Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cm benm ne özürü ben yetişemiyorum inan sayfalara cogu şeyi kaldırabiliyorsun aramızda bunun lafı olmaz
Öyle rahatımki anlatamam ilk tup bebekin her aşamasında huzursuz mutsuz gergindim ama şimdi cok mutluyum icim garip sekilde kıpır kıpır agrim sızım şimdilik yok cok sukur ilkinde 1. Gun cok kötü sanılanım ins bidaha öyle olmaz...transfer anımda okdr rahatımki her anını seyrettim ekrandan gecen sefer ise cok kötüydüm hiç ekrana bakamadım en son doktor bebeklerimi gösterdiniz dönüp baktım okdr...
Eğer olurda hamile kalırsam rahat olduğuma yorumluycam
Gecen sefer hiç kalkmadım yerimden
Şimdi kahvaltımı hazırlayıp yorum kaldırıyorum yatağımı bilem topladım yavaş yavaş :) böylece oyalanıyorum streste olmuyorum .gecen sefer 1 hafta banyo yapmadım bu sefer 3 gunu yapcam bu sıcakta duş almadan durmak imkansiz zaten en fazla 3 gun sıkarım dişimi:)

canım bişey olmaz heralde yaaa sen kasma kendini

Cm benm ne özürü ben yetişemiyorum inan sayfalara cogu şeyi kaciırabiliyorsun aramızda bunun lafı olmaz
Öyle rahatımki anlatamam ilk tup bebekin her aşamasında huzursuz mutsuz gergindim ama şimdi cok mutluyum icim garip sekilde kıpır kıpır agrim sızım şimdilik yok cok sukur ilkinde 1. Gun cok kötü sancılandım ins bidaha öyle olmaz...transfer anımda okdr rahatımki her anını seyrettim ekrandan gecen sefer ise cok kötüydüm hiç ekrana bakamadım en son doktor bebeklerimi gösterdiniz dönüp baktım okdr...
Eğer olurda hamile kalırsam rahat olduğuma yorumluycam
Gecen sefer hiç kalkmadım yerimden
Şimdi kahvaltımı hazırlayıp yorum kaldırıyorum yatağımı bilem topladım yavaş yavaş :) böylece oyalanıyorum streste olmuyorum .gecen sefer 1 hafta banyo yapmadım bu sefer 3 gunu yapcam bu sıcakta duş almadan durmak imkansiz zaten en fazla 3 gun sıkarım dişimi:)

Son düzenleme:

Sagol canim allah razi olsun darisi hepinizin basina insallah

ANLADIM CNM TÜP BEBEKTE 20-25 KADAR YUMURTAM OABİLİRMİŞ
hayırlısı allahtan spermi buldukta yumurta için üzülüyoz
cnm kaan bey yine saçmalıyor sabah sabah beni sinir etti
o kadar iğne ilaç saçma sapan yol gösteriyor
ama eylülde ameliyat istemiyorum en azından şu saraçoğlunun kürleri bitene kadar istemiyorum ben...
cnm sen ne zaman kan testini yaptıracaksın hadi
moral olursun bizlere inşlh
ikizlerin olsun kıcağın evin hanen şenlensin amin..

doğru söylüyorsun cnm dünden beri depresyona girdim
geceden beri ağla ağla durduramıyorum
az önce yine kriz lerdeydim şimdi dindi
yıllık rezervleri harcıyorum galiba
inşlh cnm benimde gönlüm teseye gerek kalmadan tüp bebek olması
senide bu yolda rabbim fazla oyalamasın inşlh amin...

Tmm cnm bnmm bugun 1. Gun oldu kaldı 11 gun :) bu şafak bitmez :)

Minikimgelinim transferin olmuş hayırlı olsun. İnşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürür çok öpüyorum seni canım dualarımız seninle

Şu mübarek günlerin hatrına umarım rabbim tüm bebek hasretiyle yananların göbüşlerini bebişle doldurur hepinizin hakkında hayırlısı olsun...

evt cnmvalla sizleride etkilemek istemem ama maillerde farklı konuşuyor telefonda farklı bir maili diğerini tutmuyor vs...vs..
neyse adam yoğun prof.o takip edemiyor biz takip edicez
bende öyle düşünüyorum cnm eşim 2 yıldır iğne ilaç bitkiseller vücut bağımlılık yapacak
ve kendi o hormonları salgılayamayacak bilemiyorum eseslim
şuan için düşünmüyorum ama bitkisellerden sonra eğerki çıkış olmazsa artık mecbur oluruz ameliyat heralde
şu an için bi cevap vermicem ben bu kanıdayım şimdilik ama akşama eşim le ne karar veririz bilemiyorum..
inşlh cnm benim inşlh evlat isteyen herkes anne olabilir birgün kimse bu yolda kalmasın amin...

