canım testojeli bende anlamadım.galiba sizin tedavi sonlandırmak istiyor.çok emin sperm bulacağından ama bunun garantisi yokki.yada en iyi elonge ilemi tüp bebek yapıcak.ama bence kaan hocaya en azından kasıma kadar bekliyeceğinizi izin alamayacağınızı işten felan yaz.geçen ay demiştiniz elongekler çok iyi biraz daha geliştirsek belki sperm oluşur de.tese % kaç şans veriyor.aklına gelen herşeyi yaz bitanem.ne yapalım mecburuz kaan hocaya başka şansımız yokki.umudunu kaybetme sonra hayattan benim gibi zevk almassın.bak dün benim doğum günümdü eşim okadar şeyler planlamış ama ben hep mutlu numarası yaptım.çünkü ben hiç bir şeyden zevk almıyorum artık.kendini toparla açık açık herşeyi kaan hocaya yaz yada konuş.siz bu işi başaracaksınız.sizin bebbişleriniz olcak ben inanıyorum canım benim.sendede hiç bişey yok.her kadında oluyor canım.sonunda zaten tüp bebek yapacaksınız ilk hedefiniz sperm bulmak:)
evt cnm bende aynen senin gibi düşünüyorum:44:
Elongeler daha iyi spermatid olmuş diyen kendisi
onların üzerinde biraz daha mücadele etmek varken hemde çıkanlarla tüp yapmayı söylerken
nasıl 1 ay sonra mikro teseye geçmeyi istiyor anlayamıyorum
Kaan hocanın kırdığı ceviz yüzü geçtiAma
hep çaresizlikten susuyorum bırakmıyorum bıraksam ne olacak en azında takip ediyo etmeye çalışıyo diyorum kendimce
o kadar tedavinin üstüne testo jel önermeside cabası sizden iyi biliyorum testojelin yan etkilerini
ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
birde 2 yıldır iğne ilaç kür şu bu hormon değerlerini tamamen bozar diyemi sonlandırmak istiyor acaba diyede düşünüyorum çok uzun vadede iğne ilaç mutlaka zarar verir ne yapsam ne etsem bilmiyorumCnm acaba diyorum iğneler bitince sadece bitkisel kürlerlemi devam etsek diyorum ameliyatta seneye kalırsa boş yeremi kullanmış olur diyorum
hemen bikaç ay sonrada olurda ya yine birşey çıkmazsa ne yaparım umudum biterse nasıl dayanırım diyede düşünüyorum
umudumun tükenmesinden korkuyorum bunu yaşamayıda erteliyorum
Cnm burada çok ünlü kadın doğum doktoru var demiştim ya
dün ona gittim kadınlarda çok başarılı diyorlar bi çok kişiyi bebek sahibi yaptı
pko olduğumu söyleyince çok şaşırdım ve üzüldüm
eşimin tahlillerinide istemişti
onlarıda gördü dün çıkan sonuçlarını felan oda kan değerlerinin yüksek olduğunu söyledi
1 tane hap verdi bunu günde 1 tane kullansın 1 ay sonra birlikte gelin dedi
birde patoloji raporuna göre olmaz dedi
Yıllarca bi çok dr dan duyupta yaşandığım çöküntüyü dünde yaşadım
ve aklımdan herşey geçti artık bendede sorun çıkarsa olmazsa ne olur ne ederim
dünden beridir bi çöküntü içersindeyim
Bugün patronum seyahatte rahat rahat ağlıyorum
Sendede pko vardı değilmi cnm
tüp bebekte çok güzel yumurtalar oluşuyormuş
bakalım o aşamaya gelebilecekmiyim kendimce gelin güvey oluyorum allah sonumuzu hayır etsin
Yeniden ameliyat olmas
öylemi diyorsun cnm gerçekten bizde sperm çıkarmı
sizin bebişiniz olacak demen beni çok mutlu etti cnm inşlh öyle olur
sizinde olacak inşlh bu yollardan beraber güle ağlaya geçerek kavuşacaz inşh
cnm doğum günün kulu olsun
bebeksiz geçirdiğin son yaşın olsun
yeni yaşın sana uğurlu gelsin ve birazn önce bebişlerin olsun
umutsuz olma cnm o çok kötü birşey bende ondan çok korkuyorum
ve tedavi zamanının adını bir türlü koyamıyorum hep beklediğim bir zaman var
sizinde olacak inşl allahım büyük o bizlerin kanayan bu yaramızın merhemini mutlaka verecek
canım sen yaz düşüncelerini kaan hocaya biz şu tarihe kadar uygun değiliz tüp bebeğe diye...
