Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayadır giremiyorum ama çok güzel şeyler olmuş herşey yolunda gitsin inşaallah sizden gelen olumlu haberlerle çok mutlu oluyorum rabbim tamamına erdirsin tedavide olan bütün arkadaşlara dualarım sizinle diyoruuum rabbim hasret çektiklerimize tez zamanda kavuştursun inşaallah allaha emanet olun öpüyorum nanaktaaaannn![]()
baharcım gözün aydın cnm hayırlısıyla opunu olmuşsun inş. yumoşlarında sağlıklı bi şekilde döllenirler tatlım..
flzaşk cnm 5 tn bebişin seni bekliyomuş çok sevindim rabbim onları sana bağışlasın..
arunacım yarın opun varmış allah yardımcın olsun arkadaşım inş. istediğin sayıda ve kalitede olur yumoşların,inş.döllenirler...
cemrem cnm geçmiş olsun fizik tedavisi görüyormuşsun Allah yardımcın olsun cnm..
minikgelin bence sen bu sefer hamilesin cnm hem 5. gün emriyosuda koydular ya kesin hamilesin bence)inş.bebişin şu mubarek ramazan ayında gelirde evinize neşe saçar.
![]()
Günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr
güzel bi gün olsun hep iyi şeyler duyalım inşALLAH
Bugün bende heeycanlıyım çünkü embriyolarımdan haber gelicekkkkkkk kaç tane donduralacak acabaaaaaaaa:18::18::18::18::18:
günaydın canlarrrrrrrrrr
bugün topiğimiz güzel haberlerle ve halaylarla dolar inşşş
bugün benim için önemli bi gün bebişlerimin ilk haberini alıcam inş bisürü kaliteli embriyo olmuşlardır şimdidennnnn![]()
günaydın canımmmmmmmm bugün bebişlerin buz bebiş olacaklar desene
inş 5 ide dondurulur canım güzel haberler alır coşarız seninle yine inş![]()
bayadır giremiyorum ama çok güzel şeyler olmuş herşey yolunda gitsin inşaallah sizden gelen olumlu haberlerle çok mutlu oluyorum rabbim tamamına erdirsin tedavide olan bütün arkadaşlara dualarım sizinle diyoruuum rabbim hasret çektiklerimize tez zamanda kavuştursun inşaallah allaha emanet olun öpüyorum nanaktaaaannn![]()
baharcım gözün aydın cnm hayırlısıyla opunu olmuşsun inş. yumoşlarında sağlıklı bi şekilde döllenirler tatlım..
canım geçmiş olsun operasyon tamam galiba Allah yardımcın olsun inşAllah hamile haberini alacağız artık ...
Baharcigim yarin bebislerinin sayisini ogreneceksin ne guzel. Yumurtalarin hepsi döllenirse artik sen kendi kresini acar ve bebislerine ogretmenlik yaparsin![]()
Günaydın arkadaşlarım.
Bugünde önemli bir gün.İnşaallah Bahar ve Minik gelin arkadaşlkarımızdan hayırlı,yumaş kokan haberler alırız.Allah yardımcıları olsun inş.
Ayyyyyyy olmazmı cnm birsürü embriyon olmuştur şimdiiiiiiiiiiiii
sende heeycanlısınnnnnnnnnnnnnn çok güzel yaaaaaaaaaaaa bu duyguları bile yaşamak ...
rabbim binlerce kez şükürlerrrrrrrrr olsunnnnnnnn
inşşşşşşş cnm inş 5 ide iyiydirrrr dolduralacak kadarrrrrrr olmasadaaaaa inşş bidahaki ay tedavimi yapacak kadar olur inş..
aminnnnnnnnnnn inş öyledir tatlımmmmmm
heyecanlı olmaz mıyım canım yaaa bebişlerimden ilk kez haber alıcam
anneleri kurban olsun onlaraaaaaaaaaaa
aminnnnnnnnn rabbime binlerce kere şükür olsun bu günleri görebildik darısı diğer arkadaşlarımızın başına
canım sen dualarını geniş tut inş 5 ide kalmıştır allah yüzünüzü güldürür inş...
canım kayınvalidenler geldi mi kaç ta çıkacaksınız ??
