• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
şimdi hastaneden aradılar.bebeğimin 2 li tarama testi sonucu iyi çıkmış.inanın arkadaşlar korkular endişeler hamile olsanızda bitmiyor.

canım gözün aydınnnnnn sevindim iyi çıkmasına sonuçunnnnn:16:

flzask,canım bebişlerinden güzel haberler var Hayırlısıyla göbişine konacaklar ve hiç bırakmıycaklar seni :nazar::nazar:

baharcım,14 bebişle öğrenci sıkıntısı hiç yaşamayacaksın canım.hayırlı olsun tatlım,göbişlerin dolmasına az kaldı:nazar::nazar:

aruna,tatlım 8 yumoşun toplanmış :nazar::nazar: her şey çok güzel olacak inşallah.yarına güzel haberler bekliyoruz

İnşALLAH teyzesiiiiiiiiiiiii hiç bırakmasınlar anneleriniiiiiiiiiiiii artık gelsinlerrrrrrrrr:1::emir_bebek::emir_bebek:

sabah sana mesaj yazdım minik anne olacaksın diye.kısa bir süre sonra müjdeyi verdin bize.yazmıştım gördün mü bilmiyorum.tekrar hayırlı olsun canım.:16::16:

cnm nasılsın :16:
neler yapıyorsun bebişler nasıl nasıl gidiyor hamilelik..
ben seni rüyamda gördüğümde dedim mercan hamile kesin diye..
sen topiğe yazıyorsun ben hamileyim diye ben msj yazamıyorum ama çok mutlu oluyorum okadar mücadele ediyorum msj yazmakta ama bir türlü olmuyor..
sonra uyandım cebelleşiyordum daha yazmak için..
böyle bir rüya gördüm hayırlara çıktı..:16::16:
keseyi nezaman göreceksin ??

he valla cnm beni özlemiş herhalde topik yazıma doyamıyo çıkarıyo da çıkarıyo:1::1::1:
cnm çıkmayınca 2 kere tıklayınca çoğul çıkartıyo kerata:9::9:
sende yaparsın kız dur :27::27:

evet özlemş seni topik :1:
cnm geçmiş olsun boyun fıtığı çok zordur Allahım acil şifalar verir inş.
bende boyun ağrısı çok yaşarım çok kötü olurum inş benimki fıtık değildir..

Allahım en kötü günümüz bugünkü gibi olsun inşlh hergün böyle 3-5 arkadaşımızın olumlu haberleriyle moral bulalım hepimiz bu dertten kurtulalım umutlarımız hergün daha çok yeşersin daha çok mutlu olalım inşlh amin...

Canım burası benim vazgeçilmez topiğimmmmmmmmm
Ayy cnm ya başlığı görünce bi hoş oldummmmmmmm
4 bebiş anne adayıııııııııııı:1::49:
dimi yaa 10 ay olmaz inşş takılabilirsemm takılırım daha sonrasında da ama tabi ilkiz olursa biraz zorrrrrrrr
cnm ben merkeze giddiğimde aruna çıkmıştı baharda onun yanındaydı bende giddim oturdukk yanındaa
8 tane yumoşu toplanmış onundaaaaaa:52::52::52:
ohh maşallah :nazar:
inş hepsi döllenir kaliteli embriyo olur..

cnm nasılsın :16:
neler yapıyorsun bebişler nasıl nasıl gidiyor hamilelik..
ben seni rüyamda gördüğümde dedim mercan hamile kesin diye..
sen topiğe yazıyorsun ben hamileyim diye ben msj yazamıyorum ama çok mutlu oluyorum okadar mücadele ediyorum msj yazmakta ama bir türlü olmuyor..
sonra uyandım cebelleşiyordum daha yazmak için..
böyle bir rüya gördüm hayırlara çıktı..:16::16:
keseyi nezaman göreceksin ??

canım,hatırlıyorum bana söylediğin günü.bende çok etkilenmiştim rüyandan.keseyi kısmetse bayramdan sonra görücez.doktorum 3 hafta sonra gitmemi istedi.ben hala hiç bir belirti yaşamıyorum.ara sıra uykum geliyor yada akşamları erkenden uyuyorum.bundan başka belirtim yok.Allahım sizlerede nasip etsin.herzaman dualarımdasınız canım:16::16:

İnşALLAH teyzesiiiiiiiiiiiii hiç bırakmasınlar anneleriniiiiiiiiiiiii artık gelsinlerrrrrrrrr:1::emir_bebek::emir_bebek:

Amin canım arkadaşım Allahın izni ile öyle olacak:emir_bebek::emir_bebek:

şimdi hastaneden aradılar.bebeğimin 2 li tarama testi sonucu iyi çıkmış.inanın arkadaşlar korkular endişeler hamile olsanızda bitmiyor.

gözün aydın canım benimde haftaya ikili test günüm çok endişeliyim gerçektende bitmiyo korkular

Allah ım şu güzel bereketli dua dolu günlerin hürmetine hakkımızda hayırlısını ver taşıyamayacağımız dertlerle bizleri sınama..
haftaya bu gün m.tesemizi olacağız , her şey bitmiş olacak inşallah sizlere güzel haberler veririm .duanızı esirgemeyin kızlar Size çok ihtiyacım var .........:18::43:
canım Allahın izniyle yüzünüz gülecek.bu mubarek günlerde bol bol spermleriniz bulunur inşşAllah.:94:
gözünüz aydın canım sonuna kadar sağlıkla inşşAllah:nazar:
gözün aydın canım benimde haftaya ikili test günüm çok endişeliyim gerçektende bitmiyo korkular

canım inşşAllah sendede bir sorun çıkmaz , güzel haberler alman dileğiyle.:16:

Son düzenleme:
canım seninde 8 yumurtan toplanmış innşAllah 8 tane embriyo olurda bol bol anne olma şansın yükselir .senin trasferinbu aymı olacak birdahaki ayamı, ne zaman olursa olsun canım sana bebeğini getirsinde.:nazar::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

evet özlemş seni topik :1:
cnm geçmiş olsun boyun fıtığı çok zordur Allahım acil şifalar verir inş.
bende boyun ağrısı çok yaşarım çok kötü olurum inş benimki fıtık değildir..

sağol ttalım insanın neresi ağrısa cnı orda oluyo
aman sende dikkat et çok zor oluyo ağrılar artınca
inşllh fıtık yoktur cnm :34:

canım,hatırlıyorum bana söylediğin günü.bende çok etkilenmiştim rüyandan.keseyi kısmetse bayramdan sonra görücez.doktorum 3 hafta sonra gitmemi istedi.ben hala hiç bir belirti yaşamıyorum.ara sıra uykum geliyor yada akşamları erkenden uyuyorum.bundan başka belirtim yok.Allahım sizlerede nasip etsin.herzaman dualarımdasınız canım:16::16:

Amin canım arkadaşım Allahın izni ile öyle olacak:emir_bebek::emir_bebek:

cnm daha erken belirtiler içinn sen rahat ol o zamanı gelince kendini belli edecek cnm kocaman göbüşleeee
uykun gelmesi normal hamilelikte böyle olurmuş.
evet sana yazmıştım hatta senin test günün olduğunu rüyamdan sonra hatırladım bir gün sonra senin haberini almıştım bende etkilendimmm.
Allahım bizede yaşatır inş senin yaşadıklarını

sağol ttalım insanın neresi ağrısa cnı orda oluyo
aman sende dikkat et çok zor oluyo ağrılar artınca
inşllh fıtık yoktur cnm :34:

evet yaaa çok zor Allahım sağlıkla sınamasın
inş fıtık değildir ama arada çok ağrır yastıktanmı diye değiştirdim yastık aldımm..
pek ağrımıyor şimdi inş yaşamam bidaha

baharım,haydi sabırsızca bekliyoruz yumoşlardan haber getir bize.arunacıma destek için gitmişsin canım arkadaşım bi tanecik yardım meleğimiz :70::16:

canımmmmmmmmmm saol güzel sözlerin için yanında olup destek olmak istedim arunama :29:
11,30 daydı opu ben 11,20 de yanına geldim ama bi kızı çok bekletmeden almışlar opuya ben tam çıktığı ana yetişmişim...
burdan tanıdğımız arkadaşlarla yan yana gelmek gerçekten çok güzel :16:
arunamın yanında olduk sonra flzaskta geldi...
rabbim buradaki tüm arkadaşlara nasip etsin bu aşamalara gelmeyi :16::16::16:

baharcım,14 bebişle öğrenci sıkıntısı hiç yaşamayacaksın canım.hayırlı olsun tatlım,göbişlerin dolmasına az kaldı:nazar::nazar:

saol canım benim inş gelecek ay göbişim dolar :49: ve 9 ay sonrada kucağım :emir_bebek::emir_bebek:
evet canım potansiyel bi öğrencim olacak evde :52:
kociş bugün dönerken "aşkım sen doğurabilirsen ben 14 ünüde istiyorum" diyor deli :9::9::9::9::9:

Günaydın kızlar :54:
gününüz çook güzel geçsin:16:
bugün güzel güzel haberler alıcaz inşallah.
baharım bebekim inşallah bol bol bebişin olur :70:

saol bebekimmmmmmmmmmm :54::54::54:

oohhh maşallah maşallahhh bebekime :nazar::nazar::nazar:
14 tane bebişin var demekki ne güzelll :16:
bidahaki aya göbişinde olacak içlerinden en güzel birisi inşallah.
dikkat et canım kendine.
bende seni çoook seviyorum öpüorumm :54::54:

amin inş gelecek ay kavuşurum hayırlısıyla bebişime bitanemmmmmmm :49:
bol bol dinlenicem canım okullar açılana kadar yormıycam kendimi zaten sonrasında da bebişlerimi almaya gidicem yine istanbula :16:
darısı başına olsun tatlım arkadaşım :70:

Günaydın canlarım nasılsınız.....
Bugün tedaideki arkadaşlarımızdan çok güzel haberler alırız inşlh
flaskcığım,baharcığım,bangiciğim arunacığım ve minik gelinciğim hepiniz çok güzel haberler alırsınız ve bu dertten
sonsuza dek kurtulursunuz inşlh amin...:25:

canımın içi rabbim inş en kısa zamanda seni de kurtarır bu hasretten :16:
sağlıcakla sende kavuşursun inş bebişlerine :emir_bebek::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar:MAŞALLAH 14 TANE BEBİŞİN VAR DESEN YEDEKLERİ İLE BERABER TAM FUTBOL TAKIMINI KURACAKSIN İNŞLH HEPSİ BİRBİRİNDEN KALİTELİ DOLU DOLU EMRİYOLARIN OLUŞUR İNŞLH İYİ OL TABİ TATLIM EMEKLERİN YERBULUYOR ALLAHIN İZNİYLE BUGÜN ÇOK ŞKÜR HEPİNİZİN YÜZÜ GÜLDÜ..:52::52::52:

evettt canımmmmmmmm futbol takımı kurucaz bebişlerle :52:
aminnnn canım inş hepsi sona kadar devam eder 1. kalite embriyolar olur ve dondurulurlar :16::16::16:
bugün bereketli bigündü bundan sonra hep böyle devam eder inş :16::16::16:

kızlar allah razı olsun hepinizden dualarla ayaktayız çok inanıyorum hiç birimiz birbirimizi görmedik ama hep dua ettik birbirimize..
hergun sonucu belli olacak arkadaşları heycanla bekledim dua ettim ins guzel haberle gelirler diye..
çok şükür bugun o guzel haberi ben evrdim size..
sırayla sizdende bu haberin aynısından istiyorum.. bahar flzask eslemsena nur sen enfall cervan cansunida askbebek denizbulut ve sayamadıgım heycandan adını unuttugum herkes verecek inanıyorummm bu haberii..
28 senelik ömrümün en güzel gunu 9 agustos..
kelime bulamıyorum ne diycegimi bilemiyorummmm ..
ilk trasnferimden çok faklıydı hisediyordum belirtiler vardıı heppp ama işte insan korkuyor ya yoksa diye..
cok yoruldum rabbim biliyor 3.deneme okdr gözümde buyumustukii...
telefonlarımız susmuyor herkes çok mutluuu
rabbim bu duyguyu herkese yasatsın kimse mahrum kalmasınnn hep dua etcemm hep..
istemsiz aglıyorum hala ...cok şukur binlerce kez şukur..
hayallerimi gerceklestircem minik kıyafetler alcam hamile kyafetleri cocuk odası eşyası bunlar benim için ulaşması zor olan şeylerdi..şimdi tam içindeyim bunların..inşşş rabbim sonunuda hayır getirir saglıklı sıhatli evlatlar nasip eder..benim için yeni bir hayat bugunden itibaren başladı..rabbim hepinize yaşatsın inş..daha detaylı yazmak istiyorum ama tıkanıyorum yazarken aglıyorumm..allah hepnizden razı olsun

