Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
10. veya 11. gün yaparsın canım.
benim normalde bugün adet günüm. 2-3 gündür belim ağrıyor. korkuyoum birşey olacak diye sonra geçiyor.
ablamdada aynı olmuş, hatta bazı hamileler 9 ay boyunca adet zamanlarında bu ağrıyı çekiyormuş canım..

progestan ve coraspirine devam ediyorumdevam ediyorum canım. daha 8 tane iğnem var. artık yürürken bile acıyor.
iğneyi yaparken canım yanmıyor, öyle ilaçta yakmıyor ama bir süre sonra kalçam ağrımaya başlıyor.
biraz adet olacakmış gibi belim ağrıyor. arada karnımın alt tarafında kramp gibi küçük batmalar oluyor. hemen geçiyor ama.
miğde bulantısı falan başlamadı daha. uslu benim bebeğim :)

maşallah ne çabul geçmiş 3 ay, sanki daha dün hamileyim diye yazdın gibi geliyor. biz ne çok vakite geçrimişiz topikte :)
allahım 9. ayıda doldurup bebişini kucağına almayı nasip etsin. yakında cinsiyette belli olur. göbeğin çıktı mı?

Korkma cnm bnm Rabb'ime emant bebisin ins hiç bsycik olmas sen inen bolca bu ilk aylar önemli..
Benimde adet gunum iki gun sonra ama hep 2-3 gun erken olurum yani bu sıralar adet zamanım...bakalım az kaldı tum sakinliğimde test günümü bekliycem ins adet olmam tek korkum bu wc ye gitmek işkence oldu resmen

benim normalde bugün adet günüm. 2-3 gündür belim ağrıyor. korkuyoum birşey olacak diye sonra geçiyor.
ablamdada aynı olmuş, hatta bazı hamileler 9 ay boyunca adet zamanlarında bu ağrıyı çekiyormuş canım..

progestan ve coraspirine devam ediyorumdevam ediyorum canım. daha 8 tane iğnem var. artık yürürken bile acıyor.
iğneyi yaparken canım yanmıyor, öyle ilaçta yakmıyor ama bir süre sonra kalçam ağrımaya başlıyor.
biraz adet olacakmış gibi belim ağrıyor. arada karnımın alt tarafında kramp gibi küçük batmalar oluyor. hemen geçiyor ama.

maşallah ne çabul geçmiş 3 ay, sanki daha dün hamileyim diye yazdın gibi geliyor. biz ne çok vakite geçrimişiz topikte :)
allahım 9. ayıda doldurup bebişini kucağına almayı nasip etsin. yakında cinsiyette belli olur. göbeğin çıktı mı?

bende göbekten kalçaya transfer olacağım perşembeye:9:ah cnm 8 günde hızlıca geçer fındığın ulu ve akıllıymış maşallah:nazar::nazar:hamileliğine aynı drla mı devam ediyorsun

Yaaa ins ondandir cnm bnm ..esim habire internetten yazı okuyor bak sunun aynı senin gibiymiş hamile çıkmış diyor..amacına o adet agrisi girdiği an olumlu düşünemiyorsun korkuyorsun :( ama iki gun aynı şey ölü gecti ya biraz sakinlestim ..ilk transferime göre okdr ölümlünün ve sakinim anlatamam esim diyor sen testmi yaptın gizlice bana söyletmiyorsun dior ..çünkü ısrar ediyor kan testi yapalım diye ben istemiyorum :) Rabbim biliyor icimi değişik bı sekilde rahatım huzurluyum sadece adet agrim olduğu anda moralim bozuluyor biraz okdr:)

mevlam yüzünü güldürsün bebişinle hayırlı ömürler versin

evet ama dondurulmuşla deneyeceğim ama embriyolar değil tek embriyo var yarın inşallah çözülecek anasıyla İzmire gelecek :)
Aaa yarın transferin olacakmi cnm hadi gözün Aydın ins olacak busefer ins hepimiz hamis haberi verçez:)
perşembe benimki cnm baharımla aynı gün olamadık

Ay senle karıştırdım Ozaman:) bayramda guzel haberler vercen ins herkese :)

bende göbekten kalçaya transfer olacağım perşembeye:9:ah cnm 8 günde hızlıca geçer fındığın ulu ve akıllıymış maşallah:nazar::nazar:hamileliğine aynı drla mı devam ediyorsun

ona karar veremedim, ilk kontrole yine süleyman beye giderim. başaksı zarar verirmiş gibi geliyor. birde iğnelere davam edip etmeyeceğime o karar versin.
daha sonra eve yakın bir yer bulup orada devam ederim.

biraz çıktı.amin.cinsiyeti daha belli değil.bidahaki ay inşallah.

