• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
uzun zamandır sayfaya bakamıyorum teseye gün sayarken eşim parmağını kesti 1 aydır raporluyuz memlekette vakit geçiriyoruz burda da interneti bulmak çok zor.tedavisi başlamış arkadaşları kutluyorum Allah gönlünüze göre versin inşAllah o günleri bizde görebiliriz. 16 ağustosta ankara da m.tesemiz var Allah rızası için bize dua eder misiniz kimin kime duası geçer bilinmez .inşAllah bu ilk ve son olur eşim de ben de merak içinde kıvranıyoruz daha 15 gün var.Herkese Yasin dağıttım gönlünden geçen okursa çok sevinirim .Şu mübarek günlerde Hayırlı dualarımızın kabul olması dileğiyle hepinizi öpüyorum .Görüşmek zere....

merhaba arkadaslar bende yeni katildim gruba cok samimi bir site ALLAH hepimizin yardimcisi olsun gercekten annelik kutsal bir gorev bizimki daha zorlu bir yol bence icinde inanc varsa olmayacak birsey yoktur muslumanin muslumana yaptigi duaya meleklerde katilir ve senin icinde amin derler dualarimizda hepimizi dusunerek yaparsak insallah hem tedavi hemde manevi olarak RAABIM hayirlisini verir

peygamber efendimiz s.a.v diyorki herkezin sayisiz günahi vardir fakat ALLAHc.c herkezi ayni imtihana tabi tutmaz.Günahkar insanlarin cocuklari oluyor onlar mutlu diye düsünen arkadaslarimda vardir elbet fakat ALLAH c.c kimisine cocuk kimisine saglik kimisine huzur vermez kimisine cocuk verir ama itaat vermez.KIMISINEDE HERSEYI VERIR FAKAT ONUN HESABI AHIRET GÜNÜNE KALIR BUDA EN ZORUDUR.ins basinizi agritmadim sevgilerimle

merhaba canım hoşgeldin aramamıza...
kusura bakma önce yazamadım diğer arkadaşlara cevap yetiştiricem derken :1:
burası çok samimi bi ortamdır canım artık kardeş gibi olduk biz :16:
umarım sende kendini rahat hissedersin aramızda...

uzun zamandır sayfaya bakamıyorum teseye gün sayarken eşim parmağını kesti 1 aydır raporluyuz memlekette vakit geçiriyoruz burda da interneti bulmak çok zor.tedavisi başlamış arkadaşları kutluyorum Allah gönlünüze göre versin inşAllah o günleri bizde görebiliriz. 16 ağustosta ankara da m.tesemiz var Allah rızası için bize dua eder misiniz kimin kime duası geçer bilinmez .inşAllah bu ilk ve son olur eşim de ben de merak içinde kıvranıyoruz daha 15 gün var.Herkese Yasin dağıttım gönlünden geçen okursa çok sevinirim .Şu mübarek günlerde Hayırlı dualarımızın kabul olması dileğiyle hepinizi öpüyorum .Görüşmek zere....

canım geçmiş olsun çok mu kesildi eşinin eşi 1 ay rapor almış inş bi sıkıntı yoktur şimdi :26:
olsun canım geç olsun güç olmasın...
inş 2 hafta sonra spermleri görürsünüz :16:
biz başladık hayırlısıyla tedaviye rabbim sizede nasip etsin...
dua edicem canım allah yardımcınız olsun...

evettttt bitanemmmmmmmmm yavaş yavaş yaklaşıyorum bebişimeeee :16:
inş sonuna kadar böyle gider ve hamiş haberimi alırım inş :49:
rabbim sana da dileyen tüm arkadaşlarımada nasip etsin bu aşamalara gelip bebi sahibi olmayı :16:
canım sen nasılsın nasıl gidiyor fizik tedavi ??

evet cnm bebişin sana adım adım geliyo inşllhhh
ben nasıl oluyum eh işte boıyunluk çok zorluyo beni yani onunla yatamıyorum kafamı rahat hareket ettiremiyorum sıkıcı
ama ne yapalım ağrılarım dinsinde 2 gündü bügün fizikte ama ilk defa dün gece rahat uyudum yani işe yaramaya başlamış dr da öle dedi
ben böleyim tatlım sizin yanınzda olmak isterdim ama mazur görün beni cnlarım :29:

cnm eşine geçmiş olsun ben 1 tane yasin okurum yarın cnm allh kabul etsin dualarını:34:

güzelim ne sevindim anlatamm ne güzel yumoşlar bu sefer terbiyeli davranıyorlar
:46::46::46:
inşllh eşindedebol bol sperm bulunur seninde göbişine konur :emir_bebek:meleğin cnm dualarım bütün tedavideki
arkadaşlarım için fazla giremiyorum bu ara fizik tedaviden sonra çok yorgun oluyorum eve gelince uyuyp kalıyorum
sonrada iftar yemeği derken gün bitiyo ama hepp aklımdasısnız casnlarımmmmmmmmmmmmmmmmm:29:[/QUOTE]

