• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kızlar flzaşk canım sen uyumadın mı daha yarın senin için güzel bir gün olur inşallah rabbim sana mıtluluğun en güzelini tattırsın bol sperm çıkar ve hamiş olursun umarım senin için yarın özellikle çok dua edicem rabbim güzel gönlünün mükafatını verecek inşallah beni habersiz bırakma.aslında süpriz yapıp yarın yanına gelicektim ma misafirim var kalbim ve dualarım seninle olacak :16::16::16:

Selam cnmm yok cnm ya nerde uykumm gelirmi şimdi benimmmmmmm
eşimde bendee uyku yokkkkkk.stres dorukta eşimde zatenn
Canı gönülden aminnnnnnnnnnnnnnnn
güzel duaların için canım benimmmmmmmm
sağol cnm benimmmmmmmmmmm rabbim kabul eder inşşşşş
iyiki varsınız canlarım yaaaaaa sizlerden o kadar dua aldımm..
gelsen de güzel olurdu cnm ama misafirlerin varmışş ben sana inş. güzel haberler veririmm cnm
siz ne yaptınız şimdi bi daha ne zaman gideceksiniz randevu almayaaaaa
sende en kısa zamanda inş. başlarsınn tedavineeeeeeee daha çok eklemeden rabbim bebişin nasip ederrrrr :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Selam cnmm yok cnm ya nerde uykumm gelirmi şimdi benimmmmmmm
eşimde bendee uyku yokkkkkk.stres dorukta eşimde zatenn
Canı gönülden aminnnnnnnnnnnnnnnn
güzel duaların için canım benimmmmmmmm
sağol cnm benimmmmmmmmmmm rabbim kabul eder inşşşşş
iyiki varsınız canlarım yaaaaaa sizlerden o kadar dua aldımm..
gelsen de güzel olurdu cnm ama misafirlerin varmışş ben sana inş. güzel haberler veririmm cnm
siz ne yaptınız şimdi bi daha ne zaman gideceksiniz randevu almayaaaaa
sende en kısa zamanda inş. başlarsınn tedavineeeeeeee daha çok eklemeden rabbim bebişin nasip ederrrrr :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

seni çok iyi anlıyorum çünkü bende geçen gün çok heyecanlanmıştım akşam uyku tutmuyordu sonra telefonumuzz çaldı ve aldığımız haber üzerine operasyon için gidemedik
hepimizin hakkında hayırlısını hayırlı vakitte rabbim versin inşallah.çok gelmek istiyordum hatta söylemek istememiştim süpriz olsu diye ama hesapta olmayan misafirleim geldi ve yatılı kalacaklar
benim oraya gelmem için çok erken çıkmam lazım o yüzden gelemiyorum inşallah senin baharın banginin hamişliğini kutlamak için buluşuruz.
canım bende eşime salı gününe randevu aldım ama tekrar operasyon için gün verecekler sanırım kısmetten fazlası olmuyor.
inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çifte bayramlar yaşatsın hepimize

seni çok iyi anlıyorum çünkü bende geçen gün çok heyecanlanmıştım akşam uyku tutmuyordu sonra telefonumuzz çaldı ve aldığımız haber üzerine operasyon için gidemedik
hepimizin hakkında hayırlısını hayırlı vakitte rabbim versin inşallah.çok gelmek istiyordum hatta söylemek istememiştim süpriz olsu diye ama hesapta olmayan misafirleim geldi ve yatılı kalacaklar
benim oraya gelmem için çok erken çıkmam lazım o yüzden gelemiyorum inşallah senin baharın banginin hamişliğini kutlamak için buluşuruz.
canım bende eşime salı gününe randevu aldım ama tekrar operasyon için gün verecekler sanırım kısmetten fazlası olmuyor.
inşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çifte bayramlar yaşatsın hepimize

olsun cnm inş bu sefer bi sorun çıkmadan tedavide ilerlersiniz cnmm..
ama dediğin gibii kısmetten ötesi yokkkkkkkkk
olsun cnm gelemesende gönüller bir olsun tatlımm..
birgün güzel haberlerrrrrrr için inş buluşuruzzz
canım ben şimdi çıkayımm biraz uyumaya çalışımmmmm
iyi gecelerrrr sana :54::54::54::54::54::54:

Günaydınnnnnnnn arkadaşlarrrrrr:16::16::16::16:
biz birazdan yola çıkıcağızzzzzz..
Dualarınızı eksik etmeyinnnnnnnn ne olurrrrr
bugün inşş çokkkkk güzel şeyler olurrrrrrrrr bizim içinnnnnnnn
sizleri seviyorummmm
iyiki varsınızzzzzzzz:54::54::54::54::54::54:

sizleri seviyorummmm

rabbim yar ve yardımcın olsunnnn her şey su gibi geçsin

sizleri seviyorummmm

günaydın cnm arkadaşım yanında olamasamda kalbim ve dualarım bugün senin için:29:

sizleri seviyorummmm

günaydın cnm :16:
dualarım seninle cnm hep akımdasın inş spermleri bol bol kaliteli kaliteli görürsünüz.
Rabbim yardımcınız olsun.
sana ve senin durumunda olan herkese yardım ersin.

canım hakkınızda hayırlısı olsun...
inş m.tesede bisürü sperm bulunur...
allahın izniyle o güne kadar elengolar sperme sönüşür inş...
canım işinden izin almak okadar zor demek...
allah kolaylık versin hiç bi engel olmadan hayırlısıyla tedaviye başlar güzel haberlerle dönersiniz inş :16:

Saol canım ama yapılavak bişey kalmadı artık bizim için.bizim firmayabancı bir firma olduğundan çok kurumsal ve katıdır.Senelik iznimi almadım busene ondan kullanıcam bir kısmını ama yetmez.Zaten ben evlenirkende aşkım için işimi ,ailemi yaşadığım şehri bırakıp izmire geldim.Bunun karşılılığında pırlanta gibi bir eş verdi allah bana.HErgün şükrediyorum allaha onunla evlendiğim için.Belki şimdide bir evlat verir bana.

Hayatım bu arada sizdede ufak tefek olumsuzlıklar çıkmış.Ama sakın sıkma canını siz neleri hallettiniz.Allahın izniyle bu size vvıııızz gelir.

Merhaba kizlar

size bisey sorcam..Ege üniversitede Tedavi olan varmi?
yada Onlarin hakkindan biseyler duydunuz mu iyi kötü?

yardimlariniz icin simdiden tsk:)

Hayatım bence sakın gitmeyin biz ordan profösör bir doktora olduk ilk tesemizi.Ozamanın parasıyla özelde yaptı ve bizden 5 bin lira aldı.Parasını geçtim ama hormonlarımıza bile bakmadı sadece muayene etti eşimi herşey çok güzeldedi.Parayı aldık sonrada bulamadık dediler.Bu konuda İzmir çok kötü hayatım.

sizleri seviyorummmm

allah yardımcınız olsun.güle güle git,güle güle gel inşallah.dualarımız seninle canım.

eşim biri tek testis biyopsi amaçlı olmak üzere 2 defa mikro tese ameliyatı oldu sonuç sperm bulunamadı olgunlaşmamış sperm hücresi var dendi. çeşitli ilaçlar m.sure prolaktin klomen vs.en son geçen hafta sperm boyaması sonucunda elonge spermatid var denildi ve kaan hca iğne falan yapılacak çok zorlu süreç bekliyor diye eşime mail atmış ve ikimizi yanına çağırmış sizde bu durumda olan var mı ne yapılacak bu zorlu süreçte yanına gitmeden önce bilgi almam mümkün mü acaba iğneler hormon bakımları nasıl bi süreç acaba bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.var mı bizimle aynı tedaviyi gören yada görecek olan acaba erkelere iğne tadavisi nasıl ypılıyor bilgisi olan yada bu tedavi sonucu sperm bulunan var mı acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Hayatım bizdede aynı durum var.boyamada bizdede görüldi.Benim eşim haftada 2 kere iğne vuruluyor.Klomen tablet içiyor her gün..Birde biz kaan hocaya sorduk bitkiseller kullanıyor.Daha sonra her ay hormon testlerini yapıp kaan hocaya mail atıyorsun oda ilaçları tekrar ayarlıyor.Ama korkulacak bişey değil bizler için kolay bir tedavi.Sonra bir müddet sperm çıkacakmı diye bakıyor.Çıkmazsa tekrar tese yapıyor.Biz Eylül sonunda tekrar tese olucaz.ama bu tesede yapmadan tüp bebek için senide hazırlıcak.Eğer olgun sperm bulursa onlarla bulamazsa spermatidlerle tüp bebek yapıyor.Spermtidlerle %20 şans var tutması için.İşte böyle hayatım allah hepimizi bir an önce bebeklerine kavuşturur inşallah

