bitanemmmmmmmmmmm benim rabbim o güzel gönlünün mükafatını verdi şükür
iyi ki yanındaydım hep istedik bunu ve tüm süreçte beraberdik
yine beraberiz ikimizin transferide 1 ay sonra
bebişlerimize beraber kavuşacaz
kayınvalideninde dediği gibi bizim yanımıza geleceksiniz bizde sizeeeeeeee
oooo çok güzel olacak bundan sonrası inşşşş
bitanemmmmmmmmmmm benim rabbim o güzel gönlünün mükafatını verdi şükür
iyi ki yanındaydım hep istedik bunu ve tüm süreçte beraberdik
yine beraberiz ikimizin transferide 1 ay sonra
bebişlerimize beraber kavuşacaz
kayınvalideninde dediği gibi bizim yanımıza geleceksiniz bizde sizeeeeeeee
oooo çok güzel olacak bundan sonrası inşşşş
Sen anlatırken o ani yasadım inan....neguzel bı Sevinc cok iyi bilim Sevinc goz yası tam bunum karşılığı....Rabb'inden umut. Kesilmez yine öğrendim bunu ....mucize bu....allahım 1 ay sonra bebek haberlerinize vermeyi nasıl etsin..onlarda su an Bayram var Bayram :)
Gec olsun temiz olsun 1 ay hemen gecer ..Okulu'da dert etme zaten inan 1 hafta izin yeter artar bile ben kac gündür geziyorum :)
Dondurulmus embriyo daha iyi derler çünkü rahim dinlenmiş oluyor igne opu ile yorulmuyor avantajlı yani:)
canım çok sevindim SAllah sağlıkla kuçağına aldığın günleride göstersin.
rabbim yar ve yardımcın olsunnnn her şey su gibi geçsin
günaydın cnm arkadaşım yanında olamasamda kalbim ve dualarım bugün senin için
günaydın cnm
dualarım seninle cnm hep akımdasın inş spermleri bol bol kaliteli kaliteli görürsünüz.
Rabbim yardımcınız olsun.
sana ve senin durumunda olan herkese yardım ersin.
allah yardımcınız olsun.güle güle git,güle güle gel inşallah.dualarımız seninle canım.
kızlar şimdi baharcığım aradı ve boş durmayalım halay zamanı flzaşkımın eşinde sperm bulunmuş çok mutluyum Rabbim seneler sonra yüzünü güldürdü darısı bizlerin başına.çifte bayram yaşıycaz demiştim şükürler olsun
Selammmmmmm canlarımmmmmmmmm.
biz biraz önce geldik eve hemen açayım dedim topiğimiiiiiiiii
sabah erkenden ordaydıkk 8 olmamıştıııııııı..8:30 de aldılar eşimim yukarıya hazırladılarrrrr..
beklemeye başladıkkk eme hoca trafiğie takılmışşşş birazz geç geldii neyse 9:45 te girdi eşim muhtemelen 10 da almışlardır ameliyata...
sonra biz kapıda beklemeye başladıkk kayınvalidemm ben baharımm ..sonra arunaaa ve diğer topiktenn fiyonk makarna arkadaşımız vardııııııııı
biz tabi sohbet etmeye başladık sonra 20 dk fialn geçmiştiki hemşireye döndüğüm anda bana sonuç pozitif dediiiiiiii ve beni görmeniz lazımda
için aslında hep rahattıı ama ne bilimm korkuyodum daaaaaaaaa.ama rabbime binlerce şükürler olsunkii bulunduu....bi çığlık attım kiiiiiiiii sarıldım kayınvalideme ağladıkk sonra baharımlaaaaaaaa sarıldıkkk ağlaştıkkk
herkes bize bakıyo tabiiiiiiiiiii..
canım benimmmmmm oo hep yanımdaydıııııııı bitanemmmmmmm..
sonra diğerr arkadaşalarla arunuacımlaaaaa sarıldıkk oda çok şeker birisiiiiiiiiii
sonra eşim geldii ondan sonra beni hazırladılarrrrrrrrr..opu içinn
masada beklerkennnn aneztesi biraz vermişlerdiiiiiiii ben hepp sizlere duaaa etttim
rabbim bana bu günleri gösterdimmmmmmmmmmm arkadaşalrımıdaa en kısa zamanda nasip etsin inş. diye..sonra uyumuşumm
..uyandımm asonsördeydimm yatağa geldimm baharımında dediği gibi ilk dediğim şey herhaldee baharıma aç kaldın sendeolduu
12 yumooşum toplanmışşşşşşş yarın bilgi vereceklerrrrrr döllenmeleiyle ilgiliiiii inşş yarında güzel haberler alırım tabi tarnsferim bidahaki aya kaldıı ...olsun ben razıyım en zor süreçi
attlattık ya geriside allahın izniyle olur inş........
veeeeeeeeeeeee siz can arkadaşlarımmm hepinnizi çok seviyorummmmmmm iyiki varsınızzzzzzzz..