Öyledir tatlımmmmmm inş.
ayyyyyyyy ay nasıldaaaa severmişşşşş yavrucaklarınıııııııııı
teyzeside yesin onlarııııııııııııııııııııııı
çok şükür bugünleride gördüm yaaa darısı tümmmmmm arkadaşalrımın başınaaaaaaa olsunn..
cnm çokkkkkkkkkkk istiyorum 5 ide kalsın ama azada kaanaat ediyorummmmmmmmmmmm iştee..bakalımm ne olcakk içim rahat ama yineeeeeee
inş güzel şeyler olucakkkkkkkkkk
yok cnm gelmedilerrrrrrrrr 10 da geliria demişlerdi bende erkneden kalktımmmmmmmmm işleri halletim onları bekliyorummm...
Aruna cnmmmmm guzel haberlerle gel:)))
KiZlar benim 10. Gunum bugun kan verdim geldim 14.30 da sonuc cikacak ...
O saate kdr nsl zaman geçecek
Geceyarın agrisi ve migde bulantisi ile uyandım saat 3de..5 e kdr oturdum cok kötüydü sonra uyuyakalmisim bugun normalde adet gunum okdr karın ağrısına adette olmadım... Rabbim icimi biliyor gece midemde bulaninca bu sefer oldu dedim...hala midem bulanıyor..bukdr belirtiye eğer ben hamile deilsem cok üzülürüm..ilkinde böyle seyler hiç olmamıştı ...Yada ben migdemi usuttummu..ateşimde yüksek normalde adet günüme bı kac gun kala aksam ateşim 37.0 dir enfazla,sabah da 36.2 dur bunlar en yüksek gördüğüm Ates yaklaşık 1 sene ölçüyorum hep..Dün aksam 37.4 bugun Sabah'ta 36.6 oldu ateşim 1 senedir ilk kez be gördüm
Of öle iste bekleyip Görecez![]()
severimmmmmmmm tabiiiiisende ye teyzesi
bende yiğenlerimi çok seviyorummmm bugünnnnnnnn bizi çokkk mutlu edecekler onlarrrrrr
canım sen dualarını et içinden geçir ne istiyorsan rabbim ne nasip ederse ona kanaat edicez tabiki
bugünü de atlattın mı hayırlısıyla eylül gelsin diye heyecanla beklemeye devam edeceksinnnn sonradaaaaaaaaaa![]()
![]()
canım bu defa hamişsin sennnnnnnngüzel haberlerini alıcazzzzzzzzz 14,30 da
![]()
Yiyicem ben onlarıııııı bi olsunlarrrr gelipp tombiş kollarını bacaklarınııııı ısırıcammmmmmmmmm
inşş mutlu ederlerrrrr bu kadar hayal kuruyorum rabbim gönlümüze göre versinnnnnnnnnnnn inş.
evt bugünüde bi atlatsam gönül rahatlıyıylaaaaaa bekliycemmmmmmmmm eylülüüüüüüüüüüüüü sonradaolucağızzzzzzzzzz allahın izniyleee
![]()
Yiyicem ben onlarıııııı bi olsunlarrrr gelipp tombiş kollarını bacaklarınııııı ısırıcammmmmmmmmm
inşş mutlu ederlerrrrr bu kadar hayal kuruyorum rabbim gönlümüze göre versinnnnnnnnnnnn inş.
evt bugünüde bi atlatsam gönül rahatlıyıylaaaaaa bekliycemmmmmmmmm eylülüüüüüüüüüüüüü sonradaolucağızzzzzzzzzz allahın izniyleee
![]()
ısır teyzesiiiiiiiii ne tatlı olur onların kolları bacakları ya
çocukların elimizden çekeceği var valla
aminnnnnnnnnnnn inş hamiş olucaz tatlımsonrada görecek o kocişlerrrrrrrrr
![]()
Canım yılların hasreti varr öpemeye koklamaya ısırmaya doyamayacağızzzzzzzzzzzz
görcekler zatennnnnnnnn onlarrrrrrrrrrrrrrrrr![]()