• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın arkadaşlarım.
Bugünde önemli bir gün.İnşaallah Bahar ve Minik gelin arkadaşlkarımızdan hayırlı,yumaş kokan haberler alırız.Allah yardımcıları olsun inş.

Günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr:16::16::16::16:

güzel bi gün olsun hep iyi şeyler duyalım inşALLAH:16::16::16::16:

Bugün bende heeycanlıyım çünkü embriyolarımdan haber gelicekkkkkkk kaç tane donduralacak acabaaaaaaaa:18::18::18::18::18:

bayadır giremiyorum ama çok güzel şeyler olmuş herşey yolunda gitsin inşaallah sizden gelen olumlu haberlerle çok mutlu oluyorum rabbim tamamına erdirsin tedavide olan bütün arkadaşlara dualarım sizinle diyoruuum rabbim hasret çektiklerimize tez zamanda kavuştursun inşaallah allaha emanet olun öpüyorum nanaktaaaannn:16::16::16::16::16:

AMİNNNNNNNNNNNNNN CNMMMM ÇOK SAĞOLLLLL..GÜZELLLL DİLEKLERİN İÇİNNNNNN

baharcım gözün aydın cnm hayırlısıyla opunu olmuşsun inş. yumoşlarında sağlıklı bi şekilde döllenirler tatlım..
flzaşk cnm 5 tn bebişin seni bekliyomuş çok sevindim rabbim onları sana bağışlasın..
arunacım yarın opun varmış allah yardımcın olsun arkadaşım inş. istediğin sayıda ve kalitede olur yumoşların,inş.döllenirler...
cemrem cnm geçmiş olsun fizik tedavisi görüyormuşsun Allah yardımcın olsun cnm..
minikgelin bence sen bu sefer hamilesin cnm hem 5. gün emriyosuda koydular ya kesin hamilesin bence ;))inş.bebişin şu mubarek ramazan ayında gelirde evinize neşe saçar.:24:
:16::16::16::16::16::16::16::16:

Aminnnnnnnnn cnm benimmmmmmmm..bakalım bugün haberini alıcağızzzz kaç bebişimm beni bekliyooooooooo:16::16::16::16:

günaydın canlarrrrrrrrrr :71::71::71:
bugün topiğimiz güzel haberlerle ve halaylarla dolar inşşş :16::16::16:
bugün benim için önemli bi gün bebişlerimin ilk haberini alıcam inş bisürü kaliteli embriyo olmuşlardır şimdidennnnn :16::16::16::16::16:

Günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr:16::16::16::16:

güzel bi gün olsun hep iyi şeyler duyalım inşALLAH:16::16::16::16:

Bugün bende heeycanlıyım çünkü embriyolarımdan haber gelicekkkkkkk kaç tane donduralacak acabaaaaaaaa:18::18::18::18::18:

günaydın canımmmmmmmm bugün bebişlerin buz bebiş olacaklar desene :46:
inş 5 ide dondurulur canım güzel haberler alır coşarız seninle yine inş :21::21::21::32::32::32::32::32::32:

günaydın canlarrrrrrrrrr :71::71::71:
bugün topiğimiz güzel haberlerle ve halaylarla dolar inşşş :16::16::16:
bugün benim için önemli bi gün bebişlerimin ilk haberini alıcam inş bisürü kaliteli embriyo olmuşlardır şimdidennnnn :16::16::16::16::16:

Ayyyyyyy olmazmı cnm birsürü embriyon olmuştur şimdiiiiiiiiiiiii:16::16::16::16::16:
sende heeycanlısınnnnnnnnnnnnnn çok güzel yaaaaaaaaaaaa bu duyguları bile yaşamak ...
rabbim binlerce kez şükürlerrrrrrrrr olsunnnnnnnn

günaydın canımmmmmmmm bugün bebişlerin buz bebiş olacaklar desene :46:
inş 5 ide dondurulur canım güzel haberler alır coşarız seninle yine inş :21::21::21::32::32::32::32::32::32:

inşşşşşşş cnm inş 5 ide iyiydirrrr dolduralacak kadarrrrrrr olmasadaaaaa inşş bidahaki ay tedavimi yapacak kadar olur inş..

