• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hadi gözün Aydın az kaldı bebislerim göbusune koymaya :) olumlu ol ki olumlu seyleri çekesin kendine:)

Bu aradaaaaaaa mercan test yapacaktı haber varmi cok geri sayfalara bakamadım

evet cnm olumlu düşünmeye çalışıyorum bebek dergileri okuyorum mercanım hamiş senin test zamanın ne zaman

iyiyim şükür cnm bende.
amin. çok zor işimiz. özellikle eşlerimiz için.
eşim çok içerliyor bu aralar. eşime çok belli etmiyorum bile üzüntümü ama.
çok kafaya takmaya başladı cnm ya.yiyoruz balları bitkileri bişey yok diyor.
ALLAH ım birinden birine şifa yüklese de kocişlerimizin yüzüne baksa

evt canım onlar için hemde ne kadar çok zor.
erkekler genelde belli edemiyorlar ama sonradan patlıyorlar.
umursamaz gibi görünüyorlar ama içlerinde ne fırtınalar kopuyor.
mutlaka bişeyleirn faydası olacaktır canım. herşey allahtan şifayı veren allah.
elbet birinden birine şifa verecektir.
sabırla bekliyoruz

hakkınızda hayırlısı olsun canım benim :16:
evet canım büyük ihtimal haftaya salı opu olur...
sonrada bebişlerimizi alırız artık göbişimize flzaskla :49::49:
rabbim hayırlısıyla göstersin o günleri bize inş :16::16::16:

aminn canımcım hepimizin hakkında hayırlııs inşallah.
az kaldı sayılı gün geçer gider inşallah.

Kızlar dün geceden beri düşünüyorum umut tüp bebekte mi yoksa genartta mı tedaviye baslayım diye? Genart yaşadıgimiz sehirde yani ankarada. Ayrica esimde bende ögretmeniz okullar eylülde acilcak sizce neresi mantıklı?Genartta tedavi görenleri daha once sormustum sanirim yok ama umutta anlasilan cok ve herkese umut oluyor:)

gözün aydınnnnnnn. canım çooook sevindim.
ALLAh sağsalim kucağına almayı nasip etsin evlatlarını.
ikiye katlayarak artacak inş değerin. darısı bizlerin başına olsun.ayağını sürü tatlım bu duyguları bizlerede tattırsın YÜCE ALLAH.amin

amin canım.sürtmezmiyim ayağımı.Allahıon izni ile herkes koşarak gelecek diyorum geride kalanın saçını başını yolarım bak herkes peşime takılsın ona göre .:52::52::52:

canısı eve girdim koşarak geldim gözümkapalı bakıyorum çooooooooooooooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmm maşallah:nazar::nazar::nazar:

yapmayın kızlar benide ağlattınız mercanım taze hamişim

canım arkadaşım çok teşekkür ederim.ben yolu açtım Allahım inşallah peşimden sizleri gönderecek.sakın ağlama tatlım yumoşlar üzülmesin.
yarın kontrolün vardı değilmi güzel haberlerle geleceksin tatlım.

mercan Canım tebrik ederim Allah kucağına saglıkla almayı da nasip etsin inşaallah. Darısı başımıza...

sağol canım.amin bu tarifsiz duyguyu herkese yaşatsın rabbim.

herkese merhaba kızlar.
MERCAN canım gözün aydın allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
allah tüm isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
BAHARCIM FLASKCIM canlarım sizleride okudum iki iğneye başlamışsınız. tatlı acı onlar.
sonra o karnınızda bebekleirniz olacak inşallah.
allah gönlünüzdekileri size versin inşallah.
Bizde bugün genetik testin sonucunu aldık iyimiş sonuç.

teşekkür ederim.güzel dileklerine ve dualarına tüm kalbimle amin diyorum.