İNs cnm bnmmm ins..bilmiyorum cok şey var belirti diyeceğim hatta esim bile farkettigi..kendimi kaptırmak istemiyorum az kaldınız sonucu öğrenmeye...Rabbim hepimize ins hamileyimmm demeyi nasip eder:)

İlk tedavimde hamile olsam benimde 3 aylık olacaktı ama kısmet olmadı ins şimdi olur:)
Dikat et kendine Rabb'ime emant bebisin ins bsy olmaz Rabbim korur o meleği

evet kısmet değilmiş.üzülme şimdiki yaşadıkların aynı benim yaşadıklarım gibi bende hergün ağrıdan adet oluyorum sanıyordum.sonradan öğrendimki o bebeğin yerleşme ağrılarıymış.inşallah bu sefer olacak.

evet kısmet değilmiş.üzülme şimdiki yaşadıkların aynı benim yaşadıklarım gibi bende hergün ağrıdan adet oluyorum sanıyordum.sonradan öğrendimki o bebeğin yerleşme ağrılarıymış.inşallah bu sefer olacak.

Yaa benziyormu belirtilerimiz ins bu sefer olmuştur okdr cok kisi bekiyorki benden herkes kimseyi üzmek istemiyorum :(

cnm transferin mi var yarın inşallah bebişin 9 ay göbişinde sonra da yanında olsun

aminnnnnnnnnn seninde opun varmış sağlıklı yumurtaların çıksın inşallah

Aaa yarın transferin olacakmi cnm hadi gözün Aydın ins olacak busefer ins hepimiz hamis haberi verçez:)

sağol canım inşallah Allah hepimize nasip eder.

ona karar veremedim, ilk kontrole yine süleyman beye giderim. başaksı zarar verirmiş gibi geliyor. birde iğnelere davam edip etmeyeceğime o karar versin.
daha sonra eve yakın bir yer bulup orada devam ederim.

hayırlı olsun hamileymişsin darısı bizlerin başına olsun. :)

arkadaslar hepinize merhaba.bugun bebegimi gordum ultrasonda kalp sesini de dinletti doktorum hersey normalmis allaha sukurler olsun.rabbim sizlere ve isteyen herkese nasip etsin insallah.
canım yaa maşallah gözün aydın ne mutlu olmuşsundur sen de
Allahım kucağınıza da almayı nasip eder inşallah.
cnm arkadaşımız bağış olarak istiyor tüp bebek masrafları çok yordu sana lazım olabilir onlar ikinci tedavinde
hımm tamam canım anladım
evet canım ya lazım olabilir bilsem olmayacağını hemen verirdim ama
inşallah arkadaşın temin edebilir biyerlerden.
Evt cnm bnm bugun 8. Gunum oldu bile:)
Sen bayramdan sonra başlıycaktin demi tedaviye :)

hadi yaa maşallah canım haberim yoktu benim
az kalmış hadi sonucu almaya
inşallah bu sefer tutunur bebişin
1 tane mi embriyo transfer edildi canım
evet canım kısmetse bayramdan sonra başlıcaz inşallah.

Selam kızlar ben pek giremiyordum topiğe misafirlerim şimdi gittiler bende kendimi topikte buldum:1::1::1::1::1::1:kızlar eşim bugün tekrar hastaneye gitti malum geçen gün randevusuna gidememişti.doktor bugün ultrasonla bakmış ve sonuç olarak size daha önce %25 sperm bulunur demiştim ama şimdi durum değişti %70 sperm bulma ihtimalimiz var demiş:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:yalnız eşimin y mikrodelesyon sonucunu bulamamışlar dosyasında yaptırın demişler bende yaptırmıştık evde raporun var dedim gitmiş hastanede laboranta rica etmiş bana çıktı verin diye olmaz demişler yarın ben oruçlu halimle o kadar yolu gidip tekrar dosyamıza konulması için raporu götürücem bu yolda çok uğraş veriyoruz rabbim inşallah sonucunu hayırlı eder:49::49::49::49::49:benden haberler bu kadar canlarım sizler nasılsınız

Gözünaydın darısı transferine ve hamileliğine inşallah

amin cnm inşALLAH
darısı sizelereeeeeeee:16:

5 tane döllenmiş mercimeğiniz var ha çok sevindim:52::52::52:
Inşallah 1 ay sonra göbüşünde yer bulurlar ve kızlar ikizlere hamişimde dersin cnm
çok sevindim bizlere yeniden umut oldun
inşlh bizlerde o aşamalara gelebiliriz amin....:49::49::52::52:

evt cnm 5 mercimeğimiz varrrrrrrrrrrr..inşşşşşşş hamişliğiiiiiide yaşarımmmmmmmm..rabbim sizlereeee yaşatsınnnnnnn:49::49::49:

oh harika.Çok güzel haberler bunlar.Şimdi nasıl hissediyorsun kendini kuş gibi hafifi ve özgüüüüüürrr