bayadır giremiyorum ama çok güzel şeyler olmuş herşey yolunda gitsin inşaallah sizden gelen olumlu haberlerle çok mutlu oluyorum rabbim tamamına erdirsin tedavide olan bütün arkadaşlara dualarım sizinle diyoruuum rabbim hasret çektiklerimize tez zamanda kavuştursun inşaallah allaha emanet olun öpüyorum nanaktaaaannn:16::16::16::16::16:

canım allah razı olsunnnnnnnnn :70:
inş size güzel haberler vermek nasip olur :16::16::16:
rabbim en kısa zamanda sana da güzel haberler vermeni nasip eder inş :16::16::16:
bende seni öpüyorum kocaman :54::54::54:

baharcım gözün aydın cnm hayırlısıyla opunu olmuşsun inş. yumoşlarında sağlıklı bi şekilde döllenirler tatlım..

saol tatlımmmm aminnnnnnnnnnn inş canım bakalım bugün haberlerini alıcaz heyecanlıyım :1:

canım geçmiş olsun operasyon tamam galiba Allah yardımcın olsun inşAllah hamile haberini alacağız artık ...

papatyam çok saol şükür opuyu atlattık hayırlısıyla :16:
inş bugün güzel haberlerinide alırım...
darısı sizin başınıza inş :16::16::16:

Baharcigim yarin bebislerinin sayisini ogreneceksin ne guzel. Yumurtalarin hepsi döllenirse artik sen kendi kresini acar ve bebislerine ogretmenlik yaparsin:52::52:

hasretimmmmmmmmmm canımmmmmmmmmm çok saol :70:
aminnnnnnnnn inş hepsi döllenir :52:
diğer topikteki arkadaşlarda öyle söylemişti potansiyel bi sınıf öğrencim olur işte :52::52::52:

Günaydın arkadaşlarım.
Bugünde önemli bir gün.İnşaallah Bahar ve Minik gelin arkadaşlkarımızdan hayırlı,yumaş kokan haberler alırız.Allah yardımcıları olsun inş.

günaydınnnnnnnnn sevalimmmmmmmmm çok saol inş güzel haberler veririm size :46::46::46:

Ayyyyyyy olmazmı cnm birsürü embriyon olmuştur şimdiiiiiiiiiiiii:16::16::16::16::16:
sende heeycanlısınnnnnnnnnnnnnn çok güzel yaaaaaaaaaaaa bu duyguları bile yaşamak ...
rabbim binlerce kez şükürlerrrrrrrrr olsunnnnnnnn

inşşşşşşş cnm inş 5 ide iyiydirrrr dolduralacak kadarrrrrrr olmasadaaaaa inşş bidahaki ay tedavimi yapacak kadar olur inş..

aminnnnnnnnnnn inş öyledir tatlımmmmmm :16::16::16:
heyecanlı olmaz mıyım canım yaaa bebişlerimden ilk kez haber alıcam :52:
anneleri kurban olsun onlaraaaaaaaaaaa :16::16::16:
aminnnnnnnnn rabbime binlerce kere şükür olsun bu günleri görebildik darısı diğer arkadaşlarımızın başına :16::16::16:
canım sen dualarını geniş tut inş 5 ide kalmıştır allah yüzünüzü güldürür inş...
canım kayınvalidenler geldi mi kaç ta çıkacaksınız ??

aminnnnnnnnnnn inş öyledir tatlımmmmmm :16::16::16:
heyecanlı olmaz mıyım canım yaaa bebişlerimden ilk kez haber alıcam :52:
anneleri kurban olsun onlaraaaaaaaaaaa :16::16::16:
aminnnnnnnnn rabbime binlerce kere şükür olsun bu günleri görebildik darısı diğer arkadaşlarımızın başına :16::16::16:
canım sen dualarını geniş tut inş 5 ide kalmıştır allah yüzünüzü güldürür inş...
canım kayınvalidenler geldi mi kaç ta çıkacaksınız ??

