• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:nazar:maaşAllah canlarım ikinizin adınada çok sevindim inşAllah o yumoşlardan sağlıklı sağlıklı embriyolar oluşur konar göbişlerinize :49::49:darısı bizlerin başına inşAllah.baharcım eşinin sonuçuda güzel maaşAllah canım dilerim flzask ın eşindende güzel haberler olur tesede spermler bol bol bulunur.Allah onlarında gönlünün muradını versin.:emir_bebek::emir_bebek:

Sağol canım benimmmmmmm.:16:inş cnmm bi bulunsa spremciklerrrrrrrr :52: Darısı başına cnmm bi dahaki ayy sorunsuz bi şekildee başlarsın tedavine inş..

bebekim bende topiğe girip çıkıyordum ikidebir haber bekliyordum.
gözünüz aydın canlarım benim herşey yolunda şükürler olsun.
sonuda iyi olur inşallah bebişleriniz size sımsıkı tutunur:16:
:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Bitanemmm benimmm çok sağollllllll:29:
Darısı başın tatlım rabbim sizleride bu aşamalara gelmeyi nasip etsinn:16::16:

hayırlı olsun kızlar merak etmiştim sizi oh maşallah foliküllerinize inş. hepsi güzel güzel dolu dolu gelişir.folikül sayınızda mükemmel :):nazar: Allahım bundan sonraki tedavilerinizde yardımcınız olsun inş. flzaşkın eşininde bol bol spermleri bulunur.baharcım eşinede sanada maşallah:nazar: darısı başımıza;)) çok sevindim:)

Sağol cnmmmm evt maaşallah iyilermişş bizimkilerrrrr:1: inş tatlımm rabbim hepimize yardım etsinn...inş spremde bulunurr senin eşinde olduğu gibiiii...inş.:1: havaya uçarımmmmmm :52::52:

merhaba arkadaslar bende yeni katildim gruba cok samimi bir site ALLAH hepimizin yardimcisi olsun gercekten annelik kutsal bir gorev bizimki daha zorlu bir yol bence icinde inanc varsa olmayacak birsey yoktur muslumanin muslumana yaptigi duaya meleklerde katilir ve senin icinde amin derler dualarimizda hepimizi dusunerek yaparsak insallah hem tedavi hemde manevi olarak RAABIM hayirlisini verir

peygamber efendimiz s.a.v diyorki herkezin sayisiz günahi vardir fakat ALLAHc.c herkezi ayni imtihana tabi tutmaz.Günahkar insanlarin cocuklari oluyor onlar mutlu diye düsünen arkadaslarimda vardir elbet fakat ALLAH c.c kimisine cocuk kimisine saglik kimisine huzur vermez kimisine cocuk verir ama itaat vermez.KIMISINEDE HERSEYI VERIR FAKAT ONUN HESABI AHIRET GÜNÜNE KALIR BUDA EN ZORUDUR.ins basinizi agritmadim sevgilerimle

Slm KiZlar vck sen haber yokmu hala...
Bahar flaskh cnm kontrolleriniz nsl gecti:)
Ben bügünde iyiyim cok sukur ins böle devam eder :)

hep böyle iyi ol tatlımmmmmmm :54:

Mslh mslhhh ne guzl haberler :) opu zamani ikinizinde 20 yumosu olur KiZlar daha 1 haftanız var:) inanın 1-2 yumurta olsun diye cabalayanlar cok gördüm..mslh buyuk güne az kaldiii heycanlandim valla sizin adınıza ilk tup bebek ayrı heycan :)

saol canım benimmmmmmmmmm allah hakkımızda hayırlısını versin inş :16:
evet zaman geçiyor iğneler biter yakında...
bizde çok heyecanlıyız tatlım :1:
flzaskla yiğenlerinizi kapıp gelicez inş :49::49:

anladım canım dediğim gbi bi duygu patlaması yaşanmış işte...
onlarda senin iyiliğin için yapıyorlar ama senin daha da huzursuz olduğunu düşünememişler işte...
üzülme tatlım ailen seni bilmiyor mu hamişliğine vermişlerdir :1:
yarın güzel haberlerle dönersin inş bitanem öpüyorum seni kocaman :54::54::54:

