Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok sevindim demek eşinde kabul etti...
inş izninide alır bi an evvel gidersiniz bende heyecanlandım şimdi

canım çok sevindim yetiştin bizeeeeeeee
hadi inş bugün sökülürde yarın başlarsın sende ohhhhhhhhh 3 kişi olucaz umutta :118:

günaydınnnn herkese iyi pazarlar.bunlarda günaydın öpücüğünüz

arunacım,canım yetişmişsin bizim kızlara.hayırlı olsun tedavin canım.çok mutlu oldum.her heyecanı birlikte yaşayacaksınz

flzaskcım ve baharcım,sağlıkla ve eşit büyüklükte gelişmeye devam etsin yumoşlarınız.

baharcım,uyku tutmadı beni ne gece ne sabah uyudum umutege sonucu öğrenecekya aklım hep ondaydı.inşallah mutlu olarak gelir.

kızlar dün akşam dayanamayıp ilk kez belirtileri okudum valla hiç biri yok bende.hani insan psikolojik olarak etkilenir ve bende o da var şuda var derya ben okudukça yok anacım o yok bu yok diyip durdum.baktım strese giriyorum bıraktım.İnşallah benimledir meleklerim.bugün 6.gün hiç bir belirti vermediler.düşününce üzülüyorum sonra silkelenip ben rabbimden gelene razıyım diyip unutuyorum transferi.dün akşam 2 ablam ve eşleri.birde biz ,yeğenlerim derken kalabalık bir aile olarak annemlerde iftar masasına oturduk.ilk kez ramazanda bir araya gelebildik.şehir dışında oldukları için. çok güzeldi.çok duygulandım.Allah kalbalık ve bir birine bağlı aile olmayı nasip etsin bizlerede.

Son düzenleme:

Günaydınnnnnn canım benimmmmm bunlarda sanaaaaa
inş. tatlımmmmm güzelce büyüsünler üzmesinler bizi
cnm ya niye öle bişey yapıyosun biliyorum insan dayanamıyo ama genelde belirtilerr herkesde aynı olmuyokiiiiiiiiisen takılma şimdi bunları geri kalan günleride güzelce geçir..
Allahın izniyleeeeeeeee güzel haberler duyacığz senden moral olucaksın bizeeeeeeeeeee
ne güzel cnm bende severim kalablık aileyii benimde akrabaların genelde çoğu ya yurtdışında yada şehir dışında olduğu için bende görüşemiyorum ama bazen annemlerde toplanırlarr o
zaman bende mutlu oluyorumm. inş. bizlerdee kalabalıkkkkkkkkkkk bii aileee oluruzzzzzzz

Son düzenleme:

ohhhhh öpücükler geldi bitanem iki tanesi daha güzeldi ama onlarda yiğenlerimdendi galiba
bunlarda sana ve melek yiğenlerime
amin canım inş gelişimleri olması gerektiği gibidir çarşamba günü güzel haberler alırız
bende merak ediyorum canım yazdım sabah girincede temmuz topiğine...
inş hamiş haberini alırız umutegeninde
canım boşver belirtileri yaa bakma sen onlara...
yanlış değilsem nurdahın 6. güne kadar hiç belirtisi olmamıştı...
daha sonra olduğunu söylemişti bak bebişi onunla
herkesten farklı oluyor sen takılma bunlara...
inş allahın izniyle seninde güzel haberini alıcaz dualarım seninle
ohh sefanız olsun bitanem negüzel tüm aile biaraya gelmişsiniz...
allahın izniyle diğer ramazanda aranızda 2 minik daha olacak
sana karnını doyurman için fırsat vermeyecekler hep onlarla ilgilenmeni isteyecekler her bıraktığında bascaklar çığlığı
rabbim ikizlerini sana bağışlasın bitanem

rabbim bu yola çıkmış herkesin yüzünü güldürsün herkese sabır versin zor bi süreç ben 4 defa bu süreçten geçtim sonu hep hüsrandı ama allahın takdiri ilahisi dedim sabretmeye çalıştım benimde eşimde yok denecek kadar az sperm var 1-2 canlı hücre bazen testlerde 0 oluyo 4 tüp bebek denemem oldu her şey güzelken tutmuyo alınan spermin kalitesizliğinden sanırım
allahım inşallah bebeklerimize kavuşturur bizi bu yola çıkmış herkesin allahım yar ve yardımıcı olsun

Aminnnnnnnnnnn ....
merhaba arkadaşımmmmm ...inş. bidahaki denemende kavuşursun bebeğinee .
.gerçekten zorrrr sabırla bekliyoruzzzzz rabbim bizlerede nasip eder inş..
benim eşimde azospremii sprem testinde hiç sperm görmedikk, ameliyat olucak eşim... Allahım yardım etsin hepimizeeeee..

