- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
Cm benm ne özürü ben yetişemiyorum inan sayfalara cogu şeyi kaldırabiliyorsun aramızda bunun lafı olmazcanım,gözümden kaçmış özür dilerim.Allah tutunacak güç versin can versin meleklerine.hayırlı olsun transferin.canım ya bırak nasıl rahat hisseediyorsan öyle yat. yaşlı gibi yavaş hareket et sadece.kendini dinleme olur mu canım
Yaaayan yatmismiydi Ozaman bı zararı yok zaten gündüzleri hep sırt üstü yatıyorum arada ayağa kalktigimdn rahatsızlık vermiyor ama gece kötü oluyor
Rabb'ime emnt ins sımsıkı tutunmayı nasip eder...
Buarada vck neredeeeee cok merak ediyorum Birsuru sperm çıktı öyle hissediyorum ama yinede ondan duymak ayrı:)
Cm benm ne özürü ben yetişemiyorum inan sayfalara cogu şeyi kaciırabiliyorsun aramızda bunun lafı olmazcanım,gözümden kaçmış özür dilerim.Allah tutunacak güç versin can versin meleklerine.hayırlı olsun transferin.canım ya bırak nasıl rahat hisseediyorsan öyle yat. yaşlı gibi yavaş hareket et sadece.kendini dinleme olur mu canım
canım bişey olmaz heralde yaaa sen kasma kendini
canım benim geçmiş olsunnnnn budan sonraki has aceranız doğum için olsun inşş
rabbim nazarlardan saklasın sağlıkla kucakladığın günleri göstersizn inşş
canım köydeyim eşimle beraber annemlerdeyimmm köy işleryle uğraşıyorum iyi geldi banada işlerle uğraşmak kafamı dagıtım biraz kışlık yiyecek falanda yapıyorummm eşim aynı bir değişiklik yokkk çok şükür kötüye gitmiyor
ANLADIM CNM TÜP BEBEKTE 20-25 KADAR YUMURTAM OABİLİRMİŞkızlar 2 gündür annemde kalıyorum.eşim köye gitmek zorunda kaldı.hızlı hızlı geçmişi okudum.umarım gözden kaçırdıım bişey yoktur.
vck,Allah yardımcınız olsun kaliteli spermler bulunsun.
aruna,canım iğnelere başlamışsın.hayırlı olsun tedavin.
bahar ve flzask,canlarım kontrolünüz yarındı değil mi?kaliteli yumoşl haberleriyle gelin inşallah.
hastretim,bebişle ilk foto çekilmiş.hayırlı olsun canım.hep güzel haberlerinizi alalım.
denizbulut,canım bak bende pkolu olduğumu tedavi öncesinde öğrendim.hiç bir sorun çıkarmadı çok şükür.bunun için üzülme.sizlerin yaşı küçük bir kere ne çabuk tükettiniz yumurta rezervini bu umutsuzluk ne tatlım. amh testi yaptır rezerv durumunu öğren için rahat etsin.
kaan hoca,bizi bile tese yapacaktı az daha.400.000 ile 0 arasında fark yokmuş.bir daha test yaparsak yine çıkabilir yada çıkmayabilirmiş.tüp bebeğe geçelim eşimde çıkmazsa tese yaparız demişti.
bir yıllık hastasına ameliyat sonrası böyle olabilir.her ihtimale karşı donduralım demek yerine o gün çıkmazsa tese
çok iyi düşün ve iyi karar ver.bende senin gibi şuan başlayamayız diye yazmıştım.o zaman bizde bütün ilaçları kesmişti.iyice sıfırlansın dedi galiba
canım canını sıkma bu durumlara ne olur .hepimiz bu yerlerden geçtik. birde spermleri görsem ölsemde gam yemem diyorsun inşAllah göreceksin fakat o ölme kelimesini kaldır dileğini doğru dile bence sen doğru kararı vermişsin biraz ilaçlarla bitkisellerle deneyin nasıl olsa sperm öncüleri belki sperm olabilir teseye gerek kalmaz ,dualarım seninle canım Allah yüreğini ferahlık versin isteklerine kavuştursun seni.
Tmm cnm bnmm bugun 1. Gun oldu kaldı 11 gun :) bu şafak bitmez :)
Merhaba kızlar nasılsınız
denizbulutcum canım bu kaan hoca yine bir bomba patlatmış yani. adama güvenmek istiyorum. kötünün iyisi diyorsun ama sonrada yine bişeyler çıkarıp moral bozuyor.
bak canım bizim hipertroidimiz çıkmıştı biliyorsun. biz çok fazla hormon dr ları ile görüştük. hepsine azosperm olduğumuzdan bahsettik.
fsh değerimizi testestorunumuzu filan gösterdik.
bize hepsinin dediği testestorunuz iyi yükseltmeye gerek yok ama kaan hoca yükseltmek istemişti.