sağol canım,yarın görüşmek üzere.oldukça geç kaldım.kontrol için ablamın kızını göndermişler.durumum o kadar vahim yani:9::9::9::9:
flzaskcımla beraber yumoşlarınıza iyi bakın:16::16::16:
bu arada sonradan fak ettim eşinin testine binlerce maaşallah:nazar::nazar::nazar:
bende öpüyorum canım :16::16::16:

canımın içi hiç sıkıntı yapma allahın izniyle cuma günü sende güzel haberler alacaksın :16:
hiç boşuna randevu almasaydın keşke :1:
cuma günüde senin güzel haberinle sevinicez burda :21::21::21:

inşallah baharım adet dönemin geçsede namazlara dualara başlasam daha rahat hissedeceğim iki iğnemi olacaksınız bundan sonra

Canlarım gözünüz aydın insallah sonuna kadar hersey böyle yolunda gider baharcım vckn eşi m.tesemi olcaktı kacırdım ben

saol canım benimmmmmmmmmm :16:
yok tatlım onlar rapor için başvurmuşlardı sperm kanalına girip sperm mi arayacaklardı ne küçük bi işlemmiş tam hatırlayamadım şimdi...
m.tese değil ama...
nyazıkki yapılamamış...

sağol canım,yarın görüşmek üzere.oldukça geç kaldım.kontrol için ablamın kızını göndermişler.durumum o kadar vahim yani:9::9::9::9:
flzaskcımla beraber yumoşlarınıza iyi bakın:16::16::16:
bu arada sonradan fak ettim eşinin testine binlerce maaşallah:nazar::nazar::nazar:
bende öpüyorum canım :16::16::16:

hadi yaa demek kontrole gönderdiler :1:
hadi sen çok bekletme aileni...
bakarız yumoşlarımıza tatlım sen merak etme :34:
görüşmek üzereeeeeeeeeeeee

inşallah baharım adet dönemin geçsede namazlara dualara başlasam daha rahat hissedeceğim iki iğnemi olacaksınız bundan sonra

geçer canım iğneler çabuk kesiyor zaten...
evet canım bugün başladık 2. iğneyede...
bi sıkıntı olmuyor için rahat olsun :34:

Selam kızlarrrrrrrr:16::16::16::16:
biraz geç oldu ama şimdi geldik eve baharım anlatmışşşşşşş canımcım herşeyiiiiiiiii:29::29:
bugün umuttaydık geçen çok beklediğim için bugünde erken gidelim dedik ama ulun hoca geç gelicekmişş
neysee beklemeye başladık sonra baharlar geldik onlarla vakit geçirdikk gerisini biliyosunuz işteee:9::9::9:
süleyman bey ilk beni aldı ve herşeyy çok iyi görünüyooooo gayet iyi dediii...sonra ben hemşireye sordummm kaç yumoş var yani foliküll var diye
oda 14 dediiiiiii ben çokkkkkkkk mutlu oldum baharın dediği gibi öylece kaldım yaniiiii korkuyodum yine olumsuz bişey söyliyecek diye şükürler olsunki herşey iyiymişşşşş:32:
şaşırdımmmmm birdennnnnnn :53:
neyse baharımında yumoşalr gayet iyimişş.. cumartesi kontrolümüz varrrrrr bakalımm ogün neler olucakkkkk
güzelllllllll bi gün geçirdikk havada yağmurluydu serinde gayet güzeldiiiiiiiiiii iğnemizide beraber yaptıkkkk ohhhhh:1:canımlaaaaa
mutluyum ya inş. bundan sonrakii aşamalarda güzelce geçiririzzzzzzzzzz..şimdilik bende herşey iyi görünüyoo allahın izniyle eşimde de sprem çıkarsaaaa:16::16:.
Rabbim tüm arkadaşlarımıda bu aşamalara gelmeyii nasip etsin inş..
cnm herşey yolunda ne güzel 14 yumoşun olmuş.
iyiki tedavini 1 ay erteledin üzüldüğün gibi olmadı bu sefer inş herşey çok güzel olcak ve bebişlerini kucağına aldığın günüde göreceksin..
ohh gezmişsiniz ne güzel baharla moral oluyor size destek oluyorsunuz birbirinize.
anladım canım dediğim gbi bi duygu patlaması yaşanmış işte...
onlarda senin iyiliğin için yapıyorlar ama senin daha da huzursuz olduğunu düşünememişler işte...
üzülme tatlım ailen seni bilmiyor mu hamişliğine vermişlerdir :1:
yarın güzel haberlerle dönersin inş bitanem öpüyorum seni kocaman :54::54::54:

baharcım çok sevindim herşey yolunda yolu yarıladınız Allahım karnında taşıdığın günleri doğumunu vee mis kokulu bebişini kucağına aldığın anlarıda göstersin..

ALLAHIM ALLAHIM ne güzel haberrrrrrr.oley oley oley beeeeeeee
maşallah .çooooook sevindim inan.
yumaşlarınız can bulsun inş ikinizinde.herşey yolunda gidiyor maşallah.
canım inanıyorum ben ikinizde hamiş olacaksınız Ramazan bereketiyle geldi inş.

Sağol cnm benim....
inş tatlımmmmm rabbim nasip eder inş......:49:
rabbim inş. tüm arkadaşalrımız bu aşamalara gelmeyiiiiiiii nasip eder...:16:

ikinizede masallah canlarim.cok sevindim sizler adina. rabbim tamamina erdirsin insallah. halay icn isinma hareketleri yapsak iyi olacak sanirim:21:

Çokkkkk sağol tatlımmm..aminnnnnnnnnn...

cemrem,evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.seneye bebişlerininde olduğu çoookkkk özelll bir yıl dönümü kutlarsın inşallah.: :71:71:

vck,nerelerdesin seni merak ediyorum.kızlar telefon numarası yok mu kimsede?aşkbebek biliyordur brlki oda gelmedi galiba gelse haberi olurdu:106:

baharcım ve flzaskcım,canlarım çoookk sevindim.sevsinler sizin o yumoşlarınızı.hep böyle güzel haberler alacağız inşallah.

kızlar,biliyorsunuz yarın benim için büyük gün.eşimde yanımda yok.sabah gelecek ve teste gideceğiz inşallah.annemlere söylememiştim test tarihini daha doğrusu yanlış tarih verdim.kadın yeterince yıprandı.erkenden stres olmasın dedim.haliyle şu an ki durumumu paylaşacağım kimse yok.birazdan anneme gideceğim sizlerde olmayacaksınız.

bugün etrafımdaki herkesi kırdım.boğazımda koca bir yumruk.ne ağlayıp zehrimi atabiliyorum nede başka şey.test yapmamak için direndim ve yapmadım.şimdi yapar ve olumsuzu görürsem daha sabah olmaz bana. üzüleceksemde evimde üzüleyim dedim.orada içimi dökemem çünkü.neyse çok uzattım ama hiç iyi değilim.yarın aynı zamnda adet tarihim.üzerimde sadece o zamanlar olan gerginlik var.başka hiçbir belirtim yok.
Allahım sonucum olumsuzsa bile çabucak atlatacak güç ve sabır versin.nasıl bir sorumlulukmuş bu ben günlerdir öksürmeye korkuyorum onlara bişey olmasın diye.

Bitanemmmmmmmm benimm çok sağollllllll:29: seninde meleklerini sevsinlerrrrrrrr yiğenlerimizzzzzzzzzzz bizi yarın sevindirriler inş.. heyecanla bekliyoruzzz:52::52:
cnm benim şimdi düşünme olumsuzu inş. yarın güzel olcak herşeyyyyyyy:49::emir_bebek:

oley süper süper çooook mutlu oldum kızlarhep aklımdaydınız cuma günü süleyman hoca banada bunları söyler inşallah hiç ağrınız oldu kasık ağrısı ya da karın ağrısı bugün diş dr hiçbirşey yapmadı üç ay dayanır morfin gerekirmiş bende cumartesiye aldım randevuyu kötü olursa:2:hemen dişimi yaptıracağım ama hocam sizlere söylediğini bana söylerse:nazar::nazar::nazar:üç aydan sonra yaptıracağım dr diş taşlarını temizleyecek hamilelikte önemliymiş

