• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu ne yaaaaaaa aynı yazı gene çıkmışşşşşşşşşşşşşşş:9:

bir geldin topik bana aitmi diyon ne diyon sen yaaa bir yazıdan kaçtane çıkartıyon:):50::50::32::32:
aaaa olmaz ama :1::1::52::52:
cnm çok kalabalığız yazdıklarımız çok geç çıkıyor hatta çıkmıyor bile bende çok uğraşıyorum..:70::70::46::46:
:21::21:

Son düzenleme:
Tebrikler minik anne.çok sevindim canım.yüce rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah.bayram size erken geldi kutlamaya devam :)
hevalla bayrammmm ki ne bayrammm tarifi yok bugunun güzelligine kelime:)rabbim herkese yaşatsın inş..tek çiçekle bahar olmazmışş derler onun için herkes hamiş kalsın:)

canım ben yarın diye düşünüyordum ama bugün akşama yaptıra lim diyorum eşime ama bende belirti falan bişey yok sanki negatif gibi :(

cnmmmmmm akşam yap ama sonuc hemen verilermi..şimdi yaptırsan 5 de alırsın sonucu ..
cnm okdr yazı okudum inanki belirtisi olmayanların çogu hamile..ona bakma sennn allahın izniyle hamilesin inş

hevalla bayrammmm ki ne bayrammm tarifi yok bugunun güzelligine kelime:)rabbim herkese yaşatsın inş..tek çiçekle bahar olmazmışş derler onun için herkes hamiş kalsın:)

cnmmmmmm akşam yap ama sonuc hemen verilermi..şimdi yaptırsan 5 de alırsın sonucu ..
cnm okdr yazı okudum inanki belirtisi olmayanların çogu hamile..ona bakma sennn allahın izniyle hamilesin inş

yok canım akşam yaptırınca özelde bir saat içinde veriyorlar. Inşallah dediğin gibi olur hamileyim dir canım

canım ben yarın diye düşünüyordum ama bugün akşama yaptıra lim diyorum eşime ama bende belirti falan bişey yok sanki negatif gibi :(

minikgelinnnnnn
canım tebrik ederim, allah tamamına erdirsin. çok güzel haberler var bugünde...
baharında 14 tane bebeği olmuş :) maşallah bunlarla futbol takımı bile kurarsın:)

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

eslemsena canım belirtim yok diye üzülme, bugün benim transferin 16. günü, iki defa test yaptım. hamileyim. ama hala belirtim yok. normal hamile kalsak şuan daha haberimiz bile olmayacaktı. daha belittiler için erken. bir-iki hafta sonra başlarmış.
inşallah yarın seninde güzel haberini alacağız.

canım gözün aydın, iki defada ikişer tane transfer etsinler. hepsini doğur bebişlerinin :)

minikgelinnnnnn
canım tebrik ederim, allah tamamına erdirsin. çok güzel haberler var bugünde...
baharında 14 tane bebeği olmuş :) maşallah bunlarla futbol takımı bile kurarsın:)

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

eslemsena canım belirtim yok diye üzülme, bugün benim transferin 16. günü, iki defa test yaptım. hamileyim. ama hala belirtim yok. normal hamile kalsak şuan daha haberimiz bile olmayacaktı. daha belittiler için erken. bir-iki hafta sonra başlarmış.
inşallah yarın seninde güzel haberini alacağız.

allah razı olsun cnm bnm 1 haftacık var bebişlerimizin arasında :):):):):):)

selam canımcımmm:70:
sanada maşallahhh :nazar:
4 tane bebişin var demekki seninde. maşşalah canım benim.

Sağollllll canımın içiiiiiiiiiii:16::16:
Evt teyzesi 4 tane bebişim varrrrrrrrrrr...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
rabbim inş onlara cannnnn verirdeee kavuşurummmmmmmm..rabbimden dileğim burdakii isteyen bekleyen arkadaşalrımda yaşasınlarrrrrr..

maşşallah cnm 4 düde seni bekliyor yavrularının ;))) inş. istediğin gibi olur bundan sonrasıda...