Yehuuuuuuuuu:52::32::49::49: mercan hamileymis okudum simdiiiii oleyyyyyyyyy of cok korktum negatif der diye Ozaman beimde moralim bozulurdu kesin...
Allahım kucağına almayı nasip etsin hayırlı kaderler yazsın darısı bizlere ins:)

canım teşekkür ederim.Allahım bu güzel haberi vermeyi sanada yaşatsın çok az kaldı senin halayınıda çekicez inşllah

baharcım,tatlım senin sesinide duymak çok güzeldi.tekrar teşekkür ederim.heyecanlı umut dolu mutlu ve kıpır kıpırsın.hep böyle kalırsın inşallah.senle konuştuktan sonra gittim kargomuzu aldım. gs li tulumumuzu eşimle sevdik.ben diyorumki böyle bir tesadüf olamaz. eşimde ilk kez sana bu kadar çok hak veriyorum evet olamaz diyor.kızdırıyor beni. :52::52::52::52::52::52::52:
sözünü dinledim annemede çıtlattım deli oldu kadın ağladı.Allahım isteyen herkese ver diye ağlıyor.dedim dur bir cmrtesiyi bekleyelim başka kimse duymasın:1::1::1::1:

cemrem bütün sınavları geçmişsin hayırlı olsun.bebişin çok şanslı böyle azimli bir annesi var.

kızlar eşim yine köye gitmek zorunda.malum fındık toplanıyor ve işçiler var.bende annemlere.Sevincime ortak oldunuz Allah razı olsun.hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun :16::16::16::16::16:

eseslim sanırım genetik testinizin sonucu iyi çıkmış tebrikler.merak ettiğim sanırım sende ankarada tedavi görenlerdensin yanlış hatırlamıyorsam acaba nereyi düşünüyorsun tüp bebek merkezi olarak?

evet cnm olumlu düşünmeye çalışıyorum bebek dergileri okuyorum mercanım hamiş senin test zamanın ne zaman

İyi olacak ins cnm bende dua okuyorum bolca icim huzur doluyor okuyunca..
Bebek odalarına bakıyorum bende bide ikiz olursa uyumlu isimlere bakıyorum:)
Test gunum 11 Ağustos ama ben 10 Ağustos'ta yapacam cnm 8 gun kaldı bekle bekle geçmez:)
Belirtilerin vermiydi nslidi anlatirmisin
Benim dünden beri ayakta belim arıyor asiri bı agri deil ama agriyor yatinca geçiyor...
Dün cok kasik batması oldu bugun hiç olmadı ..
Bı an adet olacak gibi agrim oluyor sonra geçiyor ...
Kısacası bı an turp gibi oluyorum bı an hafif ağrılarım oluyor normalmi bu..

eseslim sanırım genetik testinizin sonucu iyi çıkmış tebrikler.merak ettiğim sanırım sende ankarada tedavi görenlerdensin yanlış hatırlamıyorsam acaba nereyi düşünüyorsun tüp bebek merkezi olarak?

evt canım çok şükür iyi çıktı.
geçen sene ankara anatolia hastanesinde tedavi gördüm yarım kaldı canım.
şimdi tedavi planı aklımızda yok ama olursada ilk ameliyatımızı yapan dr gitmeyi düşünüyruz.
yani tekrardan bişeye başlarsak müfit günele gitmeyi düşünüyoruz. aklımıza yatarmı yatmazmı bilmiyorm.
yatmazsada başka dr ara gidecez sanırım.
sen karar veremedin sanırım nerede yaptıracağını canım. ankarada oturuyorsun sanırım.
ameliyat olmadınız dimi daha önce?

