• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
üzülme canım her şeyde bir hayır vardır böylesi hayırlıymış demek ki bak bizlere hiç o noktaya gelemedik bir kere olduysa 2.side olur Allah yardımcın olsun......

ben buraya ilk girdiğimde herkes bitkisellerden ilaçlardan bahsediyordu doktorunu ve tedavisini anlatıyordu ve bir anda her şey değişti Allah ın hikmeti işte şimdi herkes yumurtadan spermden hamile olmasından bahsediyor maşAllah size Allah her şeyi gönlümüze göre versin inşAllah bir gün bu topğin başlığı değişir mucize bebekler olur ......

Allah razı olsun arkadaşlar inşAllah her şey güzel olacak dualarınız benim umudumu ikiye katlıyor.....kader arkadaşlarım sizleri bu isimlerinizle bile olsa asla unutmam bebeklerinizi görmeyi çok istiyorum onların hepsi mucize......

YA VEHHAB !

Yokluğa sırf yok olduğu için varlık bahşedersin..Nankörlerin bile rızkını kesmez inkar edenlere bile nefes verirsin..Varlığımız Senin lutfundur..Senin ihsanındır..Aciz varlığımıza lütfunu ihsanını daim eyle..Yoklukta bırakma bizleri..Karanlıkta bırakma bizleri..Çirkinliğe daldırma bizleri..Güzel eyle her halimizi..

Gözyaşlarımıza değer veren Sensin..Biliriz rahmet denizini bulandıramaz cümle günahlar..Rahmetinle arındır bağışla bizleri....

günaydın canlarrrrrrrrrrrr :71::71::71:
hayırlı cumalar hepinize...
rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul eder yüzünüzü güldürür inş :16::16::16:

kızloar ne yazıkki sonucum negetiff şimdi her şey sil baştan ne yumurta var n e spermm :43::43::43:

cnm üzüldüm vardır bundada bir hayır en azından sizde sperm var
ve en basit yöntemle bunlar alınabiliyor allahın izniyle yine denersiniz
bu sefer olur olumlu düşün cnm allah yardımcın olsun seninde emeklerin yer bulsun....

Hayırlı cumalarrrrrrrrr arkadaşlarrrrrrrrrr:16::16::16::16::16:

Rabbim bu mübarek günde ettiğiniz duaları kabul eder inş.

günaydın canlarrrrrrrrrrrr :71::71::71:
Hayırlı cumalar hepinize...
Rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul eder yüzünüzü güldürür inş :16::16::16:

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar dualarımız ve dileklerimizin kabul olsun inşlh...

Günaydın tatlım vardınmı evine
artık şimdi dinleme zamanı
şimdi keyif zamanı
amin inşlh dualarımız kabul olurda bizlerde o mutluluğa ereriz...:25:

hayırlı cumalarrrrrrrrr arkadaşlarrrrrrrrrr:16::16::16::16::16:

Rabbim bu mübarek günde ettiğiniz duaları kabul eder inş.

hayırlı cumalar tatlım nasılsın eşin toparlanabildimi
sen nasılsın ayakların hala yerden kesikmi inşlh hep öyle olur
amin cnm amin inşlh dualarımız kabul olsun inşlh amin...

canım benim dün opum oldu 23 yumoş toplandı bugün aradılar 14 yumoş döllenmiş cumartesi donduracaklar...
flaskın bugün 4 embriyosu donduruldu...
flzaskla benim transferim 1 ay sonra olacak...
arunanında bugün 8 yumoşu toplandı...
herkeze merabalar kızlar baharcım geçmiş olsun gelecek ay bebişlerin göbüşünde olsun bekleyen 14 yumoşun annesine kavuşsun galiba hamile olanlar var arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun kucagınıza almak nasip olsun .. beni sorarsanız çok sorunlu hamilelik geçiriyorum kanama oldu o geçti çok şükür hastanede yattım çıktım geçen haftada kontrolde rahim agzı açılmıştı hunileşme deriz biz buna dedi doktor bebek rahim agzına kafasını sokup çıkarıyordu bu durum ciddi hiç kalkmıcan dedi öyle yatıyorum bu çarşamba gittik kalkmayınca çok şükür düzelmiş biraz genede dikkatli olmam lazım öyle dedi doktor yatıyorum yani hala el bakımcısı oldum eşime kaldı evde her iş yemek filan reziliz anlıyacagınız gene bunada şükür bukadar şeyden sonra bebeklerim karnımda ya çok şükür düşük yapıcam diye çok korktum çok şükür allah yüzümüze baktı hala tehlike geçmiş degil allah hepinize versinde sorunsuz hamilelik nasip olsun sorunlusu zor hep endişe oluyor allah esirgesin ..:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