Öyledir tatlımmmmmm inş.:16::16::16:
ayyyyyyyy ay nasıldaaaa severmişşşşş yavrucaklarınıııııııııı:1::1::1::1:
teyzeside yesin onlarııııııııııııııııııııııı :21::21::21::21:
çok şükür bugünleride gördüm yaaa darısı tümmmmmm arkadaşalrımın başınaaaaaaa olsunn..
cnm çokkkkkkkkkkk istiyorum 5 ide kalsın ama azada kaanaat ediyorummmmmmmmmmmm iştee..bakalımm ne olcakk içim rahat ama yineeeeeee
inş güzel şeyler olucakkkkkkkkkk:16:
yok cnm gelmedilerrrrrrrrr 10 da geliria demişlerdi bende erkneden kalktımmmmmmmmm işleri halletim onları bekliyorummm.:34:..

Aruna cnmmmmm guzel haberlerle gel:)))

KiZlar benim 10. Gunum bugun kan verdim geldim 14.30 da sonuc cikacak ...
O saate kdr nsl zaman geçecek:(
Geceyarın agrisi ve migde bulantisi ile uyandım saat 3de..5 e kdr oturdum cok kötüydü sonra uyuyakalmisim bugun normalde adet gunum okdr karın ağrısına adette olmadım... Rabbim icimi biliyor gece midemde bulaninca bu sefer oldu dedim...hala midem bulanıyor..bukdr belirtiye eğer ben hamile deilsem cok üzülürüm..ilkinde böyle seyler hiç olmamıştı ...Yada ben migdemi usuttummu..ateşimde yüksek normalde adet günüme bı kac gun kala aksam ateşim 37.0 dir enfazla,sabah da 36.2 dur bunlar en yüksek gördüğüm Ates yaklaşık 1 sene ölçüyorum hep..Dün aksam 37.4 bugun Sabah'ta 36.6 oldu ateşim 1 senedir ilk kez be gördüm
Of öle iste bekleyip Görecez :(

Öyledir tatlımmmmmm inş.:16::16::16:
ayyyyyyyy ay nasıldaaaa severmişşşşş yavrucaklarınıııııııııı:1::1::1::1:
teyzeside yesin onlarııııııııııııııııııııııı :21::21::21::21:
çok şükür bugünleride gördüm yaaa darısı tümmmmmm arkadaşalrımın başınaaaaaaa olsunn..
cnm çokkkkkkkkkkk istiyorum 5 ide kalsın ama azada kaanaat ediyorummmmmmmmmmmm iştee..bakalımm ne olcakk içim rahat ama yineeeeeee
inş güzel şeyler olucakkkkkkkkkk:16:
yok cnm gelmedilerrrrrrrrr 10 da geliria demişlerdi bende erkneden kalktımmmmmmmmm işleri halletim onları bekliyorummm.:34:..

severimmmmmmmm tabiiiii :1: sende ye teyzesi :1:
bende yiğenlerimi çok seviyorummmm bugünnnnnnnn bizi çokkk mutlu edecekler onlarrrrrr :16::16::16:
canım sen dualarını et içinden geçir ne istiyorsan rabbim ne nasip ederse ona kanaat edicez tabiki :16:
bugünü de atlattın mı hayırlısıyla eylül gelsin diye heyecanla beklemeye devam edeceksinnnn sonradaaaaaaaaaa :49: :40:

Son düzenleme:
Aruna cnmmmmm guzel haberlerle gel:)))

KiZlar benim 10. Gunum bugun kan verdim geldim 14.30 da sonuc cikacak ...
O saate kdr nsl zaman geçecek:(
Geceyarın agrisi ve migde bulantisi ile uyandım saat 3de..5 e kdr oturdum cok kötüydü sonra uyuyakalmisim bugun normalde adet gunum okdr karın ağrısına adette olmadım... Rabbim icimi biliyor gece midemde bulaninca bu sefer oldu dedim...hala midem bulanıyor..bukdr belirtiye eğer ben hamile deilsem cok üzülürüm..ilkinde böyle seyler hiç olmamıştı ...Yada ben migdemi usuttummu..ateşimde yüksek normalde adet günüme bı kac gun kala aksam ateşim 37.0 dir enfazla,sabah da 36.2 dur bunlar en yüksek gördüğüm Ates yaklaşık 1 sene ölçüyorum hep..Dün aksam 37.4 bugun Sabah'ta 36.6 oldu ateşim 1 senedir ilk kez be gördüm
Of öle iste bekleyip Görecez :(