canim araniza girmek gbi olmasin ama tedavi asamasindan cok korkuyorum ablamda yaptirdi cok anlatmiyor özellikle yumurtaliklar toplanirken sanirim aci oluyormu

cnm ne güzel demek sizde normal testte sperm görüldü
çok sevindim ama ameliyatta çıkmadı:50: Böyle durumlarda olabiliyor cnm menüde tek tük bulunupta ameliyatlarda
çıkmayan çok oluyor yada menüde çıkmayıpta ameliyatta bulunan spermler oluyor
asizde bu durumu yaşamışsınız
ah cnm ah bizi yıkan bu hastaneler doktorlar değilmi zaten:47:
Bizde öyle burda akdeniz üniversitesinin kapısında yıllardır rezil olduk
her defasında umutla gittik ama hiç birşey önermeden elimiz boş gönderdiler:14:
Cnm sepe naturelden tiribulus terrest getirtiyorum eşim ordan sadece onu kullanıyor
kullandıklarımı yazayım ben sana:
Bitkiseller:
Arısütü,polen,keçiboynuzu kürü,
hurma poleni,üzüm çekirdeği tozu,
tiribulus terrest,com vitex,proxeed plus
incir kürü(2 ay kullandı)
kuruyemiş aklıma gelenler bunlar cnm....
oooo canım sizde baya birşey kullanıyorsunuz şifa olur inşAllah. üzüm çekirdeği tozuda antixidan canım benim yazdıklarım gibi trublus testosteronu dengeliyor hormonlara iyi onuda kullanıyorsunuz zaten şimdi eksik olan kırmızı kore ginseng kapsülü, epimedium kapsülü,bunuda sebeden alabilirsin çinko, selenyum,valla şimdilik aklıma bunlar geldi daha aklıma gelirse yazarım.
canım bizim test tarihi bayram sonuna denk gelicek galiba...
inş test günü bayramımız olur tekrar :16::16::16:
26 ağustos doğum günüm doğum günümden bikaç gün önce öğrenicem sonucu galiba inş bebişimle girerim yeni yaşıma :49:
flzaskında eylülde o da hamiş :49: girecek yeni yaşına inş :16:
sende arkamızdan hemen gelip yetişeceksin bize tatlım :16::16::16:

canım inşşAllah Rabbim hayırlısını versin.:nazar:

evt canım çok şükür iyi çıktı.
geçen sene ankara anatolia hastanesinde tedavi gördüm yarım kaldı canım.
şimdi tedavi planı aklımızda yok ama olursada ilk ameliyatımızı yapan dr gitmeyi düşünüyruz.
yani tekrardan bişeye başlarsak müfit günele gitmeyi düşünüyoruz. aklımıza yatarmı yatmazmı bilmiyorm.
yatmazsada başka dr ara gidecez sanırım.
sen karar veremedin sanırım nerede yaptıracağını canım. ankarada oturuyorsun sanırım.
ameliyat olmadınız dimi daha önce?

canım gözünüz aydın sonuçlar temz çıkmış .inşşAllah sperm çıktı dediğin sonuçlarıda en kısa zamanda gösterir mevlam.:16:

oooo canım sizde baya birşey kullanıyorsunuz şifa olur inşAllah. üzüm çekirdeği tozuda antixidan canım benim yazdıklarım gibi trublus testosteronu dengeliyor hormonlara iyi onuda kullanıyorsunuz zaten şimdi eksik olan kırmızı kore ginseng kapsülü, epimedium kapsülü,bunuda sebeden alabilirsin çinko, selenyum,valla şimdilik aklıma bunlar geldi daha aklıma gelirse yazarım.

saolasın cnm allah razı olsun
bitek kırmızı ginseng ve omega 3 alıp kullanmadık
onlarıda getirteyim bari bide onlardan kullansın inşlh şifa olur yaa:25:
cnm sen nerde otoruyorsun izmirdemi oturuyorsun sen
sizdemi kaan beyde ameliyat oldunuz?

cervan cnm çok geçmiş olsun boynunda sorun varmış galiba inşlh tedavin bi sonuç verir
sınavınıda geçmişsin mezun olmuşsun hayırlı olsun azmin elinden hiç birşey kurtulama
inşlh emek verdiğin herşeyde başarılı olursun sonrada anne olursun inşl...

