Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızloar ne yazıkki sonucum negetiff şimdi her şey sil baştan ne yumurta var n e spermm![]()
kızloar ne yazıkki sonucum negetiff şimdi her şey sil baştan ne yumurta var n e spermm![]()
günaydın canlarrrrrrrrrrrr
Hayırlı cumalar hepinize...
Rabbim bu mübarek günde dualarınızı kabul eder yüzünüzü güldürür inş![]()
hayırlı cumalarrrrrrrrr arkadaşlarrrrrrrrrr
Rabbim bu mübarek günde ettiğiniz duaları kabul eder inş.
herkeze merabalar kızlar baharcım geçmiş olsun gelecek ay bebişlerin göbüşünde olsun bekleyen 14 yumoşun annesine kavuşsun galiba hamile olanlar var arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun kucagınıza almak nasip olsun .. beni sorarsanız çok sorunlu hamilelik geçiriyorum kanama oldu o geçti çok şükür hastanede yattım çıktım geçen haftada kontrolde rahim agzı açılmıştı hunileşme deriz biz buna dedi doktor bebek rahim agzına kafasını sokup çıkarıyordu bu durum ciddi hiç kalkmıcan dedi öyle yatıyorum bu çarşamba gittik kalkmayınca çok şükür düzelmiş biraz genede dikkatli olmam lazım öyle dedi doktor yatıyorum yani hala el bakımcısı oldum eşime kaldı evde her iş yemek filan reziliz anlıyacagınız gene bunada şükür bukadar şeyden sonra bebeklerim karnımda ya çok şükür düşük yapıcam diye çok korktum çok şükür allah yüzümüze baktı hala tehlike geçmiş degil allah hepinize versinde sorunsuz hamilelik nasip olsun sorunlusu zor hep endişe oluyor allah esirgesin ..canım benim dün opum oldu 23 yumoş toplandı bugün aradılar 14 yumoş döllenmiş cumartesi donduracaklar...
flaskın bugün 4 embriyosu donduruldu...
flzaskla benim transferim 1 ay sonra olacak...
arunanında bugün 8 yumoşu toplandı...
hayırlı cumalar tatlım nasılsın eşin toparlanabildimi
sen nasılsın ayakların hala yerden kesikmi inşlh hep öyle olur
amin cnm amin inşlh dualarımız kabul olsun inşlh amin...
herkeze merabalar kızlar baharcım geçmiş olsun gelecek ay bebişlerin göbüşünde olsun bekleyen 14 yumoşun annesine kavuşsun galiba hamile olanlar var arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun kucagınıza almak nasip olsun .. beni sorarsanız çok sorunlu hamilelik geçiriyorum kanama oldu o geçti çok şükür hastanede yattım çıktım geçen haftada kontrolde rahim agzı açılmıştı hunileşme deriz biz buna dedi doktor bebek rahim agzına kafasını sokup çıkarıyordu bu durum ciddi hiç kalkmıcan dedi öyle yatıyorum bu çarşamba gittik kalkmayınca çok şükür düzelmiş biraz genede dikkatli olmam lazım öyle dedi doktor yatıyorum yani hala el bakımcısı oldum eşime kaldı evde her iş yemek filan reziliz anlıyacagınız gene bunada şükür bukadar şeyden sonra bebeklerim karnımda ya çok şükür düşük yapıcam diye çok korktum çok şükür allah yüzümüze baktı hala tehlike geçmiş degil allah hepinize versinde sorunsuz hamilelik nasip olsun sorunlusu zor hep endişe oluyor allah esirgesin ..![]()
canlar biliyorsunuz arunanın dün 8 yumoşu toplanmıştı...
bebişlerinden ilk haberi almış 5 yumoşu döllenmiş
pazar yada salı günü transferi olacakmış...
inş 5 bebişide son güne kadar bölünmeye devam eder
annesinde olduğu için giremiyor canlar dualarınızı eksik etmeyin![]()
cnm yaa çok geçmiş olsun inşlh düzelir herşey yoluna girerherkeze merabalar kızlar baharcım geçmiş olsun gelecek ay bebişlerin göbüşünde olsun bekleyen 14 yumoşun annesine kavuşsun galiba hamile olanlar var arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun kucagınıza almak nasip olsun .. Beni sorarsanız çok sorunlu hamilelik geçiriyorum kanama oldu o geçti çok şükür hastanede yattım çıktım geçen haftada kontrolde rahim agzı açılmıştı hunileşme deriz biz buna dedi doktor bebek rahim agzına kafasını sokup çıkarıyordu bu durum ciddi hiç kalkmıcan dedi öyle yatıyorum bu çarşamba gittik kalkmayınca çok şükür düzelmiş biraz genede dikkatli olmam lazım öyle dedi doktor yatıyorum yani hala el bakımcısı oldum eşime kaldı evde her iş yemek filan reziliz anlıyacagınız gene bunada şükür bukadar şeyden sonra bebeklerim karnımda ya çok şükür düşük yapıcam diye çok korktum çok şükür allah yüzümüze baktı hala tehlike geçmiş degil allah hepinize versinde sorunsuz hamilelik nasip olsun sorunlusu zor hep endişe oluyor allah esirgesin ..![]()
iyiyimm canımmm benim eşimde iyi çok şükür önceki ameliyatlarına göree gayet iyi....
Hala inanamıyorum cnmm nasıl bu aşamaya geldik daha sanki dün eşim tese olucağı günü sayarkennnnnn
veya bun dan kaç ay önce eşimi hastaneye götürmeye ikna etmeye çalışırken şimdi burlarda olmakkkkkkkkkçok şükürr
inş canım ben inanıyorummmmmm olucakkkkkkk hepinizdede rabbim sabrınızın emeklerininzin karşılığını vericek inş.
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar dualarımız ve dileklerimizin kabul olsun inşlh...
Günaydın tatlım vardınmı evine
artık şimdi dinleme zamanı
şimdi keyif zamanı
amin inşlh dualarımız kabul olurda bizlerde o mutluluğa ereriz...![]()
herkeze merabalar kızlar baharcım geçmiş olsun gelecek ay bebişlerin göbüşünde olsun bekleyen 14 yumoşun annesine kavuşsun galiba hamile olanlar var arkadaşlar hepinizin gözü aydın olsun kucagınıza almak nasip olsun .. beni sorarsanız çok sorunlu hamilelik geçiriyorum kanama oldu o geçti çok şükür hastanede yattım çıktım geçen haftada kontrolde rahim agzı açılmıştı hunileşme deriz biz buna dedi doktor bebek rahim agzına kafasını sokup çıkarıyordu bu durum ciddi hiç kalkmıcan dedi öyle yatıyorum bu çarşamba gittik kalkmayınca çok şükür düzelmiş biraz genede dikkatli olmam lazım öyle dedi doktor yatıyorum yani hala el bakımcısı oldum eşime kaldı evde her iş yemek filan reziliz anlıyacagınız gene bunada şükür bukadar şeyden sonra bebeklerim karnımda ya çok şükür düşük yapıcam diye çok korktum çok şükür allah yüzümüze baktı hala tehlike geçmiş degil allah hepinize versinde sorunsuz hamilelik nasip olsun sorunlusu zor hep endişe oluyor allah esirgesin ..![]()