Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
okudum ama anlayamadım canım hepsine bakamadım bi özet yapsana bacım sen...

burdayım canım diyerbakırda bi doktor varmışda onu anlatıyodu

sevgi dolu canım arkadaştan deteylı bilgi aldın mı seni tatmin etti mi.bizim durumda sizinle aynı eşim haziranda m. tese oldu. ama gelişmemiş hücre varmış. sperm yokmuş. bilgi aldıysan yazarmısın.

nurunay canım doktor kadındoğumcuymuş ama erkek kısırlınada bakıyomuş be ona durumumuzu anlattım yarın doktora gitcekmiş gittiğinde bizim durumumuzu sorcakmış

nurunay canım özelden mesaj attım sana bana durumunuzu detaylı anlatırmısın olmazsa msn veririm ordanda görüşürüz

nurunay canım sizde spermin kaçıncı aşaması bulundu patoloji sonucunuz varmı kaan hoca ne yazdı size umut verdimi canım

mone adlı ilaca baktım iktidarsızlıkta kullanılıyor spermle ilgili etkisini okumadım

nurunay canım sizde spermin kaçıncı aşaması bulundu patoloji sonucunuz varmı kaan hoca ne yazdı size umut verdimi canım

canım merhaba bizde sağ testis dokusu içeresinde 40 adet seminifer tübül kesiti sol testis doku örn. ise 50 adet seminifertübül izlenmiştir.tübüllerde sertoli hücreleri ve bazılarında lümüne dökülmüş az sayıda spermatogonium görülmüştür.interstisyel mesafede fibrozis ve leydig hücre hiperplazisi dikkat çekmiştir.spermatogenetik aktivite kaybolmuştur. johnsen skoru 3 kaan hoca ya gönderdik sonuçları o da az olsa gelişmemiş hücre olması ilaçlarla desteklersek olgunlaşmı hücre bulunması beni düşündürüyo diye yazmış.durum bundan ibaret ümitle ümitsizlik arası bişey işte.allahım imtihanımız sona erinceye kadar sabır ve tahammül gücü versin.aminnnnnnnnnnn.rabbim şifamızı kimin eline verdiyse bizi oraya götürsün. arkadaşım sizin durum nasıl kaan hoca size ne dedi. olmazsa diyarbakırdaki dokdorada gitmeyi düşünüyoruz arayalımda.

selam bacılar nasılsnız anam bir dün giremedim sayfalar almış başını gitmiş maşallah dün güzel kaynatmışsınız
nurdost nasıl sevindim anlatamam canım benim Allah şifa verdimi veriyor işte ya bak nedicem sana bu spermler çıktıya hemen dondurun yıllar önce azda olsa çıkıp sonradan hiç çıkmaya biliyor aklında olsun anam çok sevindim be maşallah çıkmışya önemli olan bu inşallah hamile haberlerinide alırız kasımda beraber başlıcaz desene tüp bebege
bu arada murat inal diye bir dr ismi gözümü çarptı şimdi bu dr diyarbakırda ve kadın dogumcu evet pco yada başka hastalıgı olanlar için belki ii bir secenek olabilir ama ben kesinikle azosperm yada erkek infertilitesinde bir kadın dogumcunun başarılı olabilecegine inanmıyorum bizim gibi sorunu azosperm olanlarda normal bir ürolog dahi yeterli gelmezken kadın dogumcu nasıl gelsin evet tüpbebek konusunda kadın dogumcular da var ama onlar hiçbir zaman erkegi muayene yada tedavi etmezler ürologa gönderirler ve bizler için kadından dolayı degilde ürolog olan tüpbebekçiler önemli sonuçta sperm yokanlamadıgım bu nasıl dr hem kadın hem erkek tedavi ediyor bana erkek tedavisi konusunda hiç inandırıcı gelmedi kadın tedavisinde ise olabilir sonuçta adam kadın dogumcu işi bu son alarak diyorum ki bir kadın dogumcu çıkıpta ben erkeklerdeki sperm sorununu yada azoyu tedaviederim şöyle ii dr böyle ii dr derse inanmam bize normal ürologlar bile kafi gelmezken nerde kadın dogumcular ah ah

selam bacılar nasılsnız anam bir dün giremedim sayfalar almış başını gitmiş maşallah dün güzel kaynatmışsınız
nurdost nasıl sevindim anlatamam canım benim Allah şifa verdimi veriyor işte ya bak nedicem sana bu spermler çıktıya hemen dondurun yıllar önce azda olsa çıkıp sonradan hiç çıkmaya biliyor aklında olsun anam çok sevindim be maşallah çıkmışya önemli olan bu inşallah hamile haberlerinide alırız kasımda beraber başlıcaz desene tüp bebege
bu arada murat inal diye bir dr ismi gözümü çarptı şimdi bu dr diyarbakırda ve kadın dogumcu evet pco yada başka hastalıgı olanlar için belki ii bir secenek olabilir ama ben kesinikle azosperm yada erkek infertilitesinde bir kadın dogumcunun başarılı olabilecegine inanmıyorum bizim gibi sorunu azosperm olanlarda normal bir ürolog dahi yeterli gelmezken kadın dogumcu nasıl gelsin evet tüpbebek konusunda kadın dogumcular da var ama onlar hiçbir zaman erkegi muayene yada tedavi etmezler ürologa gönderirler ve bizler için kadından dolayı degilde ürolog olan tüpbebekçiler önemli sonuçta sperm yokanlamadıgım bu nasıl dr hem kadın hem erkek tedavi ediyor bana erkek tedavisi konusunda hiç inandırıcı gelmedi kadın tedavisinde ise olabilir sonuçta adam kadın dogumcu işi bu son alarak diyorum ki bir kadın dogumcu çıkıpta ben erkeklerdeki sperm sorununu yada azoyu tedaviederim şöyle ii dr böyle ii dr derse inanmam bize normal ürologlar bile kafi gelmezken nerde kadın dogumcular ah ah

canim cok sevindim gozun aydin en kisa zamanda bebisinide kucagin alirsin insallah rabbim insallah bizlerede nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…