hayırlı cumalar tatlım nasılsın eşin toparlanabildimi
sen nasılsın ayakların hala yerden kesikmi inşlh hep öyle olur
amin cnm amin inşlh dualarımız kabul olsun inşlh amin...

iyiyimm canımmm benim eşimde iyi çok şükür önceki ameliyatlarına göree gayet iyi....
hala inanamıyorum cnmm nasıl bu aşamaya geldik daha sanki dün eşim tese olucağı günü sayarkennnnnn
veya bun dan kaç ay önce eşimi hastaneye götürmeye ikna etmeye çalışırken şimdi burlarda olmakkkkkkkkk:16: çok şükürr
inş canım ben inanıyorummmmmm olucakkkkkkk hepinizdede rabbim sabrınızın emeklerininzin karşılığını vericek inş.

kızloar ne yazıkki sonucum negetiff şimdi her şey sil baştan ne yumurta var n e spermm :43::43::43:

canım,Allah toparlanacak güç ve sabır versin.neden yumurta yok dedin yaşın kaç canım senin.çok şükür eşinden sperm bulunuyormuş.iyi bir merkezde tekrar denersin canım .rabbim mucizesini kendiliğinden gönderir inşallah.

herkeze merabalar kızlar baharcım geçmiş olsun gelecek ay bebişlerin göbüşünde olsun bekleyen 14 yumoşun annesine kavuşsun galiba hamile olanlar var arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun kucagınıza almak nasip olsun .. beni sorarsanız çok sorunlu hamilelik geçiriyorum kanama oldu o geçti çok şükür hastanede yattım çıktım geçen haftada kontrolde rahim agzı açılmıştı hunileşme deriz biz buna dedi doktor bebek rahim agzına kafasını sokup çıkarıyordu bu durum ciddi hiç kalkmıcan dedi öyle yatıyorum bu çarşamba gittik kalkmayınca çok şükür düzelmiş biraz genede dikkatli olmam lazım öyle dedi doktor yatıyorum yani hala el bakımcısı oldum eşime kaldı evde her iş yemek filan reziliz anlıyacagınız gene bunada şükür bukadar şeyden sonra bebeklerim karnımda ya çok şükür düşük yapıcam diye çok korktum çok şükür allah yüzümüze baktı hala tehlike geçmiş degil allah hepinize versinde sorunsuz hamilelik nasip olsun sorunlusu zor hep endişe oluyor allah esirgesin ..:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım ya, neler yaşamışsın ama en zor anları geçmiş çok şükür.herşeyin yolunda olmasına sevindim.boşver işleri bunca zaman yaptığına say.eşinde yapabildiği kadar destek oluyormuş Allah razı olsun.bundan sonraki sürecin çoookkk daha sağlıklı geçer inşallah.

canlar biliyorsunuz arunanın dün 8 yumoşu toplanmıştı...
bebişlerinden ilk haberi almış 5 yumoşu döllenmiş :52:
pazar yada salı günü transferi olacakmış...
inş 5 bebişide son güne kadar bölünmeye devam eder :16:
annesinde olduğu için giremiyor canlar dualarınızı eksik etmeyin :16::16::16:

canlar biliyorsunuz arunanın dün 8 yumoşu toplanmıştı...
bebişlerinden ilk haberi almış 5 yumoşu döllenmiş :52:
pazar yada salı günü transferi olacakmış...
inş 5 bebişide son güne kadar bölünmeye devam eder :16:
annesinde olduğu için giremiyor canlar dualarınızı eksik etmeyin :16::16::16:

Ayyyyyyyyyy çokk güzelllllllllllll :52::52::52::52::52::52:
inş hepside devam ederlerrrrrrr transfere kadarrrrrrr:52::52::52::32:
sağol bitanemmmmmmmmm bugün yine güzel haberlerrr var şükürrrrrrr:16:

herkeze merabalar kızlar baharcım geçmiş olsun gelecek ay bebişlerin göbüşünde olsun bekleyen 14 yumoşun annesine kavuşsun galiba hamile olanlar var arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun kucagınıza almak nasip olsun .. Beni sorarsanız çok sorunlu hamilelik geçiriyorum kanama oldu o geçti çok şükür hastanede yattım çıktım geçen haftada kontrolde rahim agzı açılmıştı hunileşme deriz biz buna dedi doktor bebek rahim agzına kafasını sokup çıkarıyordu bu durum ciddi hiç kalkmıcan dedi öyle yatıyorum bu çarşamba gittik kalkmayınca çok şükür düzelmiş biraz genede dikkatli olmam lazım öyle dedi doktor yatıyorum yani hala el bakımcısı oldum eşime kaldı evde her iş yemek filan reziliz anlıyacagınız gene bunada şükür bukadar şeyden sonra bebeklerim karnımda ya çok şükür düşük yapıcam diye çok korktum çok şükür allah yüzümüze baktı hala tehlike geçmiş degil allah hepinize versinde sorunsuz hamilelik nasip olsun sorunlusu zor hep endişe oluyor allah esirgesin ..:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
cnm yaa çok geçmiş olsun inşlh düzelir herşey yoluna girer
boş ver işi aşı herşey olduğu kadar olsun allahım çocuklarınızı size bağışlasın
melekler koruyucun olsun inşlh doğum yapsen bebişlerini sevmeye ısırmaya gelicez ona göre:1:

iyiyimm canımmm benim eşimde iyi çok şükür önceki ameliyatlarına göree gayet iyi....
Hala inanamıyorum cnmm nasıl bu aşamaya geldik daha sanki dün eşim tese olucağı günü sayarkennnnnn
veya bun dan kaç ay önce eşimi hastaneye götürmeye ikna etmeye çalışırken şimdi burlarda olmakkkkkkkkk:16: çok şükürr
inş canım ben inanıyorummmmmm olucakkkkkkk hepinizdede rabbim sabrınızın emeklerininzin karşılığını vericek inş.

iyi maşallah tabi sperm bulununca ağrıyı acıyı hissetmiyordur bile:1:
çok şükür birşeyler vesile oldu eşinde ikna oldu bu aşamalara geldiniz cnm kaderinize yazılmışya herşey bahanesi artık
sağlıla kucağınada alırsın inşlh bu yolda daha fazla oyalanma
sizlerin darısıda bizlere olsun rabbim bu duygulardan bizleri mahrum bırakmasın inşlh amin....:25:

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar dualarımız ve dileklerimizin kabul olsun inşlh...

Günaydın tatlım vardınmı evine
artık şimdi dinleme zamanı
şimdi keyif zamanı
amin inşlh dualarımız kabul olurda bizlerde o mutluluğa ereriz...:25:

evet canım şükür güzel haberlerle geldim evime :16:
valla dinleniyorum bol bol canım karnım çok şiş yolculukta yordu baya...
dikkat edicem bundan sonra kendime...
rabbim seninde yüzünü güldürecek canım arkadaşımmmmmmmmmm :70:

allah razı olsun bidenemmmmmmmm inş bende hamişler arasına katılırım gelecek ay :16:
sanada çok geçmiş olsun bidenem zor günler geçirmişsin...
allah bebişlerinizi size bağışlasın inş :16:
sağlıcakla kucağına alacağın günler gelir bian evvel inş :16:
canım boşver işi gücü sıkma sen canını hiç bişeye...
eşin için zor oluyordur ama geçecek bu günler hayırlısıyla bi kavuşun ikizlerinize herşey unutulup gidecek :emir_bebek::emir_bebek:
allah yarımcın olsun bidenem sende ikizlerinde allaha emanet olun :54::54::54:

Back
X