Aynen canım bu adam yüzyüze konuştuğumuz zamn çok farklı konuşuyor maillerde farklı mailleri kendi göndermiyormu acaba diye düşünüyorum bende açıkcası.
gerçekten dışarıdan hormon hiç iyi değil.
bitkisellerle inşallah herşey daha iyi olur.
en son çare amelyat olsun canım. inşallah gerek kalmaz.

Allah razı olsun guzel annecik dualarını eksik etme bizden Rabbim hiç bı insanı anne baba olmadan mahrum bırakmasın kimseyi evladıyla sinamasin ins:)

hoşbulduk canımmm inşallah yarın herşey baharcım ve senin için çookk güzel olacak
az kaldı canım 2 ağustos .inşallah moral olurum tatlım.sonuç olumsuz olsada silkelenir kendime gelir ve yine destek olurum.bırakmam sizleri.dün buraya bakamadım diye sabah bir hışım geldim.sonra iğnemi oldum.akşam yine annemdeyim.eşim test günü gelebilecek.

aman otur canım benim ne güzel tüm ilgi üzerinde işte
canım senin bebişler usludurda ondandır bu sakinlik sessizlik...
allah hakkında hayırlısını versin inş

ayy canım baharım,nasıl güldüm okuyunca.ben bebekken annem nefesimi dinliyormuş.o kadar usluymuşum.inşallah dediğin gibidir canım.

tatlım kendini dinleme.ben her zamanki yaşantıma devam ettim.ediyorumda.bir gün yatmadım.ara sıra dinlendim.yatarak olsaydı.yatırırlardı zaten.
[

canım evet bu akşam ikinci iğnemi olucağım bence test yapmamakta iyi yapmışsın cnm zaten hastalanmamak çok önemli bir belirti perşembe günü nsl halaylar çekeceğiz meleklerin için cnm başka bir topikte bir arkadaş 2 aylık hamile hiç anlamamış pko olduğu için zaten adet araları uzun yani herkeste ağrı olacak diye bir kural yok bu iğnelere bile farklı tepkiler veriyoruz kiminin sadece karnı ağrıyor kimini şişiyor bazılarına hiç birşey olmuyor bende ağrı yapacak gibi ağrı eşiğim düşük

Slm. Ben bu tedaviler ve igneler konusunda kararsızım. Kaan bey esime menogon ve proxeed plus verdi ancak menogon raporlu bir ilac dahası bize nedenini 3 defa sorduktan sonra söyledi. Esim benden kalan igneleri bitirdi parayla alalım diyoruz rapor diyorlar esime raporu nasıl alcaz. Esimde hipoparatirodizm var ve aynı anda d vit. İle calsium alıyor almaması gerek ancak kaan bey bisey olmaz dedi. Yoruldugumu hissediyorum. Herseyi düşünmek yoruyor artık.
Buarada hamileligini ögrenen arkadaslar Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ve darisi hepimizin basina. Unutmadan tedaviye baslayan arkadaslar sizlerinde hayirli güzel haberlerinizi duymayi nasip etsin Allahım. Amin...

Cnm test gunün nezman az kaldı deilmi:) ağrın sizin varmi degisiklik varmi:)

Aruna cnm sen adet oldumu bugun ikinci gunünmus okumamisim yazını görmedim..hadi hayırlı olsun kaliteli yumoslarin embriyoların olsun ins:)

valla canım bizede kaan hoca iğne verdi kaç ay önce ama biz kullanmadık.
bende bu dışarıdan verilen hormonların vucuda yaptığı zarardan sonra almayıda düşünmüyorum.
evt canım bu azo çok yoruyor.
düşünmemek en iyisi ama oda olmuyor ne kadar düşünmesende aklının köşesinde yer ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…