• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar nasılsınız..

eşimin hormon tahlilleri elhamdülillah çok iyi çıktı, dr. fabrikanın üretim yaptığını düşünüyor..

proxeed verdi, 15 gün sonra tekrar gideceğiz inşallah.. çook heyecanlıyımm

iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Dün transferim oldu tek embriyo cozunmesi zor dıyordum ama beni sasırttı embriyom . Dün başım çok ağrıdı midem falan kotuydu giremedim. Bugün iyiyim dinleniyorum umarım tututunur anasına yavrum.

Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))

gözünaydın Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49: :64::64::64::64::64::64:
:64::64::64::64::64::64: :64::64::64::64::64::64: :64::64::64::64::64::64: :64::64::64::64::64::64:
:64::64::64::64::64::64: :64::64::64::64::64::64:

iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Dün transferim oldu tek embriyo cozunmesi zor dıyordum ama beni sasırttı embriyom . Dün başım çok ağrıdı midem falan kotuydu giremedim. Bugün iyiyim dinleniyorum umarım tututunur anasına yavrum.

Amin inşallah hamilhaberine halay çekeriz beraber

Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))

süperrrrrrr bir haber bu çok sevindim hayırlı olsun canım darısı da burdaki diğer bayanlara inşallah tebrik ediyorum seni dikkat et kendine şimdi ağır hareketler yapma sakın sevgiler...

Günaydınnnnnnnnnn:16::16::16::16::16:

Bugünnnnnn baharımın opusu varrrrrr.:52::52::52:.

İnşallah dolu dolu yumoşlarıııııııııı kaliteli güzellll embriyolarıııı olsun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sonradaaaaaaa dondurulsunnnnn bi dahaki aya annesinni göbüşüneeee konulacağı günü beklesinnn:49::49::49::49:

canımın yanında olamıycammmmmmmmm ama yarın zaten umutta görüşceğiz inş:70:

Allah yardımcın olsun bitanemm kolayca atlatırsın sende benim gibi inş..:54::54::54::54::54::54:

Bangininde bugün transferi olucakk..inşş bu sefer bebeişi tutunurrrrrrr göbüşü dolu olaraka giderrrrrrrrr evine:49::49::49::49:

Bizde yarın umuta eşimmin kontrolüne gidiceğizz bakalımm benimde kaçç embriyo dondurulacak söyliyceklerrrrr:46:

benim nazlı cozunurken nazlanmamıs sukur aldık :) bir de tutunsun doğsun akülü araba alcak dedesi :) umarım eşin cabucak iyileşir embriyolarında hepsi dondurulur.

canlar banginin 1 embriyosu vardı dondurulmuş...
oda bugün hayırlısıyla çözülmüş sabah haberini telde almıştım zaten...
sonra merkeze gelince yanıma geldi canım ben merkezden çıkarken onuda transfer için hazırlamaya başlıyorlardı...
dualarınızı eksik etmeyin inş budefa bebişine kavuşur :49: :16::16::16:

dualarınız için çok çok teşekkür ederim. umarım senın de bol bol embriyon olur.

cnm inş bangide bebişine kavuşanlardan olur onun mutluluğunuda paylaşırız.
umut herkeze uğrlu geldi.
ohhh hamiş dolduyor topiğimiz:49::49::49:

amin inşallah hepimiz isteğimize kavuşuruz.

allah bangi arkadaşımızında yanında olsun inş.onunda mutlu habrini almayı nasip etsin rabbim bizlere.bizlere dua da etmişsin allah razı olsun.topiğimizdeki bu güzel gelişmelerin en büyük sebebi birbirimize olan dualarımız sayesinde zaten.

çok sağol canım inşallah guzel haberler verebilirim.

canım kaç aydır bu günü bekliyordun inşAllah trasfer ve hamilelik haberlerinide kutlayalım. yarında bol bol sağlıklı ebriyo haberlerine. bizim içinde dua etmişin Allah razı olsun kat katı sana olsun ,bu güzel gelişmeleri birbirimize ettiğimiz dualarla ulaşıyoruz zaten.:29:

canım bangininde trasferi bugünmüş .inşşAllah bu defa bebeğine kavuşur oda benim gibi izmirden istanbul yollarına düşmüş göbüşü dolu gelsin 12 gün sora halayını çekelim.

