Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşımın kardeşin de de azospermi varmış varikosele bağlı 3 defa tüp bebek denemişler olmamış daha sonra bu kadın bitkisel çay yollamış 1 ay sonra kendiliğinden gebe kalmış eşi , bu kadın azeri uyrukluymuş galiba sizden duyan var mı diye merak ettim
varikosele bağlı azospermi daha çabuk çözülüyor...
sedaecrin arkadaşımız var onlarda varikosel ameliyatı oldu...
ameliyattan 3 ay sonra sperm sayıları 1 milyona ulaştı...
yaklaşık 1 ay daha geçtikten sonra doğal yoldan hamile kaldı...
burdaki arkadaşlarında bahsettiğin kişiyi duyduklarını sanmıyorum...
ne duysak paylaştığımız için haberimiz olurdu![]()
Gunaydin kizlar hepinize..hayirli bir hafta olsun rabbim hepinizin yuzunu ve yuzumuzu guldursun rabbimm insallahh..
vck..canim seni cok iyi anlayan biri olarak duam sana..insallahh bir mucize olurda esin amaliyat olmadan bolca sperm cikar ..amaliyatta olursa bulunur insallahh..bol bol dua et tesbih cek ayetel kursi oku nebilim aklina gelen dualari oku iste..boyle yazinca esimin ilk tese amaliyati geldi ve gozlerim doldu..tek basimiza gurbet elde esim amaliyat girecak benim yanimda kimsem yok dilim yok ne aglamistim esim amaliyattayken ne zorluklar cektik..hep dusundum ya esime birsey olursa diye..ama rabbim okadar guzelki yetisiyo imdadimiza cok sukur insallah seninde burdaki emek veren arkadaslariminda imdadina yetisecek inan bana cikacak sperm insallah emeyin bos olmiycak ..bol sanslar canim..
baharcim..senden nehaber kiz..naptin basladinmi tedavine insallah ramazan sana da ugur getirsin..hemencecik oluversin evladin..hadi bakalim hayirli haberler bekliyorumm..insallahh..![]()
selam canlarım benim eşim biliyorsunuz yarın operasyon olacak dualarınıza çok ihtiyacım var.inşallah mikroteseye gerek kalmadan sperm bulunur
yarın sabah 8.30da hastanede olucaz benim içinde dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun![]()
rabbim bu yola çıkmış herkesin yüzünü güldürsün herkese sabır versin zor bi süreç ben 4 defa bu süreçten geçtim sonu hep hüsrandı ama allahın takdiri ilahisi dedim sabretmeye çalıştım benimde eşimde yok denecek kadar az sperm var 1-2 canlı hücre bazen testlerde 0 oluyo 4 tüp bebek denemem oldu her şey güzelken tutmuyo alınan spermin kalitesizliğinden sanırım
allahım inşallah bebeklerimize kavuşturur bizi bu yola çıkmış herkesin allahım yar ve yardımıcı olsun
Cnm hoş geldin nasılsın
sizdeki son durum ne tüp bebeğe başlayacaktınız ne oldu
eşin tekrar test yaptıracaktı sonucu ne çıktı son durumunuzu gelişmeleri yazsana cnm
inşlh olumlu gelişmeler vardır...
maaşallahmerhaba kızlar, bir haftadır giremedim sayfaya. güzel gelişmeler olmuş.
bahar, flzask, aruna tedavileriniz hayırlı olsun canım. inşallah bebiş haberlerinizde alırız en kısa zamanda.
zcu canım sende başlayabildin mi?
cansunida canım kendini üzme diyemiyorum. hakkında hayırlısı olsun canım inşallah allahım hayırlı bir kapı açar, yüzünü güldürür seninde.
benimde bugün transferin 5. günü. annemde dinlendim evime bugün geçtim. 5 ağustos test tarihim. beklemek gerçekten çok zormuş.
selam canlarım benim eşim biliyorsunuz yarın operasyon olacak dualarınıza çok ihtiyacım var.inşallah mikroteseye gerek kalmadan sperm bulunur
yarın sabah 8.30da hastanede olucaz benim içinde dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun![]()
canım hormon sonuçlarınız iyi bence inşAllah spermçiklere kavuşmaya az kaldı.Allah o günleride göstersin.Eşim cuma günü hormon tahlillerini yaptırmıştı
28.06.2012 yapılan 8. Ay tedavi sonuçları
Fsh 3,29
Lh 2,38
Testosteron 5,85
27.07.2012 yapılan 9. Ay tedavi sonuçları
Fsh 10,82
Lh 5,77
Testosteron 6,07
kızlar ilk defa bizim değerler geçen ay düşük çıkmıştı bu ay
ise yine yükselmiş
kaan beye az önce mail gönderdim sonuçları kullandıklarımız
iğnemizde bitti bakalım ne yazacak
perşembe günüde sperm testi yaptıracağız bakalım hayırlısı ile...
hoşbulduk bitanem..
şükür iyiyim.
sen nasılsın.
şimdi sonuç bekliyoruz.
inşaallh görünür şu spermler..
tohumları bulur bulmaz ekeceğiz canım inş.
sizin hormonlar gayet güzel çıkmış inş. spermlerde çıkar.
hoşbulduk bitanem..
şükür iyiyim.
Sen nasılsın.
şimdi sonuç bekliyoruz.
Inşaallh görünür şu spermler..
Tohumları bulur bulmaz ekeceğiz canım inş.
Sizin hormonlar gayet güzel çıkmış inş. Spermlerde çıkar.
Eşim cuma günü hormon tahlillerini yaptırmıştı
28.06.2012 yapılan 8. Ay tedavi sonuçları
Fsh 3,29
Lh 2,38
Testosteron 5,85
27.07.2012 yapılan 9. Ay tedavi sonuçları
Fsh 10,82
Lh 5,77
Testosteron 6,07
kızlar ilk defa bizim değerler geçen ay düşük çıkmıştı bu ay
ise yine yükselmiş
kaan beye az önce mail gönderdim sonuçları kullandıklarımız
iğnemizde bitti bakalım ne yazacak
perşembe günüde sperm testi yaptıracağız bakalım hayırlısı ile...
hatta bu haftada ve bundan sonraki haftalar hep güzel olsun.bende hafta sonunu annemlerde geçirdim kızkardeşimin üç aylık bebeği var onu severek geçirdim teyze olmak çok güzel birşeymiş çok güzel bir duygu kuçağıma aldığımda bile canını açıtmaktan korkuyorum kim bilir annelik duygusu nasıl birşeydir.Allahım bizlerede versin geçen yılki tedavimde bebeğim benimle olsaydı kızkardeşimin bebeğiyle aynı zamanda doğacaktı.kardeşim bana hamile olduğunu söyleyememişti biz olumsuz sonuç alınca, ben ona sorduğumda hamileyim abla dedi.hem sevinci hem hüznü yaşadı canım benim .inşAllah bu yılki tedavimde alırım yavrularımı kuçağıma sağlıkla sıhhatle.aynı zamanda duaları size arkadaşlarım.![]()