Cemremmmmmm nasılsın tatlımmm
Evt cnm yaaaaa ben onlara bu sefer iyi baktımm sevdim onları akıllandılarrr:1::1::1:
İnş cnm benimmmmmm inş....:emir_bebek::49::49:
cnm benimde hep aklımdasınız hepiniz iÇin dua ediyorummmmmm bende
RABBİM bekleyen tüm arkadaşalrımı bu aşamalara gelmeyi nasip etsin....:26:
sen dinlen tatlımmmmm tedaviden sonra olursun aramızda :34:

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun çok mu kesildi eşinin eşi 1 ay rapor almış inş bi sıkıntı yoktur şimdi :26:
olsun canım geç olsun güç olmasın...
inş 2 hafta sonra spermleri görürsünüz :16:
biz başladık hayırlısıyla tedaviye rabbim sizede nasip etsin...
dua edicem canım allah yardımcınız olsun...

Allah razı olsun.sol işaret parmağında tendom kesiği oluşmuş dikildi filan ama atele almışlar dirseğine kadar sargıda en az 35 günde iyileişir dediler.Kaan beye sorduk bi mahsuru olmaz dedi biz de 16 sını bekliyoruz işte hayırlısı inşAllah güzel haberler verebilirim .sizin hamile haberlerinizi de o tarihlerde duymuş oluruz sitede bayram havası eser inşAllah...:emir_bebek:

Canım çokkkkkkk geçmiş olsunnnn Rabbim şifa versinnn inş.Sağol tatlımm bende tedaviye başlayanlardanımmm..inş. tatlımm rabbim hepimizin gönlüne göre verir inş.
inş eşinde düzelirr bi an önceeee tesenizde güzel geçer inş......

Cemremmmmmm nasılsın tatlımmm
Evt cnm yaaaaa ben onlara bu sefer iyi baktımm sevdim onları akıllandılarrr:1::1::1:
İnş cnm benimmmmmm inş....:emir_bebek::49::49:
cnm benimde hep aklımdasınız hepiniz iÇin dua ediyorummmmmm bende
RABBİM bekleyen tüm arkadaşalrımı bu aşamalara gelmeyi nasip etsin....:26:
sen dinlen tatlımmmmm tedaviden sonra olursun aramızda :34:
ii sayılırım cnm oh ii yapmışsın sevince demekki akılandı yumoşlar:9::9::9:
inşllh seninde bebişlerin seni beklişyor cnm gün geçtikçe sana geliyorlar inşlllh
evet cnm 20 gün sürecekmiş fizik ne yapıyım bende ara ara girip bakarım sizlere ben sizsiz yapamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52:

Son düzenleme:
evet cnm bebişin sana adım adım geliyo inşllhhh
ben nasıl oluyum eh işte boıyunluk çok zorluyo beni yani onunla yatamıyorum kafamı rahat hareket ettiremiyorum sıkıcı
ama ne yapalım ağrılarım dinsinde 2 gündü bügün fizikte ama ilk defa dün gece rahat uyudum yani işe yaramaya başlamış dr da öle dedi
ben böleyim tatlım sizin yanınzda olmak isterdim ama mazur görün beni cnlarım :29:

canım alışmak zordur tabi allah kolaylık versin...
ama iyi geliyormuş ki tedavi rahat uyumuşsun dün gece...
inş tüm tedavi sonrasında tamamen iyileşirsin...
alla şifa versin bitanemmmmm :16:
canım sen iyi ol biz başka bişey istemeyiz :29:

iyi akşamlar kızlarrrr oruçlar açıLıyor rabbim kabul etsinnn

Son düzenleme:
Allah razı olsun.sol işaret parmağında tendom kesiği oluşmuş dikildi filan ama atele almışlar dirseğine kadar sargıda en az 35 günde iyileişir dediler.Kaan beye sorduk bi mahsuru olmaz dedi biz de 16 sını bekliyoruz işte hayırlısı inşAllah güzel haberler verebilirim .sizin hamile haberlerinizi de o tarihlerde duymuş oluruz sitede bayram havası eser inşAllah...:emir_bebek:

ooo allah şifa versin canım inş tüm sıkıntılarını bian evvel atar üzerinden eşin...
canım ozamanlar biz bekleme sürecinde oluruz bayramdan sonra öğreniriz büyük ihtimal...
ama sen gel bize güzel haberi ver neşemiz yerine gelsin olur mu :16:

canım alışmak zordur tabi allah kolaylık versin...
ama iyi geliyormuş ki tedavi rahat uyumuşsun dün gece...
inş tüm tedavi sonrasında tamamen iyileşirsin...
alla şifa versin bitanemmmmm :16:
canım sen iyi ol biz başka bişey istemeyiz :29:

bi tanem sizi çok seviyorum ben yaaaaaaa
ınanın bana çok yakınısnız inşllh halaylarınızı çekeceğim boynum o zamana kadar düzelsin amamn düzelmesede
ben halaydayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:9::9::9:

bi tanem sizi çok seviyorum ben yaaaaaaa
ınanın bana çok yakınısnız inşllh halaylarınızı çekeceğim boynum o zamana kadar düzelsin amamn düzelmesede
ben halaydayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:9::9::9:

bende seni çok seviyorum pamuk prensesimmmmmmmmm :16::16::16:
hadi çabuk iyileş tatlım gerçi dediğin gibi düzelemesende sen halaydan kalmazsın :9::9::9:
ama iyileşki kendini yormadan rahat rahat çekersin halayımızı :64: :1:

canlarım nasıl merak ediyorum sizi inşallah herşey yolundadır,Ramazan dolayısıyla hiç giremiyorum topiğe kızlar,iftar,teravi namazı derken gece işlerimni yapıyorum sahurluğu yiyip yatıyoruz,anlayacağınız hergün bir koşuşturma,5-6 saatlik uyku devrilmek üzereyim :1: inşallah herşey yolundadır,şimdi bir geçmişe göz atayım,ne var ne yok topikte bakalım,güzel haberler varmı merak ediyorum:16:

canlarım nasıl merak ediyorum sizi inşallah herşey yolundadır,Ramazan dolayısıyla hiç giremiyorum topiğe kızlar,iftar,teravi namazı derken gece işlerimni yapıyorum sahurluğu yiyip yatıyoruz,anlayacağınız hergün bir koşuşturma,5-6 saatlik uyku devrilmek üzereyim :1: inşallah herşey yolundadır,şimdi bir geçmişe göz atayım,ne var ne yok topikte bakalım,güzel haberler varmı merak ediyorum:16:

canım benimmmmmmmmmm özledim seni :70:
şükür herşey yolunda canım bugün kontrolümüz vardır güzel haberlerle döndük :16:
cumartesi tekrar kontrolümüz var geçmişi okursan ayrıntıları okursun...
tam bunları yazarken sesini duydum herşeyi konuştuk daha iyi oldu :70:
çok mutlu oldum canım öpüyorum seni tekrar :54::54::54:

canım benimmmmmmmmmm özledim seni :70:
şükür herşey yolunda canım bugün kontrolümüz vardır güzel haberlerle döndük :16:
cumartesi tekrar kontrolümüz var geçmişi okursan ayrıntıları okursun...
tam bunları yazarken sesini duydum herşeyi konuştuk daha iyi oldu :70:
çok mutlu oldum canım öpüyorum seni tekrar :54::54::54:

iyi haberinizi aldım ya çok şükür rahatladım :16: daha müjde vereceksin bana arayıp :16: sende öpüldün canım benim,Filizi de öpüyorum özelden ona da mesaj attım,cumartesi günü güzel haberlerini bekliyorum :16: :16:

iyi haberinizi aldım ya çok şükür rahatladım :16: daha müjde vereceksin bana arayıp :16: sende öpüldün canım benim,Filizi de öpüyorum özelden ona da mesaj attım,cumartesi günü güzel haberlerini bekliyorum :16: :16:

inş canım hayırlısıyla o gün bi gelsin hemen arayıp haber vericem :70:
tamam canım kontrolden sonra haber veririm son durumu...
kendine dikkat et allah kolaylık versin :29:

Selam kızlar:16::16::16::16::16::16:hakkınızı helal edin ama bir kaç gündür topiğe giremiyordum
benim için dua edenlerden allah razı olsun rabbim gönlünüzün muradını versin
sizleri merakta bıraktığımın inanın farkında değilim kendime göre başka sıkıntılarım oldu ve size cevap yazmayı bile akıl edemedim
bugün baharcığım arayınca topikteki arkadaşlarda seni merak etti neden gelip cevap yazmadın değince çok üzüldüm
ama inanı kendime göre çok farklı sıkıntılarım oldu o yüden size son durumu gelip haber veremedim.
Eşim operasyon olmadı randevumuza da gidemedik zaten şimdi silbaştan tekrar randevu alıp tekrar operasyon için gün alıcaz
olsun sağlık olsun gerisi boş demek ki benim tedavimin aksamasında da bir hayır vardır.yoksa bende flzaşk ve baharımla tedaviye başlıyacaktım kısmet
geç olsun güç olmasın rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah .tekrar çok özür diliyorum:17::17::17::17::17::17:

canım geçmişi tam olarak okuyamadım,tedavi süreciniz ne durumda şimdi,en son eşine tese olacaktı,inşallah herşey yolundadır

Back
X