• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım yaa yapma böyle bak temmuz topiğindeki tüm hamişler adet olucaz diye beklediler test gününü...
ama hamiş olduklarını öğrendiler inş seninde öyle olacak...
biraz sakin olmaya çalış...

Cok moralim bozuldu baharım cok suanda ağlamamak icin sıkıyorum esim evde olmasa ağlardim kesiin
Hamile oldugum cok alıştırdım umutluydum ama dün gece tamamen vazgeçtim sanki :(
Neyapalim elimizden geleni yaptık bekliycez ama cok yoruldum 3 ay icinde iki tup bebek yaptırdım ilinde negatif aldığıma cok üzülmedim ama busefer yine negatif olursa uzulçem ..
İns dediğin gibi olur hamile olurum :(

Sağol cnm benimmmmmmm allah razı olsunnnnnn..
rabbim bu sefer seninde yüzünü güldürsünnnnnnn inş. sende içini ferah tut .tatlım seninde hamiş haberini alrıız inş..:49::49::49:

Su mübarek gunlerde hiç birimiz üzülmeyelim nolur...yorucu bı süreç.. Ben bu olaylardan once nekdr mutku nekdr rahat bı insanmışim daha ii anladım bunu..

Cok moralim bozuldu baharım cok suanda ağlamamak icin sıkıyorum esim evde olmasa ağlardim kesiin
Hamile oldugum cok alıştırdım umutluydum ama dün gece tamamen vazgeçtim sanki :(
Neyapalim elimizden geleni yaptık bekliycez ama cok yoruldum 3 ay icinde iki tup bebek yaptırdım ilinde negatif aldığıma cok üzülmedim ama busefer yine negatif olursa uzulçem ..
İns dediğin gibi olur hamile olurum :(

canım bozma moralini bak kaç kişi aynı yoldan geçti hepsinde ayı belirti vardı...
ilkinde aynısı oldu diye buda öyle olacak değil...
bence o ağrılar bebişinin sana tutunduğunun göstergesi :16:
sen de böyle yorumla :34:

canım bozma moralini bak kaç kişi aynı yoldan geçti hepsinde ayı belirti vardı...
ilkinde aynısı oldu diye buda öyle olacak değil...
bence o ağrılar bebişinin sana tutunduğunun göstergesi :16:
sen de böyle yorumla :34:

İns baharım ins ..suanda agrim yok teselli ediyorum kendimi adet olacak olsam olurdum o ağrıya diyorum.. Sabır sabır ..başka yapacak bsy kalmadı sabır demekten :(