Sağol cnmmm inş. söyliycek cnm senin içinde iyi şeylerrrrrrrrr:16::16:

Canlarım gözünüz aydın insallah sonuna kadar hersey böyle yolunda gider baharcım vckn eşi m.tesemi olcaktı kacırdım ben

Sağolllll cnm benimmmmmm..sonunda inş. senin gibi oluruzzzzzz:49:

baharcım ve filizcim çok sevindim tatlım bu haberlere inşlh tamamına erer muradınız yüzünüz gülsün her daim amin

saol canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm :70:

bebekim bende topiğe girip çıkıyordum ikidebir haber bekliyordum.
gözünüz aydın canlarım benim herşey yolunda şükürler olsun.
sonuda iyi olur inşallah bebişleriniz size sımsıkı tutunur:16:
:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

bebekim kusura bakma siz yazdığınızda görmedim ben...
saol canımıniçi :70:
aminnnnnnnnnnn rabbim sana da nasip etsin bebekimmmm :16::16::16:

hayırlı olsun kızlar merak etmiştim sizi oh maşallah foliküllerinize inş. hepsi güzel güzel dolu dolu gelişir.folikül sayınızda mükemmel :):nazar: Allahım bundan sonraki tedavilerinizde yardımcınız olsun inş. flzaşkın eşininde bol bol spermleri bulunur.baharcım eşinede sanada maşallah:nazar: darısı başımıza;)) çok sevindim:)

saol tatlım şükür iyi görünüyor herşey...
inş sona kadar böyle devam eder :16:
darısı senin başına canım :29:

ALLAHIM ALLAHIM ne güzel haberrrrrrr.oley oley oley beeeeeeee
maşallah .çooooook sevindim inan.
yumaşlarınız can bulsun inş ikinizinde.herşey yolunda gidiyor maşallah.
canım inanıyorum ben ikinizde hamiş olacaksınız Ramazan bereketiyle geldi inş.

canımmmmmmmmmmmm saol aminnnnnnnnnnn rabbim dualarını kabul etsin inş :16::16::16:

ikinizede masallah canlarim.cok sevindim sizler adina. rabbim tamamina erdirsin insallah. halay icn isinma hareketleri yapsak iyi olacak sanirim:21:

hasretim saol canım ayyy negüzel demişsin inş ısınma turlarıdır bunlar :21::21::21:

merhaba arkadaslar bende yeni katildim gruba cok samimi bir site ALLAH hepimizin yardimcisi olsun gercekten annelik kutsal bir gorev bizimki daha zorlu bir yol bence icinde inanc varsa olmayacak birsey yoktur muslumanin muslumana yaptigi duaya meleklerde katilir ve senin icinde amin derler dualarimizda hepimizi dusunerek yaparsak insallah hem tedavi hemde manevi olarak RAABIM hayirlisini verir

peygamber efendimiz s.a.v diyorki herkezin sayisiz günahi vardir fakat ALLAHc.c herkezi ayni imtihana tabi tutmaz.Günahkar insanlarin cocuklari oluyor onlar mutlu diye düsünen arkadaslarimda vardir elbet fakat ALLAH c.c kimisine cocuk kimisine saglik kimisine huzur vermez kimisine cocuk verir ama itaat vermez.KIMISINEDE HERSEYI VERIR FAKAT ONUN HESABI AHIRET GÜNÜNE KALIR BUDA EN ZORUDUR.ins basinizi agritmadim sevgilerimle

cnm aramıza hoşgeldin:16:
çok çabuk hamiş olur gidersin inş.
evet burası çok sıcak bir yer sende katıl bize
sizde sorun ne ??
bu güne kadar neler yaptınız tedavi ??
anlatırsan bizde bilgileniriz .

baharcım çok sevindim herşey yolunda yolu yarıladınız Allahım karnında taşıdığın günleri doğumunu vee mis kokulu bebişini kucağına aldığın anlarıda göstersin..

esmacım teşekkürler tatlım iğne süresini yarıladık valla :1:
inş geriside gelir hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize :emir_bebek::emir_bebek:
rabbim hepimize nasip etsin o günleri görmeyi :16::16::16:

cnm aramıza hoşgeldin:16:
çok çabuk hamiş olur gidersin inş.
evet burası çok sıcak bir yer sende katıl bize
sizde sorun ne ??
bu güne kadar neler yaptınız tedavi ??
anlatırsan bizde bilgileniriz .