inşallah arkadaşlar halay çekeriz beraber

evet canım aylardır bekliyordum şükür yolu yarıladım :16:
amin inş eylüldede hamişliğimi kutlarız :16::16::16:
canım alfabetik sırayla tek tek isimlerinizi aklıma getirdim :1:
hepiniz için defalarca dua ettim rabbim kabul eder inş :16:
evet canım banginin transferide olmuştur...
bangide benim kaldığım öğretmen evine gelmişti dün...
hatta aramızda 1 oda var :1:
dün akşam 1 saate yakın oturduk sohbet ettik annesi geldi gece...
ben biara ziyaretine giderim inş herşey dilediği gibi olur :16::16::16:

komşum insallah hepimizin dileği olur :) annem bilgisara kızıyor ya :)

canım hamişliginide kutluycaz inşAllah :49:.ne güzel birbirinizi tanıma fırsatınız oldu:29:. ziyaret edersen bizide haberdar et nasılmış arkadaşımız.:31:

ben iyiyim Allaha şükür sağolun

minikgelin hayırlı olsun cok sevindim. :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kızlar annem kızıyor ben sonra okumaya devam edicem yıne gelirim

cnm çok sevindim merak etmiştim senin sonucunu bakmak için girmiştim nete gerçi ben emindim senin bu sefer hamile olduğundan;)) artık kendini dinleme lütfen, dinlen bebişine iyi bak. :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

yaşasın bi hamile daha eklendi listemize ;)) azoyu yendiniz gülüm..

Aman allahim bi hamisimiz daha allahima bin sükür gözün aydin canim benim allah tamamini erdirsin darisi insallah herkesin basina

minik gelin haberin çooooooook güzel ALLAH tamamına erdirsin bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Şu aralar ne kadar güzel herkese güzel haberler geliyor dileyen herkese rabbim nasip etsin hayırlı evlat sahibi olmayı

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canımmmmmmmmm gözün aydınnnnnnnnn çok sevindim :52::52::52:
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş :16::16::16:
ben budefa bu kız hamiş diye düşünüyordum zaten...
darısı bizim başımıza :64::64::64::64::64::64:

minikgelinnnn tatlım gözünaydın rabbim kucağına almayıda nasip etsin:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canlar ben geldimmmmmmmmm bebişlerimden haber varrrrrrrrrrr :16::16::16:
23 yumoştan 19 tanesi olgunmuş ve işlem görmüş 14 tanesi döllenmiş :52::52::52:
cumartesi donduracaklar inş hepsi cumartesiye kadar bölünmeye devam ederler :16::16::16:
ben kendimi çok iyi hissediyorum onun için biraz sonra yola çıkıcaz balıkesire evimize gidicez :10:
hepinizi kocaman öpüyorum sizi seviyorum canlarrrrrrrrrrr :54::54::54::54::54:

:nazar::nazar::nazar::nazar:
Canım gözünaydınnn :52::52::52::52::52:
bu sefer biliyoduk artık hamiş olacağını:49::49::49::49::49:
Rabbim tamamına edirsinnnnnn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Darısıs bizlerin başına

Selam kızlarrrrrrrrr:16::16::16::16:
benimdee 4 tane embriyommmmm dondurulduuuuu çok şükürrrrrr:52::52::52::52:
şimdi umuttayız eşimin kontrolü varrrrrrrrr onu bekliyoruz..

cumartesi donduracaklar inş hepsi cumartesiye kadar bölünmeye devam ederler :16::16::16:
ben kendimi çok iyi hissediyorum onun için biraz sonra yola çıkıcaz balıkesire evimize gidicez :10:
hepinizi kocaman öpüyorum sizi seviyorum canlarrrrrrrrrrr :54::54::54::54::54

gözün aydn tatlm ins bidahaki ay sımsıkı tutunur sana yawrun

gözün aydın cnm sen merak etme onlar güzel güzel bölünürler ;))
hayırlısıyla inş. hamiş haberlerinide alırız..
iyi yolculuklar baharcım...:16:

oohhh maşallah maşallahhh bebekime :nazar::nazar::nazar:
14 tane bebişin var demekki ne güzelll :16:
bidahaki aya göbişinde olacak içlerinden en güzel birisi inşallah.
dikkat et canım kendine.
bende seni çoook seviyorum öpüorumm :54::54:

Back
X