nurdost canım çok sveindim allahım gönlüne göre versin inşallah sizin sayı 0 mıydı canım
nurdost seni hatırladım canımda sadece detayları unutmuşum kusura bakma sen kaan hocanın hastasımıydın
canım benim çoook sevindim senin adına inşallah herşey gönlünce olur arkadaşım bende herzaman dua ediyorum allahım önce arkadaşlarıma sonrada bana bir yavru nasip et saglıklı sıhatli ve hayırlı....iyi haberlerini bekliyorumbelgin, zaman, umutolsun ve ismini sayamadığım diğer arkadaşlar. eşim ikinci örneğini verdi ve 2 milyon sperm çıktı. uzun zaman nete giremedim. bu güzel haberi sizlerle paylaşamadım. kasımda tüp bebek için ilaçlara başlıyacağım. allah hepinizin gönlüne göre versin. o bir kaç hafta sizinle beraberdim. bana çok yardımcı oldunuz. her gün yatmadan önce size dua ediyorum. özellikle klinefelter sendromlu arkadaşlara allah sabır versin genetiğine bakılmadan eşiminde aynı problemi olduğunu söylemişlerdi. değilmiş. bir varmış bir yokmuş oldu benim ki. bu sperm değerlerine normalde dövünürdüm. ama azospermden buraya geldik. şükrediyorum. buradaki arkadaşlara benim yaşadığım mutluluğu yaşatsın rabbim. umarım hepinizin tese sonucu olumlu çıkar. umarım hepiniz bu topikten hamilelik topiklerine atlarsınız. bebişleriniz hemen gelir. her gün dua ediyorum: allahım ne olur bu topikteki arkadaşların sesini duy. çünkü en fazla ihtiyacı olanlar burda. o mucizenden burdaki arkadaşları esirgeme.
bi arkadaş 15 senedir tüp bebek yaptırıyodu eşinde hiç sper yoktu kendinde de yumurta yoktu murat bey halletti adam oxforttan çağrılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?