biz bekliyoruz bilmiyorum doktor gorusmeleri yaptik tüp bebek diyorlar yasim cok kucuk sanki

Çok sağolun canlarımmmmmmmm:16::16::16:
Allah razı olsunnnnnnn
olabildiğince cevap vermeye çalıştım gözden kaçmışsaa affolaaaaa:16::16::16::16:
Rabbim tüm arkadaşlarımı bu aşamalara gelmeyi nasip etsinnnnn inş
ben şimdi yemek yiyeyimmmmmm gelicemmmmm:34::54:

Çok sağolun canlarımmmmmmmm:16::16::16:
Allah razı olsunnnnnnn
olabildiğince cevap vermeye çalıştım gözden kaçmışsaa affolaaaaa:16::16::16::16:
Rabbim tüm arkadaşlarımı bu aşamalara gelmeyi nasip etsinnnnn inş
ben şimdi yemek yiyeyimmmmmm gelicemmmmm:34::54:

afiyet olsun tatlım :56:

selam canlar ben geldimmmmmmmmmm :16::16::16:
sabahta yazdığım gibi bugün kontrol için 9 da umuta gittik ama ulun hoca yokmuş geri döndük...
sonra flzasklar gelmiş bizde yanlarına gittik buluştuk canımla :70:
ulun hoca biraz gecikecekmiş dediler bizde hep beraber kahvaltıya gittik.
sonra ordayken geri aradılar ulun hocanın nezama geleceği belli değilmiş sizin muayenenizi süleyman bey yapabilir mi diye...
bizde kabul ettik kahvaltıdan sonra umuta geri döndük...
ilk flzaskcım girdi muayeneye...
veeeeeeeee herşey çok iyi durumdaymış 14 tane folikül varmış ve hepsi iyi durumdaymış süleyman hoca çok iyi durumun demiş :46::46::46:
daha sonra beni aldılar veeeeeeeeee benimde durumum çok iyiymiş :46::46::46:
süleyman hoca herşey çok iyi dedi hatta mükemmel tüm yumurtaların birbirine yaklaşık boyuttalar mükemmel görünüyor dedi :21::21::21:
en az 14-15 yumoşum varmış endometrium kalınlığıda çok iyi dedi 7,5 du galiba...
yani ikimizinde muayenesi çok güzel geçti herşey yolunda şükürler olsun :16::16::16:
flazskla bana puregonun yanında orgalutran yazdı cumartesi tekrar kontrol var ikimizinde...
daha sonra bizim kaldığımız öğretmen evinin cafesinde vakit geçirdik...
saat 2 de flzaskcımla odada iğnelerimizi yaptık :1:
daha sonra onlar evlerine gittiler ben o gelmeden herşeyi döküldüm yine :9::9::9:
bugün eşim sperm testi vermişti onun sonucunu aldık...
volüm=2,5
sperm sayısı (1 ml de)=2 milyon
toplam sperm sayısı=5 milyon
ileri hareketli=%15
yavaş hareketli=%20
yeride hareketli ve hareketlerin ayrı ayrı yüzdelerini yazmamışlar onlarda toplamda %65 oluyor...
bizde son durumlar böyle canlar gelir gelmez haber vereyim dedim...
:46::46::46::46:
ne güzelllll haber bunlar yaaaaaaaaaa
cnm git gide yaklaşıyo bebişin sana bakkkk
inşllh annesini fazla bekletmez yuurtaların sonu kadar böle olsun güzelim:54:
cemrem,evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun.seneye bebişlerininde olduğu çoookkkk özelll bir yıl dönümü kutlarsın inşallah.: :71:71:

kızlar,biliyorsunuz yarın benim için büyük gün.eşimde yanımda yok.sabah gelecek ve teste gideceğiz inşallah.annemlere söylememiştim test tarihini daha doğrusu yanlış tarih verdim.kadın yeterince yıprandı.erkenden stres olmasın dedim.haliyle şu an ki durumumu paylaşacağım kimse yok.birazdan anneme gideceğim sizlerde olmayacaksınız.