slm canım bizde kaan beye gidiyoruz en azından boyamalı test yaptırmış bi şeyler görmüşünüz biz hiç yaptıramadık ve 12 gün sonra m.tese olacağız jel haricinde hiçbir şey kullanmıyor eşim.bekliyoruz öylece.ilk tesemiz olcak bu Allah herkesin yardımcısı olsun .....kaan hocanın söylediğini yapmakla en iyisini yapıyosun ,yolunuz açık olsun inşAllah.

Hayatım inşallah allah ilk tesenizde yüzünüze güler.Bizim 3.tesemiz olucak.Ama alllah okadar büyükki herşey bitti dediği anda yeni bir umut kapısı çıkartıyor insana.Güzel haberlerini burda bklicez

hayırlı ramazanlar canım...
tatlım kan pıhtılaşması sorunuymuş...
neyseki anlaşıldı ona göre kullanıcam ilaçlarımı inş herşey yolunda gider...
sevinenlerden olurum bende :49:
rabbim sizleride getirsin bu aşamalara inş :16:
herzaman dualarımdasınız canım benim...

günaydın baharım.varsın bu problemde çıksın sen neleri atlatmadın ki bu da neymiş.allahın izniyle buda gelir geçer.biz neyi kolay elde ettik ki zaten.vardır bunda da bir hayır deyip önümüze bakıcaz artık.

kızlar şimdi baharcığım aradı ve boş durmayalım halay zamanı flzaşkımın eşinde sperm bulunmuş çok mutluyum Rabbim seneler sonra yüzünü güldürdü darısı bizlerin başına.çifte bayram yaşıycaz demiştim şükürler olsun:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:

sizleri seviyorummmm

buraya güzel haberlerle gel inşallah bol bol sperm bulunur

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm :nazar::nazar: :49::49:
bugün benim 10. günümdü. dayanamadım test yaptım. şükürler olsun rabbime

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :49::49::46::46: :64::64::64::64: :64::64::64::64: :64::64::64::64: :64::64::64::64: :64::64::64::64:

flzaşk cığım aradı şükürler olsun spermm bulunmuş...
haydi kızlar halaya bu sabah budan daha güzel bir haber alamazdım:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

yaşasınnnnnnn ben de aldım mutlu haberi az önce çok sevindim en kısa zamanda bebiş olurlar inşallahhhh
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

bebeğim inşallah seninde yumuoşlar sağlıklı şekilde çözünür ve annesinin göbişinde can bulur amin.inşallah bende gün gelir müjdeli haberi veririm sizlere bende eşimde sperm çıktı diye halaylar çekerim amin:16::16::16::16:

Sana binlerce şükürler olsun:25:
Bir arkadaşımızın daha yüzü güldü:52::52:
Baharcığım haber verdi:52::52:
Seviçten uçuyorum kızlar:52::52::52::46::46::46:
Falskcığım gözün aydın cnm inşlh yumuşlarınla çok güzel embriyoların olur ve
ikiz bebeklerine kavuşursun
gördünmü bak cnm
senin için hayırlı olan zaman bu zamanmış
darısı bizlerin başına inşlh
allahım sana şükürler olsun umutlarım yeniden yeşerdi...:64::64::64::64::64::64::64::64:52::52::52::52::52::52:

Back
X