canımmmmmmm bundan sonra hayatının geri kalanını evlatlarının büyüyüşüne tanık olarak ve hep mutlu geçirirsin inş :16::16::16::16::16:
bunlar sevinç gözyaşları rabbim hepimize sevinçten ağamayı nasip etsin :16::16::16:

bahar senin yumoşların aynı benimki gibi:)
benim 22 yumosun vardı 14 tane kaliteli embriyom oldu ..seninkini görünce kendim aklıma geliyo:)
hamiş kal hemen herkesle hamile sohbeti yapalım azoyu herkes yensinnn unutalım:)

benimkilerde kaliteli olurlar ve 14 düde benimle kalır inş :16::16::16:
evet yaaa tüm topik olarak bu azodan kurtulup yeni bi topikte buluşur bebişlerimizle ilgili sohbetler ederiz inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bitanem maşallah 14 tanesi döllenmiş:nazar:
inş hepsi bölünür ve annesinin göbüşüne girene kadar uslu uslu beklerler veee :49:
cnm minikgelinide dondurulmuş şu anda hamile dondurulmuş koymaları daha iyi dinlenceksin bu yorgunlukta çok zor oluyor inan rahim kendini toparlamadan birde bebişi tutmaya çalışıyor
Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inş.
hayırlı yolculuklar :54::54:

aminnnnnnnnnnnnnnnn saol canım benim :70:
inş uslu uslu beklerler annelerinin bitaneleri :16:
evet canım gerçekten iyi olacak bizim için...
güzelce dinlenicez sonra rahatça alıcaz bebişlerimizi göbişimize :49:
inş sizlere hayırlı :49: haberler vermek nasip olur :16::16::16:

cnmmmmmmmmmmm oh ohhhh ne güzel bebişlerin çok çokkkk olmuş
hadi bidahaki aya annelerinin göbişineeeeeeee:52::52:

bitanemmmmmmmmmmm bebişlerimmmmmmi bıraktım geldin istanbuldaaaa...
teyzesi arada sev sen onları orda duyar onlar sesini yalnız hissetmesinler kendilerini :16:
inş gelecek ay gelip alıcam bitanesini ve hep benimle olacak bundan sonra inş :49:

Son düzenleme:
Allah ım şu güzel bereketli dua dolu günlerin hürmetine hakkımızda hayırlısını ver taşıyamayacağımız dertlerle bizleri sınama..
haftaya bu gün m.tesemizi olacağız , her şey bitmiş olacak inşallah sizlere güzel haberler veririm .duanızı esirgemeyin kızlar Size çok ihtiyacım var .........:18::43:

Canımmmmmmmmm inşALLAH herşey güzel olacakkkkkkk lütfen iyi düşünnnnnnnnn ....
.inş sperm çıkıcakkkkkkkkk inan bende öyle diyodum
bu seferde çıkamzsaa herşey biticek diyodumm bizim için .çok şükürrrrrrr rabbim yüzümüzü güldürdüüüüüü
dilerim sizin içinde aynı şeyler olurrrrrr..
Allah yardımcın olsun cnm dualarımdasınnnnnn:16::16::16::16:

kızlar hayırlı olsun... sağlıcakla olur bebişleriniz inşallah...

saol canım allah razı olsun :16:

dualarınız için çok çok teşekkür ederim. umarım senın de bol bol embriyon olur.

komşum insallah hepimizin dileği olur :) annem bilgisara kızıyor ya :)

saol canım komşum (gerçi ben senden ayrıldım ama olsun yinede komşumsun :1:) :70:
canım ne yapsın kadıncağız torununa zarar olmasın diye sıkıyor işte seni :1:
neyse arada kaçamak yaparsın sen :9::9::9:

gözün aydn tatlm ins bidahaki ay sımsıkı tutunur sana yawrun

saol canım benim dualarını eksik etme :54:

Back
X