Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımmm hoşgeldin :16::16::16:
Allah kabul etsin canım bizlere de nasip olur inşallah o güzel yerleri görebilmek
çok güzel haberler var canım topiğimizde bildiklerimi anlatayım
mercan2011 ve aaumut hamile
transferi olanlar ve olacaklar var
flzask ve baharın transferleri önümüzdeki aya olacak kısmetse dondurulmuş embriyolarla.

amin canım inşallah.ay inanmıyorum mercan ve aaumut hamile demek cok mutlu oldum.gecde olsa halayımı çekeyim:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
flsak sperm bulundu demek çok şür gözü aydın olsun.baharımın transferi olamadı demek hayırlısı olsun cok mutlu oldum kızlar ya hepinize cok dua ettim tavaf sırasında hepinizin isimlerini okudum.çok şükür rabbime.
Allah kabul etsin cnm bnmmm Rabbim bizlerde nasip etsin ins :)
amin canım benim inşallah.
hg canım. ALLAh kabul etsin.
mübarek toprakları tekrar görmeyi nasip etsin Yüce Allah.
bizlerede nasip etsin inş.

amin canım inşallah tez zamanda tekrar gidebilmeyi nasip etsim Rabiim.

canlar nasılsınızzzzzzzzzz :70:
ben öğleden beri baya kötüyüm iyice şiştim hareket edemiyorumher yeri ağrıyor...
yarın geliversede hayırlısıyla atlatsam opuyuda...
geldiğimden beri geçmişi okuyorum anca bitirdim cevaplıycam şimdi yazılanları :16:

hoşgeldin canım ben iyiyim şükür
canım benim yaa kıyamam inşallah yarın geçecek bu sıkıntın
benim bile 4 yumurtam olmasına rağmen opudan sonra bir baktım karnım dümdüz olmuş
ama benim öyle sıkıntım olmadı e 4 tanecik yumoş ne kadar sıkıntı verecek ki
biraz daha sabır canım benim yarın 11 de miydi opun?

ah canım ya burda herşeyim dünyalıkmış oraya gidince bunu çok iyi gördüm çok üzüldüm.ben eve gelince cok kötü oldum namaza yetişme telaşı yok oralarının imamlarının sesi yok ... çok gidip oraları yaşadık ama hep fazlasının yapabilirmiydim diye düşünüyorum.uyudum orada zamanı boşa harcadım diye kendime kızıyorum.keske daha cok namaz kılsaydım diyorum içim acıyo resmen sevdiğini bırakıyor insan hiç kolay olmuyor.
mekkede el hasan oteli medinede menazalli de kaldık canım. 10 mekke 10 medine de kaldık.şimdiden cok özledim insan bu hasrete nasıl aalışır bilmem eseslim?

evt canım ya burda yaptığımız yanlışları anlıyoruz. bendede öyle olmuştu canım ordayken uyuduğum zamnalrada çok pişman oldum.
zamanımı boşa harcıyorum dedim hep. eşim uyurdu hatta ben surat yapardım onsuz namaza filan giderdim.
buraya gelince önce boşlukta oluyorsun. ama sonra öyle bi alışıyorsun ki dünya telaşına.
çok kötü ama alışıyorsun burdaki hayata hemen.
siz ne güzel baya kalmışsınız. biz toplamda 10 gün kalmıştık.
fotograflara bakıp bakıp hasret giderirz ama gerçeği ile çok farklı tabi.
kabedeki nuru gördün dimi canım. dizlerinin bağı çözülüyor görünce.
kabenin yanına yaklaşabildin mi canım örtüsünü dokunabildin mi?

hayırlı ramazanlar canlarım
ben geldim evimdeyim.mekke medine o mübarek topraklardaki sürem doldu ve burdayım.Rabbim oraları bana nasip ettiği için ne kadar şüretsem az hepinize inşallah gidip görmek oralarda dualar etmek nasip etsin.banada tez zamanda tekrar gidebilmeyi nasip etsin.o kadar huzur doluyorki içiniz oralarda...gidebildiğim için çok mutluyum ama içim çok buruk şuanda oraları bırakıp gelmeninin acısını yaşıyorum.şimdiden kabeyi yeşil kubbeyi çok özledim.....
canlar anlatın bakalım neler oldu ben yokken? varmı güzel haberlerimiz?

