Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
Tebrikler canımmmm. allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
çoook sevindim çoook
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Dün transferim oldu tek embriyo cozunmesi zor dıyordum ama beni sasırttı embriyom . Dün başım çok ağrıdı midem falan kotuydu giremedim. Bugün iyiyim dinleniyorum umarım tututunur anasına yavrum.
Günaydınnnnnnnnnn
Bugünnnnnn baharımın opusu varrrrrr..
İnşallah dolu dolu yumoşlarıııııııııı kaliteli güzellll embriyolarıııı olsun![]()
sonradaaaaaaa dondurulsunnnnn bi dahaki aya annesinni göbüşüneeee konulacağı günü beklesinnn
canımın yanında olamıycammmmmmmmm ama yarın zaten umutta görüşceğiz inş
Allah yardımcın olsun bitanemm kolayca atlatırsın sende benim gibi inş..
Bangininde bugün transferi olucakk..inşş bu sefer bebeişi tutunurrrrrrr göbüşü dolu olaraka giderrrrrrrrr evine
Bizde yarın umuta eşimmin kontrolüne gidiceğizz bakalımm benimde kaçç embriyo dondurulacak söyliyceklerrrrr![]()
canlar banginin 1 embriyosu vardı dondurulmuş...
oda bugün hayırlısıyla çözülmüş sabah haberini telde almıştım zaten...
sonra merkeze gelince yanıma geldi canım ben merkezden çıkarken onuda transfer için hazırlamaya başlıyorlardı...
dualarınızı eksik etmeyin inş budefa bebişine kavuşur![]()
![]()
cnm inş bangide bebişine kavuşanlardan olur onun mutluluğunuda paylaşırız.
umut herkeze uğrlu geldi.
ohhh hamiş dolduyor topiğimiz![]()
allah bangi arkadaşımızında yanında olsun inş.onunda mutlu habrini almayı nasip etsin rabbim bizlere.bizlere dua da etmişsin allah razı olsun.topiğimizdeki bu güzel gelişmelerin en büyük sebebi birbirimize olan dualarımız sayesinde zaten.
canım kaç aydır bu günü bekliyordun inşAllah trasfer ve hamilelik haberlerinide kutlayalım. yarında bol bol sağlıklı ebriyo haberlerine. bizim içinde dua etmişin Allah razı olsun kat katı sana olsun ,bu güzel gelişmeleri birbirimize ettiğimiz dualarla ulaşıyoruz zaten.
canım bangininde trasferi bugünmüş .inşşAllah bu defa bebeğine kavuşur oda benim gibi izmirden istanbul yollarına düşmüş göbüşü dolu gelsin 12 gün sora halayını çekelim.
evet canım aylardır bekliyordum şükür yolu yarıladım
amin inş eylüldede hamişliğimi kutlarız
canım alfabetik sırayla tek tek isimlerinizi aklıma getirdim![]()
hepiniz için defalarca dua ettim rabbim kabul eder inş
evet canım banginin transferide olmuştur...
bangide benim kaldığım öğretmen evine gelmişti dün...
hatta aramızda 1 oda var
dün akşam 1 saate yakın oturduk sohbet ettik annesi geldi gece...
ben biara ziyaretine giderim inş herşey dilediği gibi olur![]()
canım hamişliginide kutluycaz inşAllah.ne güzel birbirinizi tanıma fırsatınız oldu
. ziyaret edersen bizide haberdar et nasılmış arkadaşımız.
![]()
Aman allahim bi hamisimiz daha allahima bin sükür gözün aydin canim benim allah tamamini erdirsin darisi insallah herkesin basina
canlar ben geldimmmmmmmmm bebişlerimden haber varrrrrrrrrrr
23 yumoştan 19 tanesi olgunmuş ve işlem görmüş 14 tanesi döllenmiş
cumartesi donduracaklar inş hepsi cumartesiye kadar bölünmeye devam ederler
ben kendimi çok iyi hissediyorum onun için biraz sonra yola çıkıcaz balıkesire evimize gidicez
hepinizi kocaman öpüyorum sizi seviyorum canlarrrrrrrrrrr:54
gözün aydn tatlm ins bidahaki ay sımsıkı tutunur sana yawrun
ben kendimi çok iyi hissediyorum onun için biraz sonra yola çıkıcaz balıkesire evimize gidicez
hepinizi kocaman öpüyorum sizi seviyorum canlarrrrrrrrrrr![]()
hepinizi kocaman öpüyorum sizi seviyorum canlarrrrrrrrrrr![]()