.Allah hepinizden razıııııııı olsunnnnnnnnnnn. benimmm için dualar ettinizzzzzzzz..
rabbim inşş bu aşamalara gelmeyi bekleyen arkadaşalarımıda bu süreçlerden geçirsin mutlu bişekildeeeeeeeeeeee..
baharımında transferide bi dahakiiii aya kaldıııııı..beraberrrrrrrrr olucağızzzzzzzzzz inşşşşşşşşşşş
bahar sen nasılsın cnm gelecek aya ertelenmiş sanırım bundada vardır hayır flzaskla ayrılmayın diye heraldeinş sonu güzel olur rabbim yardımcınız olsun kaç gündür nette sorun vardı sadece tel okudum arada eşim ameliyat oldu vs giremedim ama aklım hep burdaydı hamile olan arkadaşlara tedavide olanlara rabbim yardım etsin inş
rabbim hepmize bundan sonra sevinç gözyaşları döktürür inş
hem de ne bayrammmmmmmmmmmmmm
inş gelecek ay daha da güzel haberi alıcaz
canım artık neyapayım rapor alıp idare edicem bişekilde...
evet dondurulmuş embriyo transferi daha iyi oluyormuş...
hem vücuttan ilaçlar atılıyor hemde rahim temizleniyormuş...
böylece tutunma şansı artıyor tabi hakkımızda hayırlısı artık
Selammmmmmm canlarımmmmmmmmm.
biz biraz önce geldik eve hemen açayım dedim topiğimiiiiiiiii
sabah erkenden ordaydıkk 8 olmamıştıııııııı..8:30 de aldılar eşimim yukarıya hazırladılarrrrr..
beklemeye başladıkkk eme hoca trafiğie takılmışşşş birazz geç geldii neyse 9:45 te girdi eşim muhtemelen 10 da almışlardır ameliyata...
sonra biz kapıda beklemeye başladıkk kayınvalidemm ben baharımm ..sonra arunaaa ve diğer topiktenn fiyonk makarna arkadaşımız vardııııııııı
biz tabi sohbet etmeye başladık sonra 20 dk fialn geçmiştiki hemşireye döndüğüm anda bana sonuç pozitif dediiiiiiii ve beni görmeniz lazımda
için aslında hep rahattıı ama ne bilimm korkuyodum daaaaaaaaa.ama rabbime binlerce şükürler olsunkii bulunduu....bi çığlık attım kiiiiiiiii sarıldım kayınvalideme ağladıkk sonra baharımlaaaaaaaa sarıldıkkk ağlaştıkkk
herkes bize bakıyo tabiiiiiiiiiii..
canım benimmmmmm oo hep yanımdaydıııııııı bitanemmmmmmm..
sonra diğerr arkadaşalarla arunuacımlaaaaa sarıldıkk oda çok şeker birisiiiiiiiiii
sonra eşim geldii ondan sonra beni hazırladılarrrrrrrrr..opu içinn
masada beklerkennnn aneztesi biraz vermişlerdiiiiiiii ben hepp sizlere duaaa etttim
rabbim bana bu günleri gösterdimmmmmmmmmmm arkadaşalrımıdaa en kısa zamanda nasip etsin inş. diye..sonra uyumuşumm
..uyandımm asonsördeydimm yatağa geldimm baharımında dediği gibi ilk dediğim şey herhaldee baharıma aç kaldın sendeolduu
12 yumooşum toplanmışşşşşşş yarın bilgi vereceklerrrrrr döllenmeleiyle ilgiliiiii inşş yarında güzel haberler alırım tabi tarnsferim bidahaki aya kaldıı ...olsun ben razıyım en zor süreçi
attlattık ya geriside allahın izniyle olur inş........
veeeeeeeeeeeee siz can arkadaşlarımmm hepinnizi çok seviyorummmmmmm iyiki varsınızzzzzzzz..