İnşallah cnmmmmmmm senin için de bundan sonrası güzel olur inş........rabbim gönlümüze göre versinn:emir_bebek:

ohhhhh harika.Şimbi sıra bir dahaki ay hamile haberi vermeye geldi.gözün aydın

Sağol canım inşallah rabbim hamile haberimide vermeyi nasip ederr .darısıı sizlereeee olsunnnnnn inş.

Canıım benım gozun aydın 4 tane bebısın var ınsallah rabbım hepsını sag salım kucagına almayı nasıb etsın eylulde beraber anne olucaz ınsallah bende eylulde baslıycam tedavıye

Sağol cnm benim Allah razı olsunn....sende bizimle başlıycaksın demekkkk ne güzel eylülde başlayacakalr çokkkkkkkkk inş. hepimiz hamiş oluruz..

cnm benim çok sevindim 4 tane bebişin olur inş:16:
bugün herkesin yüzü gülüyor çok güzel en kötü günümüz böyle olsun cnm
ne aşamalardan geçtin ama şimdi bebişlerin donduruldu ve seni bekliyorlar.
Allahım derdi verdi dermanınıda veriyor..
hemde kat kat mukafatla inş bizede yaşatır bu duyguyu inş.

Sağol canım benimmmmmmmmmmm..
Evt cnm çok şükür iyi haberler alıyoruz hep böyle devam etsin inş..
Evt cnm ya gerçektennnn kaç senedir sabırla bekliyorum bu senenin başında bile hiç böyle bi şey yoktuuuuuuuu..tahmin bile edemiyodummmmm
ama çok şükğr rabbim bu günleride gösterdiiiiiiiii...
inş sizlerde yaşayacaksınızzzzzzzzzzzz :16::16::16::16:

MAŞALLAH :nazar:CNM HAYIRLI OLSUN GÖBÜŞÜNDE CAN BULSUN O TEK EMRİYON BÖLÜNSÜN İKİZLERİN OLSUN İNŞLH RABBİM NE MUCİZELERİNİ GÖSTERİYORSUN BURDA BİZLERE SEN NE BÜYÜKSÜN SANA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN EVLAT İSTEYEN HERKESİN BİRAN ÖNCE YÜZÜ GÜLSÜN
HADİ CNM SIRA KIZLAR BEN HAMİŞİM DEMENDE...

:nazar::nazar::nazar:MAŞALLAH 14 TANE BEBİŞİN VAR DESEN YEDEKLERİ İLE BERABER TAM FUTBOL TAKIMINI KURACAKSIN İNŞLH HEPSİ BİRBİRİNDEN KALİTELİ DOLU DOLU EMRİYOLARIN OLUŞUR İNŞLH İYİ OL TABİ TATLIM EMEKLERİN YERBULUYOR ALLAHIN İZNİYLE BUGÜN ÇOK ŞKÜR HEPİNİZİN YÜZÜ GÜLDÜ..:52::52::52:

MAŞALLAH :nazar::nazar:4 TANE BEBİŞİN İNŞLH GÖBÜŞÜNDE CAN BULSUN CNM
RABBİM MUCİZELERİNİ GÖSTERMEYE DEVAM EDİYOR DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞLH BU MUTLULUKLARI BİZLERDE YAŞARIZ İNŞLH..

İNŞLH CNM İNŞLH İYİ DİLEKLERİN VE ETTİĞİN DUALARIN HÜRMETİNE BİZLERDE
BÖYLE MUTLULUK HABERLERİMİZİ VEREBİLİRİZ İNŞLH...
AKITTIĞIN BÜTÜN GÖZ YAŞLARIN MUTLULUKTAN OLSUN CNM
DEĞERLERİN KAT BE KAT ARTSIN VE İNŞLH İKİZLERİN OLSUN SENİNDE
ÇOK ŞÜKÜR Bİ KAÇ ARKADAŞIMIZ DAHA BU DERTTEN KURTULDU DARISI BİZLERE
RABBİM BİZLERİNDE BOYNUNU BÜKÜK KOYMASIN BU GÜNLERİN HÜRMETİNE İNŞLH AMİNN...:25:

Aminnnnnnnn cnm benimm..İnşallah rabbim sizlerede nasip etsinnnnnnnnnnnn:16:

baharcım ne mutlu sana embriyolarından güzel haberler aldın Allah onları sana bağışlasın. iyi yolculuklar canım.:10:
flzask canım seninkilerde bu gün donduruluyor galiba eylülde annesinin sıcacık göbeyine sınsıkı sarılırlar inşAllah.:16:
bangi canım inşAllah minikgelin gibi seninbde donmuşlarla şansın olur ve on gün sonra hamileyim dersin canım.:49:
eslemsena canım canı yürekten diliyorum inşAllah sende hamilesindir.:49:
ve tedaviye başlıycak yada birgün umarım başlarım diyen tüm dostlarıma ve kader arkadaşlarıma Allah fazla bektmeden versin muratlarını Allaha emanet olun.

Evt cnm donduruldu 4 tane embriyommmmmmmmm..inş cnmm ogünü heyecanla bekliycemmmmmmmmm..inş ttalım hep bereaber olacağızzzzz:49:

gözünaydın cnm kucağına almayı nasip etsin mevlam :nazar:
:64::64::64::64::64:

cnm inşllh bebişin seninledir sendende :49:haberleri alırız

cnmmmmmmmmmmm oh ohhhh ne güzel bebişlerin çok çokkkk olmuş
hadi bidahaki aya annelerinin göbişineeeeeeee:52::52:

tatlım ne güzelllllllll 4 tane embriyon hazırrrrrrrrrrr
darısı bi dhaki ay bebişin seninde göbişinde olsun inşlllhhhhhhhhhhhhhhh:52::52:

İnşalllah bitanemmmmmmmmm..rabbim hepinizeeeeeee nasip etsinnn inş.

Evt teyzesi 4 tane bebişim varrrrrrrrrrr...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
rabbim inş onlara cannnnn verirdeee kavuşurummmmmmmm..rabbimden dileğim burdakii isteyen bekleyen arkadaşalrımda yaşasınlarrrrrr..

İnşallah cnmmmmmmm senin için de bundan sonrası güzel olur inş........rabbim gönlümüze göre versinn:emir_bebek:

Sağol canım inşallah rabbim hamile haberimide vermeyi nasip ederr .darısıı sizlereeee olsunnnnnn inş.

Sağol cnm benim Allah razı olsunn....sende bizimle başlıycaksın demekkkk ne güzel eylülde başlayacakalr çokkkkkkkkk inş. hepimiz hamiş oluruz..

Sağol canım benimmmmmmmmmmm..
Evt cnm çok şükür iyi haberler alıyoruz hep böyle devam etsin inş..
Evt cnm ya gerçektennnn kaç senedir sabırla bekliyorum bu senenin başında bile hiç böyle bi şey yoktuuuuuuuu..tahmin bile edemiyodummmmm
ama çok şükğr rabbim bu günleride gösterdiiiiiiiii...
inş sizlerde yaşayacaksınızzzzzzzzzzzz :16::16::16::16:
şükür cnm Şükür allahıma binlerce şükür 4 tane bebiş annesi olmak nasıl bir duygu..
demekki Rabbim nasip edince olmazlar oluyormuş..
geçmişteki tedavilerini bu kadar rahat geçirmedin ama bunda çok rahatttın bana öyle geldi..
aklında bile yokmuş ama şimdi olanlar hayal gibi hala inanmıyosundur..
bebişlerin sana tutunur ve hamile olursun inş..

Maşallahhh kuzucum maşallahhhh Allah nazardan saklasın :nazar::nazar::nazar:
Nasılsın bitanem ağrın filan yok değilmi?