canım bu defa hamişsin sennnnnnnn :49: güzel haberlerini alıcazzzzzzzzz 14,30 da :16::16::16:

severimmmmmmmm tabiiiii :1: sende ye teyzesi :1:
bende yiğenlerimi çok seviyorummmm bugünnnnnnnn bizi çokkk mutlu edecekler onlarrrrrr :16::16::16:
canım sen dualarını et içinden geçir ne istiyorsan rabbim ne nasip ederse ona kanaat edicez tabiki :16:
bugünü de atlattın mı hayırlısıyla eylül gelsin diye heyecanla beklemeye devam edeceksinnnn sonradaaaaaaaaaa :49: :40:

Yiyicem ben onlarıııııı bi olsunlarrrr gelipp tombiş kollarını bacaklarınııııı ısırıcammmmmmmmmm:9::9::9::9:
inşş mutlu ederlerrrrr bu kadar hayal kuruyorum rabbim gönlümüze göre versinnnnnnnnnnnn inş.:emir_bebek::emir_bebek:
evt bugünüde bi atlatsam gönül rahatlıyıylaaaaaa bekliycemmmmmmmmm eylülüüüüüüüüüüüüü sonrada :49:olucağızzzzzzzzzz allahın izniyleee:16:

canım bu defa hamişsin sennnnnnnn :49: güzel haberlerini alıcazzzzzzzzz 14,30 da :16::16::16:

İns cnm bnm ins ..bilirsin beni hep olumsuz bı ınsanım ama busefer oldu diyor icim ..ins Rabbim yanıltmaz ..bahar en zor kısmı bu iste kan sonucu bekleme...cok şükr ilkinde adet oldum kan sonuna bile gerek kalmamıştı..bu sefer o heyacanıda yasadım cok sukur..

Yiyicem ben onlarıııııı bi olsunlarrrr gelipp tombiş kollarını bacaklarınııııı ısırıcammmmmmmmmm:9::9::9::9:
inşş mutlu ederlerrrrr bu kadar hayal kuruyorum rabbim gönlümüze göre versinnnnnnnnnnnn inş.:emir_bebek::emir_bebek:
evt bugünüde bi atlatsam gönül rahatlıyıylaaaaaa bekliycemmmmmmmmm eylülüüüüüüüüüüüüü sonrada :49:olucağızzzzzzzzzz allahın izniyleee:16:

Bende hep yatak odasında yatağımin üzerine ikiz bebislerimi koyup yiyip bitirmek istiyorum :)))

ısır teyzesiiiiiiiii ne tatlı olur onların kolları bacakları ya :9::9::9:
çocukların elimizden çekeceği var valla :52::52::52:
aminnnnnnnnnnnn inş hamiş olucaz tatlım :49::49: sonrada görecek o kocişlerrrrrrrrr :9::9::9::9::9:

ısır teyzesiiiiiiiii ne tatlı olur onların kolları bacakları ya :9::9::9:
çocukların elimizden çekeceği var valla :52::52::52:
aminnnnnnnnnnnn inş hamiş olucaz tatlım :49::49: sonrada görecek o kocişlerrrrrrrrr :9::9::9::9::9:

Canım yılların hasreti varr öpemeye koklamaya ısırmaya doyamayacağızzzzzzzzzzzz :52:
görcekler zatennnnnnnnn onlarrrrrrrrrrrrrrrrr:27:

Canım yılların hasreti varr öpemeye koklamaya ısırmaya doyamayacağızzzzzzzzzzzz :52:
görcekler zatennnnnnnnn onlarrrrrrrrrrrrrrrrr:27:

onca zaman bizi beklettiler ceremesine de katlanacaklar artık :52::52::52:
aşırı ilgi ve sevgimizden bunalacaklarrrrrrr :9::9::9::9::9:

yumurtaların inşallah kaliteli embriyolara dönüşür

transferin hayırlı olsun inşallah bayrama hamile girersin hep beraber seviniriz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X