Ilaçlarımıza devam etmek istiyoruz de bakalım ne cevap verecek...
Eğer ki iğnelerin bi zararı olmazsa devam edin der heralde zorla m.teseye geliceksiniz diyemez ya...
Zaten durumunuz belli biçok drun azolu hastalar için yorumu aynı...
Biz bunları biliyoruz o yüzden takılma sen dünki drun dediğine...
Ayrıca hala bende bi sorun çıkarsa falan deyip durma bak sinirlendiriyorsun beni tedavim sırasında
Bacım pko kötü bi durum değil senin odaklanacağın nokta sen değilsin kocişinde sperm bulunması...
O olduktan sonra herşey yolunda gidecek yüzün gülecek inş
kızlar 2 gündür annemde kalıyorum.eşim köye gitmek zorunda kaldı.hızlı hızlı geçmişi okudum.umarım gözden kaçırdıım bişey yoktur.
vck,Allah yardımcınız olsun kaliteli spermler bulunsun.
aruna,canım iğnelere başlamışsın.hayırlı olsun tedavin.
bahar ve flzask,canlarım kontrolünüz yarındı değil mi?kaliteli yumoşl haberleriyle gelin inşallah.
hastretim,bebişle ilk foto çekilmiş.hayırlı olsun canım.hep güzel haberlerinizi alalım.
denizbulut,canım bak bende pkolu olduğumu tedavi öncesinde öğrendim.hiç bir sorun çıkarmadı çok şükür.bunun için üzülme.sizlerin yaşı küçük bir kere ne çabuk tükettiniz yumurta rezervini bu umutsuzluk ne tatlım. amh testi yaptır rezerv durumunu öğren için rahat etsin.
kaan hoca,bizi bile tese yapacaktı az daha.400.000 ile 0 arasında fark yokmuş.bir daha test yaparsak yine çıkabilir yada çıkmayabilirmiş.tüp bebeğe geçelim eşimde çıkmazsa tese yaparız demişti.
bir yıllık hastasına ameliyat sonrası böyle olabilir.her ihtimale karşı donduralım demek yerine o gün çıkmazsa tese
çok iyi düşün ve iyi karar ver.bende senin gibi şuan başlayamayız diye yazmıştım.o zaman bizde bütün ilaçları kesmişti.iyice sıfırlansın dedi galiba
baharcım nur sene nasıl ulasabilirim canım sormam lazım faydasını gördümü
evt cnm dediğin gibi o adı doktorlara güveniyoruz iştecnm dr güvenmek çok önemli seni çok iyi anlıyorum geçen yıl ağustosta özel bir hastahanenin kadın doğum dr gitti ünlüydü de bana polipin var kanser değilsin dedi yumurta takibinin sonlarında iyi de para almıştı şaşırdım çok ağladım o üzüntüyle çok erken geldi kırmızı kartım tam geleceği gün progesteron testi istemişti tabi sonuç 1 altında ben anladım herhelde hastalanıyorum dedim dr ne dedi sen erken menepoza girmişsin zaten eşimin durumu belli fsh testesteron yerlerde milyonlarca sperm var 80 milyonun üstü morfoloji sıfır işe yaramıyor birde benn mahfoldum 4 5 ay dr gitmedim sonra toparlandım şimdi dr polipin var önemli değil hadi gel alalım dedi hiç sesim çıkmadı tamam dedim 20 gün sonra hadi tedaviye başlayalım dedi tamam dedim çünkü ona güveniyorum tabi bebişi rabbim vereceği için onun yapabilecekleri sınırlı daha herşey yeni dur bakalım pko doğal yol için çok zor ama tüpte bizden çok daha şanslısın benim rezervim iyi pkom kistim yok polipim vardı alındı böylece rahimin içinide gördü dr yapışıklıkta yok ama artık 35 olucam ne doğal ne aşılamayla oyalamam dr söyledi çünkü aşılama yapılabilirdi sende kendini hazır hissettiğinde tüpe geç güzelim naçizane fikrim tabi
cnm sizdeki sorun neydi biraz bahsedermisin şin nerde pesa oldu o yumurtaların can bulsun inşlh sağlıkla kucağınada al...slm kızlar nasılsınız benimde dün transferim oldu sizinle paylaşmak istedim dualarimizi eksik etmeyin. Benim opu da e yumurtam vardı sadece eşimde de pesa yla birsürü sperm bulundu benimde 2 tane embriyom oldu dün 3. Günde transferim oldu şimdi otelde dinleniyorum.
