Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı olsun canım. inşallah güzel haber verebilirim.
hiç bir ağrım, belirtim yok henüz. sürkeli kendimi dinliyorum bir belirti yakalayabilmek için. 12. güne kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.

canım benim şimdiden bi belirti arama daha erkennnn takılma şimdi bunlara ..
başka uğraşlar bul kendinee biliyorum zordur 12 günü beklemek ama belirti ararsan kafan daha çok karışırrr..:34:
Herkeste farklı olur çünküü

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım. Inşallah güzel haber verebilirim.
Hiç bir ağrım, belirtim yok henüz. Sürkeli kendimi dinliyorum bir belirti yakalayabilmek için. 12. Güne kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.

tatlım hayırlı olsun insallah sımsıkı tutunur bebişin belirtilere takılma benimde pek bi belirtim olmamıştı 6. Güne kadar bolca dinlen canım

Canlarim cigerlerim nasilsiniz gecmisi okuyamadim ama anladigim kadariyla ikinizde tedaviye baslamissiniz hayirli ugurlu olsun canlarimmmmmmmmmmm...
Insallah hakkinizda herseyin hayirlisi olur cok duygulandim yaaa sizleri cok seviyorum ellerim titremeye basladi hem gözümden yas geliyo.
Sizlerden gelecek en güzel haberleri bekliycem Allaha emanet olun sekerlerimmmm...:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::16::16:

Canlarim cigerlerim nasilsiniz gecmisi okuyamadim ama anladigim kadariyla ikinizde tedaviye baslamissiniz hayirli ugurlu olsun canlarimmmmmmmmmmm...
Insallah hakkinizda herseyin hayirlisi olur cok duygulandim yaaa sizleri cok seviyorum ellerim titremeye basladi hem gözümden yas geliyo.
Sizlerden gelecek en güzel haberleri bekliycem Allaha emanet olun sekerlerimmmm...:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::16::16:

Canım benimmmmmmmm seni görmek ne güzellllllllll:29::29:
evt cnm cuma günü baharla aynı gün başladık cnmm dua et bizee herşeyy iyi olsunn..
bende seni çokkkkkk seviyorum bitanemm ağlama cnm inş. güzel haberler veririzzzzzzzzz..rabbim senin içi hayırlııs neyse onu versin .bu aşamalara gelmeyi nasip etsin cnm.
sende allah emanet ollllllllllllll:16::16::16::16:

evet canım yenilen pehlivan güreşe doymazmış :) Süleyman beyle oyle karar verdik ben sene içerisinde gelemiyeceğim için tatilde deneyelim dedik. Bebiş olursa ne ala olmazsa temmuzda yine deneme yapacağız.

Çok iyi yaparsın cnmm tabiki dene şimdi tatildeyken inş. bu sefer bebişini kavuşursun cnmm..

iyi geceler canlarım...:16:
FLZASK BAHAR .RABBBİM tamamına erdirsin.

eşim inş. yarın tahlil yaptıracak
ALLAHım lutfetki yüzümüz gülsün.
sizdende dua bekliyorum kızlar.
hangi hüzünlü yüreğin duası makbuldür bilemem.
bir bebek bukadarmı arzulanır özlenir
allahım hayırlısını nasip et bütün arkadaşlarıma nerede kim varsa
elimizden hiçbirşey gelmiyor
A E OLUN.

iyi geceler canlarım...:16:
FLZASK BAHAR .RABBBİM tamamına erdirsin.

eşim inş. yarın tahlil yaptıracak
ALLAHım lutfetki yüzümüz gülsün.
sizdende dua bekliyorum kızlar.
hangi hüzünlü yüreğin duası makbuldür bilemem.
bir bebek bukadarmı arzulanır özlenir
allahım hayırlısını nasip et bütün arkadaşlarıma nerede kim varsa
elimizden hiçbirşey gelmiyor
A E OLUN.

iyi geceler cnm :16:
cnm yarınki teste inş spermleri görürsünüz bu güzel günlerde rabbim nasip eder.
sizde kurtulursunuz bu illetten inş..
Allahım hepimize yaşatır bu güzel duyguyu
cnm dua etmek geliyor rabbimden dilemek geliyor öyle düşünme ..
bak birgün dualarımız kabul olcak ..
ne olmaz denilenler oluyor şu üç günlük dünyada..
Allahım oldurmuyacağı duayı ettirmezmiş.
ben bugün arkadaşta iftardaydım benim 16 yaşında oğlum var demişim kardeşim var diyeceğim yere
çok kötü hisstettim kendimi..

selam canlarım benim eşim biliyorsunuz yarın operasyon olacak dualarınıza çok ihtiyacım var.inşallah mikroteseye gerek kalmadan sperm bulunur
yarın sabah 8.30da hastanede olucaz benim içinde dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun:16::16::16::16::16::16:

selam canlarım benim eşim biliyorsunuz yarın operasyon olacak dualarınıza çok ihtiyacım var.inşallah mikroteseye gerek kalmadan sperm bulunur
yarın sabah 8.30da hastanede olucaz benim içinde dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun:16::16::16::16::16::16:

selam cnm inş eşinde sperm bulunur ve ameliyata gerek kalmaz..
sonrada :49: olursun bebişlerinle mutlu olursun
rabbim isteyen herkese nasip eder inş.

selam cnm inş eşinde sperm bulunur ve ameliyata gerek kalmaz..
sonrada :49: olursun bebişlerinle mutlu olursun
rabbim isteyen herkese nasip eder inş.

teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah bizim ilk ve son tedavimiz olacak Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür
.inşallah benim için düşündüğün her güzel şey senide bulsun:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah bizim ilk ve son tedavimiz olacak Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür
.inşallah benim için düşündüğün her güzel şey senide bulsun:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amin cnm inş hepimiz hamiş oluruz:49:
senin eşin mikrotese olmadı değilmi buda sperm arama küçük bir operasyon bulunmayabilir bulunmassa eşin tese olmıyacakmı?
ilk ve son tedavimiz demişsin de sorayım dedim.

Canımm bugün inş. sizin için herşeyy yolunda gider ve güzel haberler alırsınızz...b,zde bekliyceğizzz heyecanlaa.. inş. bulunurdaaaaa başka ameliyatlara gereke kalmaz cnm..
Allah yardımcınız olsunn.. :16::16::16:

merhaba kızlar, bir haftadır giremedim sayfaya. güzel gelişmeler olmuş.
bahar, flzask, aruna tedavileriniz hayırlı olsun canım. inşallah bebiş haberlerinizde alırız en kısa zamanda.

zcu canım sende başlayabildin mi?
cansunida canım kendini üzme diyemiyorum. hakkında hayırlısı olsun canım inşallah allahım hayırlı bir kapı açar, yüzünü güldürür seninde.

benimde bugün transferin 5. günü. annemde dinlendim evime bugün geçtim. 5 ağustos test tarihim. beklemek gerçekten çok zormuş.

Canim hayirli ugurlu olsun insallah bebisin sana sim siki tutunur insallah ve bize burda hamis haberini verirsin

Canim insallah sperm bulunur sende bebislerine kavusursun insallah rabbim sizleri sevindirsin insallah

Hayatım bütün dualarımız seninle.güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarımızla.

Back
X