.Allah hepinizden razıııııııı olsunnnnnnnnnnn. benimmm için dualar ettinizzzzzzzz..
rabbim inşş bu aşamalara gelmeyi bekleyen arkadaşalarımıda bu süreçlerden geçirsin mutlu bişekildeeeeeeeeeeee..
baharımında transferide bi dahakiiii aya kaldıııııı..beraberrrrrrrrr olucağızzzzzzzzzz inşşşşşşşşşşş
Hep hayırlısını istedik demekki beklemek daha iyi olacak :) hem 1 ay hemen gelip gecer ...
Ben şimdi diorum bilsem ilkinde direk dondururp sonra transfer olurdum ama kısmet iste bilemiyoruz :)bugun keyfim yerinde guzel haberler aldım ya geçecek ins gunum :)
canlar ben gelir gelmez flzaskların yanına çıktım tabi...
benim muayene zamanı gelince bana haber verirsiniz dedim görevlilere...
bi ara aşığıya indim arunamı gördüm sarıldık konuştuk canımla
sonra flzaskın eşi ameliyata girmeden beni muayeneye çağırdılar muayeneden dönünce girdi eşi ameliyata zaten...
muayenem güzel geçti ulun hoca yumurtalar çok iyi durumda çok fazla büyük yumurta var dedi...
beklediğimden daha çok ve büyük yumurtan oldu büyük ihtimal transferin gelecek ay olacak dedi...
ben ilk duyunca bi duruldum (okulların açılacağı ve benim miniklerimin tam alışma evresinde olacakları için)...
vücudun su toplayabilir dondurulmuş embriyo transferi yapmak en uygunu dedi...
üstelik dodurulmuş embriyoda hem şans artıyor hemde bu konuda merkezimiz çok başarılı dedi
olsun dedim yaaa benim için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyorlar zatennnnnnnnnnn
bi ay sonra kavuşurum bende bebişlerime
puregon iğnemi kestiler yumoşlar zaten almış başını gitmişler daha fazla büyümesinler diye kestiler
orgulatronu vurucam 2 de...
gece 12 de de çatlatma iğnemi yapıcam çarşamba 11 de opum olacak
perşembe gün itibari ile de inş embriyolarımdan güzel haberler almaya başlıycazzzzzzzzzzzz
dua edin kızlar sonuda güzel olsun inş
iyiyim canım heleki bugün çok iyiyim
canım bizim yumurtalarımız çok olduğu için su toplama riski varmış...
1 adat dönemi rahmi dinlendirip transferi yapmak daha uygunmuş...
bebişim gelsinde ben beklerim bi ay daha
canım sizede geçmiş olsun ne ameliyatı oldu eşin şimdi durumu nasıl ??[/Q
en kötü gününüz böyle olsun inş hakkında hayırlı olanı versin rabbim inan hep aklım burdaydı gelen giden ev kalabalık sonra etrafı topla derken zaman geçti eşimde göğsüm sıkışıyo deyince doktora gittik göğsünde kitle var dedi onu aldırdık şimdi iyi çok şükür sağol cnm
Hep hayırlısını istedik demekki beklemek daha iyi olacak :) hem 1 ay hemen gelip gecer ...
Ben şimdi diorum bilsem ilkinde direk dondururp sonra transfer olurdum ama kısmet iste bilemiyoruz :)bugun keyfim yerinde guzel haberler aldım ya geçecek ins gunum :)
çok sevindinm ne mutlu onlara
iyiyim canım heleki bugün çok iyiyim
canım bizim yumurtalarımız çok olduğu için su toplama riski varmış...
1 adat dönemi rahmi dinlendirip transferi yapmak daha uygunmuş...
bebişim gelsinde ben beklerim bi ay daha
canım sizede geçmiş olsun ne ameliyatı oldu eşin şimdi durumu nasıl ??
baharım nasılsın canım çok güzel bir gün geçirdiniz yanınızda olmayı isterdim.genetikle ilgili bir sorun varmış heralde korkma canım doktorun önlemini almış seninde opun umarım güzel geçer .flzask arkadaşımızada yazdım trasferin ertelenmesi bence doğru bir karar olmuş biliyorsun ben bahsetmiştim sanada yumurta toplamadan sonra ben sorunlar yaşadım keşke trasferim bir ay sonra olsaydıda bebeklerim benimle olsaydı .dualarımdasınız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?