• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi olacak ins cnm bende dua okuyorum bolca icim huzur doluyor okuyunca..
Bebek odalarına bakıyorum bende bide ikiz olursa uyumlu isimlere bakıyorum:)
Test gunum 11 Ağustos ama ben 10 Ağustos'ta yapacam cnm 8 gun kaldı bekle bekle geçmez:)
Belirtilerin vermiydi nslidi anlatirmisin
Benim dünden beri ayakta belim arıyor asiri bı agri deil ama agriyor yatinca geçiyor...
Dün cok kasik batması oldu bugun hiç olmadı ..
Bı an adet olacak gibi agrim oluyor sonra geçiyor ...
Kısacası bı an turp gibi oluyorum bı an hafif ağrılarım oluyor normalmi bu..

cnmiçi ben daha o aşamaya gelmediğim bilemiyorum ama mercanında çok belirtisi yok diye hatırlıyırum daha önce yazmıştım bir arkadaşımız iki aylık hamile olduğunu dr gidince öğrendi kiminde çok akıntı oluyor aslında ateşten anlaşılır ama biz sürekli progesteron alacağımız için zaten yüksek olur ateş müthiş yumurtan oluyor mu çatlıyormu hamilemisin anlarsın doğal yoldansa ağrı iyidir tutunduğunu gösteriyor benim içinde oku cnm yarın yumoşlarım büyümüş mü yoksasını düşünmek istemiyorum şu an

canim araniza girmek gbi olmasin ama tedavi asamasindan cok korkuyorum ablamda yaptirdi cok anlatmiyor özellikle yumurtaliklar toplanirken sanirim aci oluyormu

cnm daha o aşamaya gelmedim ama 20 gün önce yumurta toplanmanında ilersini oldum histeroskopi ile polipimi aldırdım ve çok mızmızımdır kan bile aldıramam ben yaptırdıysam herkes yaptırır tek sorun serum taktırmak zaten anesteziyi anlamıyorsun süleyman hoca sağolsun beni güldürmüştü sonra adımı seslendiler ama opu yaprıtanlarda anlatırlar sana hiç korkma ya bismillah deyip bi başla ablanın sonucu ne oldu

cnmiçi ben daha o aşamaya gelmediğim bilemiyorum ama mercanında çok belirtisi yok diye hatırlıyırum daha önce yazmıştım bir arkadaşımız iki aylık hamile olduğunu dr gidince öğrendi kiminde çok akıntı oluyor aslında ateşten anlaşılır ama biz sürekli progesteron alacağımız için zaten yüksek olur ateş müthiş yumurtan oluyor mu çatlıyormu hamilemisin anlarsın doğal yoldansa ağrı iyidir tutunduğunu gösteriyor benim içinde oku cnm yarın yumoşlarım büyümüş mü yoksasını düşünmek istemiyorum şu an

Az kaldı sende o asmaya geleceksin ins:) dua okurken hepimizin nickleri gözümün o unden geçiyor garip bsy ama cidden geçiyor:)
Belirti garip nsl desem belirti oluncada seviniyorum olmayincada :) insan herseyden umut doluyor...yarın cok yumosun Olcak:)
Bu arada KiZlar iPhone tel kullanan varsa dua diye bı uygulaması var evlat sahibi olmak icin okunan duaların cogu var...ben acıyorum birerkez sırayla hepsini okuyorum sizde indirin ücretsiz :)

Oh afiyet olsun yumoslar tosuncuk olsun dolu doku olsun yarasın:)
Bende kendime şaşıyorum valla :) dün aksam arkadaslarımız geldi içeri girer girmez hamile yüzü gelmiş sana bu sefer hamilesin dediler:)
İlkinde yüzüm hep asikti bunda gülüyorum ya ondan dediler kesin:)
Bsy sorcam kuzu iğneleri hergun disridami vurduruyorsun esine vurmaya alistir bence:) transfer sonrasında hergun vurunacaksin ya dışarı çıkmamış olursun:) ki benim esim igne vuruyorsa inan herkes yapar kan görünce eli ayağı titreyen bı tip:)