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm :nazar::nazar: :49::49:
bugün benim 10. günümdü. dayanamadım test yaptım. şükürler olsun rabbime
tatlım kusura bakm ageç oldu amam gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
halayı çekmeden olmaz yaaaaaaaaaaaaa
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
selam canlarrrr ben geldimmmmmmmmm hatta biz geldik flazskta yanımda :70:
kızlar bugün kontrole gittim flzaskla bangide vardı...
flzask biraz sonra girer kendi durumunu yazar zaten herşey yolunda canımında :29:
bangininde embriyosu çözülürse çarşamba günü transferi olacak...
daha sora ben girdim muayeneye yumoşlar çok iyi durumda dedi ulun hoca...
20 den fazla yumoşum varmış ohss olmamam için dozu az veriyorlar...
pazartesi tekrar komtrolüm var...
puregonumun dozu düşürdü bugün 125 yarın 100 yapıcam iğneyi...
orgalutrana da devam...
çarşamba perşembe opu olur dedi...
kızlar hatırlarsınız ben rapor çıkartırken genetik testlerimde yapılmıştı...
sonra eşim almış oradaki drlar herşey normal demişti...
eşim sonuçla eve gelince ben araştırılan durumlardan bitanesinin heterozigot olduğunu gördüm...
zaten adetim gecikmişti moralimi bozmak istemedim sizinlede paylaşmadım konuşmayayım bu konuyu diye...
neyse ilk tedaviye başladığımızda ben ulun hoca dosyaya baktı sanmıştım ben içerde hazırlanırken...
ayrıca belirtmemiştim...
geçen seferde kendisi yoktu süleyman beye muayene olduk...
bu defa gösterebildim niye daha önce göstermediniz bu bizim için önemli dedi...
5 günlük B12 iğnesi verdi...
ayrıca B12 hapıda verdi...
bendeki durum MTHFR A1298C heterozigot...
şimdi 5 gün bu iğneyi kullanıcam günde 1 defa, bide hapını alıcam okadar...
eğer gebelik oluşursada pıhtılaşmayı önleyici iğne vericekmiş olun hoca...
şükür benim durum en hafif olanıymış sadece önlem alınıyor yani...
pazartesi tekrar kontrol var ozaman belli olacak opu çarşamba mı perşembe mi olacak :21::21::21:
yumoşlar çok iyi durumdaymış bu yeterince mutlu ediyor beni zaten :1:
bu arada flzaskın opu pazartesiiiiiiiiiii :52:
cnm öncelikle yumoşların ii olasına sevindim
heterozigot da ne olduğunu bilmiyorum ama inanki sana hiç bi zararı olmayacak allhın izniyle
opu günün acısız ve umut dolu olsun cnm benim:29:
Bugün kontrolümüz vardıı biliyosunuz...
sabah 9 da ordaydıkk ve hemen aldılar beniii muayene için ..baharım daha gelmemiştii..
sonra baktı ulun hoca yumoşlar gayet iyilermişşş karnım o kadar şişki çünküü rahat oturamıyorum bileeee:1:
20 ye yakın herhalde yumoşumm muayenede bi zaman sonra sayamadımm ama en büyüğüü 22.5 tuu:1:
e2 ve progestrona bakıldı kan verdim sonuçalrını beklerken bangiylee karşılaştıkk konuştuk sonra baharım geldii..:16:
oda muayene olduu sonuçlarımı bekledikk ..sonra sonuçlar çıkınce giddim ulun hocanın yanınaa pazartesii yumoşları toplayalım mı dedii:1:
bende olur dedimmm...sonraa ama sprem çıkarsa embriyolarını bir ay dondurup bi daahki ay transfer yapabiliriz dedi.
. progestronum yüksek çıktı çünküü yani rahim kalınlığımm..
bende tmm öle daha iyi olucaksa dedimm ama tam belli değil dedii tabii bu pazartesi belli olur herhalde.
.inş eşimden sprem çıkarsaa kii inş çıkarrrrrrr..ben bir ay daha beklemeye razıyım yeterki sprem çıksınn içim bi rahatlasınnn:52:
sonra baharımlaaaa vakit geçirdikk bangide vardıı sonra o giddik bi başbaşa kaldıkkk...
bugün son kez puregon 150 vuruldum ve orgalutranı bu gecede 24 de ovitrelle çatlatma iğnemi yapıcammm..pazrtesi sabahıda 8 de orda olucağızz
9 da eşimmi alıcaklarr eğer çıkarsaaaaa 11 de de beni alıcaklarmışşşşşşşşşşşş
yaaaaaa sadece yarınımız varrrrrrrrr gün geldi çattı inş. bizde umutta sevinenleren oluruz nurdah ve aaumut gibiiiii beniimde eşimde bulunur inş.:26:
çokkkkkkk istiyorumm artık benimdee 9 senelik özlemim biter inş...kavuşurum bebeğimeeeeeeee tabi her zaman dediğimm rabbim hayırlısını nasip etsinn hakkımızdaaa.
Dualarınızı bekliyorummmmm canlarımmmmmmm:16::16::16::16::16::16:
rabbim kimsenin kucağıı boş bırakmasınn aminn..
evt kızlarrrrr bende bu kadarrrrrrrrrrr şimdilikkkkkkkk:1::1::1:
güzelim güzelimmmmmmmm demek yaklaştı ameliyat heeeeee
sen gönlünü ferah tut allhım sevindirecek seni
1 ay ertelenmesinede hiçç üzülme ne güzel çıksın da ebbişlerin seni beklerle tatlım
cnm ebn senin eşin için 1 yasin okucam bugün ve sana bol bol dualar edicem allhım yüzünü güldürsün yarın ve bundan sonra:29:
FLZASK2003 Arkadaşım yarın eşin teseye giriyormuş girince gördüm ve kayıtsız kalamadım.. İnşallah bu defa yüzünüzü güldürür rabbim.. Ameliyat kapısında acaba çıkacak mı ya çıkmazsa? diye düşünmenin, beklemenin ne kadar zor olduğunu ben de tattim... Biz seçilmiş özel insanlarız.. görsen üstüne basmazsın belki ama bizler 1 taneciğine bile ölüm ediyoruz tabiri caizse.. Rabbim öyle büyük ki bizler o birtaneyi bile görme umudu içinde koşturuyoruz... Dilediğine çokça veren rabbim size de yarın güzellikleri görmeyi nasip etsin... Allahım yardımcın olsun arkadaşım allahım muradını versin... İnşallah yarın sen de sevinenlerden olursun da bizi de sevindirirsin...

