rabbim sonunu hayırı eder:)
Bu arada bugun bizim gibi olan bı çift vardı eşi azospermi idi tam çıkarken onlar girdi amlythaneye genceciklerdi o ani yasadım yuzlerindeki korku tedirginlik cok kötüydü ins Rabbim onlarında yüzlerini güldürür...Başka birininde 2 yumurtası olmuş ins ici doludur diyip dua ediyordu onu sakinlestrdim ..herkesin bi derdi var
Slm KiZlar ben geldim :) Transferim Pazartesi'ne kaldı doktor embriyoların cok iyi görünüyor onun icin 5. Gun Blast en iyisini secelim dedi tamam dedim..yine heycanlanacagim Pazartesi gunu demek hayirlisi boyleymis ...
Burada hani benim doktorum sehir dısına çıkmıştı ya Pazartesi geliyormuş o yapacak transferimi istediğim gibi oldu cok sukur ama cok uZulmustum bizi yarı yolda bıraktı diye...
Bu arada bugun bizim gibi olan bı çift vardı eşi azospermi idi tam çıkarken onlar girdi amlythaneye genceciklerdi o ani yasadım yuzlerindeki korku tedirginlik cok kötüydü ins Rabbim onlarında yüzlerini güldürür...Başka birininde 2 yumurtası olmuş ins ici doludur diyip dua ediyordu onu sakinlestrdim ..herkesin bi derdi var
Allah razı olsun cnmmmm dua et hepimize ins bizde hamis oluruz :)
Benim bebisler biraz daha buyuycekmis hastahanede teyzesi bekliycez 2 gun daha :)
H Ep dualarımda olacaksınız bizi bizden başka kimse anlayamaz ins hepimiz anne baba oluruz
Bu arada iğnelerle araniz nsl alistinizmi:)
Ya valla çöl üzülmüştük inan kendi doktorum almayacak diye ama Rabbim içmizi biliyor cok sukur istediğimiz oldu ins sonuda iyi olur hepimiz icin .canım negüzel demekki embriyolar çok iyi durumdalar şansını arttırmak için 5. güne bekletiyorlar
inş pazartesi senin için çok güzel bi gün olacak...
hem nekadar istediysen bak transferine kendi drun denk gelecek
canım pazartesiye kalmış transferin ama daha iyisinii transfer edecekler ne güzellll şans daha yüksek olurrrrr
inş herşeyy istediğin gibi olurrrrrrrr
benim iğnelerle aram iyii cnm
bu kaçıncı kez yapıyorum artıkk
baharımda yeni ama onunda hiç zorlancağını düşünmüyorummm
evin sesin getiriyorlar aslında.
sessizlikten kurtarıyorlar. ben istedim aslında biri ölünce bitane daha aldırdım 2 taneyi ben istedim.
şimdide kızıyorum ama kıyamıyorum yinede.
öle işte canımcım. heyecanlı dönemdesiniz sizde.
allah inşallah hayırlısını naisp eder. hep dua ediyorum baharla ikinize inşallah allah kabul eder.
kalbinizdekini allah size verir inşallah.
tabi canım en iyiisni yaparsınız serin serin yürüyüş yaparsınız.
inşallah canım onun rahatlığı sanırım bilmiyorum ama rahatım.
inşallah umduğum gibi olur.
valla dr un ayarladığı zamn çok dengesizdi şimdi ise düzenli gidiyor. 1 ayda 2 kere tahlil yaptırdık düşük değil.
yüksek ama olsun düşükten iyidir.
zatn şu dr lardan iyice nefret etmeye başladım. sağlık ayaklar altında resmen.
valla bebekim cezalı kuşlar bugün
ilgi gösterm,yorum ne zamndır. aç bırakınca yem verirken gözümün içine bakıyorlar hadi hemen verde yiyelim diye.
o yüzden azcık aç kalsınlar.
bugünde oruçlu olsunlar dimi ama
canım bende sinir oldum druma dengesiz adam hiç bi açıklama yapmıyor nezamana kadar böyle devam edicem, hep mi kullanıcam hiç bi açıklama yok...
bende nasıl olsa aynı şekilde devam edicem ne gerek var ona gidip para kazandırıcam diyorum
canım yazık yaa kuşlara yapma garipler ne bilsin orucu falan
bebekim geçen günkü adamlar sinirini alamadı şimdde kuşlardan mı çıkarıyorsun
hadi akşam gidince barışın azıcık ilgi göster kuşlara bak seni özlemişlerde ondan yapıyorlar
canlar aaumutla konuştum transferi gerçekleşmiş salı günü
3. gün 1. kalite embriyo transferi olmuş...
2 embriyosuda 5. güne kalmışlar ve onlarda 1. kaliteymiş dondurmuşlar...
5 ağustos test tarihiymiş inş hamiş haberini alırız arkadaşımızın
dualarınızı eksik etmeyin canlar...
yaniii açıklama yapması lazım hormon sonuçta bu ne yapman gerektiğini düzgünce söylemesi lazım ama nerdeee öyle dr lar.
bilsinler bilsinler küçükken alıştırmak lazım oruca
yok kız veriyorum ya 1 gğn kalacaklar alttarafı hem azcıkta dibinde vardı yeter ona bugün. akşama veririm artık
valla ben bu akşam eve gidince direk uyumak istiyorum dün akşam 3 de yattık sahur yapıp yattık.
arkadaşlarla yemeğe gittik sonra bizm eve geldik sohbet muhabbet derken saat geç oldu.
o yüzden çok uykusuzm.onlara ilgim yarın olur artık..
güzelce bakarım artık onlara.
Günaydın kizlar yoldayiz 1 saat sonra transferim var hayirlisiyla .. Heycanlandim karnım ağrıyor midem bulanıyor heycandan :)
Sabah uyandım dusumu aldım Yasin okudum dua ettim ..transfer sırası hepinizi aklımdan geçirecem ilkinde dua edemedim kimseye unuttum :)
Hadi su kader arkadasınıza dua edin bu sefer olsun ins ...
günaydın kızlarrr
güzel bi gün olması dileğiyle
nasılsınız bugün ??
slm canm. inş hepimiz için mutlu umutlu çooook güzel bir gün olur.
iyiyim sen nasılsın? neler yaptın.
bugün 2 iğneni olacaksın.kaliteli yumurtaların olur innnnnşşşşşş.
ALLAh keyfini bozmasın canımcım aksine daha çoook arttırsın amin.
bende iyiyim canım keyfim yerinde...
bol bol dinleniyorum canım başka yaptığımız bişey yok şimdilik...
evet tatlım 2. iğnemi yaptım...
ben 2,30 da yapacaktım kociş heyecan yaptı illa 2 de yap diye
bende 2 de yaptım herşey yolunda şükür
amin bitanem sen nasılsın nasıl geçiyor zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?