saol inşallah canım benim.hayatım birde aklıma ne geldi şimdi.elengoyla tüp bebk yapacakları gen artta yapmıyormuydu kaan hoca .sizi ankara üni. Yönlendirmiş çok inanıyor herhalde sperm bulacağına.ama sen şimdi hiç birşeye karar verme.biraz kendine izin ver.sonra bebişiniz için adımlar atmaya devam.
canım oohhh iyi olmuş annen negüzel bakar şimdi sana
evet canım kontrolümüz yarın inş hayırlı haberler veririz size
sende perşembe günü yapıyorsun testini heyecanla bekliyorum sonucunu inş halayını çekicez burda
senide yiğenlerimide öpüyorum kocaman
canım ben hiç memnun kalmadım ege üni .has.bizdede sperm çıkarkan tese yaptılar.size başka merkez tese yaptığı için o bir tane çıkan spermden bahsetmişler eğer kendi hastaları olsa bu kadar hassas değiller.sen Türkiyede daha iyi bir merkeze git bence allah yardımcınız olsun.Slm Kizlar
ben gecende buraya bizim durumumuzu yazmisdim okuyan bilir..
esimde azoosperm azf-c deletion,inmemis testisleri var almanyadaniz ve orda Tese yaprtirdik ve birsey bulamamislardi..
izinden yeni geldik2 haftaydi ve biz orda yine bir tahlihler yaptirdik Izmir ege ünirvesitesi Tüp bebek merkezinde esim Sperm vermesi Lazimdi aslinda 3-5 gün Iliskiye girmemek lazim biz bilemedik ve bizdede 1 gün iliski yokdu neyse..
uroloji doktor hayretler icinde kaldi tabi bize dediki bir doktor size bunu nasil yapar? bizde sorduk ne oldu diye?Doktor dediki esinde inmemis testisleri var bu problemi yaptirmadan bi doktor nasil Esinize TESE yaptirir diye bagirdi sinir oldubiz nerden bilelim dedik tabi..Neyse dedi 5 saat sonra sonuclari Profesör doktordan alirsiniz...eh tamam dedik..bisey unmadik tabiki..
sonuc saati geldi doktor demezmi 1 tane sperm bulduk ve oda Hareketliydi diye?
sasirdik kaldik olamaz dedik..Tesede bulamadilar bula bula normal sperm verirkene mi buldular?Hayret bisey...sevincen agladik gülüsdük ve dedikki birbirimize :
bi insan nasil bi sperm icin sevinir diye:))
Doktor dediki almanyaya döner dönmez inmemis testislerini ameliyat etirmesi lazim ve yarim sene sonra yine izmir gelip sperm vericek bulunca da dondurulacak bulamazsalar yine Bir Tese YAPILACAK!!!
esim keci boynuz pekmezi iciyordu 2 ay simdi türkiyeden yine yeni aldik 3 kavanoz keci boynuz ve pekmezini ve mesir macunu aldik..insallah yardim eder azda olsa..siz daha neler öneririsiniz bize?