evet canım bu gidişle ben mi tosuncuk olucam yumoşlar mı bilmem artık :9::9::9::9::9:
canım bu pozitif halin inş bebeişinin seninle olmasından kaynaklanıyordur sonuna kadar böyle ol :34:
canım benim şimdi göbekten iğnelerim var sadece onlarıda kendim yapıyorum...
sonrasında kalçadan iğnelere geçilincede mecbur dışarda vurdurucam...
ben hayatta eşime yaptıramam illaki bu işin içinden biri olacak...
ben konyadayken bikere çok kötü grip oldum iğnelerim vardı...
kayınvalidem iğne yapar herkese biliyor yani yaptırmadım ona gittim sağlık ocağında vurdurdum hepsini :1:
güvenemem ben öyle herkese...
heleki eşim hiç bilmiyor kendimi deneme tahtası yaptırmam ona :52:
zaten garibim yap desen bile yapamaz hastanede okadar çektiği iğne ilaç görmeye tahammülü yok...
senin eşin önceden biliyor muydu iğne yapmayı ??
valla sende iyi cesaret var aferin sana :1:
canım biz transferden sonra 2-3 gün burda kalırız...
sonrasında eve gidincede iğneyi yapmak için birini bulmak istiyoruz bakalım ayarlayabilecek miyiz...

bitanemmmmmmmmmmmmmm gözün aydınnnnnnnnnnnnnn :46::46::46:
benim arkadaşım 1 senede okul bitirmiş var mı ötesiiiiiiii :65:
helal olsun sana tatlım devamıda gelecek allahın izniyle...
görüşmek üzereee öpüyorum seni kocaman :54::54::54:
sağol bi tanem evet sen bildin bana geçersin dedim cnm:54:
darısı liseye inşllh peşini bırakma yok
kızlarrrrrrrrr değerim 155 çıktı galiba hamileyimmmmmmmmmmmm

kız yazıyı okuyunca bi çığlık atttım beeeee
gözünaydın nasılsa tekrarlanan testlerde hamiş çıkacaksın
halayaa devammmmmmmmmmmmm
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

evet canım bu gidişle ben mi tosuncuk olucam yumoşlar mı bilmem artık :9::9::9::9::9:
canım bu pozitif halin inş bebeişinin seninle olmasından kaynaklanıyordur sonuna kadar böyle ol :34:
canım benim şimdi göbekten iğnelerim var sadece onlarıda kendim yapıyorum...
sonrasında kalçadan iğnelere geçilincede mecbur dışarda vurdurucam...
ben hayatta eşime yaptıramam illaki bu işin içinden biri olacak...
ben konyadayken bikere çok kötü grip oldum iğnelerim vardı...
kayınvalidem iğne yapar herkese biliyor yani yaptırmadım ona gittim sağlık ocağında vurdurdum hepsini :1:
güvenemem ben öyle herkese...
heleki eşim hiç bilmiyor kendimi deneme tahtası yaptırmam ona :52:
zaten garibim yap desen bile yapamaz hastanede okadar çektiği iğne ilaç görmeye tahammülü yok...
senin eşin önceden biliyor muydu iğne yapmayı ??
valla sende iyi cesaret var aferin sana :1:
canım biz transferden sonra 2-3 gün burda kalırız...
sonrasında eve gidincede iğneyi yapmak için birini bulmak istiyoruz bakalım ayarlayabilecek miyiz...
Valla bende tosun oldum tartıya çıkamıyorum korkumdan:)
Sen gobekten kendin yapıyorsan sorun yok çünkü transfer sonrasında sadece gobekten 1 tane igne vurulacaksın kan pihtilasmasini önlemek icin okdr:)esim hiç igne eline almamış biriydi :) valla öle guzel vuruyor eli cok hafif:) hergun hastahaneye yada saglık Ocağı'na gidip vurduysaydim pskolojim iyicene bozulurdu benim çünkü hastanen ortamı beni cok geriyor malesef:) valla eşimden beklenmeyen performans gördüm hatta iğneyi içeride kırar bile dedim cok sukur 60 a yakın igne vurundum toplamda hepsinizde esim vurdu sorun olmadı:) ama o igne vurursan benim tipimi gor sekilden sekile giriyorum adam çağın elinde igne bekliyor 5 dk sakinleseyim diye hala alışamadım :)
Genel olarak umutluyum ama ilk günler diye Heralde test gunu yaklaşınca yusuf yusuf olurum... Genel olarak tv izliyorum film falan cok düşünmüyorum tp bebegi yoksa illaki olumsuz bsy bulurum :)