ve biz testojel kullandığımızı söylediğimizde her dr sakın dışarıdan vücudunuza hormon vermeyin dedi.
beyin tembelliğe alışıp sonradan o hormonu üretmemeye başlıyormuş. nasıl olsa dışardan hormon geliyor diye. beyin üretimi durdurabilyormuş.
kendine sıkıntı yapma canım biraz ara verin gerekiyorsa.kaç aydır aralıksız ilaç kullanıyorsunuz. iyi etkileri olduğu kadar yan etkileride olabilir.
bitkisellerle doğal gıdalarla devam edin bi süre belki daha iyi olur bilemiyorum.
sadece benim fikrim seni düşünceleirn nedir bilemiyorum ama.
kendini yıpratma canım. dünyanın sonu değil inanki.allah verecekse hiçbişey yapmadanda verebilir.
ama dünyanın ilacını kullanıpta olmasını beklersek veremeyecekse yine vermez.
biraz ara verseniz belkide herşey daha güzel olacak canım. elbet birgün anne olacaksın çok emek verdin mükafatını elbet birgün alacaksın canım.
evt cnmvalla sizleride etkilemek istemem ama maillerde farklı konuşuyor telefonda farklı bir maili diğerini tutmuyor vs...vs..
neyse adam yoğun prof.o takip edemiyor biz takip edicez
bende öyle düşünüyorum cnm eşim 2 yıldır iğne ilaç bitkiseller vücut bağımlılık yapacak
ve kendi o hormonları salgılayamayacak bilemiyorum eseslim
şuan için düşünmüyorum ama bitkisellerden sonra eğerki çıkış olmazsa artık mecbur oluruz ameliyat heralde
şu an için bi cevap vermicem ben bu kanıdayım şimdilik ama akşama eşim le ne karar veririz bilemiyorum..
inşlh cnm benim inşlh evlat isteyen herkes anne olabilir birgün kimse bu yolda kalmasın amin...
Allah razı olsun guzel annecik dualarını eksik etme bizden Rabbim hiç bı insanı anne baba olmadan mahrum bırakmasın kimseyi evladıyla sinamasin ins:)Minikimgelinim transferin olmuş hayırlı olsun. İnşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürür çok öpüyorum seni canım dualarımız seninle
Şu mübarek günlerin hatrına umarım rabbim tüm bebek hasretiyle yananların göbüşlerini bebişle doldurur hepinizin hakkında hayırlısı olsun...
Hoşgeldinnnnnnnnn canım benimmmm
evt cnm yarın kontrol varrrr inş.. güzel haberler veririz ..
sen nasılsınnnnnnndinleniyosunnnnnnn annendesinn ohh ne güzelll..
test gününede az kaldıııııı inş. sende de güzel haberler duymak nasip olur cnmm
aman otur canım benim ne güzel tüm ilgi üzerinde işte
canım senin bebişler usludurda ondandır bu sakinlik sessizlik...
allah hakkında hayırlısını versin inş
Cm benm ne özürü ben yetişemiyorum inan sayfalara cogu şeyi kaldırabiliyorsun aramızda bunun lafı olmaz
Öyle rahatımki anlatamam ilk tup bebekin her aşamasında huzursuz mutsuz gergindim ama şimdi cok mutluyum icim garip sekilde kıpır kıpır agrim sızım şimdilik yok cok sukur ilkinde 1. Gun cok kötü sanılanım ins bidaha öyle olmaz...transfer anımda okdr rahatımki her anını seyrettim ekrandan gecen sefer ise cok kötüydüm hiç ekrana bakamadım en son doktor bebeklerimi gösterdiniz dönüp baktım okdr...
Eğer olurda hamile kalırsam rahat olduğuma yorumluycam
Gecen sefer hiç kalkmadım yerimden
Şimdi kahvaltımı hazırlayıp yorum kaldırıyorum yatağımı bilem topladım yavaş yavaş :) böylece oyalanıyorum streste olmuyorum .gecen sefer 1 hafta banyo yapmadım bu sefer 3 gunu yapcam bu sıcakta duş almadan durmak imkansiz zaten en fazla 3 gun sıkarım dişimi:)
kızlar 2 gündür annemde kalıyorum.eşim köye gitmek zorunda kaldı.hızlı hızlı geçmişi okudum.umarım gözden kaçırdıım bişey yoktur.
vck,Allah yardımcınız olsun kaliteli spermler bulunsun.
aruna,canım iğnelere başlamışsın.hayırlı olsun tedavin.
bahar ve flzask,canlarım kontrolünüz yarındı değil mi?kaliteli yumoşl haberleriyle gelin inşallah.
hastretim,bebişle ilk foto çekilmiş.hayırlı olsun canım.hep güzel haberlerinizi alalım.