eseslim cnm gözünüz aydın sizinde genetik temiz çıkmış
temiz çıkacağı zaten içine doğmuştu
inşlh herşey daha güzel yolunda giderde sizde biran önce evlat sahibi olursunuz
kimseler bu yolda kalmasın
bikaç gündür üzerimde bi duygusallık var atamıyorum
rabbim hepimizin muradını tez zamanda versin inşlh...AMİN.....:25::25:

canim araniza girmek gbi olmasin ama tedavi asamasindan cok korkuyorum ablamda yaptirdi cok anlatmiyor özellikle yumurtaliklar toplanirken sanirim aci oluyormu

hayır sakın korkma.seni uyutuyorlar.uyanıyorsun hiç birşey hatırlamadan bitiyor.ben yumurtalarım toplandıktan sonra alışverişe çıktım.ordan 3 saat yolculuk yaptım.öğleden sonrada işime geri geldim.hiçbirşey olmadı.

canım gözünüz aydın sonuçlar temz çıkmış .inşşAllah sperm çıktı dediğin sonuçlarıda en kısa zamanda gösterir mevlam.:16:

sağol canımcımmm :70:
tüm kalbimle aminnnnnn diyorum.
allah herkese nasip etsin istediği herşeyi inşallah

Son düzenleme:
cervan cnm çok geçmiş olsun boynunda sorun varmış galiba inşlh tedavin bi sonuç verir
sınavınıda geçmişsin mezun olmuşsun hayırlı olsun azmin elinden hiç birşey kurtulama
inşlh emek verdiğin herşeyde başarılı olursun sonrada anne olursun inşl...

eseslim cnm gözünüz aydın sizinde genetik temiz çıkmış
temiz çıkacağı zaten içine doğmuştu
inşlh herşey daha güzel yolunda giderde sizde biran önce evlat sahibi olursunuz
kimseler bu yolda kalmasın
bikaç gündür üzerimde bi duygusallık var atamıyorum
rabbim hepimizin muradını tez zamanda versin inşlh...AMİN.....:25::25:

çok şükür canım temiz çıktı.
evet canım ya içim rahattı benim nedense. abi de yaptırmış onunda temiz çıkmış o yüzden heralde içim rahattı.
inşallah canım allah büyüktür.allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.
kaan hocanın mailinden sonra oldun dimi.
bu dr lar işte insnaı hem sevindiiryor hem hüüznlendiriyor.
ben buraya kaç aydır girmiyorum biliyorsundur.
nednide. dr a gitmiştik en son biizm moralimizi alt üst etmişti. bidaha ben hayata küstüm resmen herşeyi bıraktık.
o zamndan beride hala bişey yapmıyoruz işte.
yanlış belkide ama işte oldu.

selam canım hoşgeldinnnnnnnnn :70:
iyiyim şükür canım yumoşları büyütmeye devam ediyoruz işte :1:
bugün mercanımın haberiyle şenlendik darısı hepimizin başına :16:
canım eşin bu aralar kafaya takıyormuş galiba...
inş bugünlerde geçecek canım hayırlısıyla sizde göreceksiniz spermleri...
sonra başlayacaksınız bi heyecan tedaviye :16:
dualarım sneinle canım benim :70:

oh oh ne güzel büyüsünler veee kaliteli kaliteli olsunlar canımcım.
ya evet bu aralar çok içerliyor.
test sonuçlarımızı aldık bugün

fsh: 3.06
lh: 2.02
testosteron :350
prolaktin :26

fsh çok düşmüş.klomeni kesti sadece iğneye devam dedi kaan hoca.
az önce mail attım ama cvp gelmedi henüz.
fsh çok düşük sanki...

benimde dualarım sizinle cnm.eksik etmeyin dualarınızı.

slm canım . çam kabuğu extratı,üzüm çekirdeği extratı,deniz yosunu extratı kullandığınızı yazmıştın.
ben biraz araştırdım ama bulamadım. nerden alıyorsun ?

Canımmmmmmm napıyosunnnnnnn :70:
ne güzelllll burdasın bugünnnnnnnnnn:16::16::16::16:
işyerindemisin eve geldinmiiiiiiiiii:34:

Back
X