hayırlı ramazanlar bitanemmmmmmmm hoşgeldin altta ismini gördüm nasıl sevindim anlatamam :16:
allah kabul etsin negüzel gidip gördün o mübarek toprakları rabbim bizede nasip eder inş :16:
canım sen yokken güzel gelişmeler oldu topikte :52:
nurefsan :49: hasretim01 :49: mercan:49: aaumut :49:
minikgelin ve eslemsenanın transferi oldu bugün bekleme süresinin 8. günündeler...
banginin yarın transferi olacak...
biz seninle çok konuşmuştuk sen gelene kadar benim transferim olur falan diye ama benim kırmızılar yamuk yaptı çok geç kaldılar :1:
temmuzun sonunda aynı gün başladık flzaskla tedaviye...
pazartesi flzaskların m.tesede sperm bulundu :64: opu oldu ve şuan döllenmiş 5 embriyosu var :66:
transferi gelecek ay olacak embriyolar dondurulacak :16:
benimde yarın olacak opu sonra döllenme süreci...
ama benimde yumurtam fazla olduğu için transferim 1 ay ertelendi embriyolar dondurulacak...
eylül başında kavuşucaz flzaskla beraber bebişlerimize inş :49::49:
biz de son durumlar böyle bitanemmmmmmmmm :16::16::16:

ben öğleden beri baya kötüyüm iyice şiştim hareket edemiyorumher yeri ağrıyor...
geldiğimden beri geçmişi okuyorum anca bitirdim cevaplıycam şimdi yazılanları :16:

çok güzel bir haber canım, daha ne olsun. çok güzel bir oran. ne zaman başlarsınız tedaviye?

maşallah canım bu ne dikkat, ben saf saf yatmışım 10 gün. hiç belirti yaşamadım. bel ağrısından başka oda herzaman olan ağrıydı.

bangi canım yarın transfer varmış. inşallah bu defa yüzün güler. darısı başına diyeyim:)
dondurulmuş transferi nasıl oluyor. embriyolar çözüldükten sonra bekletiliyor mu, hemen mi transfer ediliyor.

Neyapim evde yata yata kendimi dinledim bolca :) ilk transferimde ilk gun cok kötü ve garip bı agrim olmuştu agri kesici ile geçmedi bile..o an anladım tutmadığını hos taaaaaa amlyt masasında olmadı demiştim ertesi gun o agri ile tamamen vazgeçtim ..ondan sonrada kendimi hiç dinlemedim..busefer farklı her acıdan bakalım nolacak...en azından negatif olursa bile sonuc su 10 günümü ilki gibi kendime zindan etmemiş Olcam belirti diyip kendimi heycanlandiriyorum iste Neyapim teselli :)

canım benimmm kıyamam. çokmu rahatsız oldun.
yarın atlatacaksın inşallah.
nefes alamıyor gibi oluyorsun dimi. çatlatma iğnesinden sonra oluyor öyle.
yarına rahatlarsın bitanem inşallah.:70:

Cnm hoşgeldin
ne mutlu kutsal toprakları görebilme şerefine nail oldun
allah yenisini erdirsin inşlh
ettiğin duaların kabul olur inşlh...sizdeki son durumlar ne cnm
genetikte sorun çıkmıştı diye hatırlıyorum...

Bahar cnm yarın opun varmış ben Perşembe sanıyordum :) hadi yumoslari verdi doktora bebislerini hazir hale getirsinler:)

evet canım yarınnn valla bende hayırlısıyla olsada rahatlasam artık diye bekliyorum...
inş hepsi olgun çıkar bi sürü kaliteli embriyom oluşur :16::16::16:

Cnm sık dısını az kaldı o sislik sıkıntı nasıl cok iyi bilirim ..esim dün yazı okumuş internetten sabah bana anlatıyor diyorki 20 ve üzeri yumurtası olana 1 ay sonra transfer yapılırmış keske bizde öyle yapsaydık ..:)) kısmet dedim olsunda şimdi olsun:)
Yarın rahatliycaksin kuzum ;)

canım önceden normaldi ağrım karnım falan şişti ama böyle değildim...
öğlen uyumuştum öyle bi ağrıyla uyandım ki çok kötüydüm...
neyseki şimdi azıcık hafifledi inan wcye gitmeye korkuyorum çok canım yanıyor...
canım yumoş sayısı çok olanlarda en iyisi embriyoları dondurmakmış biçok yerde böyle geçiyor bu...
neyseki bizim drumuz bu kararı verdi sevindik...
bak zcunun ertelenmemiş çok kötü olmuş...
seninde çoktu ertelenebilirdi ama olan oldu artık...
boşver ilkini unut sen şimdi dondurdunuz bebişini ve aldın şimdi göbişine inş hep seninle kalacak :16::16::16:

evet canım yarınnn valla bende hayırlısıyla olsada rahatlasam artık diye bekliyorum...
inş hepsi olgun çıkar bi sürü kaliteli embriyom oluşur :16::16::16:

canım önceden normaldi ağrım karnım falan şişti ama böyle değildim...
öğlen uyumuştum öyle bi ağrıyla uyandım ki çok kötüydüm...
neyseki şimdi azıcık hafifledi inan wcye gitmeye korkuyorum çok canım yanıyor...
canım yumoş sayısı çok olanlarda en iyisi embriyoları dondurmakmış biçok yerde böyle geçiyor bu...
neyseki bizim drumuz bu kararı verdi sevindik...
bak zcunun ertelenmemiş çok kötü olmuş...
seninde çoktu ertelenebilirdi ama olan oldu artık...
boşver ilkini unut sen şimdi dondurdunuz bebişini ve aldın şimdi göbişine inş hep seninle kalacak :16::16::16:

Benim 22 embriyom vardı sadece 2 sinin ici boştu cnm bnm:) hepsi dolu dolu olacak dondurulmuslarin geri kalaniylada kardes yapacaksın ins bebisine :) belkide kardesler:)
Herseyde bı hayir var ama ben cok kötü olmadım sadece şiştim sen cok kötü olmuşun kiyamam sana...bebislerimiz doğsun hep anlatcaz senin icin neler neler yaptık diye:)

inşallahhh bitanem inşallah herşey güzel olacak.
bende iyim kuzucum nasıl olayım geç geldim bugün biraz işyerine yattım :1:
kocişte yattı tabi.
ramazanda çok uykusuz kaldık. arada böyle yatıp dinlendiriyoruz kendimizi napalım.
sende iyisin dimi bebişim.:70:

canım kusura bakma bugün aniden çıkmak zorunda kaldım :70:
ohh iyi etmişsin bebekim uyuyun biraz :1:

canım benimmm kıyamam. çokmu rahatsız oldun.
yarın atlatacaksın inşallah.
nefes alamıyor gibi oluyorsun dimi. çatlatma iğnesinden sonra oluyor öyle.
yarına rahatlarsın bitanem inşallah.:70:

canım dediğin gibi çatlatma iğnesinin etkisi bunlar...
karnım şişmişti ama ilk büyürken baya ağrım oldu sonra hafiflemişti...
bugün bastırdı birden şükür az kaldı yarın teslim edicem yumoşlarımı merkeze :16:

Benim 22 embriyom vardı sadece 2 sinin ici boştu cnm bnm:) hepsi dolu dolu olacak dondurulmuslarin geri kalaniylada kardes yapacaksın ins bebisine :) belkide kardesler:)
Herseyde bı hayir var ama ben cok kötü olmadım sadece şiştim sen cok kötü olmuşun kiyamam sana...bebislerimiz doğsun hep anlatcaz senin icin neler neler yaptık diye:)

iş benimde hepsi dolu olur canımmmmm senin çok iyiymiş...
evet bebişlerimi arka arkaya alıcam inş...
zaten hiç korunmayacağım bakarsın süpriz yapar 2. bebiş bize :16:
hayırlısıyla ilkine bi kavuşayımda hayaller bitmiyor işte :16::16::16:
canım bugün öğlen oldum böyle anlamadım bende...
hafifliyor yavaş yavaş inş geçer tamamen...

hoşgeldin canım ben iyiyim şükür
canım benim yaa kıyamam inşallah yarın geçecek bu sıkıntın
benim bile 4 yumurtam olmasına rağmen opudan sonra bir baktım karnım dümdüz olmuş
ama benim öyle sıkıntım olmadı e 4 tanecik yumoş ne kadar sıkıntı verecek ki
biraz daha sabır canım benim yarın 11 de miydi opun?

hoşbulduk canım :29:
bugüne kadar şükür iyiydim ama artık çatlama evresine geçiyorlarya heralde onun ağrısı bunlar...
valla bebişlerim için herşeye razıyımmmm :16:
demek opudan sonra karnın dümdüz oldu ay inş benimde öyle olur ben baya koca göbişli oldum çünkü :9::9::9:
sabrediyorum bitanem sonu iyi olacak inş...
evet canım 11 de ama 10 da merkezde olucaz...

Back
X