denizbulut,canım bak bende pkolu olduğumu tedavi öncesinde öğrendim.hiç bir sorun çıkarmadı çok şükür.bunun için üzülme.sizlerin yaşı küçük bir kere ne çabuk tükettiniz yumurta rezervini bu umutsuzluk ne tatlım. amh testi yaptır rezerv durumunu öğren için rahat etsin.
kaan hoca,bizi bile tese yapacaktı az daha.400.000 ile 0 arasında fark yokmuş.bir daha test yaparsak yine çıkabilir yada çıkmayabilirmiş.tüp bebeğe geçelim eşimde çıkmazsa tese yaparız demişti.
bir yıllık hastasına ameliyat sonrası böyle olabilir.her ihtimale karşı donduralım demek yerine o gün çıkmazsa tese
çok iyi düşün ve iyi karar ver.bende senin gibi şuan başlayamayız diye yazmıştım.o zaman bizde bütün ilaçları kesmişti.iyice sıfırlansın dedi galiba
Slm. Ben bu tedaviler ve igneler konusunda kararsızım. Kaan bey esime menogon ve proxeed plus verdi ancak menogon raporlu bir ilac dahası bize nedenini 3 defa sorduktan sonra söyledi. Esim benden kalan igneleri bitirdi parayla alalım diyoruz rapor diyorlar esime raporu nasıl alcaz. Esimde hipoparatirodizm var ve aynı anda d vit. İle calsium alıyor almaması gerek ancak kaan bey bisey olmaz dedi. Yoruldugumu hissediyorum. Herseyi düşünmek yoruyor artık.Merhaba kızlar nasılsınız
denizbulutcum canım bu kaan hoca yine bir bomba patlatmış yani. adama güvenmek istiyorum. kötünün iyisi diyorsun ama sonrada yine bişeyler çıkarıp moral bozuyor.
bak canım bizim hipertroidimiz çıkmıştı biliyorsun. biz çok fazla hormon dr ları ile görüştük. hepsine azosperm olduğumuzdan bahsettik.
fsh değerimizi testestorunumuzu filan gösterdik.
bize hepsinin dediği testestorunuz iyi yükseltmeye gerek yok ama kaan hoca yükseltmek istemişti.
ve biz testojel kullandığımızı söylediğimizde her dr sakın dışarıdan vücudunuza hormon vermeyin dedi.
beyin tembelliğe alışıp sonradan o hormonu üretmemeye başlıyormuş. nasıl olsa dışardan hormon geliyor diye. beyin üretimi durdurabilyormuş.
kendine sıkıntı yapma canım biraz ara verin gerekiyorsa.kaç aydır aralıksız ilaç kullanıyorsunuz. iyi etkileri olduğu kadar yan etkileride olabilir.
bitkisellerle doğal gıdalarla devam edin bi süre belki daha iyi olur bilemiyorum.
sadece benim fikrim seni düşünceleirn nedir bilemiyorum ama.
kendini yıpratma canım. dünyanın sonu değil inanki.allah verecekse hiçbişey yapmadanda verebilir.
ama dünyanın ilacını kullanıpta olmasını beklersek veremeyecekse yine vermez.
biraz ara verseniz belkide herşey daha güzel olacak canım. elbet birgün anne olacaksın çok emek verdin mükafatını elbet birgün alacaksın canım.
Cnm test gunün nezman az kaldı deilmi:) ağrın sizin varmi degisiklik varmi:)hoşbulduk canımmminşallah yarın herşey baharcım ve senin için çookk güzel olacak
az kaldı canım 2 ağustos .inşallah moral olurum tatlım.sonuç olumsuz olsada silkelenir kendime gelir ve yine destek olurum.bırakmam sizleri.dün buraya bakamadım diye sabah bir hışım geldim.sonra iğnemi oldum.akşam yine annemdeyim.eşim test günü gelebilecek.
ayy canım baharım,nasıl güldüm okuyunca.ben bebekken annem nefesimi dinliyormuş.o kadar usluymuşum.inşallah dediğin gibidir canım.
tatlım kendini dinleme.ben her zamanki yaşantıma devam ettim.ediyorumda.bir gün yatmadım.ara sıra dinlendim.yatarak olsaydı.yatırırlardı zaten.
[
Slm. Ben bu tedaviler ve igneler konusunda kararsızım. Kaan bey esime menogon ve proxeed plus verdi ancak menogon raporlu bir ilac dahası bize nedenini 3 defa sorduktan sonra söyledi. Esim benden kalan igneleri bitirdi parayla alalım diyoruz rapor diyorlar esime raporu nasıl alcaz. Esimde hipoparatirodizm var ve aynı anda d vit. İle calsium alıyor almaması gerek ancak kaan bey bisey olmaz dedi. Yoruldugumu hissediyorum. Herseyi düşünmek yoruyor artık.
Buarada hamileligini ögrenen arkadaslar Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ve darisi hepimizin basina. Unutmadan tedaviye baslayan arkadaslar sizlerinde hayirli güzel haberlerinizi duymayi nasip etsin Allahım. Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?