Bu arada ben de eylül 25 e biletimi aldım İstanbul için... dondurulmuş 2 tane bebem kaldı fulyada... eğer ki sağlıklı çözünebilirlerse transferim olur, çözülemezlerse de bom boş geri dönücem ve eşimin tekrar ameliyatı için gün sayıcaz ve yine o acabalar o korkulu günler ameliyatta tekrar çıkarmı kabusları bizi bulucak... Rabbim inşallah ameliyata gerek kalırsa tekrardan sperm görmeyi nasip eder... Yter ki sperm olsun biz mücadelemizi veririz değil mi bir çoğumuz için durum aynı...

Hakkınızda hayırlısı olsun canım eşini de rahatlatmaya bak kendin de rahat görün... onlar da çok büyük yükün altındalar sen bunun bilincindesin gerçi ama eşini şimdiden hazırla her türlü sonuca karşı.... Allahım onun da yüzünü güldürsün arkadım hayırlı haberlerle gel inşallah...
fbyıldız cnm seninde tedavin inşllh olumlu olur sende hamişler kervanın akatılırsın
dondurulmuşlarının olması bile ne güzel böyle düşün hep ii olsun cnm :16:

[QUOTE=cemrem29;

güzelim güzelimmmmmmmm demek yaklaştı ameliyat heeeeee
sen gönlünü ferah tut allhım sevindirecek seni
1 ay ertelenmesinede hiçç üzülme ne güzel çıksın da ebbişlerin seni beklerle tatlım
cnm ebn senin eşin için 1 yasin okucam bugün ve sana bol bol dualar edicem allhım yüzünü güldürsün yarın ve bundan sonra:29:

Evt cnm yarınnnnnnnnnnn tesemizzz var gün geldiçattı işteeeee:18::18::18::18:
inş tatlım bende yarınn sevinirimm umuttaaa,1 ay ertelenmesini hiç düşünmüyorum aslında yeterki sperm çıksın kaliteli embriyolarım olsun ben beklerim bebişleriiii.:emir_bebek:
Canımsın yaaaaaa çok sağol cnm Allahrazı olsunnnnnnn ben bu kadar kişinin duasını alıyorumm rabbim inş. kabul eder...
Rabbimm inş seninde bu aşamalaraaaaa getirmeyi nasip etsinn hepiniz aklımdasınızzzzz hep dualarımdasınızzzzzzzz....