Son düzenleme:
baharcım,tatlım senin sesinide duymak çok güzeldi.tekrar teşekkür ederim.heyecanlı umut dolu mutlu ve kıpır kıpırsın.hep böyle kalırsın inşallah.senle konuştuktan sonra gittim kargomuzu aldım. gs li tulumumuzu eşimle sevdik.ben diyorumki böyle bir tesadüf olamaz. eşimde ilk kez sana bu kadar çok hak veriyorum evet olamaz diyor.kızdırıyor beni. :52::52::52::52::52::52::52:
sözünü dinledim annemede çıtlattım deli oldu kadın ağladı.Allahım isteyen herkese ver diye ağlıyor.dedim dur bir cmrtesiyi bekleyelim başka kimse duymasın:1::1::1::1:

kızlar eşim yine köye gitmek zorunda.malum fındık toplanıyor ve işçiler var.bende annemlere.Sevincime ortak oldunuz Allah razı olsun.hepinizi öpüyorum.Allaha emanet olun :16::16::16::16::16:

evet canım şimdilik böyleyim kelebekler gibi pır pır :21::21::21:
inş sonuna kadar böyle olurum :16:
aldınız mı bebişinizin tulumunu oyyyy yesinler onuda tulumunuda :16:
keseleri görünce inş o tulumdan 1 tane daha sipariş edersiniz :emir_bebek::emir_bebek:
tatlı tatlı didişlemeler bunlar canım :9::9::9:
en iyisini yapmışsın canım annen bunu hakediyordu...
inş hep mutlu günler görürsünüz bundan sonra:16::16::16:
allah senden de razı olsun bitanem görüşmek üzere :54::54::54:

Canımmmmmmmmmm gözün aydınnnnnnnn benimm tatlı arkadaşımm ortaokulada bitirmişşşşşşş:52::52::52::52:
hadi inş darısı liseye:34:
onuda bitirirsin sennnnn cnmmmmmmm:16::16::16::16::16:
teşekkür ederim cnm benim sen nasılsın iğneler ne alemde zorluk var mı
Selam canlar bugün çok güzel bir gün oldu bizim için mercan canım gözün aydın çok mutlu oldum rabbim devamını getirsin değerin katlansın ve inşallah ikizlerin olsun
baharcığım hemen listemize hamiş diye ekle canım uğur getirsin arkadaşım hepimize:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Cemrem birtanem hayırlı olsun azmin elinden hiç birşey kurtulmazmış inşallah bu başarını bebişini kucağına almaktada gösterirsin
:65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:
sağol bi denem evet bedne artık bebişimin zaferini kutlamak istiyorummmmmmmmmm inşllh sen nasılsın tatlım:34:
herkese merhaba kızlar.
MERCAN canım gözün aydın allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
allah tüm isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
BAHARCIM FLASKCIM canlarım sizleride okudum iki iğneye başlamışsınız. tatlı acı onlar.
sonra o karnınızda bebekleirniz olacak inşallah.
allah gönlünüzdekileri size versin inşallah.
Bizde bugün genetik testin sonucunu aldık iyimiş sonuç.
gözünaydın cnm genetik tetstiniz ii çıkmış inşllh bundan sonra ki estlerinizde hep böyle ii çıkar cnm:54:
tatlım gözün aydın. okulu bitirmişsin.
biz bayanlara ne dayanır beeeee.
azim herşeyi başarttırır.darısı lise bitirmelerine olsun inş.

sağol güzelim evet azimliyim i,nşşllh liseyide bitiricemmmmmmmmm:32:

Valla bende tosun oldum tartıya çıkamıyorum korkumdan:)
Sen gobekten kendin yapıyorsan sorun yok çünkü transfer sonrasında sadece gobekten 1 tane igne vurulacaksın kan pihtilasmasini önlemek icin okdr:)esim hiç igne eline almamış biriydi :) valla öle guzel vuruyor eli cok hafif:) hergun hastahaneye yada saglık Ocağı'na gidip vurduysaydim pskolojim iyicene bozulurdu benim çünkü hastanen ortamı beni cok geriyor malesef:) valla eşimden beklenmeyen performans gördüm hatta iğneyi içeride kırar bile dedim cok sukur 60 a yakın igne vurundum toplamda hepsinizde esim vurdu sorun olmadı:) ama o igne vurursan benim tipimi gor sekilden sekile giriyorum adam çağın elinde igne bekliyor 5 dk sakinleseyim diye hala alışamadım :)
Genel olarak umutluyum ama ilk günler diye Heralde test gunu yaklaşınca yusuf yusuf olurum... Genel olarak tv izliyorum film falan cok düşünmüyorum tp bebegi yoksa illaki olumsuz bsy bulurum :)

canım sen çok korkuyorsunda ondan yoksa iğneleri yapmak çok kolay :1:
göbekten iğnelerimin hepsini kendim yapabilirim...
ama yanlış değilsem mercan transferden önce kalçadan iğneler vuruldu...
transferden sonrada biçok arkadaş kalçadan iğne vuruluyor ozaman ya bi sağlıkçı bulup evde yaptırcam iğneleri yada hastaneye gidicem...

bitanemmmmmm senin gibi azimli biri geçemeyecekte kim geçecek allah aşkına :70:
liseyide rahatlıkla bitireceksin sen inanıyorum :16:

güzelim inşllh
sen nasılsın şişkinlik mi oldu sende iğneler yüzünden hadi bakalım sende hamiş olarak yaz bu raya
sırayla yazın sen,flaszk,aumut,minikgelin daha nickini hatırlayamadığım arkadaşlarım :49::49:

oh oh ne güzel büyüsünler veee kaliteli kaliteli olsunlar canımcım.
ya evet bu aralar çok içerliyor.
test sonuçlarımızı aldık bugün

fsh: 3.06
lh: 2.02
testosteron :350
prolaktin :26

fsh çok düşmüş.klomeni kesti sadece iğneye devam dedi kaan hoca.
az önce mail attım ama cvp gelmedi henüz.
fsh çok düşük sanki...

benimde dualarım sizinle cnm.eksik etmeyin dualarınızı.

canım fsh çok düşmüş iğneler böyle yapıyor zaten biliyoruz...
klomen dengede tutuyordu onu bırakınca ondan düşmüştür...
bakalım ne önerecek kaan hoca...
hakkınızda hayırlısı olsun canım...
inş kullandığı herşey şifa olur kocişine :16::16::16:

canım sen çok korkuyorsunda ondan yoksa iğneleri yapmak çok kolay :1:
göbekten iğnelerimin hepsini kendim yapabilirim...
ama yanlış değilsem mercan transferden önce kalçadan iğneler vuruldu...
transferden sonrada biçok arkadaş kalçadan iğne vuruluyor ozaman ya bi sağlıkçı bulup evde yaptırcam iğneleri yada hastaneye gidicem...

Ya neden kalçadan bana doktorum sık et olan heryer olur dedi bacak göbek kalça kol :) ama sanki en ağrımayan yer göbek :)
Ağrısından korkmuyorum o siringayi görüyorum ya elim ayağım titriyor söylerken bile bı tuhaf oluyorum anladımki hiç Bey'den korkmuycaksin yoksa basına geliyor:) transferin olsunda boşver hastahaneye git vurdur hem hava deisimide olur dışarı çıkınca...normalde evde oturmayı severim amaaa transfer sonrasında hiç zaman geçmiyor bugun migrosa gidelim dedi esim hava alayım diye ben vesvese etti. Gitmedim :) yarında evde dururum 5. Gun çıkarım dayanamıyorum daha:)

