- Emoji Skoru
- 197
- Puanlar
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin amin çok sagol canım allah hepinize göstersin benimde kucagıma almak nasip olsun sen şuan bol su iç karnın şişse yumurta toplandıktan sonra şişlik oluyor senin maşallah 23 yumurta olmuş benim 12 yumurta oldugu halde şiştim davul gibi oldu karnım ertesi günü bol su iç dediler karın şişliginin en güzel ilacı bol su kendine iyi bak bebişler seni bekliyor canım bay bay..![]()
kızloar ne yazıkki sonucum negetiff şimdi her şey sil baştan ne yumurta var n e spermm![]()
oh oh yandan yandan.
tey tey tey 14 tane döllenmiş cnm.
çooookk sevindim tatlım.
hepsi bölünürler inş sağlıklı sıhhatli bebişe dönüşürler inş.
her yıl 2 şer 2 şer ..
düşünsene 7 yıl boyunca göbüş şiş gezmeyi....
spermlerinizin artmasıda ayrı bir sevinç tatlım benim.
Allah iyilikleriyin dualarıyın mükafatını veriyor inş.hamileyimmmmmm haberini dualarla bekliyorum.
bu arada evine kavuştun mu?
insanın evi gibisi yok dimi?
öptüm bol bol
saol canımmmmmmmmm allaha şükür bebişlerden güzel haber aldım dün yarında devamı gelecek inş
alemsinnn tatlımmmmmmmm yaaaa
düşünsene ben sürekli hamileyimmmmmmmmm artık millet o halime alışırdı kız bağımlılık falan yapardı habire doğurmak
rabbim sağlıcakla evlatlarımı nasip eder inş tek dileğim bu şimdi...
canım ben duaların gücüne çok inanıyorum...
1 senedir birlik olduk burda hiç yılmadan umudumuzu kaybetmeden dua etmeye devam ettik...
bence bu seneki yaşadığımız güzelliklerin sebebi rabbimin birbirimize ettiğimiz duaları kabul etmesi
inş tek tek kurtulacaz azodan ve hepimiz anne olucaz
evet canım evime geldimmmm aslında mutluyum ama hiç keyfim yok...
benim ağrılarım arttı karnım kocaman oldu çatlıycam sanki...
ohssyi şuanda küçük çaplı geçiriyorum galiba inş daha da artmaz...
zaten belirtileri opudan 2-3 gün sonra beliriyormuş...
bende dün geceden beri öyleyim inan evde kıpırdayamıyorum bile hep yatıyorum![]()
doktor şişkinlik için birşey vermedi mi
yok canım bişey vermediler...
ama özellikle tembih ettiler aşırı şişlik, idarı yapmakta zorluk ve nefes almakta zorluk olursa hemen merkezi ara diye...
şişlik baya arttı yarında böyle devam ederse arıycam...
opudan sonra ben çok iyiydim ağrım sızım yoktu...
dün falan nekadar iyiydim ama akşam eve geldiğimizden beri arttı ağrılarım...
bol bol dinlenip su içmek gerekiyormuş geçer inş![]()
yok canım bişey vermediler...
ama özellikle tembih ettiler aşırı şişlik, idarı yapmakta zorluk ve nefes almakta zorluk olursa hemen merkezi ara diye...
şişlik baya arttı yarında böyle devam ederse arıycam...
opudan sonra ben çok iyiydim ağrım sızım yoktu...
dün falan nekadar iyiydim ama akşam eve geldiğimizden beri arttı ağrılarım...
bol bol dinlenip su içmek gerekiyormuş geçer inş![]()
sana özelden mesaj attım
tatlım 4 evladın var artık.
inş hepsi göbüşünü doldurur. sağlıklı sıhhatli bebişlere dönüşür.
sabrın sonu inş mutlulukla sonuçlanır.amin.
darısı hepimize olur inş.dua et bol bol.
evine vardın canım bol bol dinlen ayağını falan üşütme yaz günü ne diyorsun diyeceksin ama ben hep ayağımdan üşürüm sen geçen yıl benim istanduldan gelişimi görmeliydin yazlık ayakkabı içinde ayaklarım çoraplı yazlık elbise üstüm ceketli havaalanına öyle gittim uçağa öyle bindim normalde olsam öylemi olur ne giyinir süslenirim havalı havalı ne yapalım her şey bebek için o annesinin karnında hasta olmasın sımsıkı tutunsun diye.seninde bak karnın şişmiş demiştim ya isabetli karar trasferinin ertelenmesi düşünsene bu halde birde trasferin olmuş geçikmesindede var bir hayır.vücudun dinlensin bütün o ilaçlardan narkozlardan arınsın bak trasferde çillop gibi olacaksın.:13:
aslında bende düşünüyorum doktorumla konuşup trasferi erteleyimmi diye, birde diyorum umut gibi başarılılarmı acaba diye artık hayırlısı.![]()
Evet tatlım 4 evladım var beni bekliyooooo
İnşALLAH cnm tek isteğim o bundan sonra güzelce göbüşüme konulup
sonrada bebişeeee dönüşmesiiiii
inşALLAH cnmmm rabbim sabrımın mükafatını bebişimleeeeee sonuçlandırıcakkkkk inş.
Dua etmezmiyim hepimizin sorunu aynıı bunu bilen birisi olarak o kadar istiyorumkiiii sizlerinde bu duyguları yaşamasını,
sizlerde yaşayınnnnnnn inşALLAH ta yaşayacaksınızzzzzzzzzz..burda birbirimze ne kadar dualar ediyoruzzzz..
Rabbim kabul eder inş..
ben inanıyorumm tablomuzdakii herkess yavaş yavaş hamiş olacakkkkkkkk bu sene bereketli geçtii...kaç arkadaşımız kurtulduk azodann..
inş devam edicekkk..![]()
canım nasılsın sende varmı şişlik falan bak kendine dikkat et o vücut sadece sana ait değil bak iki minik yavrun var birdahaki aya oraya yerleşecek.ona göre haaaa![]()
maşallah maşallah topikte yine sayfalar almış başını gitmiş
eyvaaaahhhhh nasıl okucam ben şimdi o sayfaları
kimsecikler de yok topikte nerdesiniz ya kızlar
ben bi geçmişe göz atayım da geleyim
ben gelene kadar gelen olur belki :18:
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
ccanımcım maşallah bir sürü embriyon olmuşcanlar ben geldimmmmmmmmm bebişlerimden haber varrrrrrrrrrr
23 yumoştan 19 tanesi olgunmuş ve işlem görmüş 14 tanesi döllenmiş
cumartesi donduracaklar inş hepsi cumartesiye kadar bölünmeye devam ederler
ben kendimi çok iyi hissediyorum onun için biraz sonra yola çıkıcaz balıkesire evimize gidicez
hepinizi kocaman öpüyorum sizi seviyorum canlarrrrrrrrrrr![]()
Selam kızlarrrrrrrrr
benimdee 4 tane embriyommmmm dondurulduuuuu çok şükürrrrrr
şimdi umuttayız eşimin kontrolü varrrrrrrrr onu bekliyoruz..
İyi akşamlar canımm
cnım bugün kimsecikler yoktu bende sıkıldımm
Kaç kere bakıp bakıp çıktımm şimdi yine bakayım dedim belki bizim kızla gelmiştir diye
seni buldummmmm
nasılsın cnmm![]()
canım ya kusura bakma ha okudum ha okucam drken geç yazıyorum cevap
daha da bitmedi ha bitirdim sanma
iyiyim canım ben de
güzel haberleri alınca mutlu oldum.
inşallah biz de yakında güzel haberler alacağız.