Evt cnmmmmmmmmmm..aynen öyleyizzzzzzz öyle rahatladıkkiiiiiiiiii üstümüzdennnnnnn büyük bi yük kalktııııııı ...

canim gozunuzaydin hayirli olsun cok sevindim ins hamile haberinide alicaz yakinda:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

senın ıçın çok sevındım canım ınş. hamılelık haberınıde alırız dualarım senınle :46::46::46::46::46:

Sağoulun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16: darısı başınızaaaaaaa:49::49::49::49:

Minik gelin canım benimde bugün 8. Günüm sen çok belirti olduğunu yazmışsın acaba neler var bende dün bi ara adet olacağım sandım karnıma belime agri girdi sonra geçti. Başka belirtim yok arada belime ağrı giriyor.

canım yaa maşallah gözün aydın ne mutlu olmuşsundur sen de
Allahım kucağınıza da almayı nasip eder inşallah.

hımm tamam canım anladım
evet canım ya lazım olabilir bilsem olmayacağını hemen verirdim ama
inşallah arkadaşın temin edebilir biyerlerden.

hadi yaa maşallah canım haberim yoktu benim
az kalmış hadi sonucu almaya
inşallah bu sefer tutunur bebişin
1 tane mi embriyo transfer edildi canım
evet canım kısmetse bayramdan sonra başlıcaz inşallah.
İki tane kondu cnm tek far bu sefer 5. Güne kdr bekletildi embriyolar bide benim istediğim doktor yaptı transferimi onun icin icim biraz daha rahat:) tabi hersey bahane nasip olacak olsa hiç bisuru bahane bile olmaz suanda ezan okunuyor Rabbim hiç birimizin emeklerini bosa çıkarmasın ins..sanada az kalmış Ramazan ve bayramı geçirdikten sonra tymak daha mantıklı :)

Selam kızlar ben pek giremiyordum topiğe misafirlerim şimdi gittiler bende kendimi topikte buldum:1::1::1::1::1::1:kızlar eşim bugün tekrar hastaneye gitti malum geçen gün randevusuna gidememişti.doktor bugün ultrasonla bakmış ve sonuç olarak size daha önce %25 sperm bulunur demiştim ama şimdi durum değişti %70 sperm bulma ihtimalimiz var demiş:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:yalnız eşimin y mikrodelesyon sonucunu bulamamışlar dosyasında yaptırın demişler bende yaptırmıştık evde raporun var dedim gitmiş hastanede laboranta rica etmiş bana çıktı verin diye olmaz demişler yarın ben oruçlu halimle o kadar yolu gidip tekrar dosyamıza konulması için raporu götürücem bu yolda çok uğraş veriyoruz rabbim inşallah sonucunu hayırlı eder:49::49::49::49::49:benden haberler bu kadar canlarım sizler nasılsınız
Oooooo ser haber cnm bnm olsun yarın götür oruçlu olunca Zor bilirm ama Rabb'imde bu emeklerinizi bosa çıkarmayacak ins:)

Minik gelin canım benimde bugün 8. Günüm sen çok belirti olduğunu yazmışsın acaba neler var bende dün bi ara adet olacağım sandım karnıma belime agri girdi sonra geçti. Başka belirtim yok arada belime ağrı giriyor.

Cnm bak gun gun olan seyleri sana yazayım ins adet gelmez belirti olarak düşünmek istiyorum hepsini:(
Transferin
1-2 gunu sürekli kasıklarımda batma oldu
2-3-4 .gunler hep belim ağrıdı ama nsl desem ayakta durunca ağrıyordu uzaninca geçiyordu...
5. Gun hiç bı agrim yoktu ama sabah foss diye bsy gitti benden okdr siddetliydiki sabah uykumdan uyandırdı hatta adet oldum sandim ama Birsuru su gelmişti komple çamaşırım ıslanmisti ..onun gibi yine oldu ama biraz daha az geldi su...
Ondan sonraki gunler bı kac kere oldu ama cok fazla su gelmedi ...
6. Gunu aksamı öyle bı karnım agridiki aynı adet olacağım gun olan ağrımdi moralim bozuldu adet Olcam kesin dedim ama hem adet olmadım hemde gecti agri...
7. Gun aksama kdr bsyim yoktu aksam 1 saate. Yakın yine adet agrim oldu gecti...
Bugun 8. Gunum yine bsyim yok ..bı ara ayaklarım buz gibi oldu gecti ..bugun oldu ayak üşümem...
Haaa son gunlerde birden sıcak basıyor geriliyorum sonra geçiyor ama havalarda cok sıcak ondanda olabilir...
Öle iste insan kendini dinliyor bu donemde malesef... Bu sefer gercekten merak ediyorum kan testi sonucumu...

Back
X