Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sen anlatırken o ani yasadım inan....neguzel bı Sevinc cok iyi bilim Sevinc goz yası tam bunum karşılığı....Rabb'inden umut. Kesilmez yine öğrendim bunu ....mucize bu....allahım 1 ay sonra bebek haberlerinize vermeyi nasıl etsin..onlarda su an Bayram var Bayram :)

Hayatım ne güzel anlatmışsın.Hem okuyorum hem kalbi ağzımdan çıkıcak gibi oluyor hem ağlıyorum.Allah binlerce şükürler olsun.Bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.

canlar ben gelir gelmez flzaskların yanına çıktım tabi...
benim muayene zamanı gelince bana haber verirsiniz dedim görevlilere...
bi ara aşığıya indim arunamı gördüm sarıldık konuştuk canımla
sonra flzaskın eşi ameliyata girmeden beni muayeneye çağırdılar muayeneden dönünce girdi eşi ameliyata zaten...
muayenem güzel geçti ulun hoca yumurtalar çok iyi durumda çok fazla büyük yumurta var dedi...
beklediğimden daha çok ve büyük yumurtan oldu büyük ihtimal transferin gelecek ay olacak dedi...
ben ilk duyunca bi duruldum (okulların açılacağı ve benim miniklerimin tam alışma evresinde olacakları için)...
vücudun su toplayabilir dondurulmuş embriyo transferi yapmak en uygunu dedi...
üstelik dodurulmuş embriyoda hem şans artıyor hemde bu konuda merkezimiz çok başarılı dedi
olsun dedim yaaa benim için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyorlar zatennnnnnnnnnn
bi ay sonra kavuşurum bende bebişlerime
puregon iğnemi kestiler yumoşlar zaten almış başını gitmişler daha fazla büyümesinler diye kestiler
orgulatronu vurucam 2 de...
gece 12 de de çatlatma iğnemi yapıcam çarşamba 11 de opum olacak
perşembe gün itibari ile de inş embriyolarımdan güzel haberler almaya başlıycazzzzzzzzzzzz
dua edin kızlar sonuda güzel olsun inş

oh mis mis kokulu bebklerimiz sırayla geliyor yola çıktılar62:

Gec olsun temiz olsun 1 ay hemen gecer ..Okulu'da dert etme zaten inan 1 hafta izin yeter artar bile ben kac gündür geziyorum :)
Dondurulmus embriyo daha iyi derler çünkü rahim dinlenmiş oluyor igne opu ile yorulmuyor avantajlı yani:)

şuan ağlıyorum yemin ederrim.ne büyük bir mutluluk.rabbim hepimize tattırsın inş.demek sende yanındaydın.negüzel.herşey çooook daha güzel olacak.

çok sevindinm ne mutlu onlara

Merhaba kızlar ,bu sayfanın uğuruna inanıyorum çok güzel bi enerji var burda hem gülüyor hem ağlıyorum Allah ım sırayla nasıl güldürüyor yüzümüzü inşAllah bir gün hiç kimse kalmasın bu topikte çocuklarımızın sorunları için dertleşelim.kızlar duanızı eksik etmeyin dayanmak çok zor m.teseye 10 gün kaldı............sevgilerimle

senin görüşmende güzel geçmiş canım ya.1 ay nedirki çabucak geçer.allahın izniyle güzel şeyler oluyor böyle de devam eder inş.

Hadi bakalım 10 gun sonra senin icin sevincez ins :)

canım bak negüzel anlatmışsın belki yine bi fedekarlık yapman gerekecek ama inş sonunda sevinen sen olacaksın
canım bugün ulun hocaya tekrar sordum o risk kullandıklarınla ortadan kalkıyor zaten düşünme bunları dedi...
biçok kişide olurmuş bu zaten kiminde düşüğe sebep olurmuş kiminde olmazmış...
bizim bunu öğrenmemiz çok iyi oldu şimdi kullanıyorum b12yi...
rabbim bebeğime kavuşmam için önümdeki tüm engelleri kaldırıyor tek tek

Hayatım ne güzel anlatmışsın.Hem okuyorum hem kalbi ağzımdan çıkıcak gibi oluyor hem ağlıyorum.Allah binlerce şükürler olsun.Bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.

ahhh bitanemmmmm o ann herşeye değerdi biliyor musun
hep istedim bitanemin yanında olayım diye nasip oldu bu mutluluğu beraber yaşamak
aminnnnnnnnnn inş 1 ay sonra hamiş haberinide alırız canımın
darısı hepinizin başına

oh mis mis kokulu bebklerimiz sırayla geliyor yola çıktılar62:

inşşşşşşşş sırayla gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrr

Selammmmmmm canlarımmmmmmmmm.
biz biraz önce geldik eve hemen açayım dedim topiğimiiiiiiiii
sabah erkenden ordaydıkk 8 olmamıştıııııııı..8:30 de aldılar eşimim yukarıya hazırladılarrrrr..
beklemeye başladıkkk eme hoca trafiğie takılmışşşş birazz geç geldii neyse 9:45 te girdi eşim muhtemelen 10 da almışlardır ameliyata...
sonra biz kapıda beklemeye başladıkk kayınvalidemm ben baharımm ..sonra arunaaa ve diğer topiktenn fiyonk makarna arkadaşımız vardııııııııı
biz tabi sohbet etmeye başladık sonra 20 dk fialn geçmiştiki hemşireye döndüğüm anda bana sonuç pozitif dediiiiiiii ve beni görmeniz lazımda
için aslında hep rahattıı ama ne bilimm korkuyodum daaaaaaaaa.ama rabbime binlerce şükürler olsunkii bulunduu....bi çığlık attım kiiiiiiiii sarıldım kayınvalideme ağladıkk sonra baharımlaaaaaaaa sarıldıkkk ağlaştıkkk
herkes bize bakıyo tabiiiiiiiiiii..
canım benimmmmmm oo hep yanımdaydıııııııı bitanemmmmmmm..
sonra diğerr arkadaşalarla arunuacımlaaaaa sarıldıkk oda çok şeker birisiiiiiiiiii
sonra eşim geldii ondan sonra beni hazırladılarrrrrrrrr..opu içinn
masada beklerkennnn aneztesi biraz vermişlerdiiiiiiii ben hepp sizlere duaaa etttim
rabbim bana bu günleri gösterdimmmmmmmmmmm arkadaşalrımıdaa en kısa zamanda nasip etsin inş. diye..sonra uyumuşumm
..uyandımm asonsördeydimm yatağa geldimm baharımında dediği gibi ilk dediğim şey herhaldee baharıma aç kaldın sende olduu
12 yumooşum toplanmışşşşşşş yarın bilgi vereceklerrrrrr döllenmeleiyle ilgiliiiii inşş yarında güzel haberler alırım tabi tarnsferim bidahaki aya kaldıı ...olsun ben razıyım en zor süreçi
attlattık ya geriside allahın izniyle olur inş........
veeeeeeeeeeeee siz can arkadaşlarımmm hepinnizi çok seviyorummmmmmm iyiki varsınızzzzzzzz..
.Allah hepinizden razıııııııı olsunnnnnnnnnnn. benimmm için dualar ettinizzzzzzzz..
rabbim inşş bu aşamalara gelmeyi bekleyen arkadaşalarımıda bu süreçlerden geçirsin mutlu bişekildeeeeeeeeeeee..
baharımında transferide bi dahakiiii aya kaldıııııı..beraberrrrrrrrr olucağızzzzzzzzzz inşşşşşşşşşşş

demi canım yaaaaaaaaaa rabbim beterinden korusun dermansız dert vermesin
ben bebişim için hamişliğim boyunca hergün iğne vurmaya razıyımmmmmmmmmm

şuan ağlıyorum yemin ederrim.ne büyük bir mutluluk.rabbim hepimize tattırsın inş.demek sende yanındaydın.negüzel.herşey çooook daha güzel olacak.

aminnn rabbim sizede nasip etsin canım o an flzaskta bende hep bunun çin dua ettik
evettt yanındaydım canımın içim çok rahattı hep bulunacak diye hissettim eşinede flzaskda söylemiştim daha önce...
rabbim dualarımızı kabul etti...

senin görüşmende güzel geçmiş canım ya.1 ay nedirki çabucak geçer.allahın izniyle güzel şeyler oluyor böyle de devam eder inş.

evet canım bizim için 1 ay sonrası daha iyiymiş...
bebişimize kavuşmak için 1 ay daha bekleriz napalımmmmmmmmmm

canım çok sevindim SAllah sağlıkla kuçağına aldığın günleride göstersin.

Allahım he böyle guzel haberler almayı nasip etsin buğunun guzl haberi sendin:) hersey guzel olacak bahara senden önümüzdeki ay bebis haberi alcaz ins:)

Hayatım siz bu gidişle baharla karşılıklı doğurcaksınız galibaa

cnm arkadaşım inan çoooooooooooookkkkkkkkk mutlu oldum ağladım sevinçten rabbim tamamına erdirsin inş yavrularını kucağına aldığın günlerde de böyle sevinç gözyası dökeriz ben epydir giremedim bizdede sıkıntılar vardı bu haberin ilaç gibi geldi bende halayımı çekeyim bariii

bitanemmmmmmmmmmm benim rabbim o güzel gönlünün mükafatını verdi şükür
iyi ki yanındaydım hep istedik bunu ve tüm süreçte beraberdik
yine beraberiz ikimizin transferide 1 ay sonra
bebişlerimize beraber kavuşacaz
kayınvalideninde dediği gibi bizim yanımıza geleceksiniz bizde sizeeeeeeee
oooo çok güzel olacak bundan sonrası inşşşş

gözün aydın canım, inan çok sevindim. inşallah 12 yumoşun hepsi güzelce döllenir. hem birdahaki ayda gelir bebişlerimiz.
darısı diğer arkadaşların başına.
bende bugün kan testimi yeniledim. 13. günüm 221 çıktı. çok şükür herşey yolunda.
işyerime yakın bir yerde yaptım kan testini. labaratuardaki bayan son zamanlarda tüm tüp bebekler tutuyor. hep olumlu sonuçlar geldi son zamanda dedi. çok mutlu oldum. hepimiz güzel haberi alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…