Son düzenleme:

merhaba arkadaşım hoşgeldin aramıza...
allah sabır versin gerçekten çok zor bi durum 4 olumsuz deneme...
ama demekki rabbim nasip etmemiş daha...
şükür yine buradaki biçok arkadaştan daha şanslısınız...
azda olsa sperm çıkışınız var 4 deneme yapabilmişsiniz...
bu aşamalara hiç gelememiş arkadaşlarımız var...
rabbim onlarada hayırlısıyla tedaviye başlamayı hamiş olamayı nasip etsin
inş sizde bdahaki denemenizde kavuşursunuz bebişinize
onca emeğinizin karşılığını inş bebişlerinizle alırsınız

şu aralar tedavimin olumsuzluğundan sonra, girip pek bişey yazasım gelmiyor kusuruma bakmayın sakın.ama dışardan takip edebildiğimce okyorum gelişmeleri Allah yardımıcnız olsun ramazan ayı inş. sizlere uğurlu gelir..

aminnn...
Allah seninde yardımcın olsun cnm.4 deneme yaşadım demişsin çok zor bu süreçler bidahaki denemeni düşünüyormusun yakın zamanlarda..baya sabırlı ve istikrarlısın maşallah sanada inş. rabbim istediğini verir.

Günaydın tatlımmmmmm ..sen nasıl istiyorsan güzelimm o zaman gelirsinnnn...
.kendini ne zaman iyi hissedersennnn. yinede uğra aradaa ama olurmuuu
inş.. cnmmmmmmmm

alahıma çok şükür halime şükrediyorum zamanı geldimi bebişim gelecek allahtan ümid kesilmez isteyen herkese rabbim evlat versin

ohhh ohhhh keyiflendim iki güzel arkadaşımdan meleklerime ve bana öpücükler geldi sevgi dolu,sammimiyet ve iyi niyet dolu.

flzaskcım,ben temmuz topiğine bile katılmadım olumsuz etkileneceğimi bildiğim için.azıcık merak ettim kıyısından baktım yok bi daha
tövbe.ben bu süreci gerçekten rahat ve paniklemden geçirdim.öyle kendimi dinleme felanda olmadı.yoksa sizi çıldıracak hale getiririrdim sorular ağlama krizleri inşallah bizde kalabalık aile olucaz tatlım.biz olamasakta çocuğumuza nasip etsin Allah.

baharım,umutege meraklandırdı beni erkenden gider çabucak haber verir sanıyordum.haftasonuya belki ondan geç kalmıştır.canım inşallah dediğin gibi olur aç kalırım peşlerinde dönmekten.

kızlar sizlere umut olmayı moral vermeyi bende çok istiyorum.inşallah tedavi sürecinizde size moral olacak haberler veririm.baharım,dediğin gibi herkeste farklı oluyormuş bende bir gecelik belirti arama operasyonu oldu başka olmayacak.salıya kadar bu konuyu rafa kaldırdım.yoksa çizerim ben kafayı.

biz şimdi iğnemizi olup gelicez.sizi seviyoruz teyzoşlar

ben hiç bir zaman pes etmedim hep olmayınca kısa zamanda plan yapıp gittim yine aynı martta en son oldu şimdi ramazandan sonra allahım nasip ederse tekrar gideceğim elimde değil biliyomusun herkes ara ver diyo ama duramıyorum bebişime kavuşmak istiyorum allahım nasip ederse bi gün ola kavuşacağıma inanıyorum allahım herkesin gönlüne göre versin rabbim aratmadan verir inşallah bebişlerimizi

haftasonu olduğundan gecikmiştir bencede canım inş güzel haberlerle döner
canım seninki bianlık merak olmuş okadar...
toparlanmışsın işte ne gerek var ya o var mı bu var mı diye düşünmeye...
en iyisi sabırla test gününü beklemek
tabi o heyecanla yapılabilinirse
tamam canım sen iğneni ol gel görüşmek üzere bende sizi çok seviyorum

inşallah sperm bulurlar canım allahtan ümid kesilmez inşallah en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder rabbim

canım içinden nasıl geliyorsa öyle davran...
sen iyi ol yeter bize
inş bu ramazan sana da iyi gelir ve bidahaki ay herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…