Evt cnm yarınnnnnnnnnnn tesemizzz var gün geldiçattı işteeeee:18::18::18::18:
inş tatlım bende yarınn sevinirimm umuttaaa,1 ay ertelenmesini hiç düşünmüyorum aslında yeterki sperm çıksın kaliteli embriyolarım olsun ben beklerim bebişleriiii.:emir_bebek:
Canımsın yaaaaaa çok sağol cnm Allahrazı olsunnnnnnn ben bu kadar kişinin duasını alıyorumm rabbim inş. kabul eder...
Rabbimm inş seninde bu aşamalaraaaaa getirmeyi nasip etsinn hepiniz aklımdasınızzzzz hep dualarımdasınızzzzzzzz....

evet hepimizin duaları birbirimiz için cnmm birimizin değilse ötekimizin duası kabul olur inşlllh
cnm ya neasıl geçti günler tese günü geldi inşşlh şu ramazanlar yüzüsü hürmetine inşşlllhhhhhhhhhhhhhhh
spermler dolarrrrrrrrrrrrrr taşarrrrrrrrrrrrrrr (aminnnnn ecmainnnnnnnnn)

İns baharım ins ..suanda agrim yok teselli ediyorum kendimi adet olacak olsam olurdum o ağrıya diyorum.. Sabır sabır ..başka yapacak bsy kalmadı sabır demekten :(

minikgelin şu psikolojiden çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :20:
sen ii düşünnnn ii olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşllh bebişlerin seninledir cnm:34:

evet hepimizin duaları birbirimiz için cnmm birimizin değilse ötekimizin duası kabul olur inşlllh
cnm ya neasıl geçti günler tese günü geldi inşşlh şu ramazanlar yüzüsü hürmetine inşşlllhhhhhhhhhhhhhhh
spermler dolarrrrrrrrrrrrrr taşarrrrrrrrrrrrrrr (aminnnnn ecmainnnnnnnnn)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16::16::16::16::16:

cnm öncelikle yumoşların ii olasına sevindim
heterozigot da ne olduğunu bilmiyorum ama inanki sana hiç bi zararı olmayacak allhın izniyle
opu günün acısız ve umut dolu olsun cnm benim:29:

canım saol şükür yumoşlar iyi durumda herşey yolunda...
canım şimdi genetik testlerde bazı mutasyonlar araştırılıyor bende de o çıktı...
yani pıhtılaşmaya sebep oluyormuş...
izmirdeki genetik dru eşinizin sonucu iyi çıktı hiçbişey kullanmasına gerek yok demiş...
ben ilk sonucu alınca biraz bakmıştım sonra kapattım canım sıkılmasın diye...
genetik dru bile böyle söylemiş diye düşünmedim...
ulun hoca ilaç kullanman lazım dedi b12 iğne ve hapını verdi...
şimdi bidaha baktım da yani bu sorunu olupta düşük yapanlar olmuş bilinmediği için...
öncekinde çok incelememiş hemen kapatmıştım...
şükür tedavi öncesinde öğrendik...
bu test yapılmasaydı bilgimiz olmayacaktı hiçbişeyden :50:
amin bitanem allahın izniyle herşey yolunda gidecek inanıyorum ben :16:

flzaşk canım yarın büyük gün inşallah Rabbim korktuklarından emin kılsın ve eşinde istemediğin kadar çok sperm çıksın dualarımdasın unutma:16::16::16::16::16::16:
bahar canım birz sorun yaşamışsın ama en azından tedavisi olan bir rahatsızlıkmış inşallah korktuğun gibi olmaz ve bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur:54::54::54::54:

flzaşk canım yarın büyük gün inşallah rabbim korktuklarından emin kılsın ve eşinde istemediğin kadar çok sperm çıksın dualarımdasın unutma:16::16::16::16::16::16:
Bahar canım birz sorun yaşamışsın ama en azından tedavisi olan bir rahatsızlıkmış inşallah korktuğun gibi olmaz ve bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur:54::54::54::54:

aminnnnnnnnnnnn
cnmmmm çokkkkkk sağolllllllllll:16::16::16::16:

flzaşk canım yarın büyük gün inşallah Rabbim korktuklarından emin kılsın ve eşinde istemediğin kadar çok sperm çıksın dualarımdasın unutma:16::16::16::16::16::16:
bahar canım birz sorun yaşamışsın ama en azından tedavisi olan bir rahatsızlıkmış inşallah korktuğun gibi olmaz ve bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur:54::54::54::54:

saol canım benim valla şimdi biraz inceledim ilaç kullanmak en iyisiymiş...
iyi ki zamanında öğrendik iş işten geçmeden...
napalım tatlım bununlada baş ederiz biz rabbim dermansız dert vermesin :16:
sen nasılsın canım tekrar randevu aldınız mı ??

Kızlar bilmiyorum yaparmısınız ancak bunu söyleyen ablam kadar sevdigim bir komşum Allah razı olsun ondan hep yanımda hep dua eder herkes için ... istediğin zaman akşam namazının farzından sonra 42 Fatiha okuyup sünneti kılacak ve dileğinizi söylecekmişsiniz.Allah'im dualarimizi kabul etsin...

Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin bugün 42 fatihayı okuycam inşallah hayirlisi olur:)

slm kızlar sızden başka akıl alacağım kımsem yok çünkü kımse ne yaşadığımız anlamıyor herkes kendı tarafına törpüyor eltım 4 gün önce doğum taptı ben ne sevınebıldım nede uzulebıldım hep ağlıyorum psikolojım bozuldu bebeği görmeye bıle gıdemıyorum en çok zoruma gıden ben o kadar tüp bebek tedavısı olurken kayınvalıdemın bana destek olmaması ve benımle gelmemesı ama eltım doğum yapıcak dıye hastanede başından ayrılmadı eve çıkana kadar demek sorun olsa benım yuzume bakmayacak bıde eşime çenesı aynı sana benzıyor dıyor eşimin çenesı gamzelı sızler nasıl dayanıyorsunuz ben dayanma gücümü kaybettım

hayırlı ramazanlar

mübarek ramazan bereketiyle geldi bir çok arkadaşımız hamile tedavide çok şükür

inş allah bizede bi daha ki ramazana hamiş olmayı nasip eylesin amin

ramazan yoğun hep bi koşturmacayla geçiyor mukabele, iftar, sahur, teravih, davet derken

bi bakıyoruz sonu gelmiş bayraaaaaaammmmmmm

pek bakamıyorum kusura bakmayın

bahar canım inş çıkan aksilik bi sorun yaratmaz allah tamamına erdirir amin :49::49::49:

flzask canım inşallah eşinde spermler bulunurda bu zorlu süreci sevinçli haberle bitirirsin tatlım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

minikgelin canım kendini rahat bırak her şey olacağına varır olanda da hayır vardır inş hamilesindir :49::49::49:

bugün senin için özellikle dua ettim ve tedavideki arkadaşlar için de camide tesbih namazı kıldık mevlüt dinledik sonunda tüm arkadaşlara dua ettim

allah dualarımızı kabul eylesin şu mübarek günler geceler hürmetine amiiiiiiiiin

beni dualarınızda hatırlayın kızlaaaaaaaaaaaar :16::16::16:

ege üniversitesinde tedavi gören arkadaşımız var durudenizderya hiç memnun kalmadığını yazmıştı...
ayrıca çok fırsatçılar kendilerinde tüm bebek tedavisi olmayan kimseye rapor dahi vermiyorlar...
bende tüp bebek raporumu izmirde başka bi hastaneden almıştım...
benim eşim ege üniversitesinde kanser tedavisi gördü...
şükür atlattı hastalığı ama sonrasında azo olmuştu bi spermiogramları hep egede yaptırıyorduk bize dışarıdan iyi geliyordu tabi...
ama tedavi gören arkadaşımız hiç memnun kalmadığını söylemişti...

Cok sagol canim..
siz izmirin neresinde yani hangi hastanede tedavi gördünüz?

Back
X