şükür cnm Şükür allahıma binlerce şükür 4 tane bebiş annesi olmak nasıl bir duygu..
demekki Rabbim nasip edince olmazlar oluyormuş..
geçmişteki tedavilerini bu kadar rahat geçirmedin ama bunda çok rahatttın bana öyle geldi..
aklında bile yokmuş ama şimdi olanlar hayal gibi hala inanmıyosundur..
bebişlerin sana tutunur ve hamile olursun inş..

Çokkkkkkk güzel cnm içim şimdi çokk rahat hala inanamıyorumm bunalrı yazdığıma imkansız diye bişey yok
rabbim isteyince herşey oluyomuşşş..cnm 5 senedir hiç bişey yapmıyorduk eşim tese olmak kesinilkle istemiyoduu çünkü 3. kez olucaktıı
ama benn içimden hep diyodum birgün olucakkkkkkk hiçç çok karamsarlığa kapılmadımmmmmmmmmm ama vakti bu seneymişş demekki rabbim tamamınada erdirirse inş..:49::emir_bebek:

Maşallahhh kuzucum maşallahhhh Allah nazardan saklasın :nazar::nazar::nazar:
Nasılsın bitanem ağrın filan yok değilmi?

iyiyim bitanemmmmmmmm hiç ağrım yokkkkkk
sen nasılsınnnnnnn ne güzell artık aramızdasınnnnnn tatlımm:29::29:

Ayyyyyyyy inş cnmm ya bende istiyorummmmmmmmmm 2 tane koysunlarrrrr :emir_bebek::emir_bebek:

canım gözümüz doymuyor diymi.....üç beş hayır demeyiz, sanırım yılların özlemi.bu tedavinin ertelenmesi bile bana koyuyor,şimdi sana ve bahara eylül gelmez artık benim bile tedavime bir hafta on gün kaldı gün geçmiyor. testi nasıl bekliycem onu düşünüyorum.geç olsunda sonu hayırlı olsun bu defa olsun artık.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

iyiyim bitanemmmmmmmm hiç ağrım yokkkkkk
sen nasılsınnnnnnn ne güzell artık aramızdasınnnnnn tatlımm:29::29:

Ağrının olmamasına çok sevindim canımcımm:70:
bende iyim bitanem napıyım. güzel haberler alınca çıkamıyorum topikten :16:
işyerindeyim çalışıyorum bide feriha izliyorum :1:

benimde minikgelinle aynı canım 10. Günüm test yapsam mi bilmiyorum korkuyorum belirtin falan da yok.

ne bilim korkuyorum canım ya eşimi ikna edebilirsem akşam yaptıralım test diyorum ama

aa yaptır akşam ozaman boşuna stres olma yarına kadar aslnda idrar testide yapabilirsin ben 10. Gün idarar testinde ögrenmistim

canım gözümüz doymuyor diymi.....üç beş hayır demeyiz, sanırım yılların özlemi.bu tedavinin ertelenmesi bile bana koyuyor,şimdi sana ve bahara eylül gelmez artık benim bile tedavime bir hafta on gün kaldı gün geçmiyor. testi nasıl bekliycem onu düşünüyorum.geç olsunda sonu hayırlı olsun bu defa olsun artık.:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Evt cnm yaaaa yinede 2 olsun istiyorumm...Canım ben geçen ay tedavim ertelendiğinde .üzülmüştümm zaman nasıl geççicek diyodumm
şimdii nelerrrrrrrrr konuşuyoruzz..aman inan şu aşamaya geldim ya beklerim ben eylül rahatçaaaaa:21::21::21:
Hadi peş peşe olucağız inş..ben transferim olduktan sonra bilee hiç stres yapmadan bekliycemm test günün şimdiden kendmi öyle hazırlıyorummmm..:1:

Ağrının olmamasına çok sevindim canımcımm:70:
bende iyim bitanem napıyım. güzel haberler alınca çıkamıyorum topikten :16:
işyerindeyim çalışıyorum bide feriha izliyorum :1:

Tabi cnm insan çıkamıyoo topik bi kalabalıklaşıyokiiiiiiiiiiiiii güzel haberler oluncaaaaa:1:
iyi yapıyosun cnmm izleee vallaaaaaaaa:16::16::16::16:

Back
X