Sunu hic bir zaman unutmadim ALLAH BÜYÜKTÜR ve bu hayirli ayda insallah yüce rabbimiz bizim dualarimizi kabul eder..
canım inşAllah güzel bir sonuç alırsın burada hamileyim demeni kutlarız.Allah yardımcın olsun.Slm kızlar nasılsınız benimde dün transferim oldu sizinle paylaşmak istedim dualarimizi eksik etmeyin. Benim opu da e yumurtam vardı sadece eşimde de pesa yla birsürü sperm bulundu benimde 2 tane embriyom oldu dün 3. Günde transferim oldu şimdi otelde dinleniyorum.
evt cnm akşam eve gittiğimde eşimle düzgünce ne yapacağımızı bi konuşmam lazım
çünkü genelde bu işleri hep ben kendim karar vererek götürüyorum
evt doğru söylüyorsun cnm yumurtlama dönemlerimde hiç kımıldamıyordum artık
öle bişi yapmim artık nasılsa inşlh tüpte olacak
Inşlh spermler çıksında dünya gözüyle bir görsem ölsemde gam yemem heralde
eşimde bu hafta sperm testi yaptıracak baharcığım
bugün perhizin 7.günü valla boşalır diye aklım gidiyor ben perşembe verelim diyordum ama nolur nolmaz
bu geceyide hayırlısı ile atlatırsa eğer
yarında 8. Günü yarın sperm verebilir
her seferinde bir sürü ümitleniyorum bu sefer olsun bişiler görünür inşlh....
canım bilemiyorum ama istiyorum bebeğimi ilk günden yan yattığını söylemişti...
şükür bebişleri tuttu bi zararı olur mu olmaz mı bilemiycem...
Yaaayan yatmismiydi Ozaman bı zararı yok zaten gündüzleri hep sırt üstü yatıyorum arada ayağa kalktigimdn rahatsızlık vermiyor ama gece kötü oluyor
Rabb'ime emnt ins sımsıkı tutunmayı nasip eder...
Buarada vck neredeeeee cok merak ediyorum Birsuru sperm çıktı öyle hissediyorum ama yinede ondan duymak ayrı:)
kızlar 2 gündür annemde kalıyorum.eşim köye gitmek zorunda kaldı.hızlı hızlı geçmişi okudum.umarım gözden kaçırdıım bişey yoktur.
vck,Allah yardımcınız olsun kaliteli spermler bulunsun.
aruna,canım iğnelere başlamışsın.hayırlı olsun tedavin.
bahar ve flzask,canlarım kontrolünüz yarındı değil mi?kaliteli yumoşl haberleriyle gelin inşallah.
hastretim,bebişle ilk foto çekilmiş.hayırlı olsun canım.hep güzel haberlerinizi alalım.
denizbulut,canım bak bende pkolu olduğumu tedavi öncesinde öğrendim.hiç bir sorun çıkarmadı çok şükür.bunun için üzülme.sizlerin yaşı küçük bir kere ne çabuk tükettiniz yumurta rezervini bu umutsuzluk ne tatlım. amh testi yaptır rezerv durumunu öğren için rahat etsin.
kaan hoca,bizi bile tese yapacaktı az daha.400.000 ile 0 arasında fark yokmuş.bir daha test yaparsak yine çıkabilir yada çıkmayabilirmiş.tüp bebeğe geçelim eşimde çıkmazsa tese yaparız demişti.
bir yıllık hastasına ameliyat sonrası böyle olabilir.her ihtimale karşı donduralım demek yerine o gün çıkmazsa tese
çok iyi düşün ve iyi karar ver.bende senin gibi şuan başlayamayız diye yazmıştım.o zaman bizde bütün ilaçları kesmişti.iyice sıfırlansın dedi galiba
öyle valla sağolsun köşe minderi gibi oturuyorum evde.kendi evimde hareket ediyordum.şimdi tuvalete kalkınca bile herkes nereye diye çıkışıyor.
canım,ben transfere şahit olmasam yani anestezi ile felan yapılan bişey olsa bana embriyo yerleştirilmedi galiba diycem.canım,elimin altında bir sürü test var yapmak bile içimden geçmiyor.böyle sabırla bekleyeceğimi hiç düşünmemiştim.tez canlıyımdır.kendimi çok kaptırmak istemiyorum belirtide yok zaten belkide ondan böyleyimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?