Teheccüd namazını kıldıktan sonra eller yandayken "niyet ettim allah rızası için (hakkımda hayırlısıyla bebeğim olsun vs.) denilir.
Ve "allah'u ekber" denilip eller bağlanır.
Hiçbir sure okumadan eldeki tesbihle 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Sonra rükuda tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Secdede tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Oturunca tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Tekrar secdeye varılır 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Ayağa kalkılır ve yine 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
En sonuncuda secdede 86 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir

Hamile olan arkadaslar hepiniz adina cok sevindim gozunuz aydin:nazar::nazar::nazar::nazar:
yeni tadaviye baslayanlar ins hersey yolunda gider hemen hamile kalirsiniz sizde...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ins diger butun arkadaslarda bizde sizin gibi baslayabiliriz tedavilerimize...:16::16::16::16:

güzelim inşllh
sen nasılsın şişkinlik mi oldu sende iğneler yüzünden hadi bakalım sende hamiş olarak yaz bu raya
sırayla yazın sen,flaszk,aumut,minikgelin daha nickini hatırlayamadığım arkadaşlarım :49::49:

canım yumoşlar büyüdükçe şişkinlik oluyor tabi...
ama ben bide dün akşam yemeği çok kaçırmışım ölüyorum sandım :37:
öyle bi şiştim ki patlıycaktım valla :60::60::60:
bugün bende az yedim :1:
amin canım inş bizde sırayla hamişlerin arkasından gideriz :16::16::16:

Son düzenleme:
Teheccüd namazını kıldıktan sonra eller yandayken "niyet ettim allah rızası için (hakkımda hayırlısıyla bebeğim olsun vs.) denilir.
Ve "allah'u ekber" denilip eller bağlanır.
Hiçbir sure okumadan eldeki tesbihle 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Secdede tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Oturunca tekrar 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Tekrar secdeye varılır 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
Ayağa kalkılır ve yine 100 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir.
En sonuncuda secdede 86 kere "bismillahirrahmanirrahiym" denir

canım yazıda gayet açık anlatılıyor nasıl kafan karıştı anlamadım...
ilk secdeye vardığında 100 defa sonra oturup 100 defa tekrar secdede 100 defa okuyorsun...
ikinciden secdeye bi defa varıp 86 defa okuyup bitiriyorsun...

Ya neden kalçadan bana doktorum sık et olan heryer olur dedi bacak göbek kalça kol :) ama sanki en ağrımayan yer göbek :)
Ağrısından korkmuyorum o siringayi görüyorum ya elim ayağım titriyor söylerken bile bı tuhaf oluyorum anladımki hiç Bey'den korkmuycaksin yoksa basına geliyor:) transferin olsunda boşver hastahaneye git vurdur hem hava deisimide olur dışarı çıkınca...normalde evde oturmayı severim amaaa transfer sonrasında hiç zaman geçmiyor bugun migrosa gidelim dedi esim hava alayım diye ben vesvese etti. Gitmedim :) yarında evde dururum 5. Gun çıkarım dayanamıyorum daha:)

canım bilmiyorum diğer arkadaşların yaptırdığı iğne neydi ama kalçadan oldular genelde...
o gün bi gelsinde gereken yapılır nasılsa sorun olmaz benim için...
canım içinden nasıl geçiyorsa öyle davran tabi sonuçta bu 2. denemen sein deneyimlisin...

ilk secdeye vardığında 100 defa sonra oturup 100 defa tekrar secdede 100 defa okuyorsun...

sagol canim ((:
esim kafami karistirdi :27::27::27:dun beraber kildik ben senin dedigin gibi kildim o ise 2 kere secde yapmis ilkinde 100 2.de 86 okumus o uzden karasiz kaldim canim

sagol canim ((:
esim kafami karistirdi :27::27::27:dun beraber kildik ben senin dedigin gibi kildim o ise 2 kere secde yapmis ilkinde 100 2.de 86 okumus o uzden karasiz kaldim canim

Back
X