bugün etrafımdaki herkesi kırdım.boğazımda koca bir yumruk.ne ağlayıp zehrimi atabiliyorum nede başka şey.test yapmamak için direndim ve yapmadım.şimdi yapar ve olumsuzu görürsem daha sabah olmaz bana. üzüleceksemde evimde üzüleyim dedim.orada içimi dökemem çünkü.neyse çok uzattım ama hiç iyi değilim.yarın aynı zamnda adet tarihim.üzerimde sadece o zamanlar olan gerginlik var.başka hiçbir belirtim yok.
Allahım sonucum olumsuzsa bile çabucak atlatacak güç ve sabır versin.nasıl bir sorumlulukmuş bu ben günlerdir öksürmeye korkuyorum onlara bişey olmasın diye.
sağol cnm neden böle üzgünsün kendini yıporatma güzelim daha dur bakalım inşllh sna ttutunmuştur bebişin
cnm tutunmasada üzülme buralara gelmek bile mucize bak ben hiç gelmedim o raddeye ne olur
sen mutluol kaderin sana gülsün cnm benim:29:

cnm aramıza hoşgeldin inşllh rabbim bşirbirimize ettiğimiz duaları katında kabul eder cnm :54:
Selam kızlarrrrrrrr:16::16::16::16:
biraz geç oldu ama şimdi geldik eve baharım anlatmışşşşşşş canımcım herşeyiiiiiiiii:29::29:
bugün umuttaydık geçen çok beklediğim için bugünde erken gidelim dedik ama ulun hoca geç gelicekmişş
neysee beklemeye başladık sonra baharlar geldik onlarla vakit geçirdikk gerisini biliyosunuz işteee:9::9::9:
süleyman bey ilk beni aldı ve herşeyy çok iyi görünüyooooo gayet iyi dediii...sonra ben hemşireye sordummm kaç yumoş var yani foliküll var diye
oda 14 dediiiiiii ben çokkkkkkkk mutlu oldum baharın dediği gibi öylece kaldım yaniiiii korkuyodum yine olumsuz bişey söyliyecek diye şükürler olsunki herşey iyiymişşşşş:32:
şaşırdımmmmm birdennnnnnn :53:
neyse baharımında yumoşalr gayet iyimişş.. cumartesi kontrolümüz varrrrrr bakalımm ogün neler olucakkkkk
güzelllllllll bi gün geçirdikk havada yağmurluydu serinde gayet güzeldiiiiiiiiiii iğnemizide beraber yaptıkkkk ohhhhh:1:canımlaaaaa
mutluyum ya inş. bundan sonrakii aşamalarda güzelce geçiririzzzzzzzzzz..şimdilik bende herşey iyi görünüyoo allahın izniyle eşimde de sprem çıkarsaaaa:16::16:.
Rabbim tüm arkadaşlarımıda bu aşamalara gelmeyii nasip etsin inş..
güzelim ne sevindim anlatamm ne güzel yumoşlar bu sefer terbiyeli davranıyorlar
:46::46::46:
inşllh eşindedebol bol sperm bulunur seninde göbişine konur :emir_bebek:meleğin cnm dualarım bütün tedavideki
arkadaşlarım için fazla giremiyorum bu ara fizik tedaviden sonra çok yorgun oluyorum eve gelince uyuyp kalıyorum
sonrada iftar yemeği derken gün bitiyo ama hepp aklımdasısnız casnlarımmmmmmmmmmmmmmmmm:29:

:46::46::46::46:
ne güzelllll haber bunlar yaaaaaaaaaa
cnm git gide yaklaşıyo bebişin sana bakkkk
inşllh annesini fazla bekletmez yuurtaların sonu kadar böle olsun güzelim:54:

evettttt bitanemmmmmmmmm yavaş yavaş yaklaşıyorum bebişimeeee :16:
inş sonuna kadar böyle gider ve hamiş haberimi alırım inş :49:
rabbim sana da dileyen tüm arkadaşlarımada nasip etsin bu aşamalara gelip bebi sahibi olmayı :16:
canım sen nasılsın nasıl gidiyor fizik tedavi ??

Back
X